Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

oy oy oy tam hamiş moduna girmişsin cicoşum hayırlı olsuuuun :) ilk aylar böyle geçiyormuş tatlım inşallah 3. aydan sonra daha rahat olacaksın. minnoş sağlıklı olsun da gerisi düzelir canım benim.

Canım kolay değilmiş vallahi :))) Allaha dua ediyorum hep saglıklı bir hamilelik geçirebileyim diye....Benim annem bulantılardan yatak döşek hep yatarmış...Bana çekmişsin diyor annem :))) Canım bel ve karın agrım hiç geçmiyor şuanda bile devam ediyor düşün ama bebeklten dolayı degilmişki kocaman kistim varmış ondan dolayı dedi dr....

ımoje canım hakkında hayırlısı olsun canım ıns bıdahakı tedavıne hersey yolunda gıder....uzme kendını lutfen...bız azımlı kızlarız....bence bıraz dınlen kendını cok dınlememeye calıs...

sagol kusum ıyıyız cok uykum var saatlerce uyumak ıstıyorum ıstahsızlık kısmı bendede var canım dr gıttıgımde kac kılo cıktım bılıyomusun? 61 kılo normalde 66 kıloydum bıde tedavı sonrası dusun artık hamısken ben hep 6-7 kılo verıyorum zaten ama....

ne güzel işte snein kilo sorunun yok ben iğnelerden çok kilo aldım geçen haftalara kadarda iştahım açıktı yiyordum kilo aldım h ehe he o yüzden rahat hareket edemiyorum aniden kilo aldım....garip bişey oldum...yürürken dizlerimin bagı kopuyor sankı ya hemen yoruluyorum...

acele etme sonra bol bol alacaksın.....cıcosum sen tahlıllerı n yaptın yarın ben kan verecegım...5 tane ıstemıs...

acele etme sonra bol bol alacaksın.....cıcosum sen tahlıllerı n yaptın yarın ben kan verecegım...5 tane ıstemıs...

Canım nerede yaptıracagıma karar veremedim eşim bugun için gidelim dedi ben kendımde guc bulamadım sımdı hastaneye gıdemem dedım...Ben dr hastanesı 450 tl istedi başka yerde yaptırcam...

yuh o n ya 450 lıra ben bır lıra vermeden yaptırıyorum hıfsısıhada....ılk defa bugun jelıde yazdırıyorum...bıde yerın egeye gıdecegım raporumu almaya...

yuh o n ya 450 lıra ben bır lıra vermeden yaptırıyorum hıfsısıhada....ılk defa bugun jelıde yazdırıyorum...bıde yerın egeye gıdecegım raporumu almaya...

canım özel hastane sgk anlaşması yok o yüzden muayene ücreti 195 TL zaten....Ben jele 75 tl veriyorum 6 kutu felan oldu halada devam ediyorum..Eşime diyorumki bu sıpa epey maliyetli geldi,....Herşeyi para....

jelın ıcınde kac tane var senın bınım 3. kutuyu yenı aldım benımkınde 15 tane var.....bence sgk varsa faydalan yarın ıkılısı taraması uclu taraması hıc bıtmıyooo onları ozelde yaptırdım hep yıne oyle olur

ayyyy hosgeldın asucanım ben sana msj atacaktım deyıl mı unuttum kusum kusura bakma emııııı....

Jelin içinde 15 tane var canım sabah aksam kullanıyordum...Cuma gunu doktorum Jeli günde 1 defaya düşürdü...1 ay daha kullan dedi...Sgk karşılamıyor canım sadece elevıtı yazıyor sorudm ben onu Tüp bebek yapıldıgına dair elinde devlet hastanesindn raporun olamsı gerekıyormuş onun dışında soguk zincir ürünlerini yazamıyorlarmış....Canım ben 8.aya kadar aynı dokoruma gideceğim.Değiştrmek istemiyorum...Evet tahliller çok pahalı ama bebeğim için deger...

neden benım kıde ozel hastanede ama boyle seylerde cok yardımcı oluyor bence olması gerekende bu hastasını her konuda desteklemelı...

Bilemiyorum canım bu özel hastane ama sgk anlaşması yok sanırım adanında hastanesi öyle istanbuldaki diger özelllerde öyle memorıal felan.
Ama doktorum dediki verdiğim tahlilleri istediğin yerde yaptırabilirsin dedi...Yanlzıca 3 boyutluyu kendi hastanesinde istiyor...Bende az önce devlet hastanesini aradım enfeksiyon bölümüne randevuı aldum yarın verıcem kanlarımı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…