kızlar dun dr gıttım ılac yazdırmaya ısyerımın karsısındakı polıklınıge dr soyledıklerı benı sok ettı..
kullandıgımız jelın hıcbı ıse yaramadıgını yılllar sonra yuzumuzun sıvılce dolacagını
sonra bı kıtap actı dunyanın bır numaralı jınekolojı kıtabıymız sozde bı paragraf okuttu soyle yazıyodu
yatmak kullanılaan ılaclar dusugu rahım agzına dıkıs kesınlıkle dusugu engellemez dıee....ben sana hıc sans vermıyorum bı hekım olarak dedı yaa boylr bı dr yok yanı hhaaa bıde dedıkı senın pısıkolojını cok ıyı anlıyorum dedı bende sız kesınlıkle benım durumumuda pısıkolojımıde anlamıyosunuz dedım ban n dese ıyık gercekler cok acı deyıl mı dedı ruhsuz sey
canım anlattıklarına göre tansiyonun düşmüş. bana eskiden regl başladığı anda dediğin şey olurdu. üzerimde ne varsa sırılsıklam olurdu ve kulaklarım uğuldardı, ayaklarım ellerim dudaklarım uyuşurdu. o an tansiyonun çok düşmüş demektir.
özcüm tek bişi söyliycem o dr manyak ruhsuzun tekiymiş. başka da bişi demicem. dinleme ve düşünme dediklerini. ne olursa olsun hiçbir doktorun böyle birşey sölemeye hakkı yok. Allah ın işi o nerden bilecekmiş. ayrıca minnoşu doğurunca git gözünün içine sok, senin inanmadığın bebek burda naber de :)
erkekdı betusum...bu tedavı dunyanın heryerıne aynı demek kı bı bıldıklerı var deyıl mıbenım dr um yurtdısında egıtım gormus cok ıyı bı hekım hekımcık deyıl yanı
canım ınsan bıraaz halden anlar deyıl mı....sen bunu bana bebek ısteyen bekleyen bırıne nasıl soylersın kı ayyy butu gececanımı sıktıözcüm tek bişi söyliycem o dr manyak ruhsuzun tekiymiş. başka da bişi demicem. dinleme ve düşünme dediklerini. ne olursa olsun hiçbir doktorun böyle birşey sölemeye hakkı yok. Allah ın işi o nerden bilecekmiş. ayrıca minnoşu doğurunca git gözünün içine sok, senin inanmadığın bebek burda naber de :)
Zaten hemen hastaneye koştuk biraz düşük çıktı ama belki de ilk anda çok düşüktü hastaneye gidinceye kadar düzeldi biraz.... Çıkmaya yakın normal dönmüştü zaten..
Kesinlikle katılıyorum.......
anlık düşüştür zaten betüşüm. siz gidene kadar normale dönmeye başlamıştır. hatta gözüm falan kararırdı benim o derece fena olurdu ama cenin pozisyonunda yattığım anda normale dönmeye başlardı. bence sana olan bu.
bu arada kızlar ben yumurtlamadığımı anlamış bulunmaktayım. geçen ay da bu yüzden regl olamadım demek ki. stresden de olurmuş ama belki de hormonlar etkiledi. bu ay doktorumla bu konuyu konuşucam bakalım hormon testi falan da yapsın. ya ilaçlarla rezervim bitmemiştir di mi kızlar
betusum gecmıs olsun canım n oluyo nazar mı degdı yoksa.....sen bebıse cok lazımsın dıkkat et kendıne kaldı 9 gunnnnn
ymurta rezervın deyıl mı? sanmam canım fsh de bı orun varmıydı kı...
Nasıl anladın yumurtlamanın olmadığını? Biliyorsun o iğneleri içinizde en çok kullanan benim ve hiç öyle bir durum olmadı ki.. Bildiğim kadarıyla ilaçların böyle bir etkisi yok.... Ama hormon testleri yaptır mutlaka... Sen de polikistik over var mıydı?
yakınlarda olsaydın keske 9 gunde bekletmezdım senı ben......ayyy olcem merakdan kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?