Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ay hosgeldın nasılsın cıcosssssss

Şekerler ben bugün giyindim süslendim minnoşumu görmeye gittim kanımı verdim sonucu hafta sonu alıcakmışız doktorum arayacakmış..Ense kalınlıgı ölçüldü sorun yok..Şükürler olsun...Detaylı ultrasonda bakıldı bugun bana vajinal son ultrasonumdu çünkü..Minnoşumum kolları elleri kafası gözü kaburları herşeyini gördük..Parmaklarını saydık...O kadar yani...Biran önce onu kucagımda görebilmeyi çok istedim o anda...Dua edin lütfen canlarım bu hafta sonu tahlil sonuçlarımız iyi çıksın..Konuşurken Amiyosentezi sana asla yakıştıramam dedi doktorum inşallah sonuç güzel gelicek dedi..Bu haftalarda pembemsi kanama olabilir merak etme dedi...Anlattı ama heyecandan unuttum...Rahim agzı genişleyecekmi bişey dedi vallahi...Korkulacak bişey yok dedi...Kiloma gelince gayet iyi dedi şok oldum...3 kilo almışsın dedi şaşırdım...ee geriye kadaln 5 kiloyu tedaviye saydı sanırım...

Günaydın esracanım hayırlı olsun kasım ayında başlıyorsun bugun 01 kasım maşallah heyecan varmı :))))

Herkesler iyidir inşallah canlarım...

Adını tek tek yazamadığım bütün arkadaşlarım hepiniz için bol bol dua eidyorum herkese yaşattın rabbim bu güzelliği...

hoşgeldin cicoşuuuum. okudum da minnoşun kaburgalarını, parmaklarını saymışsınız maşallah ya bu kadar çabuk bir minyatür insana dönüşmesi ne kadar mucizevi değil mi :)))))

perşembe doktorumu aradım o sonuçlar henüz çıkmamış akşamüstü çıkar dedi. sonra akşamüstü aramayı unuttum ben :) araya tatil girince kaldı öyle. inşallah bu akşam geçerken alırım tahlilleri cicoşuum. bana dua etmeye devam :)

Merhaba civcivim nasilsin bebegin gelisiyormus banada o günleri görmeyi nasip etsin allahim.
Bitanem ben çok kötü hastayim bronsite astlima yakalandim su an annemlerde kaliyorum evi sicak diye en kisa zamanda iyilesmek için ama geçmiyor öksüre öksüre ölûyorum.
Korkuyorum bebisime birsey olucak ben ona yeni kavustum.

Sen hakliydin endiseler bitmiyor hamile haberini aldim ama hep korkular devam ediyor.

esracım sen de hoşgeldin. rüyalarını hayra yor, cicoş da sürekli sıkıntılı rüyalar görüyordu ama bak maşallah

Son düzenleme:
Espoir tatlım geçmiş olsun antibiyotik kullanmaya başlamışsın inşallah düzelir...Ben ilaç kullanmadım...Hastalığım epey uzun sürdü herkes dr ara dr git dedi durdu ben inat ettim gitmedim..Çok şükür artık ,iyiyim öksürük hala var bazen kriz şeklinde tutuyor balgamı atamıyorum ondan sanırım..Ökürükle beraber ben ögürüyorum kusuyorum birde ama olsun bebegim için herşeye deger.Viksi ihmal etme....Bol bol istirat et dinlen...

Bu arada senin 2 tane transferin olmuştu ikiz olma ihtimalin çok yüksek ay inş öyledir...

espoircim, öksürürken karnına küçük bir yastıkla bastır. sezeryan veya göğüs ya da batın ameliyatlarından sonra öyle yaptırırlar. yastık verirler ıkınma kasılma olmasın diye. sen de öyle yap, öksürürken yastıkla bastır bakalım biraz faydasını görecek misin :)

Son düzenleme:

Aaa adacanım senin gibi birisinin tahlilleri es geçmesi güldürdü beni sevindim biraz daha esnek olmak en güzeli..Bu sefer bu rahatlığında aşacaksın canım arkadaşım...

Evet ya sorma şok oldum boylu boyunca uzanmış karnı elleri fıkır fıkrı oynuyordu ya inanamıyorum şoktayım...resmen minyatür minicik hergeçen gün boyu uzuyor minnoşun.maşallah...Cinsiyetşine dair birşeyi göremedi doktorum 1 ay sonra net bir şekilde konuşabiliriz dedi..Başak arası boştu belirgin bişey yoktu.
Darısı başına olsun canım en kısa sürede inşallah..

Evet bitanem 2 tane transfer edildi 14cü gün degerim 560 çikmis allah'tan saglikli hayirli evlat diliyorum yinede hayirlisi olsun olursa güzel olur.
Bir hafta dayandim canim benim bir türlü geçmek bilmiyordu evim soguktu hemsire dediki iyilesmen lazim bebegin için mecburen antibiyotige basladim hamile için ne yapim canim antibiyotigi kullandim halde bugün 4 gün oldu halen öksürüyorum göbegim patlicak.
Halen geçmedi tek istegim bebislerime birsey olmasin. Sali tekrar kan vericem insallah degerim kat kat katlanir.
Viks dediginiz nasil oluyor, krem mi pastil mi ?

Oy oy kıyamam ben size korkma tatlım korkma allahın izniyle birşey olmayacak....Rabbim bebişini korur rahat ol ona sıgın yeter.
Ben öksürürken karnımı tutuyorum panik yapıyorum ama çok şükür herşey yolunda...
İyi yapıyorsun evde dinlen bol bol terle dışarı az çık.....Viski ihmal etme...Nane limon iç canım...Bala karabirber katıp içersen iyi gelir....Ballı sütü ihmal etme...
Ben birde sütten tiksindim 2 aydır sıcak içicekten tiksindim....Eşim portakal suyu sıktı bol bol içtim...Limon yedim..Çorba içtim...Yattım hep...

Bende senin gibi olucam sütten tiksinmeye basliyorum bitanem.
Uyuyamiyor bugün sabah 5'ten beri ayaktayim.
Annemin evindeyim sicak sicak oturuyorum iki gündür ama yarin is basi edicem.
Limonlu bal içiyorum, sütlü bal, keçiboynuzu pekmezi, sicak çorba hepsi nafile.
Bende karnimi tutuyorum çok agri yapiyor.
Yarabim hep yüzümü güldürdü insallah devam eder.

İnşallah kalbine göre verir rabbim...Hayırlısı olsun.
Allahın izniyle geçer canım...Viks krem canımcım...
Bogazların için pastilde kullanabilirsin takviye olarak...
Viksi süreceksin ısıtılmış sıcak havluyuda o bölge koyacaksın oh misler gibi...

Canlarım hepinizi öpüyorum ben kaçar patronda geliyor işde var..

Bu arada özüm nerde yaa..inş iyidir..

amin inş canım yat dinlen......

Bugün burasi bayram yarin gidicem eczane'ye sorucam.
Insallah burada bulurum dediginiz viksi.
Bogaz için pastil kullaniyorum fayda etmiyor.
Nerden geldi bu ilet. Gelecek zamani buldu tam kavusmusken bebisime.
Bundada vardir bir hayir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…