kızlar ben bı markete gıdıp geleyım bır saate gelırım
senin kızın ekşi suratlı olmaaaaz olamaaaaz cicoşum, güler yüzlü bıcırık bıcırık bir minnoş olur :)
kızlar ben bı markete gıdıp geleyım bır saate gelırım
ay öylemi dersin ciddi ciddi ekşi yiyorum...ye ekşiyi çıkar yaşeyi diye espiri yapıyorlar...
sağlıgı yerinde olsun benim için önemli olanı bu tatlım...İnşallah çıtı pıtı sevimli minnoş olur...Eşinle ben konuşkanız insan içine rahat gireriz..Herkes takdir eder..Soguk kanlı değilimdir..Ama görümcelerim öledir..Onlara çekerse bilemem gari biliyormusunuz benim valdem koskoca kadın bile alınır surat asar.......
aman sanki alınmayan surat yapmayan k.valide var da cicoşum, o seninkine özel değil merak etme :)))))))
kız halaya oğlan dayıya çeker derler canım ,inşşş sana çekerrrr
Hulacım naber tatlım,ay inşallah bana çeker....Onların o halleri bana garip gelir hep ben ne kendi ailemde nede arkadaş çevremde görmedim öle görümcelerim garip tirip yapmalar alınganşlıklar bana göre değil...Eşim onların tam tersi hep derim sen onlar gibi olsan ben seninle yapamazdım..Ben güleryüze çok önem veririm.
bende canım nefret ederim suratsız insandan , benim görümcem öyleydi nasılsın dersin iyiyim der sen nasılsın demezdi. Ama allahtan sabrımla dize getirdim şimdi çok iyiyiz çok şüküropuyorumnanaktan.
Yetiştirmeyede bağlı kuzum sizlerden güler yüz görünce asık suratlı bi çocuk olacağını sanmam
Yanlızca gülüyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 asla takmam kafama artık bebeğim etkilenir...
Hulacım tatlım doktordan randevunu aldın mı?
Ay benim görümcem düzelmez...27 yaşında....Ufak görümce diyorki yenge ablamla aynı evdeyiz...Bazen ben bile ona ayak uyduramıyorum 1 hafta iyi hoş bir hafta buzdolabı oluyor diyor..Valdemde diyorki o kızıda öyle kabuledeceksin ablan senin :))) Ufaklıktada pek alınganlık huyu var....ufaklık gelir bende kalır...Ben sabrediyorum susuyorum ama nafile huyu
aldım canım 24 ekim , ama bana çok geç gibi geldi
oh hadi maşallah az kalmış...kaç haftalık oluyorsun o zaman........buk bukları inşallah duyarsın tallım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?