edajım ben eylülde başlarız hayalleri kuruyordum ki kist problemi ile karşılaştık 1 aydan fazla doğum kontrol hapı kullanacagım bitimdeki adetle dr um durum degerlendirmesi yapacak.buarada ben hergün dhea alıyorum b12 vitamin folikasit selenyum alıyorum.çok tutarlı olmasada bitkisel çaylar içiyorum
yeşil çay (hergün 2fincan)
civanperçemi hayıt aslanpançesi...
şuan bioenerji ve akapunktura takmış durumdayım.sanırım bioenerji daha agır basıyor.bu konuda bir uzman bulup şansımı denemek istiyorum.tabi buarada bu bizim ilk tedavimiz olacak.tedaviye başlamak bile aylar alıyo sonucunu sen düşün artık.bazen çok karamsar oluyorum.
canım bakarsın o bir tanecik bebiş annesine sımısıkı tutunur üzmez onu
inşllllh yüzünü güldürür rabbim tüm bekleyenlerle birlikteeee
allah yardımcınız olsun dualarımdasınz
betusum canım arkadasım sende bılıyosun herseyın hayırlısı....hıc uzme kendını zaten saglıklı bı tane ıstemıyormuyuz....ıns o annesını hıc bırakmayacak hep senınle olacak...
kalbım dualarım senınle...allah yardımcınız olsun...
bu saatlerde fasulyenın gobusunde olması lazım bu kadar embrıyodan saglıklı bı tek o olduguna gore bence guclu bır bebek olacak ve annasını hıc bırakmayacak....rabbım herseyı kalbıneze gore versın opuyorum.....
bettycanım ne mutlu sana 1 tane bebişin var ve transfer edilecek.rabbim nasip eder inşallah..kalbim seninle
nıe canım basın donuyo kı....bısey mı dokundu yoksa yatmakdan falan mı?
Kızlar bugün PGD sonucu çıktı ve maalesef 8 embriyodan sadece 1 tanesi sağlıklıymış... Dr ciddi bir genetik problemimiz olduğunu söyledi.... Yani bu olmazsa eğer bundan sonra biz hep PGD yapırmak zorundayız.....İlk duyduğumda çok üzüldüm bana 2 transfer yapıacaktı bari 2 tane sağlıklı bulunsaydı dedim ama şimdi hayırlısı diyorum Rabbim nasip edecekse bu 1 tanesi de tutar... Yarın saat 11:30 da transferim var..... Allahım hayırlısını nasip etsin artık sona geldik.....
kislar merhaba... cuma gunu aradiklarinda sadece bir tane yumurtam embryo haline geldigini soylemislerdi. ve cumartesi gunude izleyecegiz demislerdi. eger iyi giderse pazar transfer edecegiz demislerdi. ama dun aradilar.. malesef gelismemis.. okadar uzgunlerdiki.. ben kendimi bir gun onceden hazirlamistim kotu habere.. ve igne vurulmayi birakmistim zaten bir gun onceden... kismet degilmis.. saglik olsun.. arkaya degil onumuze bakacagiz... esimle beni 30 eylulde cagirdilar...okadar cok biktim ki vitaminlerden, bitki caylarindan, ignelerden.. haplardan... iki gundur hic bir sey icmiyorum... icsel olarak cok yorulmusum...
bettycim senin adina sevindim bir tane de olsa saglikli olan gobusunde.. o tek olan cok guclu bir bebis olacak EMINIM... o badireleri atlatti simdi sicacik annesinin gobusunde dinleniyor.. seninle 2 haftayida cok rahat bir sekilde atlatacak insallah...
bettycim, suziecimm, ozum, eda8cim, cicosum, adacim, devincim, asucum, eda_11, hepinize coook tesekkur ederim...
kendimi tuhaf hissediyorum... gardim dustu.. boynum bukuk kaldi.. icim kan agliyor.. ama esimi de uzmemek icin aglamiyorum... sizleri cok sevdim... Allah`a emanet olun can dostlar...
günaydın cicoşum, nasılsın minnoş nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?