bugün 4+1 gibi gözüküyor hesaplayıcıda, doktor sorun olamassa buku buklarıda duyarıs dedi. hayırlısı olsun bakalım. senin civcik nasıl hissetmeye başladınmı?
Yok canım daha hiçbirşey duymuyorum merak ediyorum ohaoldumsmile
benimki de özünde iyi kadındır ama onların aile ana erkil, yani erkekler her işi k.valideye yıkmışlar bir köşeye geçmişler, o yüzden o da almış ipleri eline ne derse o oluyor. bana bir süre diş geçirmeye çalıştı tatsızlık çıkmasın diye alttan aldım ama ben özgürlüğüme düşkünüm yapamam öyle. tatlı tatlı anlattım ilk önce düzene girdi sonra hemen eski haline döndü. ben de anladım ki, o hiç değişmeyecek e ben de değişemem, kendi evim kendi düzenim onun dediği gibi yaşayamam. artık çok mesafeliyim o da anladı durumu ama bişi diyemiyor, derse zaten ipler kopacak gerek yok böyle iyiyiz çok şükür...
benimki de özünde iyi kadındır ama onların aile ana erkil, yani erkekler her işi k.valideye yıkmışlar bir köşeye geçmişler, o yüzden o da almış ipleri eline ne derse o oluyor. bana bir süre diş geçirmeye çalıştı tatsızlık çıkmasın diye alttan aldım ama ben özgürlüğüme düşkünüm yapamam öyle. tatlı tatlı anlattım ilk önce düzene girdi sonra hemen eski haline döndü. ben de anladım ki, o hiç değişmeyecek e ben de değişemem, kendi evim kendi düzenim onun dediği gibi yaşayamam. artık çok mesafeliyim o da anladı durumu ama bişi diyemiyor, derse zaten ipler kopacak gerek yok böyle iyiyiz çok şükür...
ayyy söyle bi 6-7 aylık olsak tekmelerini falan duysakk of offf civcivim zaman geçermiii
Aynen canım karnımız büyüse hissetsek...çok istiyorum saglıcakla kucagıma alabilmeyi..
gezme falan değil bizimkinin derdi yoksa ondan çok gezen yoktur herhalde, arkadaşlarıyla meksikaya bile gitmiş :))))). ama herşey kendisine danışılsın alışmış ben öyle yapmayınca bozuluyor farkındayım. bir de hep bizimle olsun istiyor, hep bize çağırayım biz onlara gidelim.. ben de öyle çok sevmem gelme gitme, evde eşimle başbaşa olmayı ya da arkadaşlarla olmayı tercih ederim... neyse işte biz orta yolu bulduk, gerekmedikçe çok muhabbete girmemek ve sık görüşmemek bizim için hayırlısı oldu bence.
inşallah canım , allahım isteyen herkese nasip etsinn
benimde yek vede 3.gün.zaten yasal olanı yaptılar tek embriko.benim 2 kaliteli embriyo vardı.2.sinide dondurmaya değer bulmadı doktorum.
Hepinizee hayırlı cumalarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elifcim buralarda mı yahuuu:)))devremmmolumunekankayizsmile
civcivcim,adacım sizde merhabalaropuyorumnanaktan
Ahanda aynısı ; bir de hep bizimle olsun istiyor, hep bize çağırayım biz onlara gidelim.. vallahi adacanım bak aynı huy her aksam sana geliyoruz desek,hayrı demez yapar donatır sagolsun ama bende sevmiyorum en azından müsait ise hafta 1 gün ile idare ediyorum...Hafta sonlarına bırakmıyorum...
slm
bende tup bebek tedavisine basliyorum. Bugun ilk ignemi olucam. Hatta sizin taniginiz godesin arkadasiyim birlikte ilk ignemi yapicaz.
Benide araniza aralirsaniz sevinirim.
slm
bende tup bebek tedavisine basliyorum. Bugun ilk ignemi olucam. Hatta sizin taniginiz godesin arkadasiyim birlikte ilk ignemi yapicaz.
slm
canım tedavin hayırlı olsun , tedavin sonunda bebeşin seninle olsun inşş
yol arkadaşları yolun sonuna yaklaşıyormuyuz yoksa daha çok mu yol var?
ben dün ilk iğneyi oldum bugün ikinci.donmuş durumdayım.ümitsiz olmak mı ,teslim olmak mı,bilmiyorum!!!
açıkcası durumumuz malum biz bu maça baştan ezik çıkıyoruz..rezerv durumu kötü.
Allah yardımcımız olsun...çok sık giremiyorum yada yazamıyorum.
ekim yolcusu bakalım yolun sonunu görebilecekmi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?