Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
süper bır haber canım
saglıklan kucagına al ınşşşşşşşşşşşş
darısı bıze
duanı eksık etme bızede
tebrık ederım canım allah tamamına erdırsın ıns.....saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım.....opuyorumnanaktan
süper bır haber canım
saglıklan kucagına al ınşşşşşşşşşş...
harika bir haber bu canım beniiiim, çok ama çok sevindim ve diyorum ki ben biliyorrrrrduuuum :) sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.. darısı başımızaaaa
süperrrrrrrrrrrr bir haber yaa. Maşallahh değerinde çok iyi çıkmış belkide ikizdir :)))))
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
nazar olmasın
espoircummm Allah tamamina erdirsin tatlim.. bayrama bebisinle gireceksin ne guzelll.. Allah bizlere de nasip etsin insallah.. dualarin kabul oldu.. senin adina cok mutlu oldum...
ohh burda şenlik var...espoir tebrikler.
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
ozlem cınsıyet ne zamn belli oluor senın ?
Degerim 14cu gün 560
Kizlarrrrrrrrr hadiiiii Allahin izniyle bu forumda bos kalmayacak insallahhh ve hepimiz saglikla kucagimiza alicaz.....seneye bu donemler bebislerimizi anlaticaz hepimiz..Rabbim yardimcimiz olsun.
kasım sonunda esracıgım 16 haftamda aslında baska dr lar soyluyo ama benım dr um 16. haftadan erken soylemıyo hayırlısı artık bugunlerde yaptıgım en cok sey sabır zaten bıraz daha sabrederım.....
canım çok tebrik ediyorum...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....Darısı hepimizin başına olsun....
canımmmm yaaa çok sevindimmm Allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin tüm isteyenlerede :lepi: :lepi: :lepi: harikasın başardınnn... Şeniz
espoir tebrikler canım şimdi okudum bende.rahattt ollllll artıkk.çokta güzelmiş değerlerin.darısı bizlere.öptüm canım.yasminden ses yok sanırım.oda umarım güzel haberlerle dönerrr.
günaydın şekerler, hepimize güzeeeeel bir hafta diliyorum.
espoircim, güzel haberinden sonra hala iyileşmemiş olduğunu okuyunca üzüldüm ama hatırlarsın cicoş neredeyse 2,5 hafta çekti.. ne yazık ki ilaç alamamanız ya da ilaca geç başlamanız hastalığın uzamasına neden oluyor. bitki çayları hamileliğin ilk döneminde önerilmediği için bence pek de rağbet etme ama ballı sütü hiç ihmal etme. vicks aldın mı bu arada? antibiotiğe de başlamışsın o inşallah kısa sürede toparlar seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?