ayyy saricim cok sevindim canim Rabbim kucagna almayi nasip eder insallah,canim bencede biraz dinlen yani ilk 3 ay en azindan dinlenerek gecir git annede kal yada is saatini biraz azalt hic birseyi riske atma canim....
canımmmmm varan 1 :)))))benim bile gözlerim dolu dolu oldu okurken cicoşum, siz tabi şokta olursunuz. Allah tamamına erdirsin canım arkadaşım, herşey hep böyle güzel gitsin inşallah. düşük tehlikesi elbette her hamilelikte var ama bunu aklına getirme ve sadece güzel şeyler düşün, tabi kendini de yorma...
ahhh cicoşum ne güzel bir sürü yol aldınız, ben o yolların ta en başındayım, önümde upuzun bir yol var ben de sizin oralara bir gelebilsem :nazar. :)))))))))
Asucum sağol tatlım inşallah herşey yolunda gider 3. aya kadar çok dikkat dedi dr....
Adacım Allah razı olsun bitanem tez zamanda yıldırımla darısı senin başına olsun inşallah....Canım dualarımdasın..Lütfen yapma böyle......Sende duyacasık sende yaşayacaksın ben inanıyorum buna...Rabbim sonun akadar getirebilmemi nasip etsin...
Dinlenicem canım bu sabahda geldi pembe leke biraz daha takip edeceğim...eşim telefonda kalp atışlarını söylüyor Buk BUK diyor..Az önce mesaj atmış buk buk diyor :) daha minicik ya ama kalp taışları duyuluyor Allahıma şükürler olsun....Çokgüzel herkesin başına...
anaaaa adacanım noldu yıne.....gecen ay bızde sızden farklı deyıldık bır ayda n cok sey degısıyooooo ıns gelecek ayyy sızde yola cıkmıs olacksınız
geçen ay 30 unda regl oldum ve bu aya sarktı tabi. bu ayı atlar ekim başında regl olurum herhalde. bu durumda regl olur olmaz doktoruma haber vermeliyim ki, ne zaman ne yapıcaz, hemen başlayabilecek miyiz onları öğreneyim :)
cok harika bi duygu demmi saricim buk buk diye sesi duymak:))
Rabbim herkese duyursun o sesi,insallah en kisa zamanda...
ben ne yapyiordum bilyiormusunuz,nezaman bebisleri merak etdiysem hastanenin aciline gidiyorum bi yerim aciyor diye uydurup ultrason yaptiriyordum :)) cünkü benim kadin dok yapmioyrdu her gitdimde kendisi biraz gicik oldu icin:)) belki 2 haftada gidip hastanede bebislerimle bulusuyordum...
Esim belki o yüzden hastaneyi cok seviyor bizim bebisler diyor:)
ıns canım ya....hersey o guzel gonlune gore olsun..
geçen ay 30 unda regl oldum ve bu aya sarktı tabi. bu ayı atlar ekim başında regl olurum herhalde. bu durumda regl olur olmaz doktoruma haber vermeliyim ki, ne zaman ne yapıcaz, hemen başlayabilecek miyiz onları öğreneyim :)
cok harika bi duygu demmi saricim buk buk diye sesi duymak:))
Rabbim herkese duyursun o sesi,insallah en kisa zamanda...
ben ne yapyiordum bilyiormusunuz,nezaman bebisleri merak etdiysem hastanenin aciline gidiyorum bi yerim aciyor diye uydurup ultrason yaptiriyordum :)) cünkü benim kadin dok yapmioyrdu her gitdimde kendisi biraz gicik oldu icin:)) belki 2 haftada gidip hastanede bebislerimle bulusuyordum...
Esim belki o yüzden hastaneyi cok seviyor bizim bebisler diyor:)
İnşallah adacım....Bencede geç kalma doktorunu haberdar et biran önce adım atın bakalım :))) Bebişler sabırsızlıkla sizi bekliyorlar....opuyorumnanaktan
ayyy ne yapayim kizlar )) doktor beni bu yolla tesfik etdi :))..
ay kuzum biliyorsun regl düzenim şaştı bakalım ne zaman gelirse o zaman hemen telefon açıcam inşallah. çok üşümüştür benim minnoşlar hemen almam lazım :)
He valla kız diyorlardırki ah anne ahh bizi bu yaban ellerde koydun nerelere gittin :)))
adacanım senınkıler soguga karsı super bagısıklı bırer kuzu olcak ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?