selam kızlar.....nasılsınız...kusura bakmayın benı merak etmıssınızde benım ıkı gundur moralım cok bozuk ondan keyfınızıde kacırmayayım dedım...
ayy şekerlerim benim Allah hepinizden razı olsun. inşallah dediğiniz gibi olacak, ben de karnımda bebişimle eskiticem o pijamaları :))))))
bu arada cicoşum pijamalar pazardan :)) perşembe günü annemlerin orda (erenköy) büyük bir pazar kuruluyor ordan almış annem. ama ihraç fazlası mallar o kadar güzeller ki. bir de hepsi markalı. bu aldıkları sanırım victorias secret tı ama eve gidince bakarım. bence annen de semt pazarlarına baksın senin için. annem takımını 10 liraya alıyor sanırım :))
sagolun kızlar....aslında onemlı umarım cozulur kayınpederımle kayınvalıdemle ılgılı....bız ev almak ıstıyoruz ve sayalerınde ısın ıcınden cıkamadık......bu durumdan nefret edıyorum....
ayyyy dedık ıns bebısımızın odası kendı evımıze nasıp olur.....
sagolun kızlar....aslında onemlı umarım cozulur kayınpederımle kayınvalıdemle ılgılı....bız ev almak ıstıyoruz ve sayalerınde ısın ıcınden cıkamadık......bu durumdan nefret edıyorum....
eeee sızden n haber bakalım....n pıjaması kızlar...
ayyy kızlar....bu ara kayınvalıdesız kayınpedersız bı dunya arıyorum.....soyle bır ay basımı dınlesem....
ayyy kızlar....bu ara kayınvalıdesız kayınpedersız bı dunya arıyorum.....soyle bır ay basımı dınlesem....
aslında neye kızdım bız ev alacagız ya adam tutturdu benım ustume olsun dıe.....ay nıe senın ustune olacak ben o eve 140 bın lıra verecegım 10 bınlıra verdı dıye ben bunu kabul edemem 5 yıl kredı odeyecegım hadı allah korusun bısey olsa kaynım oturup acmadan paylasır evı bızımle haksızmıyım....
ben hastanede yatarım dıe tam on ıkıtane aldım zevkıme gore kemeraltından.....15 sene gıyerım sadece ıkı tanesı hamıle ıcın ama....
aslında neye kızdım bız ev alacagız ya adam tutturdu benım ustume olsun dıe.....ay nıe senın ustune olacak ben o eve 140 bın lıra verecegım 10 bınlıra verdı dıye ben bunu kabul edemem 5 yıl kredı odeyecegım hadı allah korusun bısey olsa kaynım oturup acmadan paylasır evı bızımle haksızmıyım....
Hulacım tatlım seninde yeni evin hayırlı olsun.....Bebişinle oturmayı nasip etsin allahım...Yeni eve bebiş hım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?