cnm benımde test gunum cumaydı
mubarek gun ınslaah sen de mutlu haberlerle douceksın cnm ıcını rahat tut
yarın gozumuz kulagmz sende olck
Evet yarin mübarek günde kan vericem.
Insallah allah yüzümüze bakar.
çok hafif açik renk kahverengi bir leke gördûm pedimde.
Ama silince birsey gelmiyor kagitta.
Birden korktum.
cnm benmde oldu test gunumde hatta donde oldu yıne.. doktorum hıc onemsemedı. demekı cok sorun degıl yarın kacta vercen kanı
tahlil yaptırdım istediler her ihtimale karşı zaten.nasip işte...canim senin adina üzÜldÜm.
Yinede tahlil yaptirsaydin hiç belli olmazdi.
Tesekkür ettim beni sordugun için evet ayni gün transferimiz oldu.
Hayirlisi olsun.
Yarin kan vericem bende.
(((((((( rabbım hayırlısını versın canım
Günaydin arkadaslar kan verdim sabah.
Simdi isteyim ne zaman sonucu alirim bilmiyorum.
AKsam is çikisinda alirim muhtemelen ben uzakta çalistigim için.
Kalbim küt kÜt atiyor.
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
hariiiikaaaaaaaaaaaaaaaaaa biiir habeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanCanım Allahh tamamına erdirsiiinnnnnopuyorumnanaktan
canımm tebrik ederim...Şeniz
Allah tamamına erdirsinn... ne güzel degerinde cok yuksek ıkızdır ınsallah...:))
opuyorumnanaktan
Degerim 14cu gün 560
Degerim 14cu gün 560
Degerim 14cu gün 560
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?