Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydin arkadaslar
Civcivim iyi olduguna sevindim geçer insallah.
Bende çok kötü hastayim dahada kötü öksürük geçmiyor yetmezken dün kaloriferler bozuktu havalar burda çok soguk gece 0° soguktan öldüm.
Allahtan is yeri sicak.
Kizlar az kaldi dua edin benim için bol bol.

saol ozlemcım...elımden geldıgınce yatmaya calısıyorum. ama olmuyo tabı rapor alsamda ne kadar alıcam dıorum 3 ay alamamya. walla her tuvalete gıdısıte yuregım agzımda. conku akıntımda cok oluyo. gorene kadar stres yasıyorum ynemı kanama acaba dıye. Allahım nolur bebeklerımızı bıze bagısla.
ozlemcım ınsllh teryagındn kıl ceker gıbı olur amelıyatın agrısız kanamasız. ve evıne donersın hmn. dualarım senınle canım. dıyorum kaderde bu cocugun dunyaya gelmesı yazıyosa hıcbısey engel degıl ne kanamalar ne opersyonlr..
ınsallah kaderde bu bebeklerı saglıkla kucagımıza almk buyutmek yazıodur cnm..

arkadasım ınsallh pozıtıfle donuceksın. Allah yardımcın olsun..ıyı haberlerının duacısıyız

amın hulacım yaa. dıyorumm su pozıtıfı bı gorsem rhtlıcm dıodum.. ama nerdee asıl stres pozıtıften sonraymıs. senın kanaman dıger keseden olmus olabılırmı acaba.? ay belkıde onu atmıssındır. ınsallh oyledır. bende yorgunluma bagladım ama dedıgın gıbı ınsanın elımden hıcbısey gelmıyoı. Rabbım korusun mınıklerımızı. ben daha gormedım bıle...ama ınanıyorum orda olduguna.. elımı koyup annem bırakma nolur benı dıyorum, gozlerım doluyo..

cnm ıcını ferah tut zaten tutmussa su an senınle bebegın...heyecn yapıpta onu da uzme.
ınsllh cok guzel bır degerle gelıceksın.>Rabbım yrdmcn olsun:emir_bebek

adacım saol cnm bnm ...hayat ne garıp azıcık bı kırmızı su asamada bızı yerle bır edıyo .. am hepımız senın bebısıne kavusman ıcın ıkıncı kırmızılarını beklıyoruzz.. off vallahı zor gunler.,Allah hpımıze yrdm etsın ınsallh gonlumuzun muradını versın cnm bnm

cnm ıcını ferah tut zaten tutmussa su an senınle bebegın...heyecn yapıpta onu da uzme.
ınsllh cok guzel bır degerle gelıceksın.>Rabbım yrdmcn olsun:emir_bebek

Haklisin elifcim ama insan korkuyor endise ediyorum.
ilaç kullanamiyorum sonucum belli olmadigi sürece ama nereye kadar.
Dahada kötü oluyorum. Hayirlisi olsun.
Yarin ola hayirola.

Yarin ola hayirola.

canım sen benle beraber yaptırmıştın halen öğrenmedinmi sonucunu ?

Benim transferim 15 ekim oldu halen ögrenmedim :sinifsinif:
Bugün 13cu günüm.
Test tarihim yarin.
Sen aldim mi sonucu ?

inşallah güzel haberler alırsın canım ben zaten umutlu değildim canım benim test günüm dündü fakat test gününden 2 gün önce adet oldum zaten erkenden hayırlısı nasip değilmiş demekki inşallah senin güzel haberini alırım canım transferimiz aynı gün olmuştu merak ettim seni Şeniz

canim senin adina üzÜldÜm.
Yinede tahlil yaptirsaydin hiç belli olmazdi.
Tesekkür ettim beni sordugun için evet ayni gün transferimiz oldu.
Hayirlisi olsun.
Yarin kan vericem bende.

(((((((( rabbım hayırlısını versın canım

merhabalar fistiklar... tedaviye baslayan butun arkadaslarima hayirli kolay ve pozitifli bir tedavi gecirmelerini temmenni ediyorum.. Allah bizleri her gecen gun biraz daha yaklastirsin bebeklerimize insallah...

adacanim son tedavinde olan bebislerin seni bekliyorlar.. ne mutlu sana en azindan yumoslarin embryo olacak mi olmayacak mi korkun yok... Allah insallah bu sefer kollarina bebeklerini verecek...

ozum bir arkadasimiz 9 ay boyunca yatt.. ama bu sefer bebegini dunyaya getirebildi.. annelik gercekten fedakarlikmis...

cicskom gecmis olsun tekrar sana ve esine... umarim simdi daha iyisinizdir..

devincimm tedavin hayirli olsun schatcim esracim kekeytocum ve daha sayamadigim arkadaslarim.. insallah Allahim insallah bu sefer son tedaviniz olur ve bebislerinize kavusursunuz.,,

bizimse hala karar vermedim tam olarak nerede tedavi olacagimi.. arastiriyoruz. ama emre beyle tekrar konusacagim sanirim..

suzieden haberi olan var mi?

Yarin ola hayirola.

cnm benımde test gunum cumaydı
mubarek gun ınslaah sen de mutlu haberlerle douceksın cnm ıcını rahat tut
yarın gozumuz kulagmz sende olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…