Günaydın Kızçeler nasılsınız bakem?
Yagmurlu gök gürültü istanbul sabahında işe geldik işte kara kış geldi artık...Nedense ben böyle havalara bayılırım....Burcumda yengeç ama....ters işte....
selam kizlar simdiye kadar yazamadim kusura bakmayin,heoinize cok tsk ederim ALLAH razi olsun canlarim....
Bebekeklerim cok iyi ALLAHA sükür hic bi derdtler yok sadece kilosunu ve haftasini tamamlamasi icin hastanede kalmak zorundalar ama dedim gibi sükürler olsun cok iyiler....
Dogumda kisa bahsedeyim size,aslinda son kontrollüme gitmisdim ama idrarde protein cikti ve tansyonum yüksek cikti icin hastanede tutdular beni ve sezeryan imzasini aldilar,ama ben istemedim icin o gece amelyat edemediler bir gün sonraya kaldi hersey cok güzel gecti aksam 18.03de kizim 18.05 dede oglum dünyaya geldi......
Benim durumum iyi olmadi icin sadece yüzüme koydular ve babasiyla birlikte alip cocuk bälümüne götürdüler ....
Merhaba guzel kissslarr.. Asucum bebislerinin iyi olmasina cok seffindim. Masallah inanilmaz tatlilar..
Adacim Buraya gel demissindir sanirim o kismi okuyamadim. evet emre bey gercekten iyi. sizlerin sayesinde merak ettim bende.. ama dediginiz kadar varmis. beni yureklendirdi. tedavi icin. pes etmek uzereydim. kim bilir belki bulusuruz bir gun hep beraber.. ben istanbulu pek bilmiyorum. aksilik cikmazsa suziskomla gorusecegiz istanbulda..
ciciskom benim beni de unutmaz.. tatlim benim bizlerin isiklarisiniz.. insallah bebisini saglicakla, rahat bir dogumla kucagina alacaksin.. bakalim emre bey bana umit verdi tedavi icin. pes etme dedi.. okadar iyi konustuki benimle telefonda esime anlata anlata bitiremedim...
Hulacim tatlim benim insallah tedavi oldugumda hersey yolunda gider. ve sizler gibi guzel haberlerle donerim buraya...
Semramuscum Emre bey de bana Deha onerdi. deha ayni zamanda kanser hastalarida kullaniyor. evet yan etkileri varmis. ama kullanmami onerdi. yumurta artimi ve kalitesi icin... bende iki gun once basladim. gunde uc tane iciyorum aaa hatta hemen icip geleyim :))
umarim hakkimizda ne hayirlisiysa o olur..
ozummm tatlim nasilsin umarim iyisindir...
ve test gununu bekleyen annis adaylarimiza.. Rabbimin pozitifi sonucunu sizlere yasatmasini diliyorum..
Esracim tedavin hayirli olsun insallah hersey gonlunce olur...
bettycimden haber yok mu? canim benim.. insallah iyidir...
godescim o sinir patlamasini bende yasadim. canim esim o gunlerde az cekmedibenden :)
Civcivim insallah canim .sende sag salim kucagina alirsin bebegini. Foruma gir yinede ara sira sen bizim guzel orneklerimizdensin asu gibi burda miniginide senide gormek isyeriz canim bnm
canım arkadaşım benim dediğin gibi sabrımla sınanıyorum demek ki.. göreceğiz bakalım bizi neler bekliyor. ama şimdi ivi de tedavi olan arkadaşlarla konuştum geçen bayramda açıkmış bizim doktorun merkezi ve tedaviye devam etmişler. belki bu bayramda da öyle olur. bir regl olayım bir de hormon sonuçlarım güzel çıksın da gerisini sonra düşünürüz artık tatlım ama Rabbim izin verirse senin minnoşa yetiştiricem benimkini de inşallaaaaah :)
Canım benim hakkında hayırlısı ne ise olsun......Bayramdan sonraya bıraksan sanki daha mı iyi olur bilemiyorumki inan sayende ben bile karışıyorum....Sen nasılsındır allah bilir...Sabret canım elbet mükafatını alacaksın ben inanıyorum...Rabbim ne eylerse güzel eyler...Teyzesi evet gecikmenide istemem bebeğime kardeş arkadaş lazım elinizi çabuk tutun...yanlız kalıcak heeee gariiiiilaelaelaelaelae
günaydın canom, iyiyiz, sen ve minik civcikimiz nasılll?
aynen canım bende çok seviyorum kapalı havaları ,
günaydın cicoşuuuuum. ben kış bebeği olmama rağmen kışı sevmem kasvetli gelir bana, yaz da sıcak gelir, ben ilkbahar insanıyım sanırım, azı karar çoğu zarar hesabı :))))))
bu arada kızlar öz nerelerde dün de hiç görmedim ben onu????
Dışarıda hala yagmur yagıyor,hava simsiyah adacan senle ben yakınız sanırım...ben taksimdeyim.....
bende telefonu var özün. öğle arasında arayabilirim.
bende telefonu var özün. öğle arasında arayabilirim.
derincim şafak kaç kaydirigubbakcemile2
Napim canım işleri toparladım patronda dışarı çıktı fırsat bu fırsat dedim damladık minik civcivle...Hulacım ben iyi sayılırım günden güne iyi oluyorum sanki ilk hamile kaldıgım dönemleri adacan bilir çok zorlanıyordum...Karnım çok şişti...Belim devamlı agrıyordu....Kaırn agrın vardı..Geceleri uyuyamıyordum...Kimseye bişey söyleyemiyordum daha 5 haftalık hamişdim bu belirtiler herkese göre normal değildi ama tedaviyle hamile halan bana göre normaldi..yerimsenibenBulantılarım ögürtülerim var...geçen haftaya göre azaldı sanırım ara ara tutuyor ama idare ediyoruz...He he karnım davul gibi gören 4 aylık gibisin diyor....Napım ilaçlardan diyemiyorum ben çok yiyorum diyorum...Nasipse salı günü civcivi göreceğiz....
ben balmumcu dayım cicoşum, beşiktaş zincirlikuyu arasında sen bilirsin :)
bende çok yorgun hissediyorum kendimi , başkada bende tık yok hiçbişey hissetmiyorum. aksi gibi işler de yoğunlaştı. Tedirginim çok bi keseyi falan görebilseydik hayırlısıyla
hulaacıımmm 5 olduuu kalibaaaCADIARZU16 ekime kadarr beklee(beklemesem miii idrar testi yapsam en erken nae zaman olurrrsempatiksalakcinni
ve de nasılsın hulacıımmm???nasıl gidio neler hissediosunnnolumunekankayizsmile
genelde idrar testi pek çıkmıyor canım okuduğum kadarıyla bide çıkmaz boşuna stres yaparsın kendine ama 9-10. günderde kan testi yaparsan çıkar kanımcaa:))) insan nasıl sabırsız oluryor dimi günler geçmek bilmiyor canım. Aklım sizlerde hayırlısı olur inşallah .
Ben iyiyim şükür biraz yorgunluktan başka hiçbirşey hissetmiyorum. Keseyi ve kalp atışını görmediğimden korkuyorum ve tedirginim .Allahıma emanetiz,
Canım merak etme belirtileri bulantılarım 6.haftadan sonra başladı mesela..Hatta doktora gitmeden önce pembemsi lekelerim geldi 2 gün boyunca ertesi günde doktro randevum vardı hemen söyledim düşük tehliken var dikkat et ama yatmana gerek yok dedi..Hareketlerimi kıstım birazcık dikkat ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?