sarıcıgım senın kac aylık oldu
hosbulduk canım
ınş öle bır gun olur
bızde senı vede bebegı opuyoruzzzzz
Sağol canım...İnşallah öyle olur....bayanssulusmile
Bugün 5+7 olduk şekerim :)))
gunaydın sekerlıklerrrrrrr...
hepınıze guzel hayırlı bırgun dılıyorum.....
keyıfler nasılllllll
Kislar geldim ben.. 4 tane yumosum toplandi. bakalim neler olacak.. kismet...
Guzel Allahim ol derse olur insallah...
benim dr. okadar iyi bir insan ki. beni hazirladilar. ve benimle ve esimle ozel bir konusma yapti. okadar cok icim rahatladi ki. bizden daha heyecanliydilar.. bu beni cok relax etti. emin ellere teslim ettik kendimizi. embryolog ayri geldi konustu bizimle. anestezici herkes cok ilgiliydi. anesteziden okadar harika uyandim ki sanki dunyanin en guzel yerinde yatiyor ve misil misil uyuyormusum gibi uyandim :) hemsireye dedim ki biraz daha uyuyabilirmiyim burada :)) kadinin ilk dedigi cok guzel bir gun.. yumurta toplama islemin cok basarili gecti dedi ve elimi tutu...
eger yumoslarim dollenmese de hamis de kalmasam. Allah onlardan razi olsun. bu sureci onlarin sayesinde ic huzurum tam olarak gecirdim.. kislar artik telefon bekliyecegim ve bol bol dua edecegim.. Butun destek veren arkadaslarima tesekkur ederim...
Günaydın Kızçeler
Hepinize hayırlı bol şanlıslı bir gün diliyorum...öpüyorum hepinizi.
hosbulduk canım
ınş öle bır gun olur
bızde senı vede bebegı opuyoruzzzzz
pardon canım 6.haftamızı tamamladık yarın itibariyle 7 haftamızdan gün alıcaz..bugün dalganım çokta işim var hesabı yanlış yapmışım....
gunaydın sekerlıklerrrrrrr...
hepınıze guzel hayırlı bırgun dılıyorum.....
keyıfler nasılllllll
gunaydın canım
benım keyfım yernde deıl hemde hıc deıl
sen nasılsın?
Kislar geldim ben.. 4 tane yumosum toplandi. bakalim neler olacak.. kismet...
Guzel Allahim ol derse olur insallah...
benim dr. okadar iyi bir insan ki. beni hazirladilar. ve benimle ve esimle ozel bir konusma yapti. okadar cok icim rahatladi ki. bizden daha heyecanliydilar.. bu beni cok relax etti. emin ellere teslim ettik kendimizi. embryolog ayri geldi konustu bizimle. anestezici herkes cok ilgiliydi. anesteziden okadar harika uyandim ki sanki dunyanin en guzel yerinde yatiyor ve misil misil uyuyormusum gibi uyandim :) hemsireye dedim ki biraz daha uyuyabilirmiyim burada :)) kadinin ilk dedigi cok guzel bir gun.. yumurta toplama islemin cok basarili gecti dedi ve elimi tutu...
eger yumoslarim dollenmese de hamis de kalmasam. Allah onlardan razi olsun. bu sureci onlarin sayesinde ic huzurum tam olarak gecirdim.. kislar artik telefon bekliyecegim ve bol bol dua edecegim.. Butun destek veren arkadaslarima tesekkur ederim...
ay adacıgım benım sorun esımde bılıosun tupe gıdıcez ama benmkı bunalım takılıyor
bana destk olması gerekırken adam kendını dagıttı resmen psıkolojıkmen
bzım alacagımız sonuc belli gıbı
canım gecmıs olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbım dualarımızı kabul etsın ıns...
bak benım de 4 toplandı ıkısı dollendı sukurler olsun sımdı hamıleyım ıns hepsıde dollenır....rabbım mutlu haberler vermeyı nasıp etsın ınsssss....
esracım olmaz ki böyle. sen daha hiçbir işleme başlamamışken bizim alacağımız sonuç belli dersen olmaz. ya da şöyle de, evet alacağınız sonuç belli, pozitif olacak inşallah.
eşlerden biri kötü etkileniyorsa diğeri ona destek olacak. bizim tedavide başlarda ayılıp bayılan bendim eşim toparladı, sanki o hiç mi korkmuyordu, hiç mi üzülmüyordu.. ama birinin sağlam durması lazım. eşin çöktüyse sen toplayacaksın. lütfen sen de bırakma kendini..
günaydin kizlar,biz geldik,bugün cok güzel uyuduk...
Kizlar esim gece rüya görmüs bi anlatayim belki yorum yapabilirsiniz,BEBISLERI KANAPEYE YATIRMISIM VE BATANEYE SARMISIM;COK TATLI GÖZÜKÜYORDULAR DEDI....
hoşgeldin asucum günaydıııın.
ben hemen yorumluyorum eşinin rüyasını. çok yakında çok tatlı ikiz bebekleriniz olacak ve onları battaniyeye sarıp, kanepeye yatırıp bol bol mıncıklıyacaksınız ve görünecekler :)))))))))))))
adu sultan hayır dıyelım hayır olsun n guzel ruya....ınsanın ıcı acılıyooooo....az kaldıyaaaaa..artık ruyalara gelmeye basladılar yakında saglıkla kendılerıde gelecek ıns yer begenıyolar heralde.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?