Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

slm
doktora gittim sabah. Ultrasonda baktı tabi değerim 311 olduğu için bişey göremedi fakat rahim kalınlığımın çok olmasından dolayı dış gebelik olmadığını dış gebelikde rahim çok fazla kalınlaşmazmış. Yani bebişim olması gerek yerde fakat tam olarak gelişemiyor. Şaşkın bebiş.
Doktorum büyük ihtimalle iğneyle sonlandıracağız kürtaja gerek yok gibi görünüyor dedi. Fakat pazartesi tekrar kan tahlili ve ultrasonda bakacaklar. O zaman tam olara belli olacak.
Ama en çok üzüldüğüm şey 2 ay beklemem gerekmiş 2. tedaviye başlamam için. En çok bu üzdü beni
((((

canım benım ınş bebegın olmaası gereken yerde lur vede cok gusel haberler alırsın pazartesı gunu vede 2. tedavıne gerek bıle kalmazzzzzz uzulme
rabbım kalbıne gore versın
hayırlısını eylesınnn
psıkolojıkmende 2 ay ara vermen mantıklı bence
art arda ıyı deıl tedavı gormen
ama gerek kalmaz ınşşşşşş

Canım öyle bir ihtimal yokki. Şuan değerlerimin çok yüksek olması gerekiyordu. Ama sağlıksız gelişen bir bebek var. O yüzden kesinlikle sonlandıracaklar. Sadece iğneylemi yoksa kürtajlamı olması gerek ona karar verecekler pazartesi günü.
Yani kesin 2. tedavye başlayacağım. Ama ben hiç 2 ay ara vermek istemiyordum. Doktorum eğer psikolojik olarak bu arayı vermemiz gerek deseydi ısrar ederim hemen başlayalım diye ama rahiminde kendini toplaması gerekiyor diyince tabikide bişey diyemedim.
Hayırlısı buymuş ne diyim..

Özcüm ohhh çok güzel haberle geldin sevindim fasulyen iyi dememki..Allahım çok büyük..İnşallah en kısa sürede buk buklarıda duyarsın tatlım :)))

Imoje tatlım Allahtan umut kesilmez tatlım lütfen olumsuz düşünme...Herşeyde bir hayır vardır tatlım..Lütfen üzme kendini...1 gün daha bakalım gün dogmadna neler dogar..İyi dileklerin için tşk ederim tatlım..tez zamanda başınıza olsun...

Canım ne desem bilemiyorum..Olun canım yeterki meleğine kavuş 2 ayda sabırla beklersin canım..Geç olsunda güç olmasın canım...Böyle olmsı çok üzü şuanki duurmun çok zor.Allah yardımcın olsun..

betycim tatlım sanada yarın için bol bol şans diliyorum dualarımız seninle bebişlerini al ve gel tatmı tatlım 12 günü sabırsızlıkla hep beraber bekleyecegiz hadi bakalım :))

suzişkom hapa devam ediyorsun olsun buda bir başlangıç :)) pek ugramıyorsun topimize.

Kendinize iyi bakın kızlar ben annedeyim yatıyorum görüşrüüz.

kızlar merhaba.benim adetim 1 hafta gecikti bugün kan testi yaptırdım sonuç 2870 çıktı doktorum ultrosonda görmeden sevinmeyin dedi bu değer iyi değil mi sizcede? çok merak ediyorum

Canım en azından dış gebelik değilmiş bu bile sevindirici bir haber... Allahım hayırlısını nasip etsin.. 2 ay dediğin çok çabuk geçer merak etme sen de anca toparlanırsın zaten.....

Kızlar bugün PGD sonucu çıktı ve maalesef 8 embriyodan sadece 1 tanesi sağlıklıymış... Dr ciddi bir genetik problemimiz olduğunu söyledi.... Yani bu olmazsa eğer bundan sonra biz hep PGD yapırmak zorundayız.....İlk duyduğumda çok üzüldüm bana 2 transfer yapıacaktı bari 2 tane sağlıklı bulunsaydı dedim ama şimdi hayırlısı diyorum Rabbim nasip edecekse bu 1 tanesi de tutar... Yarın saat 11:30 da transferim var..... Allahım hayırlısını nasip etsin artık sona geldik.....

betycim tatlım sanada yarın için bol bol şans diliyorum dualarımız seninle bebişlerini al ve gel tatmı tatlım 12 günü sabırsızlıkla hep beraber bekleyecegiz hadi bakalım :))

Ayy canım inşallah yarın 1 tanecik bebişim var ama olsun tutarsa o bir tane de tutar inşallah.. Tutmazsa ne yapalım nasip değilmiş deriz.....

suziskom ama icimden gecen bu tatlim... yavas gelisiyorsa her an durabilir demek... yada zaten durmustur bile... ellerinden gelenini yaptilar... kismet boyleymis...

