Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Hiç karamsar olma canım, sonuçta herkesin bünyesi, verdiği tepkiler ve sonuçlar farklı oluyor... Maalesef denemeden de bunu bilme şansımız yok... Bana da doktor diyet ve akupunktur dedi, ama istemiyorum, diyet zaten sonuç vermedi.. Ben doktor görmek istemiyorum artık hayatımda, bu konuda çok doluyum :bbo: 4-5 yıldır hayatım doktordan doktora geçti, artık biz de uzman olduk yani, dinlenip karar verirsem direkt başlayacağım tedaviye... Dinlenmek demek, hiç doktorsuz hayat demek benim için artık kötükedihüso

Sen bozma moralini, seninki öyle ciddi kistlerden değil, sadece zamanlama planını değiştiriyor... Sen nerede başlıyorsun bu arada, doktorun kim ? İnşallah güzel haberlerini alacağız canım :1rolleyes:

edajım çok tatlısın çok sagol inşallah hep beraber olumlu sonuçlar alırız.benim doktorum ivi tüp bebek merkezine geçti.emre karatekelioglu.çok titiz aceleci degil uygun zaman için bekledik kist sorununu atlatıp şansımızı deneyecegiz.
mesaj kutunu kontrol edermisin?

canım bakarsın o bir tanecik bebiş annesine sımısıkı tutunur üzmez onu
inşllllh yüzünü güldürür rabbim tüm bekleyenlerle birlikteeee
allah yardımcınız olsun dualarımdasınz

Canım çok teşekkür ederim beni hiç yalnız bırakmadın.... Artık herşeyi oluruna bıraktım Allahım bu kez yüzümüzü güldürür inşallah....

saol canım şu an 1 tane minik yıldızım benimle... Çok zorlu yollardan geçti ve bugüne sağlam tek o geldi.... İnşallah aynı direnci annesinin göbüşünde de gösterir....

bettycanım ne mutlu sana 1 tane bebişin var ve transfer edilecek.rabbim nasip eder inşallah..kalbim seninle

Şu anda 1 tane bebişim benimle... buna da şükür hiç sağlıklı bulunamayabilirdi... 5. gün embriyosu ama maalesef 1. kalite değil bu yüzden çok umutlanamıyorum ama Allahım nasip ettiyse olur inşallah... Bundan sonrası dualarla artık... 29 eylül test günüm....

İmoje tatlım seni çok merak ediyorum lütfen bir haber ver ne oldu dün için haber verecekler demiştin ama hala birşey yazmamışsın bak beni bu halimle üzüyorsun merakta bırakıyorsun.. lmaz:

hoşbulduk tatlım iyiyiz ama biraz başım dönüyor kafamı kaldıramıyorum

dıkkat edın endınıze cok ıyı bakın....yaa arada bır benımde donuyoooo ondan mı acaba?

kislar merhaba... cuma gunu aradiklarinda sadece bir tane yumurtam embryo haline geldigini soylemislerdi. ve cumartesi gunude izleyecegiz demislerdi. eger iyi giderse pazar transfer edecegiz demislerdi. ama dun aradilar.. malesef gelismemis.. okadar uzgunlerdiki.. ben kendimi bir gun onceden hazirlamistim kotu habere.. ve igne vurulmayi birakmistim zaten bir gun onceden... kismet degilmis.. saglik olsun.. arkaya degil onumuze bakacagiz... esimle beni 30 eylulde cagirdilar...okadar cok biktim ki vitaminlerden, bitki caylarindan, ignelerden.. haplardan... iki gundur hic bir sey icmiyorum... icsel olarak cok yorulmusum...

bettycim senin adina sevindim bir tane de olsa saglikli olan gobusunde.. o tek olan cok guclu bir bebis olacak EMINIM... o badireleri atlatti simdi sicacik annesinin gobusunde dinleniyor.. seninle 2 haftayida cok rahat bir sekilde atlatacak insallah...

bettycim, suziecimm, ozum, eda8cim, cicosum, adacim, devincim, asucum, eda_11, hepinize coook tesekkur ederim...
kendimi tuhaf hissediyorum... gardim dustu.. boynum bukuk kaldi.. icim kan agliyor.. ama esimi de uzmemek icin aglamiyorum... sizleri cok sevdim... Allah`a emanet olun can dostlar...

imojanımmm o kadar üzgünüm..anlatamam.
kader arkadaşımsın aynı problemi yaşıyoruz...ne olur pes etme!!!
sana bahsetmişmiydim infetility cure kitabını al ve oku..bende amazondan sipariş verecegim.chineese medicine hakkında yol gösteriyor...
imojanım baglantıyı kopartma lütfen.

günaydın yıldız avcısı yol kankilerim. günümüz aydın, haftamız güzel olsun.

imocanım.. sözün bittiği yerdeyiz sanırım. ne hissettiğini biliyorum.. farklı bir şekilde de olsa ben de yaşadım o kaybedişi, boynu büküklüğü, içinde birşeylerin ölmesini, bir daha eskisi gibi olamayacağımı bilmeyi.. bir zamandan sonra ayağa kalkıp tekrar deneyeceksin biliyorum. neredeyse 2 ay geçti ben ayağa kalktım diyorum ama hala tökezliyorum, bu yüzden senin de zamana ihtiyacın olduğunu biliyorum. bizden koparma kendini, yanında olduğumuzu biliyorsun. biz de seni çok sevdik...

betüşüm canım benim bir olsun bizim olsun değil mi.. biliyorsun tek embriyo transferi ile hamile kalan çok arkadaşımız var burda. hem senin bu defa genetik bozukluğu olmayan sağlıklı bir minnoşun var. ben çok inanıyorum bu defa olacağına. güzel haberlerle gel canım arkadaşım, minnoşunu al da gel :)

Çılgın betişim , 1 tane olsun bizim olsun benim doktorum hep böyle söyler....Ay transferin yapılmış bitanem artık bebişinlesin çok güzel....Şimdi bol bol dinlen o tek bebişine iyice tutun tatlım....Aslında herşeyde bir hayır varmış tatlım bu zamana kadar yapılan tedavilerin neden olumsuz sonuçlandığını yeni ögrenmiş oldunuz...Boşuna her denemede yıkıldın bundan sonra daha bilinçlisin...Hakkında hayırlısı olsun tatlım...Ohhh genleri güzel yavrun saglıklı bir şekilde tutunucak bu sefer hadi bakalım bekleme sürecine geçelim artık olumsuz düşünmek yok canım...görüşürüz..

Imoje tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım.....Herşeyde vardır bir hayır....Biliyorum suanda yaşadıklarının tarifi yok bizi birbirimizden başkası anlayamaz tatlım....Pes etmek yok canım.....Kendini toparla tatlım....

günaydın cicoşum, nasılsın minnoş nasıl :)

Günaydın adacım vallahi minnoşu bilmiyorum ama ben iyi değilim...halsizim, yorgunum iştahsızlık var...zoraki bişeyler yiyorum sabah ögürdüm....günlerdir bulantım var...Ama çıkartamıyorum....Yemek ye dediklerinde yemekler aklıma geliyor tiksiniyorum bulantgım oluyor ...Belim kopucak sanki yatmak ne mümkün......karnım hep agrıyor....Böyle bir hal içindeyim...Bebeğim saglıklı olsunda gerisi önemli değil canımcım.....

oy oy oy tam hamiş moduna girmişsin cicoşum hayırlı olsuuuun :) ilk aylar böyle geçiyormuş tatlım inşallah 3. aydan sonra daha rahat olacaksın. minnoş sağlıklı olsun da gerisi düzelir canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…