Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

özlemcim canim biraz merak etdim ama okudum gibi bebisin iyimis bunada cok sevindim ,insallaha sonuna kadar be sekilde gider canim...
sarcim sagol biz cok iyiz,ama coka girlasiyoruz artik hareket etmek felan iyce yoruyor beni,bakalim carsamba doktorumuz ne diycek...

bettycim canim hayirli olsun canim transferinde yapilmis,insallah sonuna kadar bebisin seni birakmaz canim cok dua edelim hepimiz birlikte.....

gunaydın kızlarrrrr

ya bişi soracam sıze
siz tupten oncemı yaptırdınız rahım fılmını ?

ay asucum agırlaşman çok normal güzelim maşallah 2 tane tontiş yaşıyorsun kolaymı az kaldı ama kavuşacaksınız bol bol hasret giderirsiniz.Çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin inşallah..Son haftalar daha zor desene....

asucugum rabbım bır avazda kurtarsın senıde
alsaydın hayırlısıylan tosunları kucagına sende rahatlardın

insallah canim,gercekten cok zor gece her 2 saatde bi uyaniyorum esimin yatis pozisionuna bakyiorum müsaitse kendimi atiyorum onun üstünü...
Dayanacaz artik son haftalarim zaten...

Günaydın esracım sor bakalım ,canım rahim filmi benim doktorum istemedi....Rahim filmi tedaviden önce yapılmalıdır tatlım..

sen yaptırmısmıydın daha once

ya kızlar benım oldum olası akıntım var
tuplerı tıkıor yazmıslar
cok korktum bndede sorun cıkarsa (((((

insallah canim,gercekten cok zor gece her 2 saatde bi uyaniyorum esimin yatis pozisionuna bakyiorum müsaitse kendimi atiyorum onun üstünü...
Dayanacaz artik son haftalarim zaten...

:teytey::teytey:yürübe asucum kim tutar seni....sen 2 can taşırken eşinin rahat uyuması olmaz değilmi...Aman ha dikkat et adam nefes alıyormu kontrol et ara sıra......3 kişinin altında kalması normal değil...:roflol:

enkaz altında kalıor adam desene:)

akutumu cagrsak ne :))))))))))))

sen yaptırmısmıydın daha once

ya kızlar benım oldum olası akıntım var
tuplerı tıkıor yazmıslar
cok korktum bndede sorun cıkarsa (((((

Esracım ben yaptırmadım hiç doktorumda gerek duymadı...Sen tedaviye başlamadan önce doktorunla etraflıca konuş o seni yönlendirecektir..zaten muayene edecek herşey öyle başlayacak akıntını kendisinde görecek rahat ol...

sarcim o durumda adami düsüncek degilim ))) dermisim kiz zaten bi poposunu kulanyioruz:))) ayyy oda dayansin artik ne yapalim hic cekemem naz felan:)))

Esracim 34.haftalik olduk sükürler olsun...

Kizlar bizim evimiz 4 katda ve asansör yok,esime diyorki artik benim icin bi vincc alda kolay olsun inip cikmak diyorum :))

cok gergınım bugun yha
bende sorun cıkarsa dıe cok korkuyorum
ınş allh yardımcım olurda
kolaylıklan bıter bu tedavıde
ne olursunnnn cıvcıvm duanı eksık etmeeeeee

cok gergınım bugun yha
bende sorun cıkarsa dıe cok korkuyorum
ınş allh yardımcım olurda
kolaylıklan bıter bu tedavıde
ne olursunnnn cıvcıvm duanı eksık etmeeeeee

Canım stres yapma lütfen suanda hiçbirşey bilmiyorsun doktora gitmeden yok yere kendını kasma lütfen...Dua ederim tabi tatlım...

saricim msn acda sana en son halimi göstereyim cumadan dugüne gitmisdikya orda cektim bi kactane resim onlara bak...

asucum bencede senin için bir kolaylık yapılmalı,yada eşin sırtında taşısın seni :)))))kaydirigubbakcemile5

şekerlikler bu hafta benim işleri beraber yaptığım arkadaşım izinde o yüzden yoğunluk var ama takip ediyorum sizi :)

esracım bu arada bahsettiğin rahim filmiyse ben de çektirmedim doktorum gerek görmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…