günaydın kızlar....imoje ve betyy bol şanslar...sayıya takılmayın hiç biri 9 ay sizinle olsun yeter...özlemcim ve cicoşum güzel haberlerle dönün...semramus canım benim opu işleminden sonra hiçbir şikayetim olmamıştı ...bir düğün olsaydı gidebilirdim kesin ...adacımm sen nasılsın??? asucumm takma hiç kıyafetii eminim güzel olmuşsundur..üzme kendini ve bebişleri...
özlemcim saricim sizinde bugün cok önemli br bulusmaniz var,cok güzel haberlerle geri dönersiniz insallahhhhhhh yerim ben o bebisleri....
Aksilik belki siz gelmeye ben burda olmuycam bizim dügünümüz var saat 2 gibi oraya gitcez teee pazar geri gelcez,dün kriz gecirdim esimle abiye bakmaya gitdik,ya insan hic mi gebe bayanlari düsünmez bu alman ülkesinde,yok bitane bile elbise bile bulamadim((((( sonradan bitane süsülü püslü üst buldum onu aldik ya ayni patates cuvalina benzedim ((
aşkolsun asucum, patates çuvalı ne demek. sen iki yıldızlı dünya tatlısı bir annesin. bir daha böyle düşünceler görmiyim küserimlmaz:
canım cok saol bunları duyunca ıcım daha rahat edıyo gercekten.Canım ben de şu anda Mayada tedavime devam ediyorum zaten başladığın zaman sen de göreceksin ortamı ve eminim memnun kalacaksın... Benim Mayayı tercih etmemdeki sebep laboratuarının çok iyi olmasıydı... Her iki dr da gerçekten çok iyi... Hakkında hayırlısı olsun
kotyocum hoşgeldin. sende durumlar nasıl vaktin varsa hangi aşamadasın söyler misin?
ayyyyy ılahı asumancım
kız olsakta bızde sogan cuvalı gıbı olsak
olsun bırsey olmaz
yeterkı yavrularınla esınle sen mutlu ol manken gıbıde olursun canım
Günaydın Kızçeler,
Fasulyem ile biz geldik :)) Bugün fasulyem ile çok şükür tanıştık.....Kalp atışlarını duyduk......Eşimle öyle bir heyecanlandıkki tarif edemem...Allahım herkese yaşattın....amin....pıt pıt atıyordu ben burdayım diyordu...Yol kesesinide gördük....herşey iyiymiş bebekte...Allahıma şükürler olsun....Yanlızca şöyle bir durum var,3 aya kadar dr dahi korku içinde oluyormuş bu süreçte...3aydan sonra daha emin olabilriiz dedi..Birde benim kocaman sagımda ve solumda kistleirm varmış bu ay sonunda kaybolurlarmış bu bel ve karın agrım bu yüzden sık oluyormuş.....birde 2 gündür sabahları jelden sonra gelen jel kalıntıları pembemsi geliyor...dr ufak bir düşük tehlikesi ile karşı karşıyayız dedi((( bana diyet listemi yemem ve yememem gerekenleri bahsetti..yapmam gerekenleri anlattı öyleydi işte biz bu aksam eşimle konuştuk ve benim anneme gidicez p.tesiye kadar orda kalacagız....Riske atamam bu durumu 3-4 gün daha devam ederse konuşalım dedi doktor....7 Ekimde tekrar görüşeceğiz fasulyemle....Sezeryanla olursa 01 mayısta dogar dedi doktor adıda Barış olur dedi hep beraber güldük....Hayırlısı olsun kızlar çok korkuyorum inşallah bebegım hep benımle kalır bu kavuşmuşken...........
Eşim beni,ieş bıraktı ama kalp atışlarını duyduya adamcagız garip oldu 10 dkk bir beni arıyor...Şaşkın ya......Şoktayız........Şimdilik bu kadar kızlar heyecandan aklıma gelenleri yazdım...
Senin ve eşin adına çok sevindim... inşallah Allah tamamına erdirir kucağına alırsın bebeğini...
Darısı bizim başımıza olsun canım.
hayırlı cumalarrrr..sekerlıkler gunaydın...
ayyyy cıcosum cok sevındım hersey yolunda olmasına bol bol dınlen bu ara.....ıns saglıkla kucagınada alırsın...
sıra bana gelıyoooooo
Günaydın Kızçeler,
Fasulyem ile biz geldik :)) Bugün fasulyem ile çok şükür tanıştık.....Kalp atışlarını duyduk......Eşimle öyle bir heyecanlandıkki tarif edemem...Allahım herkese yaşattın....amin....pıt pıt atıyordu ben burdayım diyordu...Yol kesesinide gördük....herşey iyiymiş bebekte...Allahıma şükürler olsun....Yanlızca şöyle bir durum var,3 aya kadar dr dahi korku içinde oluyormuş bu süreçte...3aydan sonra daha emin olabilriiz dedi..Birde benim kocaman sagımda ve solumda kistleirm varmış bu ay sonunda kaybolurlarmış bu bel ve karın agrım bu yüzden sık oluyormuş.....birde 2 gündür sabahları jelden sonra gelen jel kalıntıları pembemsi geliyor...dr ufak bir düşük tehlikesi ile karşı karşıyayız dedi((( bana diyet listemi yemem ve yememem gerekenleri bahsetti..yapmam gerekenleri anlattı öyleydi işte biz bu aksam eşimle konuştuk ve benim anneme gidicez p.tesiye kadar orda kalacagız....Riske atamam bu durumu 3-4 gün daha devam ederse konuşalım dedi doktor....7 Ekimde tekrar görüşeceğiz fasulyemle....Sezeryanla olursa 01 mayısta dogar dedi doktor adıda Barış olur dedi hep beraber güldük....Hayırlısı olsun kızlar çok korkuyorum inşallah bebegım hep benımle kalır bu kavuşmuşken...........
Eşim beni,ieş bıraktı ama kalp atışlarını duyduya adamcagız garip oldu 10 dkk bir beni arıyor...Şaşkın ya......Şoktayız........Şimdilik bu kadar kızlar heyecandan aklıma gelenleri yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?