Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ımoje canım saglıklı olsun bı tane olsun canım....cogul gebelıkler cok rısklı...tutunma sansın yuksek oluyooooo ama...olsun saglıklı bı tane en guzelı dr larda bunu tavsıye edıyo zaten....ıkız gebelık ben yasadım mesala cok sıkıntılı oldu herkes ıcın gecerlı deyıl ama bazı bunyelerde cok zor gelısıyo

rabbm kımın ıcın neytı hayırlı goruorsa onu nasp etsın
ıkız guzel ama zor bncde hem tasıması hemde dogumu
ama olsa hcte fena olma yanı :)))))

iyiyim bende çook şükür
umutla gayretle bebiş olsun diye uğraşıyoruz
senin durumlar nasıl
preseed tavsiye etti bi arkadşım ona baktım internetten alsammı acaba CADIARZU

valla bnde alacaktım ondan
alacagım ay tupe karar verdık bneım arkadasım onun vesılesıylen hamıle kaldı
ınş vesılen olur ebaydan alma parası yananlarda var

Ozum esracim evet tek bir tane olsun saglikli olsun... Allah razi olsun iyi dilekleriniz icin...
o arkadasin yumoslari coktu o nedenle 4 tane transfer etmislerdi. benim daha belli bile degil ne olacagi bakalim... ariyacaklar kismetse olur.. degilsede yapabilecegim bisi yok...

bnde valla durumlar suan ne bılım tuhaf ıcım ..
haftaya semınere gıdıoruz
dıger adettede heralde tupe baslarız galıba

yasın kac ımoje:???
evet dediğin gıbı naspten ote olmazzz
herseyın hayırlısı herkes ıcın
yatıorum kalkıorum bunu dıorum
aama ınş olumlu ılerler vede transefrın bu sefer gerceklesırrrrr

ya bendemı senın bulundugun yere gelsem ne yapsam
fazla embrıyo koysunlar :)

Tatlim buradaki ucretle Turkiyede neredeyse 3 tane IVF yaptirabiliyorsun. sadece ilaclar 5500 dolar kadar tutuyor.. eger bu olmazsa yazin tr de yaptiracagiz. kismet artik.. ben cikiyorum kislar.. artik klinikten aradiklarinda disarida olacagim sanirim. aksam geldigimde yazarim.. kojjaman optummm..

Selam canım hoşgeldin aramıza..... Seninle benzer durumlar yaşamışız... Ben de geçen sene bir dış gebelik yaşadım..... Gerçekten zor zamanlardı kimsenin yaşamasını istemem... Neyseki biz erken farkettik tüplerime zarar vermeden ameliyatla alındı..... Ama ben senin bu olaydan sonra yumurtalık rezervinin azalmış olmasını anlmadım bende öyle bir durum olmadı... Benim yaşım da 33.... Artık maalesef kritik zamanlara geldik.. Ama yine de çok geç bir yaş değil 40 yaşındakiler bile hamile kalabiliyor sonuçta.... İnşallah hayırlısıyla tedavin sorunsuz devam eder....

Kızlar bugün aradılar merkezden 8 embriyom pgd ye gidiyor.... İnşallah bunların içinde de sağlıklıları bulunur da o da bana tutunur....

Öz ve Cicim yarın büyük gün... Civcivlerinizi göreceksiniz... Keşke bir yolu olsaydı da bize de gösterebilseydiniz o minik fasülyeleri ben çok merak ediyorum neye benzediklerini....

İmoje tatlım hadi gel de müjdeyi ver bize bak benim 8 kuzu yola devam ediyorlar.....

canımmm tedavidesin sanırm
bebeciklerin oluşmuş hadi hayırlısı
inşlhh göbeciğinde devam ederler yaşamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…