Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın kızlar, hepimize hayırlı cumalar olsuuuun :)

benim ki usg siz transfer etti ama.rahim ağzı temizlendi.doktorum deneme olarak o transfer cubuğunu soktu çıkardı.sonra ki sizde hadi hayırlı olsun semra hanım dedi.anlamaıdm valla.

canım her dotkorun tarzı ayrı demek ki.. benim doktorum usg ile idrara sıkışık olarak yaptı transferimi.

canım asucum.. bir kaç defa yazdım sana ama okuyamamışsındır tabi. çok şeker maşallah hem Dilan hem de Derman. inşallah bir an önce yanınıza gelirler ve mutluluğunuz tamamlanır. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. ben videonuzu izledim, bebişlerden biri göğsünde yatarken kafasını kaldırıp kaldırıp sana bakıyordu, ben böyle birşey daha önce hiç görmemiştim valla sanki tanımaya çalışıyor gibiydi seni maşallah tatlım :)

imocanım emre beye güven, ticari kaygısı olmayan insani doktorlardan biridir kendisi. geldiğinde ben de görüşmeyi çok isterim. suzişkoyla birbirimize cheesecake sözümüz var zaten :)

canım benimmm, herşey gönlünce olsun arkadaşımmm, tez zamanda hayırlı haberlerini alalımmmopuyorumnanaktan

asucum merhaba
masallah bebeklerının ıkısde bırbırıdnden guzeller oglan pek bı cıngoz:) kız da pek bı masum yavrum benım,
ne diyim Allah esırgesın korusun olnalrı tez vakıtte evlerine gelirler inşallah annelerıne babalarına hayırlı evlat olurlar
kokularını ıcıne cek bızım de yerımıze
bir maya bebeği de bana nasip olur inşallah tez vakıtte

herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
şu mübarek günde duaları kabul olan ve duası sayesinde yavrusuna kavusanlardan oluruz inşallahh

Canim her dr un bi yontemi var iste sonu guzel olsunda usgli ya da diil onemli deil senin kacinci gunun transfer sonrasi.benim tek embryo e yada geregi biliyosun ve ucuncu gun seninki nasildi
benimde yek vede 3.gün.zaten yasal olanı yaptılar tek embriko.benim 2 kaliteli embriyo vardı.2.sinide dondurmaya değer bulmadı doktorum.

evet yaşları bilmiyoruz değil mi kızlar. ben bu ayın sonunda 32'ye gireceğim inşallah bu anne olacağım yaş olsun :)

benim 33 biiti kasım da 34 den günalacağım.ne kötü yaa.

semracım ben anestezi altında transferoldun daha doğrusu hafif bir uyku hali gibiydi ben uyumadan baktı doktorum ultrasondan sıkışık diil dolduralım dedi ama nası dolduracaksınız dedim meraklakaydirigubbakcemile3hadi uyu bakalım seni meraklıııkaydirigubbakcemile3dedi sölemedi.uyandığımda tuvalet ihtiyacım yoktu ama.Benim böle oldu canımolumunekankayizsmile

Günaydın Kızçeler nasılsınız bakem?

Yagmurlu gök gürültü istanbul sabahında işe geldik işte kara kış geldi artık...Nedense ben böyle havalara bayılırım....Burcumda yengeç ama....ters işte....

günaydın cicoşuuuuum. ben kış bebeği olmama rağmen kışı sevmem kasvetli gelir bana, yaz da sıcak gelir, ben ilkbahar insanıyım sanırım, azı karar çoğu zarar hesabı :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…