Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canımsın çok tatlısın..evet Alllah bilir...dua ediorum..
ama inanılmaz rahatım hiç böyle olacağımı tahmin etmiyordum.umarım şans hepimizden yanadır.

ahukusk 1 gün arayla başladık daha bakalım şansımız bol olsun..

yok canım daha gitmedim , 24ünde randevum inş hayırlısı ile görüşür kese, doktor söylememişti bana ama ben son gittiğimde yoksa çaktırmadan çift embriyomu koydunuz dedim, öyle anlattı. Bakalım kısmet olsunda 1de 2 de kabulüm.

Biraz moralim bozuldu yalnız diğer topikteki evo arkadaşımız 1ekimde pozitif sonucunu almıştı. Bugün değerini düştüğünü öğrenmiş.Çok huzursuz oldum bende umarım böyle bir durumla karşılaşmam, bu tedavinin her bölümü ayrı dertli

sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

inşallah inşallah canım güzel sonuçlara varırsın , asla ümitsiz olma tatlım

inşallah inşallah canım güzel sonuçlara varırsın , asla ümitsiz olma tatlım

cnm inşallah..senin bebişinde sağlıkla gelsin inşallah..elini göbüşüne koy bize dua et:)

elfcan beklemedesin...bebişin gelmiştir inşallah..
sürekli beimle aynı acıyı yaşanlara yardım et ,işlerimizi kolaylaştır,emeklerimizi karşılıksız bırakma allahım ....diye dua ediyorum.

hulacım bılıyosun bızım tedavımızde moral cok onemlı, düşünce gücüyle insanın vucudunda yapamayacağı şey yok.. tedirgin olup kendini kasarsan olumsuz düşünceler yayarsan vucuduna kan değerlerini bile alt üst edebilirsin ben buna cok ınanıyorum. buna ne dersen artık kımıı dusunce gucu dıyo kımı kuantum dıyo vs...
sonucta dusuncede bır cesıt dua yerıne gecıyo. o yuzden hıc kotu seyler okuma kotu ornekerı hıc duyma su anda ıcınde bırseyler var bu gercek bır yada ıkı bunun mutlulugunu hsset ve de hıssettır ıcındekıne

ben su anda daha ne olup bıttıgını bıle bılmıyorum mınıgım tutundumu tutunmadımı
ama hıc kotu dusunmemeye calısıyorm..egerkı olmazsa gecekle yuzlestıgımde dusunurum bunları dıyorum, sımdılık rahat olmaya calısıyoru... ah bıde azcık sabırlı olsamda gun saymasam , onu yapamıyorum ıste:))

ben tedavimden beri hayırlısı diye dua ediyorum canım , yine söylüyorum rabbim hayırlısı neyse onu versin.
Sabır malesefki elimizde değil bakalım sizlerinde güzel heberlerini alalımda şenlensin burasıı

suzişkom hayırlı olsun tedavin inşallah bol yumoş yaparsın 2010 ugurlu gelir inşallah...Güzel haberlerini bekliyoruz...Beraber göbek tokuşturalım...Rahat ol tatlım pozitif ol lütfen........Bu sefer olucak...

slm
bende tup bebek tedavisine basliyorum. Bugun ilk ignemi olucam. Hatta sizin taniginiz godesin arkadasiyim birlikte ilk ignemi yapicaz.
Benide araniza aralirsaniz sevinirim.

Hoşgeldin tatlım..Seninde tedavin hayırlı olsun....Stresteden uzak dur lütfen...Allah bebek isteyen herkese nasip etsin amin.

Elifcim sen iş başı yaptın sanırım dikkat et tatlım...Güzel haberini bekliyrouz..

Derin bakalım hanginiz güzel haberi vereceksiniz...

inşallah canım
zaman hem cok cabuk hem cok yavas gecıyo yerıne gore
cabuk gecse de bıraz bırbırımızın dogumlarını konussak

Elifcim sen iş başı yaptın sanırım dikkat et tatlım...Güzel haberini bekliyrouz..

Derin bakalım hanginiz güzel haberi vereceksiniz...

evet canım basladım
ıyıde oldu biraz kafam en azından gündüzleri rahat oluyo
ama otuamıyorum cok o canımı sıkıyo biraz

derinle ikimiz iyi haberlerle gelicez inşallah haftaya buraya.....

civcicanım tokuşturalım valla
ilginç bir şekilde bir rahatlık var bende bu iğnelerin anti depresasn özelliği var mı
bakalım neler olacak...buarada maşallah 9 haftamı oldu yaaa kıyamam..

suzişkoooom başladın demek hayırlı uğurlu olsun canım yol kankim. lucrinle mi başladın yoksa kısa protokol olarak direk gonal f le mi.. bu arada emre bey kaç yumurta gördü? bayramda açıklar mı? çok sordum ama hepsine cevap isterim... ayrıca ne zaman cheesecake yiycez biiiiz

