Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

biz çok güçlü kadınlarız. sonuna kadar bezmek yok.. neydi sloganımız..
YILMAK YOK MÜCADELEYE DEVAM...
yıldızımız güneş olup dünyamızı aydınlatana kadar devam...

:) ne güzel söylemişsin canım, mücadeleye devam diye. Rabbim bir şer veriyorsa onun içinde mutlaka bir hayır oluyormuş bunu her defasında görüyoruz. bizim de bir sebebimiz var elbet, sınavımız bu, kimi zaman yoruluyoruz ama sabrını da veriyor.

senin hikayeni merak ediyorum canım, ilk denemende mi geldi meleğin, cinsiyeti belli mi :)

aklıma gelmişken yıldız avcılarımızın bir listesini yapmayı düşünüyorum. güzel hikayelerimizi paylaşırken birbirimize umut olalım diye. sizce de uygunsa listede olmak isteyenler bana haber versin olur mu :)

Merhaba AdaEge, hikayeni okudum ve çok duygulandım. İnşallah en kısa zamanda bebeğini/bebeklerini kucağına alırsın. Benim hikayemde hepimizin hikayesi gibi. Bizde 10 yıllık evliyiz. Sanki dünyayı dolaşacakmışız gibi ilk zamanlarda bizde bebek istemedik. 2003 yılında karar verdiğimizin 2. ayında dış gebelik geçirdim ve çok şükür allahıma yaşıyorum. Yaşıyorum diyorum çünkü ölümden dönmüştüm. Sonrasında ardı arkası kesilmeyen tedaviler, bir aşılama, bir tüp bebek ve nihayet 2. tüp bebekte bebeğime kavuştum. Benimde 12. günkü değerim 18 idi. Doktorum var diyemem yokta diyemem demişti. Hemen herkes gibi bende internette girip durumum hakkımda bilgiler okumaya başlamıştım. Ve okudukça umudum azalıyordu. Çünkü normalde değerin 50 ve üzerinde olması gerekiyordu. Ama bebeğim beni bırakmamıştı ve oğlum şimdi 6. ayını doldurdu. Rabbimin herkesin kucağına bebeğini vermesi dileklerimle. Herkese iyi tatiller.

cenebcim beni de senin hikayen duygulandırdı hem de çok. yanlış hesaplamadıysam 6 senelik bir bekleyişin ve emeğin karşılığı oğlun, Allah bağışlasın. sen ona o kadar çok inanmış ve o kadar çok istemişsin ki 18 bhcg değerinden bugünlere gelmişsiniz beraberce. çok mutlu oldum senin adına. darısı bütün avcıların başına :)

haftasonu çok fazla giremiyorum foruma ama uğramaya çalışıcam, umarım hepimiz için güzel bir h.sonu tatili olur. hepinizi çok öpüyorum :)

:Hayırlı olsun canım...Allah bebeşinize ve size saglıklı uzun ömürler versin...Sabır çok önemli....o 7 yılda çektikleriniz cabası....kolay degıl...:Saruboceq:
amin canım aminnnnn sormayın valla ömrümden ömür gitti.çok şükür rabbim nasip etti unuttum eskiyi işallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınızda unutursunuz.
ben sizi çok okudum ve yazmamış olsam da hamileliğinizi büyük bir mutlulukla öğrenmiştim. dilerim sonuna kadar böyle güzel ve huzurlu devam etsin. darısı biz bekleyenlerin başına olsun.

teşekür ederim işallah sizlerdende haber alırız en kısa zamanda.:Saruboceq:

amin canım inşallah dediğin gibi kısa zamanda bizler de güzel haberler alıp, buradan paylaşabiliriz. her başarı hikayesi umut oluyor bizlere bunu sen de çok iyi bilirsin.

bu ay içinde doktoruma kontrole gitmeyi planlıyorum, kısmet olur da herşey yolundaysa eylül de frigomla tekrar deneyeceğim, bu defa olur inşallah :)

naber canım geçiyordum ugradım baktım burdasın opuyorumnanaktan
kontrole gitmen iyi olur bu çok hazırsın demek inşallah frigoların sana sımsıkı tutunur ben o malum sonucu alalı tam 1 yıl oldu hala kılımı kıpırdatmadım kıpırdatamadım çok uzak geliyo bi okadar yakın .............

