Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

senin kızın ekşi suratlı olmaaaaz olamaaaaz cicoşum, güler yüzlü bıcırık bıcırık bir minnoş olur :)

senin kızın ekşi suratlı olmaaaaz olamaaaaz cicoşum, güler yüzlü bıcırık bıcırık bir minnoş olur :)

ay öylemi dersin ciddi ciddi ekşi yiyorum...ye ekşiyi çıkar yaşeyi diye espiri yapıyorlar...
sağlıgı yerinde olsun benim için önemli olanı bu tatlım...İnşallah çıtı pıtı sevimli minnoş olur...Eşinle ben konuşkanız insan içine rahat gireriz..Herkes takdir eder..Soguk kanlı değilimdir..Ama görümcelerim öledir..Onlara çekerse bilemem gari biliyormusunuz benim valdem koskoca kadın bile alınır surat asar.......

aman sanki alınmayan surat yapmayan k.valide var da cicoşum, o seninkine özel değil merak etme :)))))))

kız halaya oğlan dayıya çeker derler canım ,inşşş sana çekerrrr

aman sanki alınmayan surat yapmayan k.valide var da cicoşum, o seninkine özel değil merak etme :)))))))

ay öyle deme canikom var var ben arkadaşın valdesine hayranım kadın kendi yemez içmez evlatlarım yesin içsin der hatat arkadaşımla anlaşamazlar arkadaşıma kızsada kadın konuyu kapatır ertesi gün arkadaşıma gelir oturur torununu sever..Benimkine 1 hafta ugrama aboooooo bizi aramaz bize gelmez....

kız halaya oğlan dayıya çeker derler canım ,inşşş sana çekerrrr

Hulacım naber tatlım,ay inşallah bana çeker....Onların o halleri bana garip gelir hep ben ne kendi ailemde nede arkadaş çevremde görmedim öle görümcelerim garip tirip yapmalar alınganşlıklar bana göre değil...Eşim onların tam tersi hep derim sen onlar gibi olsan ben seninle yapamazdım..Ben güleryüze çok önem veririm.

Bu arada geçen akşam valdemlerdeydik beni yerimden kaldırmadı herşeyi görümcem yaptı..kaydirigubbakcemile3,,iyidir hoşdur severim kendisini saygı duyarım ama hoşuma gitmeyen huyları var napimm..alıştım gerçi..bakın dediğine güldüm , eşime diyorki bebek dogunca hem hastane için ayrı çikolata yapılacak hemde eve gelenler için...Tamam ilk bebegim bende isterim ama gücüm yeterse demi..Belki mevlütte dagıtmak için...Yok valdem sormaz paranız varmı yokmu siz ne yapıyorsunuz bebek tedavi ile oldu yok sormaz...Üzerine eşe dosta hava atıcak ya onu alın bunu yapın...Eşim onun yanında dediki borç harçta olsa ilk bebeğim o kadar bekledik tabi yapıcam...

bende canım nefret ederim suratsız insandan , benim görümcem öyleydi nasılsın dersin iyiyim der sen nasılsın demezdi. Ama allahtan sabrımla dize getirdim şimdi çok iyiyiz çok şüküropuyorumnanaktan.

Yetiştirmeyede bağlı kuzum sizlerden güler yüz görünce asık suratlı bi çocuk olacağını sanmam

Yanlızca gülüyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 asla takmam kafama artık bebeğim etkilenir...

Ay benim görümcem düzelmez...27 yaşında....Ufak görümce diyorki yenge ablamla aynı evdeyiz...Bazen ben bile ona ayak uyduramıyorum 1 hafta iyi hoş bir hafta buzdolabı oluyor diyor..Valdemde diyorki o kızıda öyle kabuledeceksin ablan senin :))) Ufaklıktada pek alınganlık huyu var....ufaklık gelir bende kalır...Ben sabrediyorum susuyorum ama nafile huyu

Yanlızca gülüyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 asla takmam kafama artık bebeğim etkilenir...

en güzeli canım , hepsi bi çeşit demekki anlattığına bakılırsa benimki melaike kalır canım allah sana sabır versin;

benimki maddi olarak hiçbir destekten kaçınmaz sağolsun, tedavimizide allah razı olsun onlar yaptırdı. Ama sabit fikirli illa kendi dediği olacak. İstediğim bişeyi yaptırmak için bin dereden su getirtir.Ama özünde iyi kadın napçan eski toprakkaydirigubbakcemile3

can çoıkar huy çıkmaz , insanı yıpratmaktan başka işe yaramıyorlar. Ne varki 3günlük dünyada gül eğlen paylaş ne güzel , insanlar neyi çekez neyi paylaşamaz anlamam bu yaşıma geldim kimsenin hiçbişeyinde gözüm olmadı , aksine benim olmasın allah başkasına versin sevinirim

oh hadi maşallah az kalmış...kaç haftalık oluyorsun o zaman........buk bukları inşallah duyarsın tallım.

bugün 4+1 gibi gözüküyor hesaplayıcıda, doktor sorun olamassa buku buklarıda duyarıs dedi. hayırlısı olsun bakalım. senin civcik nasıl hissetmeye başladınmı?

Bana zararları yok maşallah kendilerine yaparıyorlar beni ilgilendirmez tatlım sallamıyorum maddi olarak desteklerini görmedim..Bana dokunmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar...Hehe he dogumdan sonra bebeğe ben bakarım sen çalışırsın dedi valdem o bakmaz ise annem bakıcak önceliği ona verdim eşim kırılmasın diye.....iyi bakar güverim yedirmeye içirmeye önem verir..Dİger yönleri huyları işte boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…