Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın canom, iyiyiz, sen ve minik civcikimiz nasılll?

aynen canım bende çok seviyorum kapalı havaları ,

Ben hala videoyu izleyemedim ((asucum bitanem taze annecik nasıl geçiyor günlerin bakalım..bizleri unutma hee ara arada olsa haberdar et lütfen...Allahım bebeklerinle sana mutlu mesut uzun yıllar nasip etsin..amin..Kendine iyi bak güzelim...

Imoje tatlım her işde vardır bir hayır diye bakıyorum hep rabbim ol dedikten sonra olucak...O yüzden bizler elimizden geleni yapalım sonrası rabbime kalmış.Arkadaşım anlattı hastanede karşılaşmışlar...Çocuklarını doktora getiren bir aile varmış yaşları 40-45 civarıymış adamında kadınında gözlerinin içi parlıyormuş ,ikiz çocukları varmış,demişlerki bu bebeklere biz 20 yıl sonra kavuştuk...Ömürlerimiz bunlar bizim demişler..Kurban oldugum neyi nezaman nerede verecegini bilir.Ona sıgınalım...Hakkında hayırlısı ne ise olsun..İstanbul inşallah sana şans getirir..

Civcivim insallah canim .sende sag salim kucagina alirsin bebegini. Foruma gir yinede ara sira sen bizim guzel orneklerimizdensin asu gibi burda miniginide senide gormek isyeriz canim bnm

Elicim Allah razı olsun bitanem...Rabbim tez zamanda sizlerinde göbişlerinizi doldursun inşallah..Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin amin...AA havadislerden haberdar etmez olurmuyum baksana bugun 10 haftamızdan gün aldık...şaşıyorum vallahi...hergün şükrediyorum...:Saruboceq:

günaydın canom, iyiyiz, sen ve minik civcikimiz nasılll?

aynen canım bende çok seviyorum kapalı havaları ,

Napim canım işleri toparladım patronda dışarı çıktı fırsat bu fırsat dedim damladık minik civcivle...Hulacım ben iyi sayılırım günden güne iyi oluyorum sanki ilk hamile kaldıgım dönemleri adacan bilir çok zorlanıyordum...Karnım çok şişti...Belim devamlı agrıyordu....Kaırn agrın vardı..Geceleri uyuyamıyordum...Kimseye bişey söyleyemiyordum daha 5 haftalık hamişdim bu belirtiler herkese göre normal değildi ama tedaviyle hamile halan bana göre normaldi..yerimsenibenBulantılarım ögürtülerim var...geçen haftaya göre azaldı sanırım ara ara tutuyor ama idare ediyoruz...He he karnım davul gibi gören 4 aylık gibisin diyor....Napım ilaçlardan diyemiyorum ben çok yiyorum diyorum...Nasipse salı günü civcivi göreceğiz....

günaydın cicoşuuuuum. ben kış bebeği olmama rağmen kışı sevmem kasvetli gelir bana, yaz da sıcak gelir, ben ilkbahar insanıyım sanırım, azı karar çoğu zarar hesabı :))))))

yerim seni kız dogru ya kasım dı senın dogum gunun vay vayyyyy dogum günü cocugu bak işte ne güzel nasip kısmet olursa bebeğin mayısda dogar ilk bahar çocugu olur..

Dışarıda hala yagmur yagıyor,hava simsiyah adacan senle ben yakınız sanırım...ben taksimdeyim.....

bu arada kızlar öz nerelerde dün de hiç görmedim ben onu????

Aaa özcüm dün ugramadımı hiç ben dün fazla topiğe ugrayamadım...Geçmişi okuyamadım ...İnşallah herşey yolundadır....Havalar yagmurlu uyumayamı daldı yoksa devamlı uyuyor..Dur profiline bakayım ne zaman girmiş en son...

bende telefonu var özün. öğle arasında arayabilirim.

Eee öz dün öglen girmiş siteye mayıs anneleirne yazmış çok uyuyorum diye aksam 9 civarı girmiş resim eklemiş çizelge topiğine yazmış...Demekki özüm iyisin..Allahım dahada iyi etsin ama bizede haber ve rlütfen ara verilince insan merak ediyor...

derincim şafak kaç kaydirigubbakcemile2

hulaacıımmm 5 olduuu kalibaaaCADIARZU16 ekime kadarr beklee(beklemesem miii idrar testi yapsam en erken nae zaman olurrrsempatiksalakcinni

ve de nasılsın hulacıımmm???nasıl gidio neler hissediosunnnolumunekankayizsmile

bende çok yorgun hissediyorum kendimi , başkada bende tık yok hiçbişey hissetmiyorum. aksi gibi işler de yoğunlaştı. Tedirginim çok bi keseyi falan görebilseydik hayırlısıyla

bende çok yorgun hissediyorum kendimi , başkada bende tık yok hiçbişey hissetmiyorum. aksi gibi işler de yoğunlaştı. Tedirginim çok bi keseyi falan görebilseydik hayırlısıyla

Canım merak etme belirtileri bulantılarım 6.haftadan sonra başladı mesela..Hatta doktora gitmeden önce pembemsi lekelerim geldi 2 gün boyunca ertesi günde doktro randevum vardı hemen söyledim düşük tehliken var dikkat et ama yatmana gerek yok dedi..Hareketlerimi kıstım birazcık dikkat ettim..

yahu ataşehirdeyima ma hava aynı şimşekler çakıoo:)ama ben bayılırım tam sıcak bişiler içiipp battaniye altında kitap okuma havası

Keyfler nasıl kızlar bu aradaa:)

hulaacıımmm 5 olduuu kalibaaaCADIARZU16 ekime kadarr beklee(beklemesem miii idrar testi yapsam en erken nae zaman olurrrsempatiksalakcinni

ve de nasılsın hulacıımmm???nasıl gidio neler hissediosunnnolumunekankayizsmile

genelde idrar testi pek çıkmıyor canım okuduğum kadarıyla bide çıkmaz boşuna stres yaparsın kendine ama 9-10. günderde kan testi yaparsan çıkar kanımcaa:))) insan nasıl sabırsız oluryor dimi günler geçmek bilmiyor canım. Aklım sizlerde hayırlısı olur inşallah .

Ben iyiyim şükür biraz yorgunluktan başka hiçbirşey hissetmiyorum. Keseyi ve kalp atışını görmediğimden korkuyorum ve tedirginim .Allahıma emanetiz,

zaten çok acayiiipppp sabırsızz biriyimmmm:dance:Saolasın canım İnşallahh güzel haber vermek nasip olurr:Saruboceq:
hiç korkma Allahın izniyle hepsi de olcakkk sağlıklaaa:)
Mübarek gün bol duaaa hepinize bendee:)

ayyy canım bak içime su serpildi valla , benim için daha erken demek

Hepinizee hayırlı cumalarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elifcim buralarda mı yahuuu:)))devremmmolumunekankayizsmile

civcivcim,adacım sizde merhabalaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…