gözyaşlarıma hakim olamadım en baştan beri okudum yazılanları...o kadar çok ortak noktamız var ki bazen yazmaya gerek bile duymadan çıkıyorum çünkü beni yazan biri var mutlaka...
adaege senin bi ortak noktamızda doktorumuz:)
dünya tatlısı bir insan....
artık dualarımda benimle aynı sıkıntıyı çeken tüm insanlar...
damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor:)

amiiiin canım amiiiin inşallah. aslında beni çağırmamıştı eylül ekim gibi yaparız, ağustos adetinle başlarız demişti ama içim rahat etmeli öncelikle. sonuçta ben bir oyuna çevirmiştim ama işin gerçeği o kadar hormon, bir de kimyasal da olsa düşükle sonuçlanmış bir gebelik. ruhen hazırım da fiziken ne durumdayım bilmiyorum ki :)

bence sen çok ama çok yakınsın. her an ilk adımı atıp devamını getirecek gibi geliyorsun bana tatlım. önemli olan istemek. bir arkadaş vardı forumda istek+emek = bebek yazmıştı. çok doğru. sende istek var, emek de olacak artık o kadar. sonuç dünyanın tadı bir bebek olduktan sonra :)))) haydi biraz cesaret sadece, beraberce geliriz üstesinden :)

25 aşındaım 1 senelik evliim... resmen panikledim...
allah yolunuzu açık etsin...
çok çokkk hoş anlatmışsın...

canım hoşgeldin. bir dahaki gözyaşların mutluluktan olsun inşallah.

demek sen de şanslı tüp bebek yolcularındansın. şanslı dedim çünkü bence emre bey gerçekten harika bir yol arkadaşı. ben ona böyle diyorum, o benim yıldız avı yolculuğumda sendelediğimde beni ayakta tutan, koluma giren, saygı ve sevgi gösteren şefkatli yol arkadaşım. sayesinde yıldızları gördüm, hatta avucuma aldım ama kayıverdi. bu defa daha şanslı olup hiç kaçırmamayı umuyorum. dilerim senin de gönlünden geçen göbüşüne kayıversin :))

25 aşındaım 1 senelik evliim... resmen panikledim...
allah yolunuzu açık etsin...
çok çokkk hoş anlatmışsın...

Allah razı olsun canım. sakın panikleme. her şerde bir hayır vardır. bizim sınavımız buymuş, başarıyla geçicez inşallah.

umarım sen düşlediğin anda bebeğine sahip olacan şanslı annelerden olursun :)

sen çok pozitifsin maşallah bende çogu zaman öleyim diyebilirim ama bu konuda gerçekler benim ön planıma geçiyo ve pozitifligim de karamsarlıga dönüşüyo inşalah maddi açıdan bi rahatlasam gerisi gelcek

sen çok pozitifsin maşallah bende çogu zaman öleyim diyebilirim ama bu konuda gerçekler benim ön planıma geçiyo ve pozitifligim de karamsarlıga dönüşüyo inşalah maddi açıdan bi rahatlasam gerisi gelcek

ah canım aslında pozitif değilimdir. hep en kötüsünü düşünürüm hayatta, hatta karamsarımdır. ama bu konuda önce Allah a, sonra doktoruma ve sonra frigoma güveniyorum. daha doğrusu buna, bu umuda, umutlu olmaya ihtiyacım var. bu umut olmazsa içimde psikolojimin bozulmak üzere olduğunu hissettim ve dibe vurup yüzeye çıkmam bu umut sayesinde oldu. lütfen sen de çık artık dipten...

