Canim arkadaslarim bana dua edin 15 dk. sonra dr. ye yola cikiyoruz. sabah saat sekiz burada... sukurler olsun...Allahim insallah hersey yolunda gider. az da olsa yumoslarimi Allah bize bagislasin.. ALLAHIM SEN COK BUYUKSUN....
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim sizleri seviyorummmm... iyiki varsiniz... iyiki destek oluyorsunuz..
Allah`a emanet olun...
elif aramiza hos geldin,bende maya annelerindenin gercekten güvenilir bir yer sectin kendine,benimde rapaorum yoktu canim ve ilaclar dedin rakami bulmusdu bendede,rabbim hainda hayirlisini versin canim ALLAH yardimcin olsun....
teskkur ederım canım. cok sevındım mayadan birini bulduguma. senınde mı osman hocaydı doktorun.ya cok heyecanlıyım nasıl olcak napcam diye. cuma gunu adet olucam onu beklıyorum heyecanla. 2 . gun ılaca baslıcaz dedıler. nasıldı sana ordakılerın davranısları.?ortam nasıl labaratuar sartları? senın ılk seferde oldumu?ay cok soru sordum galıba..acemılıgıme ver lutfen. cok saol...
Rabbım yar vede yardımcın olsun
Kislar geldim ben.. 4 tane yumosum toplandi. bakalim neler olacak.. kismet...
Guzel Allahim ol derse olur insallah...
benim dr. okadar iyi bir insan ki. beni hazirladilar. ve benimle ve esimle ozel bir konusma yapti. okadar cok icim rahatladi ki. bizden daha heyecanliydilar.. bu beni cok relax etti. emin ellere teslim ettik kendimizi. embryolog ayri geldi konustu bizimle. anestezici herkes cok ilgiliydi. anesteziden okadar harika uyandim ki sanki dunyanin en guzel yerinde yatiyor ve misil misil uyuyormusum gibi uyandim :) hemsireye dedim ki biraz daha uyuyabilirmiyim burada :)) kadinin ilk dedigi cok guzel bir gun.. yumurta toplama islemin cok basarili gecti dedi ve elimi tutu...
eger yumoslarim dollenmese de hamis de kalmasam. Allah onlardan razi olsun. bu sureci onlarin sayesinde ic huzurum tam olarak gecirdim.. kislar artik telefon bekliyecegim ve bol bol dua edecegim.. Butun destek veren arkadaslarima tesekkur ederim...
insallah hayatim cunlemize... insallah hepimizin bebisleri olur... Amin...
Kislar geldim ben.. 4 tane yumosum toplandi. bakalim neler olacak.. kismet...
Guzel Allahim ol derse olur insallah...
benim dr. okadar iyi bir insan ki. beni hazirladilar. ve benimle ve esimle ozel bir konusma yapti. okadar cok icim rahatladi ki. bizden daha heyecanliydilar.. bu beni cok relax etti. emin ellere teslim ettik kendimizi. embryolog ayri geldi konustu bizimle. anestezici herkes cok ilgiliydi. anesteziden okadar harika uyandim ki sanki dunyanin en guzel yerinde yatiyor ve misil misil uyuyormusum gibi uyandim :) hemsireye dedim ki biraz daha uyuyabilirmiyim burada :)) kadinin ilk dedigi cok guzel bir gun.. yumurta toplama islemin cok basarili gecti dedi ve elimi tutu...
eger yumoslarim dollenmese de hamis de kalmasam. Allah onlardan razi olsun. bu sureci onlarin sayesinde ic huzurum tam olarak gecirdim.. kislar artik telefon bekliyecegim ve bol bol dua edecegim.. Butun destek veren arkadaslarima tesekkur ederim...
Canim arkadaslarim bana dua edin 15 dk. sonra dr. ye yola cikiyoruz. sabah saat sekiz burada... sukurler olsun...Allahim insallah hersey yolunda gider. az da olsa yumoslarimi Allah bize bagislasin.. ALLAHIM SEN COK BUYUKSUN....
Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim sizleri seviyorummmm... iyiki varsiniz... iyiki destek oluyorsunuz..
Allah`a emanet olun...
Günaydın Kızçeler
Hepinize hayırlı bol şanlıslı bir gün diliyorum...öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?