Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ben iyiyim devincanım, sen nasılsın :)

devin79 yok canim takmyiorumbebislerim daha önemli onlari hic üzermiyim...
Adacim iyiz sükürler olsun bi sikintimiz yok iyide uyudum bebislerimle...

aşkolsun asucum, patates çuvalı ne demek. sen iki yıldızlı dünya tatlısı bir annesin. bir daha böyle düşünceler görmiyim küserim lmaz:

aşkolsun asucum, patates çuvalı ne demek. sen iki yıldızlı dünya tatlısı bir annesin. bir daha böyle düşünceler görmiyim küserim lmaz:

ya aslinda öyle ama gercekten giydim kiyafetler hep coval gibi oldu,o yüzden öyle dedim yoksa hic umrumda degil zaten kalkip döktürmüycem,bi bakalim hayirlisi.benim bebeklerim herseyden önemli...

ayyyyy ılahı asumancım
kız olsakta bızde sogan cuvalı gıbı olsak
olsun bırsey olmaz
yeterkı yavrularınla esınle sen mutlu ol manken gıbıde olursun canım

canım cok saol bunları duyunca ıcım daha rahat edıyo gercekten.
bana hergun asprın almamı soyledıler , benım acaıp mıde rahatsızlıgım var. acaba bu asprınler ıcılmese olmuyomu??
yanı ne ıcın gereklı oldugu hakkında bana bısey soylemedıler

kotyocum hoşgeldin. sende durumlar nasıl vaktin varsa hangi aşamadasın söyler misin?

Daha önce yazmaşıtım ama okumadın galiba
ben 25 ağustosta histereskopi oldum ve miyom vardı onları aldırdım
bu benim tedavimi 2 veya 3 ay gibi aksattı. şimdi bekliyorum ilaç kullanıyorum kismet ekim veya kasım gibi dondurulmuşlarla devam edeceğim inşallah

bebiş_asuman.Allah tamamına erdirsin arkadaşım.adaege, esra8,imoje, devin79 -hepinize teşekkürler.
bugün neden hiç ağrım yok anlamadım ama.kasıklarımda ne bir şişkinlik nbe ağrı.acaba aklıma kötüyü getiriyorum ama 3 tane olan yumurtalar da mı çatladı.birde dün işer gibi su geldi vajinamdan.dr.mu aradım normal miş.lekeli olursa anormel dedi.sizde oluyo muydu acaba.?

ayyyyy ılahı asumancım
kız olsakta bızde sogan cuvalı gıbı olsak
olsun bırsey olmaz
yeterkı yavrularınla esınle sen mutlu ol manken gıbıde olursun canım

yok canim önemli degil nasil olursam olayim yeterki bebislerim benimle

benmde gobegıme br mutluluk dusse keske

sımın cunku gıttıkce psıkolojısı bozuluyor

Günaydın Kızçeler,

Fasulyem ile biz geldik :)) Bugün fasulyem ile çok şükür tanıştık.....Kalp atışlarını duyduk......Eşimle öyle bir heyecanlandıkki tarif edemem...Allahım herkese yaşattın....amin....pıt pıt atıyordu ben burdayım diyordu...Yol kesesinide gördük....herşey iyiymiş bebekte...Allahıma şükürler olsun....Yanlızca şöyle bir durum var,3 aya kadar dr dahi korku içinde oluyormuş bu süreçte...3aydan sonra daha emin olabilriiz dedi..Birde benim kocaman sagımda ve solumda kistleirm varmış bu ay sonunda kaybolurlarmış bu bel ve karın agrım bu yüzden sık oluyormuş.....birde 2 gündür sabahları jelden sonra gelen jel kalıntıları pembemsi geliyor...dr ufak bir düşük tehlikesi ile karşı karşıyayız dedi ((( bana diyet listemi yemem ve yememem gerekenleri bahsetti..yapmam gerekenleri anlattı öyleydi işte biz bu aksam eşimle konuştuk ve benim anneme gidicez p.tesiye kadar orda kalacagız....Riske atamam bu durumu 3-4 gün daha devam ederse konuşalım dedi doktor....7 Ekimde tekrar görüşeceğiz fasulyemle....Sezeryanla olursa 01 mayısta dogar dedi doktor adıda Barış olur dedi hep beraber güldük....Hayırlısı olsun kızlar çok korkuyorum inşallah bebegım hep benımle kalır bu kavuşmuşken...........
Eşim beni,ieş bıraktı ama kalp atışlarını duyduya adamcagız garip oldu 10 dkk bir beni arıyor...Şaşkın ya......Şoktayız........Şimdilik bu kadar kızlar heyecandan aklıma gelenleri yazdım...