maddi konuya gelince inşallah tez zamanda feraha çıkarsınız. Allah darda olanın yardımcısıdır, bir çıkış olacaktır mutlaka. olumlu düşün, iyi şeyler çağır, iyi şeyler bulsun seni :)

canımsınnn inşallah hep beraber mutluluk gözyaşı dökeriz..bunlar son yaşlar olsun...
bizde yola çıkacagız ama ertelemek durumunda kaldık .eylül e kaldı tedavi.şuan tatildeyim.tatil dönüşüne bıraktık herşeyi.bizim durumumuz daha karmaşık gibi(zor demek istemiyorum negative yükleniyorum)yumurta rezervi ile ilgili...tedavi öncesi bi sürü ilaç içiyorum.tedavi hazırlık aşaması.nisandan beri her adetle tedavi başlayacagız ama erteleniyor.tedavi aşamasını bile yaşayamadım((
umarım bu kadar beklemeye deger.Emre bey saglamcı,risk e atmak istemiyor.
eylülde seninle tanışabilmeyi çook isterim...muhtemelen karşılaşırız:)

canımmm amiiiiin. lütfen emre beye güven. asla riske atmak istemez ne seni ne de tedavini. ben de ilk başladığımda lucrinden gonal f e geçememiştim regl zamanında gelmediği için. riske etmek istemedi bir dahaki aya kaldı. oluyor böyle şeyler, senin için en doğru zamanda tamam diyecektir. ilk tedavinde bu kadar beklemenin mükafatı olan bebeğine kavuşmak nasip olur inşallah. hem bak tanışmamıza vesile olacak inşallah. ben de çok isterim bir yol arkadaşımla, bir yıldız avcısı yoldaşımla karşılaşmayı, harika olur :)

inşallah güzel şeyler hakkımızda hayırlı olanlarla karşılaştırır rabbimm geçen yıl hiç ummdaıgım bi anda başladım aşılama tedavime yine dra gidcek drumumuz yoktu bi yakınımız tüp bebek için kendisine yurt dışından ilaçları getirtmiş adetini bekliyomuş dra gitmek için o ay kendiliginden hamile kalmışş sonra bana teklif ettiler onca ilacı hediye etmek istiyolarmış tabi dedim hemen druma gösterdim ve kullanabiliriz dedi çok umutluydum bu bi işaret olmalıydı vaktim gelmişti bana göree her şey muhteşemdii ama olmadııı demekki sınavım devam ediyomuş inşallah başarıyla vericez hep beraber bu sınavı sabır sabır sabır:Saruboceq:

Arkadaşlar bu çok çetin bir mücadele, kimi insanlar ilk denemede sevinirken kimi insanlar bu uğurda yıllarını, paralarını, ruh sağlıklarını haciyorlar. Bunu en iyi ben biliyorum. Anne olabilmek için ne doktor hatalarına maruz kaldım yıllarca bir kez ölümden döndüm acil ameliyata alındım son anda hayata döndüm eşim doktor olmasına rağmen. Çok tükendiğimi hissettiğim zamanlar oldu, ne kadar gözyaşı döktüğümü anlatamam herşey yetersiz kalır anlatmaya. Hikayem şöyle, 6 ay klomenle gebelik elde edilmeye çalışıldı olmadı, sonra ilk iki tüp bebek denemem negatifti, sonraki iki tüp bebek denemem pozitifti ama düşük yaptım, daha öncesindede bir düşüğüm olmuştu 3 bebeğimi kaybettim. Yaşım 33 tü ve moral olarak bitmiştim, tekrar denemeyi düşünmüyordum bile. Sonra eşimin bir cümlesi ile son kez denemeye karar verdim. 5. tüp bebek denememdi Veee sonuç yine pozitifti üstelik ikizdi. Çok endişeli geçirdim hamileliğimi tek bebeği taşıyamayan ben ikiz bebeği nasıl dünyaya getirecektim, inanın her saniyem endişe ile geçti ama sonunda bebeklerim doğdu çok sorunsuz bir hamilelik geçirdim şükürler olsun 38 haftalıkken doğdular. Şimdi kızlarım 3 aylık oldular Allahıma binlerce şükürler olsun. Bu günleri yaşayacağımı hayal bile edemezdim. Bu kadar güzelini rüyalarımda bile görmemiştim. Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bol bol dua etmeyi sakın unutmayın. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç birşey yok.

kadere kısmete inanmayanlara senin hikayeni okutmak lazım canım. ne güzel başlamış devamı acı olmuş senin için ama inan vardır bunda da bir hayır. inşallah bir mucize daha gerçekleşir, meleğin sana bir sürpriz yapar tekrar gelir ve bu defa seni hiç bırakmaz.

tekrar aşılama mı deneyeceksiniz, yoksa tüp için mi bekliyorsunuz canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…