C.tesi gününden bu yana eşimle ugraşıyorum birde topugunun üzerine basamıyor...Acile gittiğinde film çekildi..Doktor ilaç verdi..Topuk dikeni olabilir demiş..Aniden olan bir durum..Egzersiz ve ilaç verdi doktor...İlaçlarda yan etkilerini eşimde hemen belli ediyor...Kullanmasa ilaçalrı agrısı geçmiyor basamıyor ne yapacagız bilemiyorum...İlaçlarda eczacı başının ilaçları....Eşin sık hasta olan ve ilaç kullanan birisi değil ilaçlar hemen yan etkisini belli eidyor daha öncedende başımıza geldi..Ne olucak bilemiyorum...Ayagını basamıyor.
Herkese günaydın.Bende tedavavime devam ediyorum. Kırmızaıların görünmesi ile tedavimbaşlamışoldu gün aşırı bant yapıştırma ile başladım. bugün 7.günüm. allah kısmet ederse 18. günümde transferim gerçekleşecek ve bende inşallah hamileyim diyesize duyuracağım...
Ay kotyocum canım benim çok ama çok sevindim ya artık sende aramızdasın...Göbek iğnelerine başlamışsındır..Hakkında hayırlısı olsun..İnşallah bu sayfaya bende hamileyim yazarsın..Rabbim gönlüne göre versin...Sabırla bekliyoruz yol arkadaşım....
günaydın cicoşum günaydın kotyocum.
kotyocan, tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. yanlış hatırlamıyorsam senin dondurulmuş tedavindi bu değil mi.. inşallah dondurma minnoşlar yüzünü güldürür canikom.
cicoşuuum sana da eşine de çok ama çok geçmiş olsun. topuk dikeni ananeme olmuştu çok zorlayıcı birşey biliyorum. tabanda kemikleşme gibi birşey oluyor sanırım ve çok ağrı yapıyor. tez zamanda şifa bulur eşin inşallah.
tatlım benim kırmızılar h.sonu bitti. tahlil sonuçlarımı da bugün akşamüstü falan geçerken alırım herhalde. heyecan yapıyorum, hiç almasam orda bıraksam daha rahatım hehe. inşallah dediğin gibi güzel sonuçlar alırım tatlımmmm.
Kotyocum maşallah şükürler olsunki dondurulmuşların var..Cidden bir umut kaynagı onlar...
Adacanım oh oh maşallah kırmızıları ezip geçtin demekki inşallah son kırmızıların olur bitanem...Canım ben olumusuz tatsız bir sonuç alacagına inanmıyorum o tahlillerin yapılması gerekiyordu yapıldı..Öyle düşün..Sen şimdi frigolarını düşün şu kış günlerinde onları o soguktan kurtarıcaksın...İçince uzunca bir süre ısıtacaksın allahın izniyle....
Espoir tatlım seninde test gününe az kaldı tatlım inşallah ikizlerinle birlikte burda bizimle olursun....
İnşallah sende güzel haberlerle döner yoluna devam edip aralık ayında bebeğine kavuşursun inşallah
Kotyocum maşallah şükürler olsunki dondurulmuşların var..Cidden bir umut kaynagı onlar...
Adacanım oh oh maşallah kırmızıları ezip geçtin demekki inşallah son kırmızıların olur bitanem...Canım ben olumusuz tatsız bir sonuç alacagına inanmıyorum o tahlillerin yapılması gerekiyordu yapıldı..Öyle düşün..Sen şimdi frigolarını düşün şu kış günlerinde onları o soguktan kurtarıcaksın...İçince uzunca bir süre ısıtacaksın allahın izniyle....
Espoir tatlım seninde test gününe az kaldı tatlım inşallah ikizlerinle birlikte burda bizimle olursun....
kotyocum bu defa mı 1 tane transfer yapılacak tatlım...
Bu tedavi sürecince fransadamı yaşasak ne dersin :)))) 2 tane transfer yapılabiliyor..
Benim yaş olayından dolayı ilkinde de iki tane yapılmıştı. Şimdide iki tane yapılacak allahın izniyle.
ayyy canlarım benim Allah razı olsun.. cicoşum inşallah kasım ayında da bir regl olmam gerekiyor ondan sonra bebişim gelsin de 9 ay kadar olmıyım di miiiii :)))))))
Süpermiş...........İkizler gelecek topimize desene.........Bende korkma tatlım....Dondurulmuşlarınında olması mucize bence.....En azından umut işte.....
Benim yaş olayından dolayı ilkinde de iki tane yapılmıştı. Şimdide iki tane yapılacak allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?