Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hayırlısı olsun canım inş yükselmiştir değerleriniz.

amin canım herkesin gönlne göre versin , olumsuz olursada umutsuzluğa kapılmak yok devam , mutlaka vakti vardır. Ama şimdi olumsuzu düşünme, yarınki testine odaklan olumlu ol, bebişin seninledir inşallah

sende pko mu var canım , bende pko vardı hep 35,36 hatta 40 ta adet oluyordum

yok canım pko değilim ama kimyasal gebelikle sonuçlandı ya ilk tüp bebek denemem, ondan sonra 50 güne uzadı 2 aydır regl düzenim. bu ay da 36. günde yumurtladıysam 50. gün regl olucam.. doktora gittim görünürde bişi yok, regl olunca hormon testi yapılacak, inşallah herşey yolundadır :)

anladım canım , herşey yolundadır umarım kırmızılar çok bekletmezz:))

edut canım ıns hersey yolunda gıder ve sende melegıne kavusursun bıan once....

inşallah hulacım bakalım 50. günümde gelmesini bekliyorum sonra da doktora gideceğim kan testlerimi de yaptıracağım. herşey yolundaysa inşallah dondurulmuş minnoşlarımla tedaviye başlarız :)

Geldim kızlar...Patron çıktı gelene kadar sizinleyim...

ya özcüm üzme kendini akışına bırak lütfen..........Senden önemlisi yok şuanda....10-5 i kenara bırak önceki mesajımdada dedğim gibi onlardanda almayın birikim yaparsınızbir süre daha evi bütçenize göre alırsınız ufak olsun sizi olsun...Ben kiradayım ne fark eder huzur buldugum tek yer...Bu yeter....Başka şeyleir düşünüpte kendimi kasamam yani....Zamanında kasıldıgım kadar kasıldım gözyaşı döktüm artık yeter....Artık bebişleirmzi var yahu özzzzzzzzz

Edutcum vakti zamanı geldi ise sen ne kadar ertelemeye çalışırsan çalış,o bebek geliyor...O yüzden zamana bırak...Testlerinizi tam teşeküllü hastanede yaptırın derim her yerin farklı çıkıyor semen testleri tatlım..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun....opuyorumnanaktan

Adacanım sen en son en zaman regl oldun......Sanırım senin üerine bizim 2.regl dönemimiz geçti...Çatladım resmen heeeeee biran önce zamanında olsanda yoluna çıkabilsen...Sabır sabır sabırrrrrrrrrr ya sabırrrrrrrr vardır bunun sonundada güzel bir hayırrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 ne kırmızıymış maşallah amma naz yaptı...

kısmetinde tüp bebek annesi olmak varsa canım, varsın öyle olsun.. yeter ki olsun, sağlıklı, hayırlı evlat olsun :)

ilk duyduğumda çok üzüldüm dedim eşime vazgeçelim...sonra denemedik demeyelim dedik...bakalım

nerdeyse 2 regl yerine 1 oldum 2 aydır tatlım. ne diyeyim vardır bunda da bir hayır. zaten daha çok düşünüp sıkmak istemiyorum kendimi çünkü iyice etkileniyorum sonra

benim kırmızıları boşverin gari, siz minnoşlardan bahsedin :)

teyzoşu haberimzi yok şimdilik salı günü görüşeceğiz bakalım...El edecek inşallahh...9+5 olacagız o gün...nasipse

mınnoslar ıyıdır ıns habermız mı var?......taaa kasım ın ıkısıne randevum daha ....

masallah kocaman oldunuz.....deryacıgım....
yaa kızlar aksam yemegı teklıflerıne acıgım n yapacagım karar veremedım fırında dolma dusundum....yanındada koca bı tabak mantarlı makarna....nasıl

Edut tatlım üzülme kötü bişey yokki bunda herşey Allahtan......Evlat sahibi olabilmek için maddi ve manevi emek harcıyoruz o kadar..Gerisi rabbime kalmış...Ol derse olacak..

masallah kocaman oldunuz.....deryacıgım....
yaa kızlar aksam yemegı teklıflerıne acıgım n yapacagım karar veremedım fırında dolma dusundum....yanındada koca bı tabak mantarlı makarna....nasıl

Teşekkür ederim özüm.Allah razı olsun...Sanki seninde bizden aşağı kalır yanın var he he...OOO aksam yemegı düşündüğüne göre eşin erken gelicek aksam..Yanlız değilsin yani....Olabilir tatlım...Ben bu aksam yemek yapmıycam dünden kalanları yiyelim...(Kabak yemeği-Erişteli yeşil mercimek-Patates çorbası-Salata bol limonlu...Pazara ugramam gerek...Kışlıkları halletmem gerek çok işim var...Daha işteyim......

Bu arada özüm salata diyince aklıma geldi.....Ben acayip ekşi yiyorum annem aradı aksam napıyorsun diye anne limon yiyorum dedim gülüyor seni ilk defa böyle limon yiyorum dediğini duyuyorum diyor.....Canım nasıl limon istiyor gördüğüm yerde saldırıyorum...Arkadaşlar diyorki eyvahh ekşi suratlı kızın olucak....(anne ve babasına çekmeyecek biz güleryüzlüyüzdür alıngan değilizdir..) Ama eşimin bacıları biraz öle surak 5 karış dolanırlar...işlerine gelince gülerler...

hadi hayırlısıııı arkadaşımmmm:))))))))hayırlı haberlerini beklioruuummmm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…