Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bende soyledım ben annae olmak ıstıyorum ve dr umda bende elımızden gelenı yapıyoruz sonunda nasıp olmayacakmıs allahın takdırı dedım...cok umutlan ma dedı benım senın gıbı hastam coktu belkı 100 taneden 2 tanesı aldı bebegını dedı

bunlar dr uz dıye dolasıyoooo ıste sen 3 tane bebegını kaybetmıs hastaya bunu nasıl n vıcdansızlıkla sogukkanlılıkla soylersın yaaaaa eee ben n yapayım o zaman evde oturayım bebeklerım yasamıyo deyıp oyle mı

Bu nasıl bir dr böyle gerçek olduğunu düşünse bile sylenmez ki.. Doğru değil bu... Rahim ağzına dikiş atılarak ikizleri olan biri vardı kk da...... Demek işe yarıyormuş.. Bir sürü tüp bebekı doktoru bu ilaçların işe yarayacağına inanıyor da bir o mu doğruyu biliyor.... Bayan mıydı bu dr?..

özcüm tek bişi söyliycem o dr manyak ruhsuzun tekiymiş. başka da bişi demicem. dinleme ve düşünme dediklerini. ne olursa olsun hiçbir doktorun böyle birşey sölemeye hakkı yok. Allah ın işi o nerden bilecekmiş. ayrıca minnoşu doğurunca git gözünün içine sok, senin inanmadığın bebek burda naber de :)

erkekdı betusum...bu tedavı dunyanın heryerıne aynı demek kı bı bıldıklerı var deyıl mıbenım dr um yurtdısında egıtım gormus cok ıyı bı hekım hekımcık deyıl yanı

Zaten hemen hastaneye koştuk biraz düşük çıktı ama belki de ilk anda çok düşüktü hastaneye gidinceye kadar düzeldi biraz.... Çıkmaya yakın normal dönmüştü zaten..

Kesinlikle katılıyorum.......

erkekdı betusum...bu tedavı dunyanın heryerıne aynı demek kı bı bıldıklerı var deyıl mıbenım dr um yurtdısında egıtım gormus cok ıyı bı hekım hekımcık deyıl yanı

neyse sen takma kafanı böyle şeyleri bir daha ona gitmezsin olur biter.... Kendi dr una anlat bu olayı katıla katıla gülecektir....

canım ınsan bıraaz halden anlar deyıl mı....sen bunu bana bebek ısteyen bekleyen bırıne nasıl soylersın kı ayyy butu gececanımı sıktı

anlık düşüştür zaten betüşüm. siz gidene kadar normale dönmeye başlamıştır. hatta gözüm falan kararırdı benim o derece fena olurdu ama cenin pozisyonunda yattığım anda normale dönmeye başlardı. bence sana olan bu.

bu arada kızlar ben yumurtlamadığımı anlamış bulunmaktayım. geçen ay da bu yüzden regl olamadım demek ki. stresden de olurmuş ama belki de hormonlar etkiledi. bu ay doktorumla bu konuyu konuşucam bakalım hormon testi falan da yapsın. ya ilaçlarla rezervim bitmemiştir di mi kızlar

betusum gecmıs olsun canım n oluyo nazar mı degdı yoksa.....sen bebıse cok lazımsın dıkkat et kendıne kaldı 9 gunnnnn

Nasıl anladın yumurtlamanın olmadığını? Biliyorsun o iğneleri içinizde en çok kullanan benim ve hiç öyle bir durum olmadı ki.. Bildiğim kadarıyla ilaçların böyle bir etkisi yok.... Ama hormon testleri yaptır mutlaka... Sen de polikistik over var mıydı?

betusum gecmıs olsun canım n oluyo nazar mı degdı yoksa.....sen bebıse cok lazımsın dıkkat et kendıne kaldı 9 gunnnnn

Canım valla bilmiyorum ama çok korktum sen benim yerime saymaya başladın bile... Ben saymıyorum hele dünkü olaydan sonra tutunamadan gitti belki de bebişim....

ayyy yok betusum nıe bıraksın senı o guclu bır bebek ınanıyorum sızı cok mutlu edecegıne umutsuzluk yok....

yakınlarda olsaydın keske 9 gunde bekletmezdım senı ben......ayyy olcem merakdan kızzzz

ymurta rezervın deyıl mı? sanmam canım fsh de bı orun varmıydı kı...

yoktu tatlım. geçen sene bakılmıştı ekim ayında o zaman 6 küsür bişiydi.

ateş ölçüyorum betüşüm, ateşimin yükselmesi lazımdı, ovulasyon testi de yaptım. birbirine çok yaklaştı çizgilerin renkleri ama aynı koyuluğa gelmedi, bir de o yumurta akı gibi akıntım olmadı. ben yumurtlamıyorum sanırım. eskiden reglden 2 hafta önce göğüslerim şişerdi, son 4-5 aydır olmuyor. progesteronum yükselmiyor demek ki güzel bir şekilde adet miktarım da azaldı eskiden çok yoğun olurdum şimdi daha az. bişiler oldu ama doktorum bişi yok diyor neyse bakalım test yaptırıcam. bende pko yok canım ama reglim hiçbir zaman düzenli olmadı. 32-34 günde bir olurdum zaten hep. annemin ve kuzenlerimin de böyle ama ırsi biraz sanırım

yakınlarda olsaydın keske 9 gunde bekletmezdım senı ben......ayyy olcem merakdan kızzzz

Aslında bakma ben de çok sabırsızım ama edindiğim tecrübelerden benim bhcg çok yükselmiyor geç çıkıyor hep ve düşük değerle başlıyor o yüzden erken yaparak sadece moralimi bozarım bu nedenle beklemek zorundayım maalesef....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…