n eguselllllllll ınş ıkısıde tutunacaktır
elıfcıgım gewcmıs olsun tatlım erken donemlerde olabılır dedı benım dr umda kendıne dıkkat et rapaor al dınlen bol bol.....
ben kucuk bır operasyon ıcın yatacagım canım duruma gore belkı hemen belkı aylarca kalacagım...bende bılmıyorum....operasyondan sonra kanaman oluyo kanamanın enfeksıyonun durumuna gore......ıns cok kalmam canım sende cok uzulme lutfen prolutonu 3 gunde bır bende yaptırıyorum....cok yakıyo tas gıbı sagım solum.....bol bol dınlen emı opuyorum kocaman....
Günaydin arkadaslar
Civcivim iyi olduguna sevindim geçer insallah.
Bende çok kötü hastayim dahada kötü öksürük geçmiyor yetmezken dün kaloriferler bozuktu havalar burda çok soguk gece 0° soguktan öldüm.
Allahtan is yeri sicak.
Kizlar az kaldi dua edin benim için bol bol.
canım geçmiş olsun çok , malesef bendede aynı sorun oldu. Dün akşam sızıntı şeklinde kanamam oldu.acile gittik ayrıntılı muayene ettiler , çok şükür bebeğin kalp atışları yerindeydi. Kanama hafif olduğundan eve gönderdiler.bizrazönce yine aynı şeyi yaşadım. Canım sıkmacanını allaha emanetiz. Elimizden birşey gelmiyor . Ben işe gitmedim bugün pazartesiye kadarda yatak istiratim var. sende bol bol dinlencanım.Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın , korusun onları inşallah:gitme:
Günaydin arkadaslar
Civcivim iyi olduguna sevindim geçer insallah.
Bende çok kötü hastayim dahada kötü öksürük geçmiyor yetmezken dün kaloriferler bozuktu havalar burda çok soguk gece 0° soguktan öldüm.
Allahtan is yeri sicak.
Kizlar az kaldi dua edin benim için bol bol.
günaydın şekeler, güzel bir gün diliyorum. istanbul acayip fırtınalı ve yağmurlu. şemsiye bile açamıyoruz açsak da ters dönüyor. öyle kedi yavrusu gibi ıslandım ben de mecburen :))
hamişlerimiz nasılmış bakalım.. elifcim, hulacım böyle hafif kanamalar olabilir lütfen panik yapmayın. çok ağrılı ve kırmızı kanama olmadıkça sakin kalın.. kanamanın en güzel ilacı yatıp dinlenmek diyorlar. mümkün olduğunca ayakta kalmaktan ve ağır iş yapmaktan kaçının e mi :)
yasemincim o ağrılar hayra alamet ben sana sööliim, benim de öyle olmuştu, cicoşun da, özün de, elifin de, hulanın da :)) espoir de de aynı ağrılar var. ikinizden de güzel haberler alacağımıza inanıyorum :)
amerikalı canım aşkolsun ne potu :) ben hala yıldızına kavuşmak için bekleyen bir anne adayıyım, inşallah bu sene tamamlanmadan kavuşurum minnoşuma diyorum :)
cnm ıcını ferah tut zaten tutmussa su an senınle bebegın...heyecn yapıpta onu da uzme.
ınsllh cok guzel bır degerle gelıceksın.>Rabbım yrdmcn olsun:emir_bebek
Haklisin elifcim ama insan korkuyor endise ediyorum.
ilaç kullanamiyorum sonucum belli olmadigi sürece ama nereye kadar.
Dahada kötü oluyorum. Hayirlisi olsun.
Yarin ola hayirola.
canım sen benle beraber yaptırmıştın halen öğrenmedinmi sonucunu ?
Benim transferim 15 ekim oldu halen ögrenmedim :sinifsinif:
Bugün 13cu günüm.
Test tarihim yarin.
Sen aldim mi sonucu ?
inşallah güzel haberler alırsın canım ben zaten umutlu değildim canım benim test günüm dündü fakat test gününden 2 gün önce adet oldum zaten erkenden hayırlısı nasip değilmiş demekki inşallah senin güzel haberini alırım canım transferimiz aynı gün olmuştu merak ettim seni Şeniz
inşallah güzel haberler alırsın canım ben zaten umutlu değildim canım benim test günüm dündü fakat test gününden 2 gün önce adet oldum zaten erkenden hayırlısı nasip değilmiş demekki inşallah senin güzel haberini alırım canım transferimiz aynı gün olmuştu merak ettim seni Şeniz
slm gelecgın umutlu we en guzel anne adayları nasılsınız bakalım??
sagol canım sen nasılsın nasıl gıdıor?
saol bnde ıyım cnm bn daha baslamadım bıraz daha waktim var bnm senn nasıl gdıo?
bayramın heemen gelıp gecmesını beklıorum hayırlısıylan baslamak ıstıorum ılaclara:)
Haklisin elifcim ama insan korkuyor endise ediyorum.
ilaç kullanamiyorum sonucum belli olmadigi sürece ama nereye kadar.
Dahada kötü oluyorum. Hayirlisi olsun.
Yarin ola hayirola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?