Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Sana ve eşine geçmişolsun canım...

Ay kotyocum canım benim çok ama çok sevindim ya artık sende aramızdasın...Göbek iğnelerine başlamışsındır..Hakkında hayırlısı olsun..İnşallah bu sayfaya bende hamileyim yazarsın..Rabbim gönlüne göre versin...Sabırla bekliyoruz yol arkadaşım....

Kotyocum evet bitanem çok yagmur yagıyor bende malesef işe geldim ama öglen çıkıcam...

Sağol bitanem kış gelince hastalıklarda geliyor....

Adacanım hoşgeldin bitanem....senin kırmızılar gelde demi..Bugün tahlil sonuçlarını alacaksın.ay güzel güzel haberler getir emi...

Amin inşallah yazarım dualarınızı eksik etmeyin. Sağolun...Ben frigolarımla yola devam ettiğimiçin iğne olmuyorum
Estraderm bantlar yapıştırıyorum gün aşı çizelgesi var ona göre kaç tane yapıştıracağım belli.

günaydın cicoşum günaydın kotyocum.

kotyocan, tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. yanlış hatırlamıyorsam senin dondurulmuş tedavindi bu değil mi.. inşallah dondurma minnoşlar yüzünü güldürür canikom.

cicoşuuum sana da eşine de çok ama çok geçmiş olsun. topuk dikeni ananeme olmuştu çok zorlayıcı birşey biliyorum. tabanda kemikleşme gibi birşey oluyor sanırım ve çok ağrı yapıyor. tez zamanda şifa bulur eşin inşallah.

tatlım benim kırmızılar h.sonu bitti. tahlil sonuçlarımı da bugün akşamüstü falan geçerken alırım herhalde. heyecan yapıyorum, hiç almasam orda bıraksam daha rahatım hehe. inşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırım tatlımmmm.

Evet dondurulmuşlarla devam ediyorum
4 tane frigom var. İnşallah bozulmadan çözünürlerde bana tutunurlar

İnşallah sende güzel haberlerle döner yoluna devam edip aralık ayında bebeğine kavuşursun inşallah

Kotyocum maşallah şükürler olsunki dondurulmuşların var..Cidden bir umut kaynagı onlar...

Adacanım oh oh maşallah kırmızıları ezip geçtin demekki inşallah son kırmızıların olur bitanem...Canım ben olumusuz tatsız bir sonuç alacagına inanmıyorum o tahlillerin yapılması gerekiyordu yapıldı..Öyle düşün..Sen şimdi frigolarını düşün şu kış günlerinde onları o soguktan kurtarıcaksın...İçince uzunca bir süre ısıtacaksın allahın izniyle....

Espoir
tatlım seninde test gününe az kaldı tatlım inşallah ikizlerinle birlikte burda bizimle olursun....

kotyocum bu defa mı 1 tane transfer yapılacak tatlım...

Bu tedavi sürecince fransadamı yaşasak ne dersin :)))) 2 tane transfer yapılabiliyor..

arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yaralı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız

Evet umut kayynağı onlar ama yine içimden acaba diyorum
Çünkü bu iki yılda o kadar olumsuzluklar yaşadımki....
Ama en önemlisi sağlığımz yerinde.. tutunmazlar ise yeniden deneriz..

İnşallah sende güzel haberlerle döner yoluna devam edip aralık ayında bebeğine kavuşursun inşallah

ayyy canlarım benim Allah razı olsun.. cicoşum inşallah kasım ayında da bir regl olmam gerekiyor ondan sonra bebişim gelsin de 9 ay kadar olmıyım di miiiii :)))))))

arkadaşlar günaydınlar
çocuk istiyorum dayanışma derneğiyle birlikte bir kampanya başlatıyoruz
hepimiz için faydalı ve yararlı olacak
malumunuz tüp tedavisi maddi manevi yorucu yıpratıcı bir süreç
bir nebzede olsa maddi manevi birbirimiz için birşeyler yapılabileceğini düşünüyoruz
birlikte çok şey başarabiliriz
lütfen birkezde olsa bakın
çider forum derneğe fon yaratma çalışması
birilerinin bebeğine kavuşması için belkide siz vesile olacaksınız

Benim yaş olayından dolayı ilkinde de iki tane yapılmıştı. Şimdide iki tane yapılacak allahın izniyle.

Süpermiş...........İkizler gelecek topimize desene.........Bende korkma tatlım....Dondurulmuşlarınında olması mucize bence.....En azından umut işte.....

ayyy canlarım benim Allah razı olsun.. cicoşum inşallah kasım ayında da bir regl olmam gerekiyor ondan sonra bebişim gelsin de 9 ay kadar olmıyım di miiiii :)))))))

Adacanım teşekkür ederim....Allahım eşimin yardımcısı olsun fena bir agrıymış vallahi...

Hım 1 tane daha kırmızı mı bekleyeceğiz.....Çok naz yapıyor senin kırmızılar :)) Napak bekleriz..Aralık yenile merhaba derken çok heyecanlı olacak kuzucum ya.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…