arkadaslar merhaba
bugunbıraz canım sıkkın. 3 gun once gonal f vurulmaya basladım. ve bu ay tup bebek yapılacak ınsallah. ama esımın sperm sonucları hıc ıyı cıkmadı
morfolojı %0
ılerı hareket %0
tamamen yıkıldım. tek sorunun kendımde oldugunu sanırken megerse benım problemın dogal gebelıge engel olacak kadar degılmıs..
asıl neden erkek faktoruymus..
esımde cok uzuldu bugun dogum gunuydu problemın kendınde olması onu cok uzdu.
bu tur erkek faktorunde daha mı zor oluyor tup bebek basarısı??
esınde problemı olanlar , , tekrarlayan tup bebek basarısızlıklarına sebep oluyor bu..
off cok moralım bozuldu sımdı,,tamda tedavının basında kesek hıc ogrenmeseydık...
günaydın yıldız avcısı yol kankilerim. günümüz aydın, haftamız güzel olsun.
imocanım.. sözün bittiği yerdeyiz sanırım. ne hissettiğini biliyorum.. farklı bir şekilde de olsa ben de yaşadım o kaybedişi, boynu büküklüğü, içinde birşeylerin ölmesini, bir daha eskisi gibi olamayacağımı bilmeyi.. bir zamandan sonra ayağa kalkıp tekrar deneyeceksin biliyorum. neredeyse 2 ay geçti ben ayağa kalktım diyorum ama hala tökezliyorum, bu yüzden senin de zamana ihtiyacın olduğunu biliyorum. bizden koparma kendini, yanında olduğumuzu biliyorsun. biz de seni çok sevdik...
tesekkur ederim Adacanim... buradan aldigim destek beni okadar rahatlattiki... iyiki varsiniz.. okadar uzuldum ki. hayatta dudagimda ne ucuk cikmistir nede bisi. resmen dudagim sisti uzuntuden.. ama Allah sabrini veriyor.
ımoje canım hakkında hayırlısı olsun canım ıns bıdahakı tedavıne hersey yolunda gıder....uzme kendını lutfen...bız azımlı kızlarız....bence bıraz dınlen kendını cok dınlememeye calıs...
Merhaba arkadaşlar,
Hamile arkadaşlara sağlıklı, keyifli bir gebelik dönemi diliyorum, transfer olanlara da tez zamanda müjdeli haberler inşallah...
Canım, o kadar iyi biliyoruz ki bu kötü hissi :a015::a015: Ben de aynı büyük hayal kırıklığı ve umutsuzluk içindeyim :1no2:
Bazen düşünüyorum da biz ne güçlü kadınlarız ki bu dayanılmaz acıyı yaşayıp yine ayağa kalkıp, yine aynı riskleri göze alıp deniyoruz, yine yıkılıyoruz, yine kalkıp devam ediyoruz... Güçlü ol arkadaşım, ağla, sızla, acını dışarıya at ve sonra gel yanımıza tekrar, bir şekilde çözeceğiz canım, hep birlikte çabalarımıza devam edeceğiz, yıkılsak da kalkacağız ayağa, bir şekilde bu çabalarımız bize mutluluk olarak dönecek, inanıyorum...
yoktu tatlım. geçen sene bakılmıştı ekim ayında o zaman 6 küsür bişiydi.
ateş ölçüyorum betüşüm, ateşimin yükselmesi lazımdı, ovulasyon testi de yaptım. birbirine çok yaklaştı çizgilerin renkleri ama aynı koyuluğa gelmedi, bir de o yumurta akı gibi akıntım olmadı. ben yumurtlamıyorum sanırım. eskiden reglden 2 hafta önce göğüslerim şişerdi, son 4-5 aydır olmuyor. progesteronum yükselmiyor demek ki güzel bir şekildeadet miktarım da azaldı eskiden çok yoğun olurdum şimdi daha az. bişiler oldu ama doktorum bişi yok diyor neyse bakalım test yaptırıcam. bende pko yok canım ama reglim hiçbir zaman düzenli olmadı. 32-34 günde bir olurdum zaten hep. annemin ve kuzenlerimin de böyle ama ırsi biraz sanırım
İMOJE takip ediyordum hep ve tanımasamda dua ettim nolur o sonuncusu kalsın diye ama buda bizim imtihanımızmış allh herkesi en çok sevdiği ile en çok istediği ile sınarmış
benimde transferim yapılamadı yumurtalarım kendiliğinden çatladı ama arsızlaşmıkmı ne bi süre sonra hayata tekrar dönüyoruz bi şekilde dibe vurup sonra yüzeye çıkıyoruz
sen de çok güçlü bir kadınsın ve sabredeiyorsun allah birfün senınde yuzunu guldurecek eminim buna yeterki sen hep böyle isyan etme sabret yolun açık olsun..
