selam kızlar....ben bir ara yazmıştım size, eşimin değeri çok düşük çıktı 2 testte...aşılamadan tüpe düşmüş...vazgeçtim bir ara...sonra zaman geçince kalktık yine ayağa...yarın asm de tekrar semen vereceğiz....sonuca göre allah kerim....
daha var canım. çok ama çok geç yumurtladım. geçen pazar ya da pazartesi 35 ya da 36. günümde.... bu da demek oluyor ki daha 1 haftadan fazla var tatlım :)
Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar .
Bütün dilekleriniz kabul olsun .
Tabiki dünyanın sonu değil bu olumsuz da olsa .
üzülmemek elde değil işte olumlu olmazsa .
olmazsa da ikinci ile yola devam diyenlerdenim ...
Allah hepinizden razı olsun . çok teşekkürler
sende pko mu var canım , bende pko vardı hep 35,36 hatta 40 ta adet oluyordum
yok canım pko değilim ama kimyasal gebelikle sonuçlandı ya ilk tüp bebek denemem, ondan sonra 50 güne uzadı 2 aydır regl düzenim. bu ay da 36. günde yumurtladıysam 50. gün regl olucam.. doktora gittim görünürde bişi yok, regl olunca hormon testi yapılacak, inşallah herşey yolundadır :)
hayırlısı olsun canım inş yükselmiştir değerleriniz.
selam kızlar....ben bir ara yazmıştım size, eşimin değeri çok düşük çıktı 2 testte...aşılamadan tüpe düşmüş...vazgeçtim bir ara...sonra zaman geçince kalktık yine ayağa...yarın asm de tekrar semen vereceğiz....sonuca göre allah kerim....
kısmetinde tüp bebek annesi olmak varsa canım, varsın öyle olsun.. yeter ki olsun, sağlıklı, hayırlı evlat olsun :)
Adacanım sen en son en zaman regl oldun......Sanırım senin üerine bizim 2.regl dönemimiz geçti...Çatladım resmen heeeeee biran önce zamanında olsanda yoluna çıkabilsen...Sabır sabır sabırrrrrrrrrr ya sabırrrrrrrr vardır bunun sonundada güzel bir hayırrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3 ne kırmızıymış maşallah amma naz yaptı...
nerdeyse 2 regl yerine 1 oldum 2 aydır tatlım. ne diyeyim vardır bunda da bir hayır. zaten daha çok düşünüp sıkmak istemiyorum kendimi çünkü iyice etkileniyorum sonra
benim kırmızıları boşverin gari, siz minnoşlardan bahsedin :)
masallah kocaman oldunuz.....deryacıgım....
yaa kızlar aksam yemegı teklıflerıne acıgım n yapacagım karar veremedım fırında dolma dusundum....yanındada koca bı tabak mantarlı makarna....nasıl
yarın test günüm .
bende yarın gelip uzun uzun anlatacam stres dolu sevinc mi heyecan mı ne olduğu belli olmayan bu süreci .
10 yılın sonunda yapılacak bir şeyin kalmadığı bir sürecin sonunda zor da olsa girdiğimiz bu tüp bebek maceramı .
içimde hiç umudum olmasa da yinede belki ya varsa diyen bu sesimi susturup içimde ne varsa iyi kötü yazacam burada ...
yarın son gün yarın büyük gün .
Çalan telefon ile aldığım haberle ya içime ateş düşmüş gibi yanacak , ya da sevincten gözlerimden yaşlar akacak ...
Yarın herşey belli olacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?