Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım ben eklerım usg verıleen resımlerını ıns hersey yolunda gıder...
canım gayet ıyı bence 8 tane ıns hepsıde ıyı cıkar...sonu cokkk guzel olurrrr....

merhaba kızlar
Tüp bebek bölümüne bu kadar girereken böyle bir topiği nasıl atlamışım hayret ediyorum.
AdaEge yazmış olduğun yazı beni çok duyguladırdı. Ama kendimi okuyormuşum gibi oldu. herşeyiiz bu kadarmı aynı olur. Bende 5 yıllık evliyim ve 30 yaşındayım eşimde 33 yaşında bende bir sürü aşılama yaptırdım olmadı. Bende daha sonra emre beyi buldum. Onu çok sevdim onunla bu yola başladık. 1. tüp bebek denemesini yaptık ama sende olduğu gibi bende de kimyasal gebelik oldu. Şuan düşmesini beliyorum hala regli olmadım. Olsamda yeni tedaviye başlasam diye sabırsızlanıyorum. Cumartesi emre beyle randevum var bakalım neler olacak.
Aramızdaki tek fark benim hiç dondurulmuşum yok.
16 yumurta toplantı ve düşün 1 tanecik dondurulmuşum kalmadı.
Umarım en kısa zamanda hepimiz bebeişleirmiz kucağımıza alırız.

GODES aramıza hosgeldın canım....cok gecmıs olsun ayrıca ıns enkısa surede hersey yoluna gırer...

canımmm tedavidesin sanırm
bebeciklerin oluşmuş hadi hayırlısı
inşlhh göbeciğinde devam ederler yaşamaya

Canım benim çok teşekkür ederim inşallah senin yaşadığın mutluluğu yaşamak bana da nasip olur.... Bebeciklerim bu sefer çok iyi devam ediyorlar umarım sonrasında annelerinin göbüşüne de aynı şekilde ilerlerler...

canım ben eklerım usg verıleen resımlerını ıns hersey yolunda gıder...
canım gayet ıyı bence 8 tane ıns hepsıde ıyı cıkar...sonu cokkk guzel olurrrr....

Verirlerse ekle ama...... İnşallah sağlıklı embriyolar çıkar .. C.tesi arayıp sonucu bildirecekler.....

tatlim benimm.. bende bugun bekledim telefon aramislar ama duymadim. sonra esim aramis. uc tanesini dollemisler. ama yarin belli olacakmis. bende anlamadim. ama vardir bir bildikleri.. senin ertesi gun dediler mi sukadar dollendi diye? Hayirlisi neyse o olsun... senin adina cok sevindim super bir rakkam 8. Allah insallah tamamina erdirir bitanem... senin adina cok mutlu oldumm..

günaydin kizlar gecmisi okudum epey kaynatilmis,imoje arkadasim insallah saglikli döllenir teki bile dünyalari veriri sana rakami hic önemli degil kalitesi iyi olsun yeterki bide rabbim ol desin gerisi fasa fiso,
Bettyyyyy canim harika bi rakam rabbim hayirlisini versin canim....

özlemcim saricim sizinde bugün cok önemli br bulusmaniz var,cok güzel haberlerle geri dönersiniz insallahhhhhhh yerim ben o bebisleri....
Aksilik belki siz gelmeye ben burda olmuycam bizim dügünümüz var saat 2 gibi oraya gitcez teee pazar geri gelcez,dün kriz gecirdim esimle abiye bakmaya gitdik,ya insan hic mi gebe bayanlari düsünmez bu alman ülkesinde,yok bitane bile elbise bile bulamadim((((( sonradan bitane süsülü püslü üst buldum onu aldik ya ayni patates cuvalina benzedim((

sağol imoje.yaa ben yanlış anlaşıldım.toplanamamasından korkuyoruym.ağrıeşiğim iyidir yoksa.bi sorum olacak.benim bugün toplanacak 4-5 gibi.yarın akşama arkadaşımın düğünü var gidebilirmiyim sizce.

semramus canim insallah bir sürü yumurtan olur canim,dügüne egrin olmasa gidersin bende toplamadan bir gün sonra ciktim gezdim ama arada bi kasiklarin agriya bilir doktorun zaten agri kesici vermisdir sana egerki cok agriycak olursa ondan alirsin bitane...

günaydın kızlar....imoje ve betyy bol şanslar...sayıya takılmayın hiç biri 9 ay sizinle olsun yeter...özlemcim ve cicoşum güzel haberlerle dönün...semramus canım benim opu işleminden sonra hiçbir şikayetim olmamıştı ...bir düğün olsaydı gidebilirdim kesin ...adacımm sen nasılsın??? asucumm takma hiç kıyafetii eminim güzel olmuşsundur..üzme kendini ve bebişleri...

öncelikle yardımlarınız için teşekkürler.benim son 3 aydır yumurta sayımda eksiklik olduı.sebebi net bilinmeye bilirmiş.bize 1 yıldır doktorum tüp yapalım diyip duruyo.eşim pek oralı olmadı.şimdi de kaygılı bir süreçteyiz.

günaydın şekerlerim, güzel yıldız avcılarım. hayırlı cumalar :)

yazdıklarınızdan alıntı yapmaya çalışırken defalarca bağlantım koptu o yüzden bu defa yapmıyorum. sırayla yazıyorum.

imocum, 3 tane yumoşun döllenmiş, inşallah onların hepsi kaliteli tosun tosun embriyolar olarak sana geri dönerler tatlım. bence herşey çok yolunda gidecek, içimde güzel hisler var :) bu arada rüyamdaki suyu sormuşsun bildiğin mavi deniz suyuydu :)

betişim 8 embriyo pgt ye gidiyor demek bu harika bir haber, çok sevindim. inşallah hepsi çok sağlıklıdır ama en çok sağlıklısı gelir seni bulur inşallaaaaah :)

godescim, seninle daha önce konuşmuştuk belki hatırlamazsın. ben seni hep takip ettim. maalesef kimyasal gebeliğini çok üzülerek öğrendim. seni belki de en iyi anlayabilecek olan benim çünkü durumlarımız çok benzer. benim hiç seninki kadar yükselmedi değerim, belki de o yüzden ilaçları kestikten 4 ya da 5 gün sonra düşük yaptım, normal adetten hiç farkı yoktu hatta daha hafifti bana göre. giderken en azından fiziksel olarak annesini acıtmadı bebeğim, kalbimden hiç bahsetmeyeceğim bile sonraki adetim çok gecikti ancak ilaçla 53. günde olabildim. umarım düzenim geri gelir. benim dondurulmuşlar var ama sadece 2 tane ve çözülecekler mi ne olacak hiç bilmiyorum ve endişeliyim..

özcüm cicoşum bugün güzel haberlerle gelin inşallah, heyecanla bekliyoruz topicimizin ilk bebişlerini :))))

asucum hoşgeldin tatlım, güzel uyudun mu bakıyım.

hayırlı cumalar herkese... devamlı girip yazmasamda sizleri takip ediyorum. Tedavisi başlayıp devam edenler, hamile olanlar hepinize hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin.
İnşallah bizlerede sıra geldiğinde sizin gibi tatlı telaşlar içine girer tamamına erdiririz......

semracım merak etme rahat rahat gidersin düğüne ama kendini çok yormamaya çalış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…