Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kizlar ben biraz kacar kahvalti yapcam bi abla gelcek sonra görüsürüz öpüldünüz....

hayır olsun diyelim özcüm yaa.

valla asucum anlatılacak yanı yok da kabataslak olarak ben yeni bir jinekoloğa gidiyorum kadın. çatlak tipli çok bilmiş ev kadınları olur ya meraklı onlara benziyor. neyse işte rahmin yamuk ondan bebeğin olmuyor diyor. sonra kocanı da incelicez diyor. yatırıyor kocamı bizim muayne olduğumuz masalar var ya onlara evirip çeviriyor aletler takıyor, hemşiresi fotoğraflarını çekiyor detaylı incelenecekmiş hesapta. ben de birden yeter diye bağrıyorum, çocuk için kocamı kobay yapamayacaksınız kalk diyorum eşime. sonra kaçıyoruz ordan (((( tamamen bilinçaltı işte.

bir de doktora giderken her yere deniz suları gelmiş, arabalar suların içinde gidiyor falan. ben de sulardan atlıyorum, neredeyse yüzerek gidiyorum doktora bu da şimdi aklıma geldi.

bir de doktora giderken her yere deniz suları gelmiş, arabalar suların içinde gidiyor falan. ben de sulardan atlıyorum, neredeyse yüzerek gidiyorum doktora bu da şimdi aklıma geldi.

Adacım selam,aslında rüyan bilinçaltı ama deniz su görmek birde üzerinden geçmek iyi yorumlanır canım...rüyanın bu kısmı güzel yani...Hayır olsun canım...

günaydin kizlar,biz geldik,bugün cok güzel uyuduk...
Kizlar esim gece rüya görmüs bi anlatayim belki yorum yapabilirsiniz,BEBISLERI KANAPEYE YATIRMISIM VE BATANEYE SARMISIM;COK TATLI GÖZÜKÜYORDULAR DEDI....

asucanım eşinin rüyası hayır olsun tatlım....çok güzel rüya görmüş Allahın izniyle gerçek hayattada o günleri göreceksiniz çok az kaldı :)))))

öyle mi dersin cicoşum, inşallah ferahlarız biz de :)

öyle öyle rüyanın sonu güzel olmuş önünüz aydınlık ferah tatlım başarılı bir şekilde tedavi atlatacaksın bak gör :)))) cico dediydi dersin....

aslında hayır olsun bende rüya gördüm ama yarısını unuttum :))) Arkadaşım memleketine gitmişti ordan mı bilinçaltı acaba.....Rüyamda ögreniyorumki babası vefat etmiş.(Allah koruusn) Diyorum arkadaşıma bak iyikide memlekete gitmişsiniz babanı son kez gördün diyorum siz öylesine gitmiştiniz memlekete demekki baban sizi oraya çekmiş diyorum ne bileyim yaaaaaaaaaaaa...

slm arkadaşlar.bende aranıza bir gireyim dedim.sanırım tüp bebek deneyimlerinizi paylaşıyosunuz.bende ilk denemem yapılacak yarın.daha doğrusu toplama işlemi.hem kaygı hem korku içim sıkkın yani.morallerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.bende 3 yada 4 gibi görünüyo yumurta.biraz sıkıntılı başladık.dr.olabilirde hiç olamaya bilişrde dedi.seni kandıramam falan filan.düşük moralle başladık valla.kısmet artık gerisi.

yaş 33 . 1 yıl öncesi dış gebelik yaşadım.sonra yumurta kalitem düşüşe geçti.normal yolla tüplerde doğan hasrdan vede yaşımdan dolayı zor dedi dr.um.zamana bırakmamalıymışım.

selam kızlarrr nasılsınız??? cicoş özlem nasıl gidiyor hamilelik??

hoşgeldin tatlıııımmmmm, topic seni özledi :)

yaş 33 . 1 yıl öncesi dış gebelik yaşadım.sonra yumurta kalitem düşüşe geçti.normal yolla tüplerde doğan hasrdan vede yaşımdan dolayı zor dedi dr.um.zamana bırakmamalıymışım.

semracım hoşgeldin aramıza...

evet hepimizin kendine has ama birbirine benzer hikayelerimiz var ve burada mutlu bir başlangıçla devam etmelerini paylaşıyoruz çok şükür

opu işleminden hiç korkma bence tedavinin en kolay aşaması yumurta toplama. inan hiç anlamayacaksın bile. doktorun ne derse desin önce Allah'a sonra kendine güven. güzel haberlerini bekliyoruz :)

selam canım nasılsın ozlettın kendını......
ıyı gıdıyo canım sukur yarın ılk konturolumuz varrrr ıns guzel haberlerle donerız....

iyi haberlerle dönersin inşallah canım...ben buralardayım aslında ama işler 3 haftada o kadar birikmişki bakıp kaçıyorum size :))

aramıza hosgeldınnnnnn... dogru yerdesınnnnn..burda bomba gıbı bırsuru sekerlıklık var moraller super genelde....
tedavın hayırlı olsun canım rabbım yardımcın olsun ıns....
yarın opu var....ıns hersey yolunda gıderr....yumurtanın azlıgına takma bence benımde 4 tane cıktııkısı dollendı sukur sımdı hamıleyım...onemlı olan kalıtesı..moralını yuksek tut en buyuk dusman stres bılıyosun..sen elınden gelenı yapıyosun hesey kısmet..ıns hersey cokkkkk guzel olsun...

hoşgeldinn...korkma sakın hiç birşey hissetmeyeceksin...sayının azlığı yada çokluğu hamile kalıp kalmamaya engel değil canım..moraliğni yüksek tut...bu arada ankaradasın doktorunu merak ettim...nerde yaptırıyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…