- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Günaydın kızlar,
Uzun bir tatilden sonra beraberiz işte..Sayfalar epey ilerlemiş..
Geçmişi okuyamıyorum işler birikmiş ama espoircim hamişmiş çok sevindim rabbimin mucizesi bu tatlım allahım hayırlısı ile kucagına alabilmeyi nasit etsin inşallah...
Hulacım nasılsın tatlım....
Selam adacanım perşembe günkü tahlil sonuçların nasıl çıktı güzelim...Ne var ne yok anlat bakalım...
Günaydın kızlar,
Uzun bir tatilden sonra beraberiz işte..Sayfalar epey ilerlemiş..
Geçmişi okuyamıyorum işler birikmiş ama espoircim hamişmiş çok sevindim rabbimin mucizesi bu tatlım allahım hayırlısı ile kucagına alabilmeyi nasit etsin inşallah...
Hulacım nasılsın tatlım....
Selam adacanım perşembe günkü tahlil sonuçların nasıl çıktı güzelim...Ne var ne yok anlat bakalım...
hoşgeldin cicoşuuuum. okudum da minnoşun kaburgalarını, parmaklarını saymışsınız maşallah ya bu kadar çabuk bir minyatür insana dönüşmesi ne kadar mucizevi değil mi :)))))
perşembe doktorumu aradım o sonuçlar henüz çıkmamış akşamüstü çıkar dedi. sonra akşamüstü aramayı unuttum ben :) araya tatil girince kaldı öyle. inşallah bu akşam geçerken alırım tahlilleri cicoşuum. bana dua etmeye devam :)
Espoir tatlım geçmiş olsun antibiyotik kullanmaya başlamışsın inşallah düzelir...Ben ilaç kullanmadım...Hastalığım epey uzun sürdü herkes dr ara dr git dedi durdu ben inat ettim gitmedim..Çok şükür artık ,iyiyim öksürük hala var bazen kriz şeklinde tutuyor balgamı atamıyorum ondan sanırım..Ökürükle beraber ben ögürüyorum kusuyorum birde ama olsun bebegim için herşeye deger.Viksi ihmal etme....Bol bol istirat et dinlen...
Bu arada senin 2 tane transferin olmuştu ikiz olma ihtimalin çok yüksek ay inş öyledir...
Merhaba civcivim nasilsin bebegin gelisiyormus banada o günleri görmeyi nasip etsin allahim.
Bitanem ben çok kötü hastayim bronsite astlima yakalandim su an annemlerde kaliyorum evi sicak diye en kisa zamanda iyilesmek için ama geçmiyor öksüre öksüre ölûyorum.
Korkuyorum bebisime birsey olucak ben ona yeni kavustum.
Sen hakliydin endiseler bitmiyor hamile haberini aldim ama hep korkular devam ediyor.
ESPOİR canım sana 2 mi transfer edildi..? yaş kaçç?
Oy oy kıyamam ben size korkma tatlım korkma allahın izniyle birşey olmayacak....Rabbim bebişini korur rahat ol ona sıgın yeter.
Ben öksürürken karnımı tutuyorum panik yapıyorum ama çok şükür herşey yolunda...
İyi yapıyorsun evde dinlen bol bol terle dışarı az çık.....Viski ihmal etme...Nane limon iç canım...Bala karabirber katıp içersen iyi gelir....Ballı sütü ihmal etme...
Ben birde sütten tiksindim 2 aydır sıcak içicekten tiksindim....Eşim portakal suyu sıktı bol bol içtim...Limon yedim..Çorba içtim...Yattım hep...
Evet bitanem 2 tane transfer edildi 14cü gün degerim 560 çikmis allah'tan saglikli hayirli evlat diliyorum yinede hayirlisi olsun olursa güzel olur.
Bir hafta dayandim canim benim bir türlü geçmek bilmiyordu evim soguktu hemsire dediki iyilesmen lazim bebegin için mecburen antibiyotige basladim hamile için ne yapim canim antibiyotigi kullandim halde bugün 4 gün oldu halen öksürüyorum göbegim patlicak.
Halen geçmedi tek istegim bebislerime birsey olmasin. Sali tekrar kan vericem insallah degerim kat kat katlanir.
Viks dediginiz nasil oluyor, krem mi pastil mi ?
Bende senin gibi olucam sütten tiksinmeye basliyorum bitanem.
Uyuyamiyor bugün sabah 5'ten beri ayaktayim.
Annemin evindeyim sicak sicak oturuyorum iki gündür ama yarin is basi edicem.
Limonlu bal içiyorum, sütlü bal, keçiboynuzu pekmezi, sicak çorba hepsi nafile.
Bende karnimi tutuyorum çok agri yapiyor.
Yarabim hep yüzümü güldürdü insallah devam eder.
İnşallah kalbine göre verir rabbim...Hayırlısı olsun.
Allahın izniyle geçer canım...Viks krem canımcım...
Bogazların için pastilde kullanabilirsin takviye olarak...
Viksi süreceksin ısıtılmış sıcak havluyuda o bölge koyacaksın oh misler gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?