Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ozelıne msj mı atsak acaba n oldu kıııı....
bende tatlı yıyorum elımde nutella kavanozuuuuuuu dusun ıcınde tatlı kasıgı...

oh oh oh özcüm ben tuzlu sen tatlı maşallah ben tatlıyı agzıma süremiyorum vallahi..canımda istemiyor...

alınacak bısey mı oldu acaba nıe ugramasın kı yosa arkadasız hepımız

sanmıyorum canım...ne olucakki burda kırgınlık.....sanal ortam sonuçta.......kimse kimseye kaıstlı bişey yapamazki...herşey yolundadır inşallah.....bizide elbet haberdar eder durumundan...

aa bugül bügün de mi siteye girmiş. ben en son 13 ünde girdi diye biliyordum. ya kıracak bişi yapmadık bence. inşallah herşey yolundadır.

OoOoOo aş ermeler başlamış bile:))
takip ediyorum sizi kızlar ama çok kalamıyorum.öpüldünüz:)

naber şekerim nerelerdesin yahu tatil bitti okullar açıldı bir kısmı tabikide....Seninde tedavin iyi gidiyor tatlım hapa devam hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..Geç olsun Güç olmasın..amin

betusum hosgeldın aradılar mıııı

Hoşbulduk canım... Aradılar 12 den 9 tanesi şimdilik yola devam ediyorlar.... Bu kadar beklemiyordum süper oldu.... Yarın da PGD ye kaç tanesinin gideceğini söyleyecekler bakalım yarına kaç tanesi dayanacak.... İnşallah hepsi ddevam ederler.....

betüşüm bu süper bir haber :))))))) inşallah hepsi devam eder yollarına :)

bence çıkar betüşüm, güzel haberlerin devamı da gelecek mutlaka.

pgt kaçıncı gün yapılıyordu 3. gün mü?

canım cok sevın dım ıns hersey yolunda gıder....masallah n anac cıktın sennnn...kucagınada almayı nasıp etsın ıns kuzularını canım...

çılgın betüşüm süper bir haber verdin bize ay çok güzel çok sevindim..maşallah canım...İnşallah 9.u birden PGD den geçerler sen asıl şoku o zaman gör bakalım...Bu sefer herşey güzel olucakk guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…