Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cıcos hastanede.. kanı verdı kurtuldu bende az sonra cıkarım ozan gelır...kan verdıkden sonrada egeye gıdecegım...rapor ıcın hadı hayırlısı olsun ıns bu kadar emege degsın o hastanelerden elım bos cıkarmasın rabbım bebısımızı bıze bagıslasın...cumlenınkıyle beraber

Ben de son 1 sene de aynı durumları yaşadım... Ateş ölçme yöntemi ile belirlemeye çalışıyordum yükselmiyordu ateşim... Her zaman bariz belli olan akıntımı artık farkedemiyordum o yüzden ovulasyon olmadığını sanıyordum her ay.... Ama her seferinde 1 hafta gecikmeyle de olsa adetim geliyordu ve bu arada 1-2 kere dr a da muayene oldum bu yüzden ve yumurtalarım gayet iyi olduğuu söylediler hep... Sadece polikistik over başlangıcı varmış.. Bu zaman kadar vücudum baskılamış bu durumun ortaya çıkmasını ama artık yaş ilerleyince herhaldeortaya çıkmaya başlamıç PCO hastalığım... O yüzden sordum sen de merak etme bence rezervinde sorun yoktur.... Durumun benimle hemen hemen aynı görünüyor....

Sen ne raporu çıkaracaksın ki.... Yazdın da ben kaçırdım mı?

ıns canım bence verır sonucda tehlıkelı n zor buluyoruz bebıslerımızı....yol ıcın ıs ıcın gozden cıkaramayız...hersey nasıp ama tedbırlı olmakda fayda var deyıl mı?

evet zaten o kadar uğraştım riske atamam... Köyün yolu da bozuk zaten normalde bile çok sarsılıyorduk şimdi hiç çekemem.. Tabi öncelikle bir tutsun hele....

ıns canım ıns ben ınanıyorum dualarım fasulyelerımızle.....ben cıkıyorum canım ozan cıkmıs ustumu gıyeyım beklemesın opuyorum...

Haa bu arada bugün evime gidiyorum inşallah... Eşimin biraz işleri var onları halledip gelince hemen yola çıkacağız yarın evimden görüşürüz sizinle... Artıkbunalmıştım bir an önce evime gitmek istiyorum...

merhaba bayanlar
allahım ozlemcım senın su koyunla yavrusu cok dıkkatımıcekerdı
demekkı sende ınsalah bebegıne kavusacaksın
hamıssın demekkı masallah yaaaaaaaaa
bettyıcım sen suan hangı asamadasın
kacıncı denemen
ınsallh rabbım hepımızede sanada banada ol der ve bebeklerımızı kucagımıza alırız ınsalah

kızlar ben de çıkıyorum eşim gelinceye kadar biraz dinleneyim malum bütün gece uyuyamadım doğru düzgün....

Canım benim pazar transferim yapıldı 1 tane 5. gün embriyosu... Bu benim 5.denemem olacak biraz fazla uğraştık biz.....

betty dün silayla konusdumda senin dondurulmuslarin oldunu söyledi varmiydi yoksa omu yanlis hatirladi

bettcım
allahım ınsalah bukez verır canım
5,tupmu yoksam donmusmu canım
neden sana 1 tane embrıyo verdıler canım
hıc gebelık yasadınmı
allahım ınsallah bukez olur canım

amiiiiiiiiiin ınsalah ben 3,de sende 5,de yavruna kavusursun canım
butun musluman kardeslerımızın ısteyenlerıne versın rabbım

Selam Kızçeler,nasılsınzı bakem ??

Ben yeni geldim...Hastaneye gittim kan verdim..2 gün sonra sonuçlarını alacağım....Dr fakslayacağım..Hayırlısı olsun..........

Betyycim çok geçmiş olsun tatlım...Birşeye mi üzüldün yokse bilmeden stres yaptında tansiyon sorunu yaşadın..Tramsfer sonrası bende alev alev yanıyordum bunalıyordum....Dikkat et kendine tatlım...

Adacım tatlım lütfen dr ara konuş...bir muayene etsin...Ne olur olmaz yeniden güzel yolculuga çıkacaksın maden aklında sorular korkular kalmasın bitanem....En güzel cevabı Emre beyden alırsın bitanem...Öpüyorum kendine iyi bak...

Özcüm tatlım o doktorun söylediklerini takma kafana salla gitsin en dogrusunu senin doktorun bilir sen ona güven yeter.....Bebeğin seninle gerisi boşşşş..

Godes tatlım senin adına çok sevindim..Hayat mucizelerle dolu..yarın en güzel haberi verirsin bize inşallah..Meleğin sana sımsıkı tutunmuş baksana nazar degmesin...

Asucum nerelerdesin tatlım bakim uyuyormusun yoksa.....

Imoje
tatlım biran önce toparlan ve ayağa kalk bitanem......Hemen kendine gelki yeniden meleğine kavuşabilmen için gücün olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…