Hee bu arada degerim yüksek çıkmıştıya dr itiraf etti degerini görünce korktum tek yumurta bölünürde ikiz gebelik olabilir diye bizim pek onaylamadıgımzı sevimsiz bir durum dedi..Çok zor geçiyor o süreç dedi ((

Senin ve eşin adına çok sevindim... inşallah Allah tamamına erdirir kucağına alırsın bebeğini...
Darısı bizim başımıza olsun canım.

hayırlı cumalarrrr..sekerlıkler gunaydın...
ayyyy cıcosum cok sevındım hersey yolunda olmasına bol bol dınlen bu ara.....ıns saglıkla kucagınada alırsın...
sıra bana gelıyoooooo

Senin ve eşin adına çok sevindim... inşallah Allah tamamına erdirir kucağına alırsın bebeğini...
Darısı bizim başımıza olsun canım.

Sağol canım Allah razı olsun.......Dualarımdasınzı hepiniz....Kimsenin kucagı boş kalmasın...İşte korku var hala içimde ama söz verdim düşünmeyeceğim araştırmayacagım...

hayırlı cumalarrrr..sekerlıkler gunaydın...
ayyyy cıcosum cok sevındım hersey yolunda olmasına bol bol dınlen bu ara.....ıns saglıkla kucagınada alırsın...
sıra bana gelıyoooooo

Özcümmmmmmm canımmmm çok güzel bir duyguymuş ilk defa yaşadım şoktayım hala......Ama düşük tehlikesi ve kistlerim biraz burktu beni...........Eşim düşünme olumsuz olmayacak diyor...Herşey tam yolunda ne zaman gidecek.....Canım seninde az kaldı ya hadi bakalım sende güzel haberlerle gel canikom....zemuszemus

canımmmmm varan 1 :))))) benim bile gözlerim dolu dolu oldu okurken cicoşum, siz tabi şokta olursunuz. Allah tamamına erdirsin canım arkadaşım, herşey hep böyle güzel gitsin inşallah. düşük tehlikesi elbette her hamilelikte var ama bunu aklına getirme ve sadece güzel şeyler düşün, tabi kendini de yorma...

ahhh cicoşum ne güzel bir sürü yol aldınız, ben o yolların ta en başındayım, önümde upuzun bir yol var ben de sizin oralara bir gelebilsem :nazar. :)))))))))

ayyy saricim cok sevindim canim Rabbim kucagna almayi nasip eder insallah,canim bencede biraz dinlen yani ilk 3 ay en azindan dinlenerek gecir git annede kal yada is saatini biraz azalt hic birseyi riske atma canim....

ıns kusum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguları ıns....bunun degerle cok ılgısı yok demek kı...ben ruyamda ıkı tane pembe balık gordum ama kucucuk fanusun ıcındeeee kocaman pembe balıklar allahım dıyorum nası sıgıyoooo ama gırınce nasıl yuzuyolar..ben ılk defe pespembe balık gordum hayır dıyeyım hayırolsun ıns...balık murat derler fasulyemı gorup mutlu olcaz herhallll bız 16:30 gıbı evde oluruz...sanırım dr saatınde alırsa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…