Kızlar bugün aradılar merkezden 8 embriyom pgd ye gidiyor.... İnşallah bunların içinde de sağlıklıları bulunur da o da bana tutunur....
Öz ve Cicim yarın büyük gün... Civcivlerinizi göreceksiniz... Keşke bir yolu olsaydı da bize de gösterebilseydiniz o minik fasülyeleri ben çok merak ediyorum neye benzediklerini....
İmoje tatlım hadi gel de müjdeyi ver bize bak benim 8 kuzu yola devam ediyorlar.....
canım ben eklerım usg verıleen resımlerını ıns hersey yolunda gıder...
canım gayet ıyı bence 8 tane ıns hepsıde ıyı cıkar...sonu cokkk guzel olurrrr....
ıyıaksamlar canım hosgeldın nerdesın uzun zamandır ugramadın
ıyıyım cok sukur yarın ılk konturolumuz var onun heyecanı var....canım bu aralar yoğun ve sıkıntılı günler geçiriyoruz biraz ondan pek uğrayamadım
sen neler yapıyorsun
ıyıyım cok sukur yarın ılk konturolumuz var onun heyecanı var....
güzel haberlerle gel inşaallah canımmmm
canımmm tedavidesin sanırm
bebeciklerin oluşmuş hadi hayırlısı
inşlhh göbeciğinde devam ederler yaşamaya
canım ben eklerım usg verıleen resımlerını ıns hersey yolunda gıder...
canım gayet ıyı bence 8 tane ıns hepsıde ıyı cıkar...sonu cokkk guzel olurrrr....
Kızlar bugün aradılar merkezden 8 embriyom pgd ye gidiyor.... İnşallah bunların içinde de sağlıklıları bulunur da o da bana tutunur....
Öz ve Cicim yarın büyük gün... Civcivlerinizi göreceksiniz... Keşke bir yolu olsaydı da bize de gösterebilseydiniz o minik fasülyeleri ben çok merak ediyorum neye benzediklerini....
İmoje tatlım hadi gel de müjdeyi ver bize bak benim 8 kuzu yola devam ediyorlar.....
semamus arkadasimiz hosgeldin... opudan korkma hayatim. dun ciktim bende.. misil misil uyuyorsun.. uyaninca biraz sizin agrin oluyor. ama hepsine deger... bak benimde sadece 4 tane toplandi.. biliyorum cok az bir sans.. ama Guzel Allahim ol derse hic bir sey karsisinda duramaz.. kismet tatlim...
Selam canım hoşgeldin aramıza..... Seninle benzer durumlar yaşamışız... Ben de geçen sene bir dış gebelik yaşadım..... Gerçekten zor zamanlardı kimsenin yaşamasını istemem... Neyseki biz erken farkettik tüplerime zarar vermeden ameliyatla alındı..... Ama ben senin bu olaydan sonra yumurtalık rezervinin azalmış olmasını anlmadım bende öyle bir durum olmadı... Benim yaşım da 33.... Artık maalesef kritik zamanlara geldik.. Ama yine de çok geç bir yaş değil 40 yaşındakiler bile hamile kalabiliyor sonuçta.... İnşallah hayırlısıyla tedavin sorunsuz devam eder....
sağol imoje.yaa ben yanlış anlaşıldım.toplanamamasından korkuyoruym.ağrıeşiğim iyidir yoksa.bi sorum olacak.benim bugün toplanacak 4-5 gibi.yarın akşama arkadaşımın düğünü var gidebilirmiyim sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?