Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ana kac kere gıtmıs msj canım sıkıldıııııı gezeyım acık ozan aksam gec gelecek....kuma gule gule dıyeyımmmmmm

Canim arkadaslarim bana dua edin 15 dk. sonra dr. ye yola cikiyoruz. sabah saat sekiz burada... sukurler olsun...Allahim insallah hersey yolunda gider. az da olsa yumoslarimi Allah bize bagislasin.. ALLAHIM SEN COK BUYUKSUN....

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim sizleri seviyorummmm... iyiki varsiniz... iyiki destek oluyorsunuz..
Allah`a emanet olun...

bu arada bettycimmm senin yumoslarina acayip sevindim tatlim... insallah bu sefer bebisin kucaginda olacak.... adajanim, cicosum, ozum, asucum, suzjanim, devinjanim, kojjammmman optummm....

Rabbım yar vede yardımcın olsun

elif aramiza hos geldin,bende maya annelerindenin gercekten güvenilir bir yer sectin kendine,benimde rapaorum yoktu canim ve ilaclar dedin rakami bulmusdu bendede,rabbim hainda hayirlisini versin canim ALLAH yardimcin olsun....

teskkur ederım canım. cok sevındım mayadan birini bulduguma. senınde mı osman hocaydı doktorun.ya cok heyecanlıyım nasıl olcak napcam diye. cuma gunu adet olucam onu beklıyorum heyecanla. 2 . gun ılaca baslıcaz dedıler. nasıldı sana ordakılerın davranısları.?ortam nasıl labaratuar sartları? senın ılk seferde oldumu?ay cok soru sordum galıba..acemılıgıme ver lutfen. cok saol...

Canım ben de şu anda Mayada tedavime devam ediyorum zaten başladığın zaman sen de göreceksin ortamı ve eminim memnun kalacaksın... Benim Mayayı tercih etmemdeki sebep laboratuarının çok iyi olmasıydı... Her iki dr da gerçekten çok iyi... Hakkında hayırlısı olsun

Kislar geldim ben.. 4 tane yumosum toplandi. bakalim neler olacak.. kismet...
Guzel Allahim ol derse olur insallah...
benim dr. okadar iyi bir insan ki. beni hazirladilar. ve benimle ve esimle ozel bir konusma yapti. okadar cok icim rahatladi ki. bizden daha heyecanliydilar.. bu beni cok relax etti. emin ellere teslim ettik kendimizi. embryolog ayri geldi konustu bizimle. anestezici herkes cok ilgiliydi. anesteziden okadar harika uyandim ki sanki dunyanin en guzel yerinde yatiyor ve misil misil uyuyormusum gibi uyandim :) hemsireye dedim ki biraz daha uyuyabilirmiyim burada :)) kadinin ilk dedigi cok guzel bir gun.. yumurta toplama islemin cok basarili gecti dedi ve elimi tutu...
eger yumoslarim dollenmese de hamis de kalmasam. Allah onlardan razi olsun. bu sureci onlarin sayesinde ic huzurum tam olarak gecirdim.. kislar artik telefon bekliyecegim ve bol bol dua edecegim.. Butun destek veren arkadaslarima tesekkur ederim...

çok sevimdim, inşallah trnsferinde sorunsuz geçer ve bebişine kavuşursun canım opuyorumnanaktan

Imoje tatlım hoşgeldin oh güzel herşey yolunda yani...4 Yumoş süper.......Çok geçmiş olsun dikkat et kendine iyi bak tatlım....Ne zaman arayacakalrmış seni bişey söyledilermi??Allahım şükürler olsun herkesin tedavisi başarılı devam ediyor....Topigimizin uguru bu kızlar...Güzel günler çok yakında öpüyorum canım seni Allaha emanet ol...

Bizde seni seviyoruz tatlım...Dikkat et kendine Kocaman öpüyoruz...Desene seninle biz o yüzden karşılaşamıyoruz..Hep diyorum ama biz yokken imoje yazıyor bir türlü karşılaşamıyrouz diye hım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…