Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kusura bakmayın şekerlerim ben bugün o kadar yoğunum ki sadece 2 defa wc için kalkabildim yerimden, yazamadım da sizlere. herkesler iyidir umarım.

arkadaslar merhaba
bugunbıraz canım sıkkın. 3 gun once gonal f vurulmaya basladım. ve bu ay tup bebek yapılacak ınsallah. ama esımın sperm sonucları hıc ıyı cıkmadı
morfolojı %0
ılerı hareket %0
tamamen yıkıldım. tek sorunun kendımde oldugunu sanırken megerse benım problemın dogal gebelıge engel olacak kadar degılmıs..
asıl neden erkek faktoruymus..
esımde cok uzuldu bugun dogum gunuydu problemın kendınde olması onu cok uzdu.
bu tur erkek faktorunde daha mı zor oluyor tup bebek basarısı??
esınde problemı olanlar , , tekrarlayan tup bebek basarısızlıklarına sebep oluyor bu..
off cok moralım bozuldu sımdı,,tamda tedavının basında kesek hıc ogrenmeseydık...

((((((cok uzuldum rabbım hayırlısını nasp etsın ınşşşşş

tesekkur ederim ozum... yemin ediyorum hic hap lar sivilar bitkisel caylar icmiyorum.. okadar yorulmusum ki.. sanki bir savastan ciktim..

tatli cicosum benim tesekkur ederim bitanem... Allah sizlerin bebislerine ve hamis olan arkadaslarimizin bebislerine uzun uzun omurler versin... bu cumleyide soylemeye devam edecegim... DARISI BIZLERIN BASINA artik...

suziskom bitanem insallah senin tedavin harika gececek... icini her nekadar ferah tutu desemde.. sen gercekten ferah tut.. iyisini dusun...

bettycimm herseyde bir hayir vardir bitanem... demeki rabbim en iyisini en dayaniklisini senin gobusune transfer edilmesini uygun gordu.. bastan beri dedigim gibi senin icin cok mutluyum.. insallah bu sefer tutunacak minigin... gecen sene benimle birlikte tedaviye baslayan arkadasimin kizi dunyaya gelmis.. onun adina okadar sevindim ki.. oda cok mucadele vermisti. dogal yolla hamis kaldi.. Allah anali babali buyutsun...
esra8 arkadasimiz sen cok pozitifsin.. yazilarina bakiyorum herkese iyi dileklerde bulunuyorsun.. Allah senin yuvanida bebeginle bebeklerinle taclandirsin...

tek istedigimiz saglikli bir nesil... Allahim insallah nasip eder... destegin icin cok tesekkur ederim hayatim... insallah sende en kisa zamanda bebegine kavusursun...

bitanem bizlerin gordugu islemler.. denge hormon herseyi bozuyor. regl gecikmesi, akintilarin yok olmasi. goguslerde siskinligin yok olmasi, hatta regl in sadece birbucuk gune dusmesi ve azalmasi olabiliyor... yumurtlamadigini dusunmuyorum tatlim ben.. bunlarin hepsini etkiliyen dedigin gibi stres olabiliyor.. kolay degil yasadiklarimiz..

canim benim dualarin icin cok tesekkur ederim.. okadar buyuk bir kitleyiz ki.. hepimiz birbirimizin derdinden okadar iyi anliyoruz ki... insallah bir gun bizde havalara ucacagiz mutlu haberi aldigimizda...

tatlim gecmis olsun.. biliyormusun dun oturdugum yerde resmen bas donmesi yasadim ve araba kullanamadim. resemen kafam dondu.. bol bol su ic dedi esim. lutfen sende ihmal etme bettycanim..

