Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Aaa günaydın tatlım.. İlk defa günaydın diyerek başlıyorum topikteki günüme.... Hiç sorma canım ya dünden beri çok kötü oldum hem korkudan hem de bu durumdan... Dr progestandan dolayı olur dedi bütün gece kabus gördüm uyuyamadım bebeğimin tutmadığını gördüm hep rüyamda.... Şu anda hala yatıyorum kafamı kaldıramıyorum başım dönüyor.... İnşallah kötü birşey değildir....

ah betüşüm çok geçmiş olsun ama sanırım dediğim gibi (doktorun da söylemiş zaten) progesteron/progestan dan olmuş. daha önce burada okumuştum bazılarını çok etkiliyor. baş dönmesi, sıcak basması yapıyormuş.

umutcum merhaba. ben en son regl 30 ağustos da oldum ilaç ile. bu ay da gecikecek belli umarım ilaçsız olabilirim. 22. günümde yumurtladım sanırım ya da yumurtlamadım, benim düzenim çok bozuldu bu hormonlardan. bu ay regl olunca doktorumla görüşücem, artık nasıl bir yol izleyeceğimizi o söyleyecek...

sen de lütfen beklentim yok deme. Rabbim ol derse olacak. gördün godes i. ben onu gördükten sonra mucizelere daha çok inanıyorum :)

kizlar günaydinnn

Betty canim cok gecmis olsun aman iyi bak kendine canim yat dinlen...
Banada bas dönemsi felan yapar dediler progestandan icin ama birsey olmadi demekki herkesin bünyesi farkli,aman canim dikaet et....

asucum günaydın hoşgeldiiiiin :)

ben umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor topic'ini açan babytwin den duymuştum, o progestan beni pembe pembe yapıyor bir de başımı döndürüyor diye yazardı hep di mi :)

aynen öyle canim,benim tedavi sürecimdede serife hemsire bana demisti belki bas dönemsi bulanti felan yapar diye ama bende birsey olmadi,ya aslinda onu rahmide fitil gibi koya bilirsin bence betty ara bi merkezi sor egerki düzelme olmasa....

canım bilirsin her hamilelik birbirinden farklıdır derler. belki bu da öyle birşeydir, bu defa tepkin farklı oluyor demek ki. şu an nasılsın?

Şu an iyiyim çok şükür... Gece progestan almadım zaten bugün de jele başlayacağım... Bu kez farklı tepki veriyor olabilirim sanırım bir de iki tedavimin arası kısaydı belki de bünyem kaldırmadı zaten benim bünyem normalde de çok zayıftır....

evet evet. benimki iğneydi biliyorsunuz. oral yoldan (ağızdan) kullanım daha problemli oluyormuş sanırım. fitil olarak kullansan belki şikayetlerin azalır betüşüm.

kizlar günaydinnn

Betty canim cok gecmis olsun aman iyi bak kendine canim yat dinlen...
Banada bas dönemsi felan yapar dediler progestandan icin ama birsey olmadi demekki herkesin bünyesi farkli,aman canim dikaet et....

Günaydın canım... Baş dönmesi zaten yapıyor progestanı aldıktan sonra yatıyorum 2 saat.. Ama bu biraz farklıydı heryerim bir anda uyuşuverdi vücudumdan 1 bardak ter boşaldı.... 5 dk sonra geçti beni asıl korkutan 2 kere olmuşolması.. Neyse şükür şu an iyiyim....

Güzel bir tanımlama olmuş.... kaydirigubbakcemile3 Ben tutarsa eğer 12. haftaya kadar bunu kullanacağımı düşünemiyorum çünkü bütün günümü etkiliyor çalışmaya başlarsam daha zor olur...

Sordum evet fitil şeklinde kullan dediler ama ben hiç sevmiyorum öyle o yüzden crinone jel kullanacağım dr a da söyledim tamam dedi...

ayy bettycim insallah sürekli bu sekilde gitmez canim,bak bi dün silamla görüsdük egerki sana ulasa bilecegi bi tel nr varsa vere bilirmisin vereyim ona,o artik fazla girmiyor senide merak etmis ben dün biraz anlatdim durumunu...

gunaydın asucan handecan betulcan nasılsınız sabah serıflerınız hayır olsun...
betusum kızzzz erken deyıl mı bu saat....

ayy bettycim insallah sürekli bu sekilde gitmez canim,bak bi dün silamla görüsdük egerki sana ulasa bilecegi bi tel nr varsa vere bilirmisin vereyim ona,o artik fazla girmiyor senide merak etmis ben dün biraz anlatdim durumunu...

Dün özelden mesaj yazmış.... Tel veririm tabiki ben de çok görüşmek istiyorum onunla... Ama durumunu bildiğim için çok üstüne gitmek istemedim kendi hline bıraktım....

kızlar dun dr gıttım ılac yazdırmaya ısyerımın karsısındakı polıklınıge dr soyledıklerı benı sok ettı..
kullandıgımız jelın hıcbı ıse yaramadıgını yılllar sonra yuzumuzun sıvılce dolacagını
sonra bı kıtap actı dunyanın bır numaralı jınekolojı kıtabıymız sozde bı paragraf okuttu soyle yazıyodu
yatmak kullanılaan ılaclar dusugu rahım agzına dıkıs kesınlıkle dusugu engellemez dıee....ben sana hıc sans vermıyorum bı hekım olarak dedı yaa boylr bı dr yok yanı hhaaa bıde dedıkı senın pısıkolojını cok ıyı anlıyorum dedı bende sız kesınlıkle benım durumumuda pısıkolojımıde anlamıyosunuz dedım ban n dese ıyık gercekler cok acı deyıl mı dedı ruhsuz sey

senın sonun bellı nıe cocuk yapcam dıe ugrasıyosun dedı ozetle dr um benı kobay gıbı kullanıyomus ben dr uma guvenıyorum dedım bozulduuuu bu ılaclarla bısey yapmaya calısıyolar dedı

canım anlattıklarına göre tansiyonun düşmüş. bana eskiden regl başladığı anda dediğin şey olurdu. üzerimde ne varsa sırılsıklam olurdu ve kulaklarım uğuldardı, ayaklarım ellerim dudaklarım uyuşurdu. o an tansiyonun çok düşmüş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…