hayır olsun diyelim özcüm yaa.
valla asucum anlatılacak yanı yok da kabataslak olarak ben yeni bir jinekoloğa gidiyorum kadın. çatlak tipli çok bilmiş ev kadınları olur ya meraklı onlara benziyor. neyse işte rahmin yamuk ondan bebeğin olmuyor diyor. sonra kocanı da incelicez diyor. yatırıyor kocamı bizim muayne olduğumuz masalar var ya onlara evirip çeviriyor aletler takıyor, hemşiresi fotoğraflarını çekiyor detaylı incelenecekmiş hesapta. ben de birden yeter diye bağrıyorum, çocuk için kocamı kobay yapamayacaksınız kalk diyorum eşime. sonra kaçıyoruz ordan(((( tamamen bilinçaltı işte.
bir de doktora giderken her yere deniz suları gelmiş, arabalar suların içinde gidiyor falan. ben de sulardan atlıyorum, neredeyse yüzerek gidiyorum doktora bu da şimdi aklıma geldi.
günaydin kizlar,biz geldik,bugün cok güzel uyuduk...
Kizlar esim gece rüya görmüs bi anlatayim belki yorum yapabilirsiniz,BEBISLERI KANAPEYE YATIRMISIM VE BATANEYE SARMISIM;COK TATLI GÖZÜKÜYORDULAR DEDI....
öyle mi dersin cicoşum, inşallah ferahlarız biz de :)
selam kızlarrr nasılsınız??? cicoş özlem nasıl gidiyor hamilelik??
selam kızlarrr nasılsınız??? cicoş özlem nasıl gidiyor hamilelik??
slm arkadaşlar.bende aranıza bir gireyim dedim.sanırım tüp bebek deneyimlerinizi paylaşıyosunuz.bende ilk denemem yapılacak yarın.daha doğrusu toplama işlemi.hem kaygı hem korku içim sıkkın yani.morallerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.bende 3 yada 4 gibi görünüyo yumurta.biraz sıkıntılı başladık.dr.olabilirde hiç olamaya bilişrde dedi.seni kandıramam falan filan.düşük moralle başladık valla.kısmet artık gerisi.
yaş 33 . 1 yıl öncesi dış gebelik yaşadım.sonra yumurta kalitem düşüşe geçti.normal yolla tüplerde doğan hasrdan vede yaşımdan dolayı zor dedi dr.um.zamana bırakmamalıymışım.
selam canım nasılsın ozlettın kendını......
ıyı gıdıyo canım sukur yarın ılk konturolumuz varrrr ıns guzel haberlerle donerız....
slm arkadaşlar.bende aranıza bir gireyim dedim.sanırım tüp bebek deneyimlerinizi paylaşıyosunuz.bende ilk denemem yapılacak yarın.daha doğrusu toplama işlemi.hem kaygı hem korku içim sıkkın yani.morallerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.bende 3 yada 4 gibi görünüyo yumurta.biraz sıkıntılı başladık.dr.olabilirde hiç olamaya bilişrde dedi.seni kandıramam falan filan.düşük moralle başladık valla.kısmet artık gerisi.
iyi haberlerle dönersin inşallah canım...ben buralardayım aslında ama işler 3 haftada o kadar birikmişki bakıp kaçıyorum size :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?