Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

aynen bende senin gibiyimmm ,kadınlar hep meraklı oluyor galibaaaakaydirigubbakcemile3

Hepinizee hayırlı cumalarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elifcim buralarda mı yahuuu:)))devremmmolumunekankayizsmile

civcivcim,adacım sizde merhabalaropuyorumnanaktan

Canım Allah razı olsun sanada hayılrı cumalar bitanem...Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah...

ayyy canım bak içime su serpildi valla , benim için daha erken demek

Hulacım seni çok iyi anlıyorum ama belirti arama lütfen...azıcık rahat ol...Keseyi ve Kalp atışlarını allahın izniyle göreceksin fakat sanmaki bitti heyecan korku devamı gelıyor 17 eylülden bu yana bende merak var minik civciv nasıl acaba diye aklım salı gununde...Aslında muayene günüm bugündü ama doktorum kongreye gitti yok...

yahu ataşehirdeyima ma hava aynı şimşekler çakıoo:)ama ben bayılırım tam sıcak bişiler içiipp battaniye altında kitap okuma havası

Keyfler nasıl kızlar bu aradaa:)

Oh oh maşallah derincim evdemisin? Evdeysen o dediklerini yapabilirsin ben işyerindeyim malesef....Bende kışı severim bu anlattıklarında tam benlik hele hamişim dieyde pek fazla iş yapamıyorum ohhhh tabi aksamları yemek yapıp camasır asıp topluyorum ütümü yapıyorum.....daha eve makınayı ben acmadım annemle valdem sagolsun...

Minik civcivimin teyzoşları biz yemeğimizi yiyip size döneceğiz..Evden getiriyorum artık yemeklerimi dışarıdan birşey yiyemiyorum sonra ögürüyorum....Sebzemiz havuçlu patatesli kabak yemeğimiz ve yogurdumuz...görüşürüz.Bu arada adacanım ya ne diycem ben ara ara günde 1 defayı geçmiyor ama kola içiyorum bazen bulantıma iyi geliyor naspim...doktor bagımlılık yapmadan içebilirisn demişti..Bismillah nasıl gök gürültüsü oldu elektrikler gidebilir...Aralıksız yagıyor..

afiyet bal şeker olsun civcikimmm ,,,

evet canikom fena halde yağıyor :) bence bir bardak koladan bişi olmaz ama çoğaltma :) afiyet şeker olsun cicoşuuuum, minnoşuma et olsun :)

evet canikom fena halde yağıyor :) bence bir bardak koladan bişi olmaz ama çoğaltma :) afiyet şeker olsun cicoşuuuum, minnoşuma et olsun :)

Atışdırdık teyzesi sağol canım.....Madem herşeyi burda paylaşırız adacanım degerli bilgilerini rica ederim....Mayıs anneleri topiğinde takılı kalmamak için size soruyorum...
Benim basenlerim kaşınmaya başladı tabiki kilo alışımda var....Ben bu çatlaklar için hangi kremleri kullanıcam açıkcası tedaviden dolayı çok masraf yaptık hala dahada yapıyoruz..Kullandıgım jel , doktor muayene ücreti derken açıldıkca acıl sonrasıda var bu günlerin düşünmek lazım...Hafta sonu kendime NBA nın hamile alt çamaşırını aldım mecburdum benimkiler belimden yukarı cıkmıyordu ufak kaldılarohaoldumsmile
Ayagıma herzaman giyebileceğim düz rahat çizme istiyorum...Hamile kalın yün çorabı istiyorum.....Hamile tshırtlerinden alıcam hafta sonu....Altına kot pantolon şart evdekilerin beli kapanmıyor sıkıyor.....Biz eşimle bana alışveriş yapmıştık birde.....Hamile elbisesi tarzında siyah bayramda aldık....Sonrasında yeşil elbise,Gömlek aldık..Hamile pantolonu aldık kumaş...Ama yetmiyor işe gelip gidince...Daha yeni ögrendim hamileler için belden ayarlanan pijamalar varmış ilerleyen aylarda çok iyi olur aslında....Evde giymeye bol rahat swetşört lazım....bunları paylaşayım dedim..

