Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

benimki de özünde iyi kadındır ama onların aile ana erkil, yani erkekler her işi k.valideye yıkmışlar bir köşeye geçmişler, o yüzden o da almış ipleri eline ne derse o oluyor. bana bir süre diş geçirmeye çalıştı tatsızlık çıkmasın diye alttan aldım ama ben özgürlüğüme düşkünüm yapamam öyle. tatlı tatlı anlattım ilk önce düzene girdi sonra hemen eski haline döndü. ben de anladım ki, o hiç değişmeyecek e ben de değişemem, kendi evim kendi düzenim onun dediği gibi yaşayamam. artık çok mesafeliyim o da anladı durumu ama bişi diyemiyor, derse zaten ipler kopacak gerek yok böyle iyiyiz çok şükür...

Olsun sen nasıl mutluysan öyle davran...Eşinin annesi görmen gerektiği zaman görürsün onun dışında mesafeli olursun bu en dogal hakkın..Vıcık vıcıklıgı şahsen bende sevmem...Benimki öyle şeylere karışmaz git gez dolaş çünkü kendisi benden çok sever gezmeyi...sositosositosositosositoEvde daralır....:sm_cool:

en güzeli canım mesafeni koruyamassan ipler kopuyor zaten , olan eşlere oluyor sonrada ne olsa annelerii

gezme falan değil bizimkinin derdi yoksa ondan çok gezen yoktur herhalde, arkadaşlarıyla meksikaya bile gitmiş :))))). ama herşey kendisine danışılsın alışmış ben öyle yapmayınca bozuluyor farkındayım. bir de hep bizimle olsun istiyor, hep bize çağırayım biz onlara gidelim.. ben de öyle çok sevmem gelme gitme, evde eşimle başbaşa olmayı ya da arkadaşlarla olmayı tercih ederim... neyse işte biz orta yolu bulduk, gerekmedikçe çok muhabbete girmemek ve sık görüşmemek bizim için hayırlısı oldu bence.

Ahanda aynısı ; bir de hep bizimle olsun istiyor, hep bize çağırayım biz onlara gidelim.. vallahi adacanım bak aynı huy her aksam sana geliyoruz desek,hayrı demez yapar donatır sagolsun ama bende sevmiyorum en azından müsait ise hafta 1 gün ile idare ediyorum...Hafta sonlarına bırakmıyorum...

slm
bende tup bebek tedavisine basliyorum. Bugun ilk ignemi olucam. Hatta sizin taniginiz godesin arkadasiyim birlikte ilk ignemi yapicaz.
Benide araniza aralirsaniz sevinirim.

Hepinizee hayırlı cumalarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elifcim buralarda mı yahuuu:)))devremmmolumunekankayizsmile

civcivcim,adacım sizde merhabalaropuyorumnanaktan

canım bugun pek gıremedım bende senı merak edıyorum vallahı nasılsın ne haldesın
gecmıyor gunler grcmıyooorr
haftaya cuma ya 1 haftam var....
senınde cumartesı .
gectı dımı agrın ızın kalmadı benı gorsen eskı yasantıma dondum hatta bazn unutup asırı hareketlı olabılıyorum sonra dur dıyorum kendıne mınnosunu yerınden etme:))

e hepsi birbirine benziyorlar işte cicoşum. herkes yerinde iyi olsun birbirine dokunmasın. ben mesela etliye sütlüye asla karışmayan bir insanım, anneme çekmişim.. aksi gibi çevremdeki herkes pek sever karışmayı :)

slm
bende tup bebek tedavisine basliyorum. Bugun ilk ignemi olucam. Hatta sizin taniginiz godesin arkadasiyim birlikte ilk ignemi yapicaz.

canım tedavin hayırlı olsun , tedavin sonunda bebeşin seninle olsun inşş

slm

ahucum tedavin hayırlı olsun inşallaaah :) ben seni diğer topiclerde görmüştüm. en son histereskopi yaptıracaktın sanırım. sen de emre bey kızlarındandın yanılmıyorsam öyle değil mi :)

slm

canım tedavın hayırlı uurlu olsun
bunun en zor tarafı ne ıgneler ne toplama ne transfermıs valla
en zoru beklemesıymıs:))
Allahım cok bekletmesın hepımızı

canım tedavin hayırlı olsun , tedavin sonunda bebeşin seninle olsun inşş

hulacım henuz doktoruna gıtmedın heralde dımı? gorunmedı kesecıkler ? ınsallah tez vakıtte el sallarlar annelerıne ekrandan

doktorun senı en bastan uyarmısmıydı tek embro bolunebılır falan dıye

yanı bu tup bebekte sık gorulen bıseymıymıs merak ettım canım

yol arkadaşları yolun sonuna yaklaşıyormuyuz yoksa daha çok mu yol var?

ben dün ilk iğneyi oldum bugün ikinci.donmuş durumdayım.ümitsiz olmak mı ,teslim olmak mı,bilmiyorum!!!
açıkcası durumumuz malum biz bu maça baştan ezik çıkıyoruz..rezerv durumu kötü.
Allah yardımcımız olsun...çok sık giremiyorum yada yazamıyorum.
ekim yolcusu bakalım yolun sonunu görebilecekmi.?

arkadasım hayırlı olsun ıgnelerın
tamamen teslım ol bence ve rahat ol, rahat olkı ıgnelerınde ıse yarasın
30 tane yumurtyla bos donende var 1 yumurtayla anne olanda var
1 tane ıyı olsa o bıle yeter
Allah buyuk, insallah ekım ayı senın ıcınde hayırlı ve ugurlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…