Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

pardon canım 6.haftamızı tamamladık yarın itibariyle 7 haftamızdan gün alıcaz..bugün dalganım çokta işim var hesabı yanlış yapmışım....

gunaydın sekerlıklerrrrrrr...
hepınıze guzel hayırlı bırgun dılıyorum.....
keyıfler nasılllllll

günaydın şekerlikler, günümüz aydın, yolumuz açık olsun :)

imocaaaan bu harika bir haber. yani gördükleri tüm yumoşları topladılar öyle mi :) çok sevindim, inşallah hiç firesiz döllenirler ve tontiş tontiş embriyoların olur imocum. yurtdışında olduğun için bizim tabi olduğumuz aptal yasaya tabi değilsin ve en azından 2 embriyo transferi olabileceksin yanılmıyorum değil mi :) herşey çok güzel olsun arkadaşım dualarımız seninle ve betüşle :)

Günaydın Kızçeler

Hepinize hayırlı bol şanlıslı bir gün diliyorum...öpüyorum hepinizi.

günaydın cicoşum, minnoşa da günaydııııın :)

hosbulduk canım

ınş öle bır gun olur

bızde senı vede bebegı opuyoruzzzzz

günaydın esracım.

pardon canım 6.haftamızı tamamladık yarın itibariyle 7 haftamızdan gün alıcaz..bugün dalganım çokta işim var hesabı yanlış yapmışım....

hemencik öğrenmişsin saymayı cicoşum :)

ben dunku yedıgımı unutuyorum bakalım bebegımın haftasını sayabılecekmıyım :)

ay adacıgım benım sorun esımde bılıosun tupe gıdıcez ama benmkı bunalım takılıyor
bana destk olması gerekırken adam kendını dagıttı resmen psıkolojıkmen
bzım alacagımız sonuc belli gıbı

canım gecmıs olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbım dualarımızı kabul etsın ıns...
bak benım de 4 toplandı ıkısı dollendı sukurler olsun sımdı hamıleyım ıns hepsıde dollenır....rabbım mutlu haberler vermeyı nasıp etsın ınsssss....

esracım olmaz ki böyle. sen daha hiçbir işleme başlamamışken bizim alacağımız sonuç belli dersen olmaz. ya da şöyle de, evet alacağınız sonuç belli, pozitif olacak inşallah.

eşlerden biri kötü etkileniyorsa diğeri ona destek olacak. bizim tedavide başlarda ayılıp bayılan bendim eşim toparladı, sanki o hiç mi korkmuyordu, hiç mi üzülmüyordu.. ama birinin sağlam durması lazım. eşin çöktüyse sen toplayacaksın. lütfen sen de bırakma kendini..

ne gusel maşşş

cok sınırlendım moralımı cok bozdu
ben yatacam sonucu bekleyene kadar demekki benım sınırımı hep bozacak

günaydin kizlar,biz geldik,bugün cok güzel uyuduk...
Kizlar esim gece rüya görmüs bi anlatayim belki yorum yapabilirsiniz,BEBISLERI KANAPEYE YATIRMISIM VE BATANEYE SARMISIM;COK TATLI GÖZÜKÜYORDULAR DEDI....

günaydin kizlar,biz geldik,bugün cok güzel uyuduk...
Kizlar esim gece rüya görmüs bi anlatayim belki yorum yapabilirsiniz,BEBISLERI KANAPEYE YATIRMISIM VE BATANEYE SARMISIM;COK TATLI GÖZÜKÜYORDULAR DEDI....

hoşgeldin asucum günaydıııın.

ben hemen yorumluyorum eşinin rüyasını. çok yakında çok tatlı ikiz bebekleriniz olacak ve onları battaniyeye sarıp, kanepeye yatırıp bol bol mıncıklıyacaksınız ve görünecekler :)))))))))))))

ve görünecekler dediğim çok sağlıklı ve çok tatlı görünecekler olacaktı, artık o an ne düşünerek yazdıysam :))))))))

adacim benim insallah ya en cok isteyim onlari saglikli kucagma almak...
Rabbim hepimize o güzel ani yasatmayi nasip etsin....

adu sultan hayır dıyelım hayır olsun n guzel ruya....ınsanın ıcı acılıyooooo....az kaldıyaaaaa..artık ruyalara gelmeye basladılar yakında saglıkla kendılerıde gelecek ıns yer begenıyolar heralde.......

canim esim simdiye kadar hic rüyasinda görmemisdi yada bana söylemedi,ama insallah hersey dediniz gibi güzel olur...

ya ben geçen geceki rüyamı anlatsam korkarsınız. eşime anlattım bilinçaltına nasıl işlemiş kıyamam dedi çok üzüldü. valla kendime şaşıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…