Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

süperrrrrrrrrrrr bir haber yaa. Maşallahh değerinde çok iyi çıkmış belkide ikizdir :)))))
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
nazar olmasın

espoircummm Allah tamamina erdirsin tatlim.. bayrama bebisinle gireceksin ne guzelll.. Allah bizlere de nasip etsin insallah.. dualarin kabul oldu.. senin adina cok mutlu oldum...

Kizlarrrrrrrrr hadiiiii Allahin izniyle bu forumda bos kalmayacak insallahhh ve hepimiz saglikla kucagimiza alicaz.....seneye bu donemler bebislerimizi anlaticaz hepimiz..Rabbim yardimcimiz olsun.

süper bır haber canım
saglıklan kucagına al ınşşşşşşşşşşşş
darısı bıze
duanı eksık etme bızede

tebrık ederım canım allah tamamına erdırsın ıns.....saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım.....opuyorumnanaktan

süper bır haber canım
saglıklan kucagına al ınşşşşşşşşşş...

harika bir haber bu canım beniiiim, çok ama çok sevindim ve diyorum ki ben biliyorrrrrduuuum :) sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.. darısı başımızaaaa

çok sagolun arkadaslar güzel dilekleriniz için darisi tedavide olanlara yada bekleyenlere.
Kimsenin kucagi bos kalmasin allahim hepinizinkini doldursun.
Insallah saglikli kucagima almak nasip olur.
Adaege'cim biliyorsun benim hasta oldugumu direndim ilaç kullanmadim ama dün gece hiç uyuyamadim nefesim kesiliyor öksüre öksüre içim disina çikacak. Günler geçtikçe daha kötü oluyorum. Bugün antibiyotik almak zorunda kaldim tabii hamile olanlar için doktor dedi kendinize bakmaniz lazim.
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah bebisi etkilemez.

süperrrrrrrrrrrr bir haber yaa. Maşallahh değerinde çok iyi çıkmış belkide ikizdir :)))))
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
nazar olmasın

espoircummm Allah tamamina erdirsin tatlim.. bayrama bebisinle gireceksin ne guzelll.. Allah bizlere de nasip etsin insallah.. dualarin kabul oldu.. senin adina cok mutlu oldum...

ohh burda şenlik var...espoir tebrikler.

Tesekkürler arkadaslar.
Godescim evet degerim güzel doktorda aynisini söyledi.
Sali günü tekrar kan vericem insallah yükselir devam eder.

canım çok tebrik ediyorum...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....Darısı hepimizin başına olsun....

ozlem cınsıyet ne zamn belli oluor senın ?

kasım sonunda esracıgım 16 haftamda aslında baska dr lar soyluyo ama benım dr um 16. haftadan erken soylemıyo hayırlısı artık bugunlerde yaptıgım en cok sey sabır zaten bıraz daha sabrederım.....

canımmmm yaaa çok sevindimmm Allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin tüm isteyenlerede :lepi: :lepi: :lepi: harikasın başardınnn... Şeniz

Kizlarrrrrrrrr hadiiiii Allahin izniyle bu forumda bos kalmayacak insallahhh ve hepimiz saglikla kucagimiza alicaz.....seneye bu donemler bebislerimizi anlaticaz hepimiz..Rabbim yardimcimiz olsun.

ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım:teytey::teytey:

kasım sonunda esracıgım 16 haftamda aslında baska dr lar soyluyo ama benım dr um 16. haftadan erken soylemıyo hayırlısı artık bugunlerde yaptıgım en cok sey sabır zaten bıraz daha sabrederım.....

allh hayırlısını versın cınsıyetı onemlı deıl zaten......zamn ne cabuk gcıor

espoır ıı dıleklerın ıcınde sagol sende hayırlısıylan kucagına al ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kendınede dıkkat et canım

canım çok tebrik ediyorum...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....Darısı hepimizin başına olsun....

canımmmm yaaa çok sevindimmm Allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin tüm isteyenlerede :lepi: :lepi: :lepi: harikasın başardınnn... Şeniz

Sagolun arkadaslar darisi bütün isteyenlere.
Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.

günaydin kizlar dün en son ben yazmisim bugünde ilk yazan benim.
Bugün erkenciyim
Kizlar hiç iyi degilim öksürüm bir türlü durmadi halen devam ediyor ve siddetli sekilde.
Gece uyku bile uyuyamiyorum sabah 5'te kalktim tekrar uyuyamadim.
Inanin ki çok korkuyoum bebegime birsey olucak ben ona yeni kavustum.
Nefesim daraliyordu sükür o biraz azaldi ama halen öksürë öksüre içim disina çikiyor karnim agriyor.
Balli süt mü içmedim limonlu bal m içmedim hepsini içiyorum arti cuma'dan beri doktor antibiyotik verdi hamilelere özel halen geçmedi.
Bana tavsiyeleriniz var mi ? Sizce birsey olur mu bebegime ?

espoir tebrikler canım şimdi okudum bende.rahattt ollllll artıkk.çokta güzelmiş değerlerin.darısı bizlere.öptüm canım.yasminden ses yok sanırım.oda umarım güzel haberlerle dönerrr.

günaydın şekerler, hepimize güzeeeeel bir hafta diliyorum.

espoircim, güzel haberinden sonra hala iyileşmemiş olduğunu okuyunca üzüldüm ama hatırlarsın cicoş neredeyse 2,5 hafta çekti.. ne yazık ki ilaç alamamanız ya da ilaca geç başlamanız hastalığın uzamasına neden oluyor. bitki çayları hamileliğin ilk döneminde önerilmediği için bence pek de rağbet etme ama ballı sütü hiç ihmal etme. vicks aldın mı bu arada? antibiotiğe de başlamışsın o inşallah kısa sürede toparlar seni..

gunaydın kızlar

espoırcıgım alh sıfalıgını versın canım benım korkma
adacıgımında demesı gıbı ballı sut ıc bogazını yumusatır
ayrca eczanelerde zencefıllı sekerler var pastıl die
o da tamamen bıtkısel bır zararı olmaz o da oksurugunu keser....
cok gecmıs olsunnnnn

espoir tebrikler canım şimdi okudum bende.rahattt ollllll artıkk.çokta güzelmiş değerlerin.darısı bizlere.öptüm canım.yasminden ses yok sanırım.oda umarım güzel haberlerle dönerrr.

Sagol arkadasim. Degerim güzel ama devam etmesi önemli.
Hasta olmam beni endisellendiriyor.

Benim hamileligim daha taze iki hafta oldu insan korkuyor.
Evet ben ilaca geç basladim hamile olup olmadigini bilmeden cesaret edip alamadim. Sonucu alir almaz antibiyotige basladim mecburen.
Günler geçtikçe öksûrügüm artiyor göbegim patlicak nerdeyse o derecede.
Balli süt ise ise tiksinmek üzereyim.
Eczaneden aldim bogaz arisi için fayda etmiyor balli seker aldim o da nafile.
Vicks sormadim eczaci'da söylemedi.
Bugünde fransa'da bayram her taraf kapali.
Bu arada cicos nerlerde yok umarim iyilesti;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…