Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cnm benımde test gunum cumaydı
mubarek gun ınslaah sen de mutlu haberlerle douceksın cnm ıcını rahat tut
yarın gozumuz kulagmz sende olck

Evet yarin mübarek günde kan vericem.
Insallah allah yüzümüze bakar.
çok hafif açik renk kahverengi bir leke gördûm pedimde.
Ama silince birsey gelmiyor kagitta.
Birden korktum.

Evet yarin mübarek günde kan vericem.
Insallah allah yüzümüze bakar.
çok hafif açik renk kahverengi bir leke gördûm pedimde.
Ama silince birsey gelmiyor kagitta.
Birden korktum.

cnm benmde oldu test gunumde hatta donde oldu yıne.. doktorum hıc onemsemedı. demekı cok sorun degıl yarın kacta vercen kanı

cnm benmde oldu test gunumde hatta donde oldu yıne.. doktorum hıc onemsemedı. demekı cok sorun degıl yarın kacta vercen kanı

Içimi rahatlattin. Yarin sabah vericem ise gitmeden önce 7h45 geçe.
Fakat sonucu isten döndügümde alirim ancak bilemiyorum belki merkezde arayabilirim o zamana kadar. Laboratuar sonucu tüp bebek merkezine fakslamak zorunda 13h'den önce.

canim senin adina üzÜldÜm.
Yinede tahlil yaptirsaydin hiç belli olmazdi.
Tesekkür ettim beni sordugun için evet ayni gün transferimiz oldu.
Hayirlisi olsun.
Yarin kan vericem bende.
tahlil yaptırdım istediler her ihtimale karşı zaten.nasip işte...
canım dualarım seninle inşallahh mutlu haberle gelirsin :lepi:

Günaydin arkadaslar kan verdim sabah.
Simdi isteyim ne zaman sonucu alirim bilmiyorum.
AKsam is çikisinda alirim muhtemelen ben uzakta çalistigim için.
Kalbim küt kÜt atiyor.

Günaydin arkadaslar kan verdim sabah.
Simdi isteyim ne zaman sonucu alirim bilmiyorum.
AKsam is çikisinda alirim muhtemelen ben uzakta çalistigim için.
Kalbim küt kÜt atiyor.

Canımm haydiii hayırlısııııı:))))haberlerini dörrtt gözzllee bekliyoruummopuyorumnanaktan

espoircim sana bakmak için girdim canım ama sonucu akşama alacakmışsın. heyecanla bekliyoruz. ben pozitif sonuç alacağından eminim, dualarım seninle inşallah ekim hamile listesine ekleyeceğim seni tatlım haydi bakalım :)

bu arada yasemin in de test günü bugündü. inşallah ondan da güzel haberi alacağız :)

ya cok merak edecegım sımdı senı keske arayarak ogrenseydın ....iş çıkısına kadar bende meraktan patlarım

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir

hariiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaa biiir habeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanCanım Allahh tamamına erdirsiiinnnnnopuyorumnanaktan

canımm tebrik ederim...Şeniz
Allah tamamına erdirsinn... ne güzel degerinde cok yuksek ıkızdır ınsallah...:))
opuyorumnanaktan

hariiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaa biiir habeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanCanım Allahh tamamına erdirsiiinnnnnopuyorumnanaktan

canımm tebrik ederim...Şeniz
Allah tamamına erdirsinn... ne güzel degerinde cok yuksek ıkızdır ınsallah...:))
opuyorumnanaktan

Sagolun kizlar desteginiz için hep umutlu oldunuz.
Allahim kucagima saglikli almayi nasip eder insallah.
Bilmiyorum tek mi ikiz mi allah hayirlisini versin.

süper bır haber canım
saglıklan kucagına al ınşşşşşşşşşşşş
darısı bıze
duanı eksık etme bızede

tebrık ederım canım allah tamamına erdırsın ıns.....saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım.....opuyorumnanaktan

harika bir haber bu canım beniiiim, çok ama çok sevindim ve diyorum ki ben biliyorrrrrduuuum :) sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.. darısı başımızaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…