bu aradıklarını sanırım LCW hamile serisinden çok ucuza kapatabilirsin cicoşum. arkadaşlarımdan böyle bir bilgi edindim :)

çatlaklar için de badem yağıi kayısı yağı gibi yağlar alabilirsin aktardan. hem doğal hem de ucuza gelir :)

evet canım ayarlanabilir olanlarını biliyorum.benim gördüğümde içinde bi düğme vardı lastikde de delikler böle göbüş büyüdükçe genişletiosunopuyorumnanaktançok kullanışlı olur öle şeyler.artık çok açılmadan alıcan mecbur kalı giyinde üşütme canım bu kış zor olacakolumunekankayizsmile

bende o pijamalardan 2 tane var. biri şortlu takım biri uzun paçalı. anneciğim almıştı transferden sonra yatarken giyerim diye. biliyorsunuz ben 1 hafta neredeyse her gün yattım o pijamalarla.. kısmet.. inşallah tekrar giymek nasip olur bebişimle beraber :)

inşallahhh canım karnında bebişinle giyeceksin onları inanıyorum ben , rabbim bu kadar gönülden isteyeni geri çevirmez tatlım

Hafta sonu Lcw bakalım bir fırsat bulursak hava böyle olursa çıkmam...Yarın arkadaşım kızına dogum günü yapıyor çıkamayabilirim cocuga hediye bakıcaz daha of of
Çatlaklar için ne yapcagımı şaşırdım basenlerim başladı bile....

Evet canım pantolonlar öyle kumaş aldım evde var...Ama işe gelip gidince yetmiyorki al işte dün işe gelirken paçalarım çamur oldu malesef kirliye gitti..

Ay canım benim inşallah sanırım dagide varmış oralara bakıp araştırma yapmam gerek..Eşim diyorki eksiklerin ne ise bakalım aralım içinde kalmasın diyor dedim acılmadan yapalım ki 7 ay sonra nasipse bebek gelecek onu düşünmemiz gerek çalışırım sonrasında belkı calışamam masraflar artacak....Bu arada benim tedavim,muayenelerim dogum felan 20 milyarı bulucak gibime geliyor..11-12 milyar oldu şimdiye kadar..daha tahliller var...

Adacanım canım arkadaşım o pijamalar yetmeyecek bile sana hamişken....Çifter çifter alacaksın inşallah....Kocaman göbüşün olucak.....Kızlar çok şiştim diyeceksin burdannnn hep beraber paylaşıcaz seninle o günleri tatlım...biliyorsun birkaç ay öncesine kadar bende seninle aynı yoldaydım....Seni çok iyi anlıyorum....

selam kızlar.....nasılsınız...kusura bakmayın benı merak etmıssınızde benım ıkı gundur moralım cok bozuk ondan keyfınızıde kacırmayayım dedım...

inşallahhh canım karnında bebişinle giyeceksin onları inanıyorum ben , rabbim bu kadar gönülden isteyeni geri çevirmez tatlım

aminnn adacım inşalllllaaaaahhhŞeniz

ayy şekerlerim benim Allah hepinizden razı olsun. inşallah dediğiniz gibi olacak, ben de karnımda bebişimle eskiticem o pijamaları :))))))

bu arada cicoşum pijamalar pazardan :)) perşembe günü annemlerin orda (erenköy) büyük bir pazar kuruluyor ordan almış annem. ama ihraç fazlası mallar o kadar güzeller ki. bir de hepsi markalı. bu aldıkları sanırım victorias secret tı ama eve gidince bakarım. bence annen de semt pazarlarına baksın senin için. annem takımını 10 liraya alıyor sanırım :))

selam kızlar.....nasılsınız...kusura bakmayın benı merak etmıssınızde benım ıkı gundur moralım cok bozuk ondan keyfınızıde kacırmayayım dedım...

ayy öööz seni çok merak ettim, birazdan patron gidince arayacaktım.. nerelerdesin hayırdır neden moralin bozuk ((((((

hoşgeldiin canımmolumunekankayizsmilenasılsınnopuyorumnanaktanhayırdır moralin neden bozukk işallah önemli bi durum yokturyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…