Ozum esracim evet tek bir tane olsun saglikli olsun... Allah razi olsun iyi dilekleriniz icin...
o arkadasin yumoslari coktu o nedenle 4 tane transfer etmislerdi. benim daha belli bile degil ne olacagi bakalim... ariyacaklar kismetse olur.. degilsede yapabilecegim bisi yok...
ıyıaksamlar canım hosgeldın nerdesın uzun zamandır ugramadınhayırlı akşamlar canlar opuyorumnanaktan
esra canı olcaksa bıtanesıde tutuyo....kısmet hersey bılıyosun...ıns saglıkla...
sağolun arkadaşlar.güven hastanesinde yapılacak tüm işlemlerim.dr.um namık kemal duru.yumurta sayım az ama gelişimi güze dedi doktor.en önemliside bu dedi.işlemlerden korkmuyorum kesinlikle yanlış anlaşıldım.olumsuzluklardan korkuyorum. geçen sene dış gebelik yaşadım ki allah düşmanıma vermesin.1 ay süründüm.hergül bayıldım ayıldım.en son ameliyat yapmak zorunda kalındı.iç kanamam fazlalaştı falan filan.çok şükür atlattım.şimdi bu maraton başladı.
Kızlar bugün aradılar merkezden 8 embriyom pgd ye gidiyor.... İnşallah bunların içinde de sağlıklıları bulunur da o da bana tutunur....
Öz ve Cicim yarın büyük gün... Civcivlerinizi göreceksiniz... Keşke bir yolu olsaydı da bize de gösterebilseydiniz o minik fasülyeleri ben çok merak ediyorum neye benzediklerini....
İmoje tatlım hadi gel de müjdeyi ver bize bak benim 8 kuzu yola devam ediyorlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?