sagol tatlım....ozletme kendını emı opuyorum...
yaa kızlarrrr turkcell hamıle dıye bı servısı var abone oldun super bısey ve ucretsız...
Allah bize de öyle abonelik nasip eder inşallah heheheh :)
Ad:
Numara: 9AY10GUN
İçerik:
Hamileliginizin 6. haftasindasiniz. Bebeginizin el ve kollarinin gelisimi hizla devam ediyor. Ayrica gozler belirmeye, bagirsaklar gobek kordonunun icinde olusmaya basladi./Anadolu Saglik Merkezi Anadolu Sağlık Merkezi
Zaman: 16/09/2010 1454 bunu yazmıs
cok gecmıs olsun ıns hersey yolunda gıder....ben bu yolda 3 tane bebegımı kaybettım...ama gecmısı cok dusunmemeye calıs canım kolay deyıl cok zor...ama yasanacaksa yasanıyooooo rabbım ıyı seyler yasatsın ıns....olumlu dusun ıns hersey ıyı olacak..sağolun arkadaşlar.güven hastanesinde yapılacak tüm işlemlerim.dr.um namık kemal duru.yumurta sayım az ama gelişimi güze dedi doktor.en önemliside bu dedi.işlemlerden korkmuyorum kesinlikle yanlış anlaşıldım.olumsuzluklardan korkuyorum. geçen sene dış gebelik yaşadım ki allah düşmanıma vermesin.1 ay süründüm.hergül bayıldım ayıldım.en son ameliyat yapmak zorunda kalındı.iç kanamam fazlalaştı falan filan.çok şükür atlattım.şimdi bu maraton başladı.
arkadaşım hayırlı olsun darısı bizlere olsun.ilk denemen mi.ve de sadece 4 tane mi toplandı senin ?
kızlarrr bacagımdan daha dogrusu baldırımdan sıvılce cıkmıs kıpkırmızı oldu zonkluyoooo koklu bısey nasıl yaparımda kaybolur veya patlar buuuu yanıyo orası sankııı
slm arkadaşlar.bende aranıza bir gireyim dedim.sanırım tüp bebek deneyimlerinizi paylaşıyosunuz.bende ilk denemem yapılacak yarın.daha doğrusu toplama işlemi.hem kaygı hem korku içim sıkkın yani.morallerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.bende 3 yada 4 gibi görünüyo yumurta.biraz sıkıntılı başladık.dr.olabilirde hiç olamaya bilişrde dedi.seni kandıramam falan filan.düşük moralle başladık valla.kısmet artık gerisi.
selam kızlarrr nasılsınız??? cicoş özlem nasıl gidiyor hamilelik??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?