Adacımla bizim k.valide ilişkimizde bayaa benziyorr:)ben son seneye kadar aşaırı yoğun bir iş hayatına sahipptim ve bayramlarda bile çoğu kez dinlenebilmek adına ancak minik ziyaretlere sıramı savıodum.Son bir yıldır çocuk fikri sektör değitirmeminde avantajıyla genelde evde çalışır oldum.aynı aptdayız.hatta eşimin abiside burda.Ama ben hemen hiç habersiz gitmem tabi onlarda.bana herlkes 2 sene önce taşınırken bu evime ayy çok zor vs demişi ama mesafeyi korumak mühim.k.peder yok satenn.ama bakın bi k.valide bombasıda bendenkaydirigubbakcemile3cmt den beri hep evde annem yeğenim kardeşim birileri vardı ama dün den beri herkes işinde annemdde gitmek durumunda kaldı.dün öğlen geldi k. validen saat 12.00 den 17.00 ye kadar güya beni yanlız bırakmıyo anlattı anlattı bende hııı efett hı hııı derken hiç sormadı açmısın tok musunnkaydirigubbakcemile3o sırada kardeşim geldi işden diyoki k.validem ben o kadar vicdanlıyımdır ki diye başlıyor önce ki gün eşimin abisini görmüş karsıs düzeli bir iş olmadığı halde şu network işlerinden birinde gezip duruyor onuda ondan sonra geldiğini görmüş o arada abim çıkıp bi parça fasulye vermiş yaparmısın anne diye
oda yanaına bide kendinden ezogelin yapıp indirmişkaydirigubbakcemile3

ama o sırada benim ilaç vaktim gelmiş açım ağrım var kalkamıyorum bu çok mühim diil tabikaydirigubbakcemile3kardeşimde abla ilaç vaktin ne zaman yedin deyince 10 da kahvaltı yaptım dedim.k.validem ne dese beğenirsiniz gebzeden gelen öğretim üyesi kardeşime ki kız bitmiş artıkk tren vs ile e sen kalk bi çorba yap doyurun karnınızı hade görüşürüss:)))))

tabi kardeşimde durur mu ben ablama yemeğini hazırlamış bıramıştım tabi bi ısıtan ya da ısıtmak için fırsat veren olsa iyiydi dedi.arkasına baka baka çıktı.Ondan hiçbişi beklemiorum ama annem burdayken hergün elinde kap kap yemek geldi eve inanır mısısnz???ben bi laf bilirim kızlar ne ucuz ne ucuz birinin evladı diğerine ucuz.Allah muhtaç etmesin...

cnm yol arkim evet başladı ama bir yerden başlanması gerektiği için başladı.biz bu tedaviye ezik başlıyoruz gelişmeleri Allah bilir tabi ama görüntü o..protokolden anlamıyorum menagon verdi.kısa olan adetle başlanan mı?adetle başladık adetimde bi tuhaf bu ay az ve koyu !!! cnm zaten ezik başlamamızın nedeni yumurta sayısı azlıgı:/
sadece 1 tek folikül var.o kadar tepkisiz ve rahatım ki...umuda yolculuk bizimkii

cheesecake yiyelim tabi yaa:)nasılsa sık sık yakınlarda olacağım.

evet canım basladım
ıyıde oldu biraz kafam en azından gündüzleri rahat oluyo
ama otuamıyorum cok o canımı sıkıyo biraz

derinle ikimiz iyi haberlerle gelicez inşallah haftaya buraya.....

civciviim elifciimle işallah iki güsel haber veririiisss:)Hulacıım kervanına katılırııısss:))))

valla ben bişi istemiyorum kendisinden derincim ama o sürekli bişiler yapmak istiyor :)))) daha doğrusu istiyor-du. sonra da yaptıklarını herkese anlata anlata bitiremiyordu. sürekli takdir edilsin eline sağlık iyiki yaptın ne güzel yaptın denilsin istiyor e o zaman da yapılanların değeri kalmıyor insanın gözünde. bir de insan kullanmayı pek sever. herkese bişi yaptırır sonra ben yaptım diye geçer ortaya :) ama Allah için çok yardım severdir, fakir anasıdır, herkese el uzatır o yönlerine bişi diyemem. benden uzak, sevdiklerine yakın diyeyim :)))))

civcicanım tokuşturalım valla
ilginç bir şekilde bir rahatlık var bende bu iğnelerin anti depresasn özelliği var mı
bakalım neler olacak...buarada maşallah 9 haftamı oldu yaaa kıyamam..

rahat olman harika canımm:)))bende de bi gevşeme vardı canımm:)))Allah yardımcın olsun kuru dala can veren Rabbiimmm emeğini boşa çıkarmasııınnnopuyorumnanaktan

tatlım lütfen umudunu kaybetme, zaten gerekli olan sadece 1 tane öyle değil mi.. bende 7 tane vardı ne oldu, tuttu mu... lütfen çok ama çok umutlu ol tamam mı tatlım.

bayramda açık mı bu arada sorma fırsatın oldu mu...

bir de pazar günü kıbrısa gidiyorum Allah kısmet ederse perşembe dönücem ama sonraki hafta müsait olacağımı düşünüyorum ne zaman istersen :)

ben yine rahat durmadım ve test yaptım . off sıkamıyorum kendimi bir gün daha (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…