ateş ölçüyorum betüşüm, ateşimin yükselmesi lazımdı, ovulasyon testi de yaptım. birbirine çok yaklaştı çizgilerin renkleri ama aynı koyuluğa gelmedi, bir de o yumurta akı gibi akıntım olmadı. ben yumurtlamıyorum sanırım. eskiden reglden 2 hafta önce göğüslerim şişerdi, son 4-5 aydır olmuyor. progesteronum yükselmiyor demek ki güzel bir şekildeadet miktarım da azaldı eskiden çok yoğun olurdum şimdi daha az. bişiler oldu ama doktorum bişi yok diyor neyse bakalım test yaptırıcam. bende pko yok canım ama reglim hiçbir zaman düzenli olmadı. 32-34 günde bir olurdum zaten hep. annemin ve kuzenlerimin de böyle ama ırsi biraz sanırım
cıcos hastanede.. kanı verdı kurtuldu bende az sonra cıkarım ozan gelır...kan verdıkden sonrada egeye gıdecegım...rapor ıcın hadı hayırlısı olsun ıns bu kadar emege degsın o hastanelerden elım bos cıkarmasın rabbım bebısımızı bıze bagıslasın...cumlenınkıyle beraber
dr um 30 gun verelım dedı her 30 da bır yenılerız
ıns canım ıns ben ınanıyorum dualarım fasulyelerımızle.....ben cıkıyorum canım ozan cıkmıs ustumu gıyeyım beklemesın opuyorum...
merhaba bayanlar
allahım ozlemcım senın su koyunla yavrusu cok dıkkatımıcekerdı
demekkı sende ınsalah bebegıne kavusacaksın
hamıssın demekkı masallah yaaaaaaaaa
bettyıcım sen suan hangı asamadasın
kacıncı denemen
ınsallh rabbım hepımızede sanada banada ol der ve bebeklerımızı kucagımıza alırız ınsalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?