ne cok yazdim... demekki kendimi bugun daha iyi hissediyorum..
bu arada OZUM lutfen bu dr. yi desifre edermisin!!
biz tr ye tatile gittigimizde bir dr. buldu ablam yurtdisiymis felan basariliymis fellan. adam resmen paragozun teki cikti katakulleye getirip bana testler yapti. halbuki biz sadece danismaya gittik. beni tanimadan bilmeden azarlar tarzda konustu. ablam beni surekli durtmeseydi. agzinin payini verecektim adamin. ne rontgen ne test sonuclari hic bisi hakkimda bilmeden beni apar topar tedaviye almaya calisti. adama diyorum ki bizim ucak kalkacak bir hafta sonra. bana diyorki iptal edin tedavi yapalim?? sanki kisa mesafeden geliyoruz. dunyanin obur ucu..deli mi bu?? en azindan bir gunluk ilac siparisi verelim kararinizi aksam verin demez mi??
boylelerine malesef DOKTOR diyorlar.. artik ticarete dokmusler.. insanlarin umut arayislari ile oynuyorlar..

Ozum sen de bu sekilde seninle konusmasina asla musade etme.. ne zannediyor bu kendini. sen iki canlisin daha hassas davranmasi lazim.. cok sinirleniyorum bu tur yaratiklara...

Canım, ne desek boş biliyorum, ama üzülmemeye çalış ne olur :çok üzgünüm: Bilmeniz çok daha iyi, tutmayacaktı, sebebini anlamayacaktın, bütün o süreci hevesle bekleyip büyük hayal kırıklığı yaşayacaktın... Şimdi en azından alınacak bir önlem varsa alır doktorun, eşinin de üzerinde durulur... Diliyorum herşey gönlünüzce olur canım ..

canlarım selam:)))
nasılsınız kızlar, uzun süredir giremiyodum forma işlerimden dolayı ((
var mı yeni gelişmeler arkadaşlar tedaviye başlayan??güzel sonuç alan inşallah :)))

suize canım ne durumdasın?bu ay başlıyosun inşallah problem çözülmüştür :))
adaege canım sen neler yapıyosun ekim de başlıcam dedin ya adetinden önce bi gidip görüşecek misin emre beyle canım??
tüm arkadaşlar çok güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah kızlar :))))
sevgiler....

ben baslıorum tedavıye yarın on gorusmeye gıdecegım ınşşşşşşşş

imojanımm toparlanacaksın ve yılmadan deneyeceksin.bizimki uzun veee sıkıntılı bir yol..bioenerj araştırıyorum.

kızlarrr ne dersiniz?bioenerji işe arar mı?

adajanımm nasılsın?hep geriden takip ediyorum ben çalışırken nete giremiyorum anca ögleden sonra yada akşama kalıyor.
ne oldu cheesecake ..diyete başlamadan bi buluşsak diorum yol arkim.
hatta istanbuldakiler buluşması olabilir ne dersiniz kızlar???
civcivimmm sende istanbuldasın degil mi?
nasıl yavrukuşun?
özümmm o doktor çok biliomuş...
betyyjann 1 hafta mı oldu transfer olalı???ayy zaman hızlandı mı bana mı öyle geliyor?

catdog canım benim bekliyorum işte 2 ekimde doum kontrol hapı bitiyor.3 5 gün sonra adet olurum sonrada ne olacagı belli olur!!!!bakalım umarım gene bi aksilik çıkmaz.

Merhaba starsuzie bende Emre beyin hastasıyım ve bendede kist çıktı sanırım çikolata kisti..bana d.kontrol hapını 2 ay kullanacağımı söyledi sen in kist basit kistmi ve sadece 1 aymı hap kullanacağını söyledi?

ekin79 merhaba cnm .emre bey ortak noktamız desene:)
cnm benim sanırım basit bi kist 21+10 güne yakın doğum kontrol hapı kullanacagım.son 10 güne girmek üzereyim.sonrasınsda duruma göre bi karar verilecekmiş.
sizde sorun nedir.

cnm soğan kürüne devam mı?
acaba bende mi başlasam???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…