günaydın şekerlikler, herşey güzel olsun bugün:)
GODES inanamıyorum ya, gerçekten... ne yalan söyliyeyim hiç beklemediğim birşeydi çok ama çok şaşırdım ve tabi çok ama çok sevindim. demek gerçekten mucizeler varmış. bence sağlıklı bir gebelik olacak inşallah gör bak. değer çok güzel artıyor :)
betüşüm nooldu, niye baygınlık geçirdin, ay korkutma bizi.. progestan mı dokundu acaba, şimdi iyi misin peki?
İMOJE takip ediyordum hep ve tanımasamda dua ettim nolur o sonuncusu kalsın diye ama buda bizim imtihanımızmış allh herkesi en çok sevdiği ile en çok istediği ile sınarmış
benimde transferim yapılamadı yumurtalarım kendiliğinden çatladı ama arsızlaşmıkmı ne bi süre sonra hayata tekrar dönüyoruz bi şekilde dibe vurup sonra yüzeye çıkıyoruz
sen de çok güçlü bir kadınsın ve sabredeiyorsun allah birfün senınde yuzunu guldurecek eminim buna yeterki sen hep böyle isyan etme sabret yolun açık olsun..
GODES bebğin resmen savaşıo ve ben tutunacağına ınanıyorum eğer gelişmesi dursaydı bhcg artmazdi küçük bi ihtimal durabilirdi gelişim ama demekki rahmin sağlıklı bak nasıl tutmuş bebişini ben inanıyorum tutunmaya devam edecek ama çok kuzuk bı ıhtımal gerceklesırse de uzulme benım çok güçlü bir rahmim var rabbim yine verir de herşey gönlünce olsun
ADAEGE cim napıosun regl olmadın sanıım benn sabredemıyorum yaa kurban vbayramı tatilinde yapabilcek olsalar yaptırcam yani benim çok beklentim yok 2. kalite 2 tane ebryolarım biliyosun çözünürken fragmantasyon olabilir ama yinede yasıyorsak umut vardır değilmi
Daha önce böyle olmamıştım hiç anlamadım ki....
asucum günaydın hoşgeldiiiiin :)
ben umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor topic'ini açan babytwin den duymuştum, o progestan beni pembe pembe yapıyor bir de başımı döndürüyor diye yazardı hep di mi :)
canım bilirsin her hamilelik birbirinden farklıdır derler. belki bu da öyle birşeydir, bu defa tepkin farklı oluyor demek ki. şu an nasılsın?
kizlar günaydinnn
Betty canim cok gecmis olsun aman iyi bak kendine canim yat dinlen...
Banada bas dönemsi felan yapar dediler progestandan icin ama birsey olmadi demekki herkesin bünyesi farkli,aman canim dikaet et....
asucum günaydın hoşgeldiiiiin :)
ben umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor topic'ini açan babytwin den duymuştum, o progestan beni pembe pembe yapıyor bir de başımı döndürüyor diye yazardı hep di mi :)
aynen öyle canim,benim tedavi sürecimdede serife hemsire bana demisti belki bas dönemsi bulanti felan yapar diye ama bende birsey olmadi,ya aslinda onu rahmide fitil gibi koya bilirsin bence betty ara bi merkezi sor egerki düzelme olmasa....
ayy bettycim insallah sürekli bu sekilde gitmez canim,bak bi dün silamla görüsdük egerki sana ulasa bilecegi bi tel nr varsa vere bilirmisin vereyim ona,o artik fazla girmiyor senide merak etmis ben dün biraz anlatdim durumunu...
gunaydın asucan handecan betulcan nasılsınız sabah serıflerınız hayır olsun...
betusum kızzzz erken deyıl mı bu saat....
Günaydın canım... Baş dönmesi zaten yapıyor progestanı aldıktan sonra yatıyorum 2 saat.. Ama bu biraz farklıydı heryerim bir anda uyuşuverdi vücudumdan 1 bardak ter boşaldı.... 5 dk sonra geçti beni asıl korkutan 2 kere olmuşolması.. Neyse şükür şu an iyiyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?