arkadasım hayırlı olsun ıgnelerın
tamamen teslım ol bence ve rahat ol, rahat olkı ıgnelerınde ıse yarasın
30 tane yumurtyla bos donende var 1 yumurtayla anne olanda var
1 tane ıyı olsa o bıle yeter
Allah buyuk, insallah ekım ayı senın ıcınde hayırlı ve ugurlu olur
hulacım henuz doktoruna gıtmedın heralde dımı? gorunmedı kesecıkler ? ınsallah tez vakıtte el sallarlar annelerıne ekrandan
doktorun senı en bastan uyarmısmıydı tek embro bolunebılır falan dıye
yanı bu tup bebekte sık gorulen bıseymıymıs merak ettım canım
yol arkadaşları yolun sonuna yaklaşıyormuyuz yoksa daha çok mu yol var?
ben dün ilk iğneyi oldum bugün ikinci.donmuş durumdayım.ümitsiz olmak mı ,teslim olmak mı,bilmiyorum!!!
açıkcası durumumuz malum biz bu maça baştan ezik çıkıyoruz..rezerv durumu kötü.
Allah yardımcımız olsun...çok sık giremiyorum yada yazamıyorum.
ekim yolcusu bakalım yolun sonunu görebilecekmi.?
inşallah inşallah canım güzel sonuçlara varırsın , asla ümitsiz olma tatlım
yok canım daha gitmedim , 24ünde randevum inş hayırlısı ile görüşür kese, doktor söylememişti bana ama ben son gittiğimde yoksa çaktırmadan çift embriyomu koydunuz dedim, öyle anlattı. Bakalım kısmet olsunda 1de 2 de kabulüm.
Biraz moralim bozuldu yalnız diğer topikteki evo arkadaşımız 1ekimde pozitif sonucunu almıştı. Bugün değerini düştüğünü öğrenmiş.Çok huzursuz oldum bende umarım böyle bir durumla karşılaşmam, bu tedavinin her bölümü ayrı dertli
sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
hulacım bılıyosun bızım tedavımızde moral cok onemlı, düşünce gücüyle insanın vucudunda yapamayacağı şey yok.. tedirgin olup kendini kasarsan olumsuz düşünceler yayarsan vucuduna kan değerlerini bile alt üst edebilirsin ben buna cok ınanıyorum. buna ne dersen artık kımıı dusunce gucu dıyo kımı kuantum dıyo vs...
sonucta dusuncede bır cesıt dua yerıne gecıyo. o yuzden hıc kotu seyler okuma kotu ornekerı hıc duyma su anda ıcınde bırseyler var bu gercek bır yada ıkı bunun mutlulugunu hsset ve de hıssettır ıcındekıne
ben su anda daha ne olup bıttıgını bıle bılmıyorum mınıgım tutundumu tutunmadımı
ama hıc kotu dusunmemeye calısıyorm..egerkı olmazsa gecekle yuzlestıgımde dusunurum bunları dıyorum, sımdılık rahat olmaya calısıyoru... ah bıde azcık sabırlı olsamda gun saymasam , onu yapamıyorum ıste:))
ben dün ilk iğneyi oldum bugün ikinci.donmuş durumdayım.ümitsiz olmak mı ,teslim olmak mı,bilmiyorum!!!
slm
bende tup bebek tedavisine basliyorum. Bugun ilk ignemi olucam. Hatta sizin taniginiz godesin arkadasiyim birlikte ilk ignemi yapicaz.
Benide araniza aralirsaniz sevinirim.
ben tedavimden beri hayırlısı diye dua ediyorum canım , yine söylüyorum rabbim hayırlısı neyse onu versin.
Sabır malesefki elimizde değil bakalım sizlerinde güzel heberlerini alalımda şenlensin burasıı
Elifcim sen iş başı yaptın sanırım dikkat et tatlım...Güzel haberini bekliyrouz..
Derin bakalım hanginiz güzel haberi vereceksiniz...
inşallah canım
zaman hem cok cabuk hem cok yavas gecıyo yerıne gore
cabuk gecse de bıraz bırbırımızın dogumlarını konussak
suzişkoooom başladın demek hayırlı uğurlu olsun canım yol kankim. lucrinle mi başladın yoksa kısa protokol olarak direk gonal f le mi.. bu arada emre bey kaç yumurta gördü? bayramda açıklar mı? çok sordum ama hepsine cevap isterim... ayrıca ne zaman cheesecake yiycez biiiiz
evet canım basladım
ıyıde oldu biraz kafam en azından gündüzleri rahat oluyo
ama otuamıyorum cok o canımı sıkıyo biraz
derinle ikimiz iyi haberlerle gelicez inşallah haftaya buraya.....
civcicanım tokuşturalım valla
ilginç bir şekilde bir rahatlık var bende bu iğnelerin anti depresasn özelliği var mı
bakalım neler olacak...buarada maşallah 9 haftamı oldu yaaa kıyamam..
cnm yol arkim evet başladı ama bir yerden başlanması gerektiği için başladı.biz bu tedaviye ezik başlıyoruz gelişmeleri Allah bilir tabi ama görüntü o..protokolden anlamıyorum menagon verdi.kısa olan adetle başlanan mı?adetle başladık adetimde bi tuhaf bu ay az ve koyu !!! cnm zaten ezik başlamamızın nedeni yumurta sayısı azlıgı:/
sadece 1 tek folikül var.o kadar tepkisiz ve rahatım ki...umuda yolculuk bizimkii
cheesecake yiyelim tabi yaa:)nasılsa sık sık yakınlarda olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?