Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

sagolun kızlar....aslında onemlı umarım cozulur kayınpederımle kayınvalıdemle ılgılı....bız ev almak ıstıyoruz ve sayalerınde ısın ıcınden cıkamadık......bu durumdan nefret edıyorum....

hallolurr işallaahh canım yaa yeterki sağlığınız yerinde olsunn:)hihoyyyt

İnşallah tatlım şişeceksin kaç pijama eskiteceksin hatta :)))))Hayırlısı ile...

ayyyy dedık ıns bebısımızın odası kendı evımıze nasıp olur.....

Özcüm hoşgeldin tatlım...Siz almak istiyorsanız alın kimseyi karıştırmayın.....Bu siizn hayatınız tatlım...Kendini üzme lütfen..senin saglıgın önemli..İnşallah bebişin saglıklı gelir annesi ona güzel güzel odalar yapar...

ayyy canım bende sağlığınla ilgili birşey sandım ödüm koptu. Unutmaki şuan en önemli şey bebişinin ve senin sağlığın canım, diğer herşey hallolur canım sen üzme tatlı canını.

Merak etme yalnız değilsin canım bizde yeni evimize taşındık ama kayınpeder kayınvalde sayesinde boya bile yaptıramadık daha dökülüyo ev

ayyy kızlar....bu ara kayınvalıdesız kayınpedersız bı dunya arıyorum.....soyle bır ay basımı dınlesem....

eeee sızden n haber bakalım....n pıjaması kızlar...

İyi sayılırız özüm; kara kış ile ugraşıyor devamlı yagmur yagıyor istanbulda....Elektrikli soba açık suanda.....Hamile pijaması canım ilerleyen aylarda göbek iyiyce büyüycek alıp kenara koymamız gerek...Göbiş büyüyünce giyeriz inşallah..

ayyy kızlar....bu ara kayınvalıdesız kayınpedersız bı dunya arıyorum.....soyle bır ay basımı dınlesem....

ben çok aradım bulamadım tatlım , sende çok uğraşma bencekaydirigubbakcemile3
kocacıklarımızın hatrına katlanıcaz artık napalımmm

aslında neye kızdım bız ev alacagız ya adam tutturdu benım ustume olsun dıe.....ay nıe senın ustune olacak ben o eve 140 bın lıra verecegım 10 bınlıra verdı dıye ben bunu kabul edemem 5 yıl kredı odeyecegım hadı allah korusun bısey olsa kaynım oturup acmadan paylasır evı bızımle haksızmıyım....

Hulacım tatlım seninde yeni evin hayırlı olsun.....Bebişinle oturmayı nasip etsin allahım...Yeni eve bebiş hım..

ben hastanede yatarım dıe tam on ıkıtane aldım zevkıme gore kemeraltından.....15 sene gıyerım sadece ıkı tanesı hamıle ıcın ama....

Haklısın canım ben sizin yerinizde olsam onlardan o 10 milyarıda almam....Onlarada konuşma hakkını tanımam...Mesela maddi olarak bizim hiçbirşeyimize karışmadılar bugüne kadar laf sözde edemezler mesela...Tabi canım pederinin üzerine olursa herkes paylaşır bu sana eşine ve bebeğine yapılan haksızlık....Bebeğinin rıskı bile borca giderken başkaları yiyemez kusura bakmasınlar...

yarın test günüm .
bende yarın gelip uzun uzun anlatacam stres dolu sevinc mi heyecan mı ne olduğu belli olmayan bu süreci .
10 yılın sonunda yapılacak bir şeyin kalmadığı bir sürecin sonunda zor da olsa girdiğimiz bu tüp bebek maceramı .

içimde hiç umudum olmasa da yinede belki ya varsa diyen bu sesimi susturup içimde ne varsa iyi kötü yazacam burada ...

yarın son gün yarın büyük gün .

Çalan telefon ile aldığım haberle ya içime ateş düşmüş gibi yanacak , ya da sevincten gözlerimden yaşlar akacak ...

Yarın herşey belli olacak ...

ben hastanede yatarım dıe tam on ıkıtane aldım zevkıme gore kemeraltından.....15 sene gıyerım sadece ıkı tanesı hamıle ıcın ama....

Maşallah tatlım....Güle güle giymeyi nasip etsin rabbim iyi günlerde....Normal pijamalar kenarda hep oluyor saklanıyor malum ama hamilelik için bende alacağım hafta sonu dolaşıcam...İlk bebek herşeye heves ediliyor..

yok daha neler , böyle bişey olsa bende kabul etmem eşin konuşsun ikna etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…