İmoje canım, inşallah gelişir ve transferin olur canım... Benim tedavim de negatif sonuçlandı, yine aynı üzüntüleri yaşadım, toparlanmaya çalışıyorum :çok üzgünüm:

Benim toplanan 3 yumurtam vardı, en olgun olanı döllenmedi, en küçüğü sürpriz şekilde geç döllendi ve hatta 4. gün 8 hücreli oldu ve sonraki gelişimi de düzgün oldu, bakma transfer sonrası tutmadı... Hiç belli olmaz canım, tek de gelişebilir ve tutabilir...Dualarım seninle :CüvCüv:

betusum canım arkadasım sende bılıyosun herseyın hayırlısı....hıc uzme kendını zaten saglıklı bı tane ıstemıyormuyuz....ıns o annesını hıc bırakmayacak hep senınle olacak...
kalbım dualarım senınle...allah yardımcınız olsun...
bu saatlerde fasulyenın gobusunde olması lazım bu kadar embrıyodan saglıklı bı tek o olduguna gore bence guclu bır bebek olacak ve annasını hıc bırakmayacak....rabbım herseyı kalbıneze gore versın opuyorum.....

ımoje canım hıc moralını bozma lutfen bız burda neler okuyoruz ıns hersey yolunda gıder ve bebısınle olur....
bısey yazmamıssın bugun nasıl durumler ıns hersey yolundadır tatlım

canım bakarsın o bir tanecik bebiş annesine sımısıkı tutunur üzmez onu
inşllllh yüzünü güldürür rabbim tüm bekleyenlerle birlikteeee
allah yardımcınız olsun dualarımdasınz

Ayy canım inşallah yarın 1 tanecik bebişim var ama olsun tutarsa o bir tane de tutar inşallah.. Tutmazsa ne yapalım nasip değilmiş deriz.....

bettycanım ne mutlu sana 1 tane bebişin var ve transfer edilecek.rabbim nasip eder inşallah..kalbim seninle

eda senin tedavi sonucunu merak ediyordum umutta başlamıştın tedaviye ve aynı durumdaydık...femeradan çok umutluydum ben çok üzüldüm inan bana..
imojanımdan haber yok!!!son durum nedir bilmiyoruz..iyi haberler duymayı diliyorum.inşallah

Sağol canım benim, maalesef sonuç pek parlak olmadı :bbo: Bende ne DHEAlar, ne femaralar bir fark yaratmadı görünüyor... Acaba diyorum ilaç kullanmayıp kendi ürettiğim yumurtayı toplasalar daha mı iyi olur :uhm: Ama şu anda biraz dinlenmek istiyorum, yorgun hissediyorum :bbo:

Çok zor süreçler bunlar :çok üzgünüm: Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Eda ne desem boş biliyorum ama pes etmemek gerekiyor .
femara işe yaramadıysa mutlaka işe yarayacak başka formüller vardır.dheayı bende kullanıyorum nisandan beri.nedense çok inanıyorum başarı hikayeleri oldukça fazla.
senin fsh kaç?bende gözüken folikül 2 yada 3 oluyor sende durum nasıldı?
senin dedigin natural siklus dedikleri degilmi?her ay oluşan yumurtayı toplayıp biriktiriyolar

Benim endo diyeti öncesi, Mart Nisan aylarında FSH 12 idi, ama Ağustosta 30'du.. Doktorum boşver baktırma FSH'a dedi, başladık, bende de folikül aynı, 2-3 tane oldu, gelişen tek yumurta vardı, kararsız kaldık toplansın mı diye.. Ama sonuçta devam edelim dedik, sonra OPU'da küçük olan 2 yumurtayı da toplamış doktor.. O küçüklerden biri döllendi sonunda da, olgun olanı değil... Yani düşünüyorum, şimdi her ay ben de zaten tek yumurta üretiyorsam, ne gerek var bu kadar ilaca, ilaca pek cevap veriyor görünmüyorum baksana :bbo: Eeee bu ilaçlar sayıyı arttırıyor, kaliteyi de değil, bir de ben ilaç aldıkça endo kistimi büyütüyorum ! Soracağım doktora bunları.. Birkaç ay dinleneceğim şimdi, nerede yaptırırım bilemiyorum bu kez, eşim de ister mi tekrar bilmiyorum, o hep doğal akışına bırakma taraftarı...

Sen ne durumdasın canım, başlayacak mısın bu ay ?

edajım ben eylülde başlarız hayalleri kuruyordum ki kist problemi ile karşılaştık 1 aydan fazla doğum kontrol hapı kullanacagım bitimdeki adetle dr um durum degerlendirmesi yapacak.buarada ben hergün dhea alıyorum b12 vitamin folikasit selenyum alıyorum.çok tutarlı olmasada bitkisel çaylar içiyorum
yeşil çay (hergün 2fincan)
civanperçemi hayıt aslanpançesi...
şuan bioenerji ve akapunktura takmış durumdayım.sanırım bioenerji daha agır basıyor.bu konuda bir uzman bulup şansımı denemek istiyorum.tabi buarada bu bizim ilk tedavimiz olacak.tedaviye başlamak bile aylar alıyo sonucunu sen düşün artık.bazen çok karamsar oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…