GODES bebğin resmen savaşıo ve ben tutunacağına ınanıyorum eğer gelişmesi dursaydı bhcg artmazdi küçük bi ihtimal durabilirdi gelişim ama demekki rahmin sağlıklı bak nasıl tutmuş bebişini ben inanıyorum tutunmaya devam edecek ama çok kuzuk bı ıhtımal gerceklesırse de uzulme benım çok güçlü bir rahmim var rabbim yine verir de herşey gönlünce olsun
ADAEGE cim napıosun regl olmadın sanıım benn sabredemıyorum yaa kurban vbayramı tatilinde yapabilcek olsalar yaptırcam yani benim çok beklentim yok 2. kalite 2 tane ebryolarım biliyosun çözünürken fragmantasyon olabilir ama yinede yasıyorsak umut vardır değilmi
Günaydın canım... Baş dönmesi zaten yapıyor progestanı aldıktan sonra yatıyorum 2 saat.. Ama bu biraz farklıydı heryerim bir anda uyuşuverdi vücudumdan 1 bardak ter boşaldı.... 5 dk sonra geçti beni asıl korkutan 2 kere olmuşolması.. Neyse şükür şu an iyiyim....
arkadaslar merhaba
bugunbıraz canım sıkkın. 3 gun once gonal f vurulmaya basladım. ve bu ay tup bebek yapılacak ınsallah. ama esımın sperm sonucları hıc ıyı cıkmadı
morfolojı %0
ılerı hareket %0
tamamen yıkıldım. tek sorunun kendımde oldugunu sanırken megerse benım problemın dogal gebelıge engel olacak kadar degılmıs..
asıl neden erkek faktoruymus..
esımde cok uzuldu bugun dogum gunuydu problemın kendınde olması onu cok uzdu.
bu tur erkek faktorunde daha mı zor oluyor tup bebek basarısı??
esınde problemı olanlar , , tekrarlayan tup bebek basarısızlıklarına sebep oluyor bu..
off cok moralım bozuldu sımdı,,tamda tedavının basında kesek hıc ogrenmeseydık...
ne cok yazdim... demekki kendimi bugun daha iyi hissediyorum..
...
canlarım selam:)))
nasılsınız kızlar, uzun süredir giremiyodum forma işlerimden dolayı((
var mı yeni gelişmeler arkadaşlar tedaviye başlayan??güzel sonuç alan inşallah :)))
suize canım ne durumdasın?bu ay başlıyosun inşallah problem çözülmüştür :))
adaege canım sen neler yapıyosun ekim de başlıcam dedin ya adetinden önce bi gidip görüşecek misin emre beyle canım??
tüm arkadaşlar çok güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah kızlar :))))
sevgiler....
imojanımm toparlanacaksın ve yılmadan deneyeceksin.bizimki uzun veee sıkıntılı bir yol..bioenerj araştırıyorum.
kızlarrr ne dersiniz?bioenerji işe arar mı?
adajanımm nasılsın?hep geriden takip ediyorum ben çalışırken nete giremiyorum anca ögleden sonra yada akşama kalıyor.
ne oldu cheesecake ..diyete başlamadan bi buluşsak diorum yol arkim.
hatta istanbuldakiler buluşması olabilir ne dersiniz kızlar???
civcivimmm sende istanbuldasın degil mi?
nasıl yavrukuşun?
özümmm o doktor çok biliomuş...
betyyjann 1 hafta mı oldu transfer olalı???ayy zaman hızlandı mı bana mı öyle geliyor?
catdog canım benim bekliyorum işte 2 ekimde doum kontrol hapı bitiyor.3 5 gün sonra adet olurum sonrada ne olacagı belli olur!!!!bakalım umarım gene bi aksilik çıkmaz.
Kızlar merhaba size birşeyler sormak istiyorum.Kistim için d.kontrol hapı kullanıyorum.Acayip göğüs ağrısı çekiyorum ve kendimi pek iyi hissetmiyorum.Bu normalmi?
Ayrıca soğan kürüde yapıyorum 4.günüm ve akıntımda da bir değişiklik yok.Bana yaramıyormu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?