slm
doktora gittim sabah. Ultrasonda baktı tabi değerim 311 olduğu için bişey göremedi fakat rahim kalınlığımın çok olmasından dolayı dış gebelik olmadığını dış gebelikde rahim çok fazla kalınlaşmazmış. Yani bebişim olması gerek yerde fakat tam olarak gelişemiyor. Şaşkın bebiş.
Doktorum büyük ihtimalle iğneyle sonlandıracağız kürtaja gerek yok gibi görünüyor dedi. Fakat pazartesi tekrar kan tahlili ve ultrasonda bakacaklar. O zaman tam olara belli olacak.
Ama en çok üzüldüğüm şey 2 ay beklemem gerekmiş 2. tedaviye başlamam için. En çok bu üzdü beni
((((
canım benım ınş bebegın olmaası gereken yerde lur vede cok gusel haberler alırsın pazartesı gunu vede 2. tedavıne gerek bıle kalmazzzzzz uzulme
rabbım kalbıne gore versın
hayırlısını eylesınnn
psıkolojıkmende 2 ay ara vermen mantıklı bence
art arda ıyı deıl tedavı gormen
ama gerek kalmaz ınşşşşşş
selam kızlarrrr......bız geldıkkkkkk........
alahıma cok sukur fasulyemızle tanıstık hersey yolunda gayet ıyı kendısıde...kalp atıslarını duymadık ıns 15 gun sonra gıttıgımızde bakacak dr amcamız...
rabbıme sukurler olsun ıns sonuna kadar saglıkla goturmeyı nasıp etsın...
ve hepınıze hayırlısıyla nasıp etsın teyzosları...
cok goremedık dr cok bastırmak ıstemedı acıdı bıraz basınca bıde cısım cok yoktu ondan sanırım ıns bıdahakıne daha ıyı gorecegız dedı...
kizlar aradilar.. uc taneden bir tanesi dolleniyormus o da yavasmis. bir gun daha izleyeceklermis eger devam etmezse. yani yarin. transfer olmayacak. ama devam ederse pazar gunu transfer olacakmis. bence olmayacak bu seferde... zaten sansim cok azdi. iyice umidim yok oldu..yeterince agladigim icin aglamak istemiyorum artik.. hepinize cani gonulden tesekkur ederim... iyiki bu surecte beni yanliz birakmadiniz can yoldaslarim..
slm
doktora gittim sabah. Ultrasonda baktı tabi değerim 311 olduğu için bişey göremedi fakat rahim kalınlığımın çok olmasından dolayı dış gebelik olmadığını dış gebelikde rahim çok fazla kalınlaşmazmış. Yani bebişim olması gerek yerde fakat tam olarak gelişemiyor. Şaşkın bebiş.
Doktorum büyük ihtimalle iğneyle sonlandıracağız kürtaja gerek yok gibi görünüyor dedi. Fakat pazartesi tekrar kan tahlili ve ultrasonda bakacaklar. O zaman tam olara belli olacak.
Ama en çok üzüldüğüm şey 2 ay beklemem gerekmiş 2. tedaviye başlamam için. En çok bu üzdü beni
((((
kızlar merhaba.benim adetim 1 hafta gecikti bugün kan testi yaptırdım sonuç 2870 çıktı doktorum ultrosonda görmeden sevinmeyin dedi bu değer iyi değil mi sizcede? çok merak ediyorum
slm
((((
betycim tatlım sanada yarın için bol bol şans diliyorum dualarımız seninle bebişlerini al ve gel tatmı tatlım 12 günü sabırsızlıkla hep beraber bekleyecegiz hadi bakalım :))
suziskom ama icimden gecen bu tatlim... yavas gelisiyorsa her an durabilir demek... yada zaten durmustur bile... ellerinden gelenini yaptilar... kismet boyleymis...
Kızlar bugün PGD sonucu çıktı ve maalesef 8 embriyodan sadece 1 tanesi sağlıklıymış... Dr ciddi bir genetik problemimiz olduğunu söyledi.... Yani bu olmazsa eğer bundan sonra biz hep PGD yapırmak zorundayız.....İlk duyduğumda çok üzüldüm bana 2 transfer yapıacaktı bari 2 tane sağlıklı bulunsaydı dedim ama şimdi hayırlısı diyorum Rabbim nasip edecekse bu 1 tanesi de tutar... Yarın saat 11:30 da transferim var..... Allahım hayırlısını nasip etsin artık sona geldik.....
Ayy canım inşallah yarın 1 tanecik bebişim var ama olsun tutarsa o bir tane de tutar inşallah.. Tutmazsa ne yapalım nasip değilmiş deriz.....
İmoje canım, inşallah gelişir ve transferin olur canım... Benim tedavim de negatif sonuçlandı, yine aynı üzüntüleri yaşadım, toparlanmaya çalışıyorum :çok üzgünüm:
Benim toplanan 3 yumurtam vardı, en olgun olanı döllenmedi, en küçüğü sürpriz şekilde geç döllendi ve hatta 4. gün 8 hücreli oldu ve sonraki gelişimi de düzgün oldu, bakma transfer sonrası tutmadı... Hiç belli olmaz canım, tek de gelişebilir ve tutabilir...Dualarım seninle :CüvCüv:
bettycanım ne mutlu sana 1 tane bebişin var ve transfer edilecek.rabbim nasip eder inşallah..kalbim seninle
eda senin tedavi sonucunu merak ediyordum umutta başlamıştın tedaviye ve aynı durumdaydık...femeradan çok umutluydum ben çok üzüldüm inan bana..
imojanımdan haber yok!!!son durum nedir bilmiyoruz..iyi haberler duymayı diliyorum.inşallah
Eda ne desem boş biliyorum ama pes etmemek gerekiyor .
femara işe yaramadıysa mutlaka işe yarayacak başka formüller vardır.dheayı bende kullanıyorum nisandan beri.nedense çok inanıyorum başarı hikayeleri oldukça fazla.
senin fsh kaç?bende gözüken folikül 2 yada 3 oluyor sende durum nasıldı?
senin dedigin natural siklus dedikleri degilmi?her ay oluşan yumurtayı toplayıp biriktiriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?