Günaydın kızlar,
Uzun bir tatilden sonra beraberiz işte..Sayfalar epey ilerlemiş..
Geçmişi okuyamıyorum işler birikmiş ama espoircim hamişmiş çok sevindim rabbimin mucizesi bu tatlım allahım hayırlısı ile kucagına alabilmeyi nasit etsin inşallah...
Hulacım nasılsın tatlım....
Selam adacanım perşembe günkü tahlil sonuçların nasıl çıktı güzelim...Ne var ne yok anlat bakalım...
Şekerler ben bugün giyindim süslendim minnoşumu görmeye gittim kanımı verdim sonucu hafta sonu alıcakmışız doktorum arayacakmış..Ense kalınlıgı ölçüldü sorun yok..Şükürler olsun...Detaylı ultrasonda bakıldı bugun bana vajinal son ultrasonumdu çünkü..Minnoşumum kolları elleri kafası gözü kaburları herşeyini gördük..Parmaklarını saydık...O kadar yani...Biran önce onu kucagımda görebilmeyi çok istedim o anda...Dua edin lütfen canlarım bu hafta sonu tahlil sonuçlarımız iyi çıksın..Konuşurken Amiyosentezi sana asla yakıştıramam dedi doktorum inşallah sonuç güzel gelicek dedi..Bu haftalarda pembemsi kanama olabilir merak etme dedi...Anlattı ama heyecandan unuttum...Rahim agzı genişleyecekmi bişey dedi vallahi...Korkulacak bişey yok dedi...Kiloma gelince gayet iyi dedi şok oldum...3 kilo almışsın dedi şaşırdım...ee geriye kadaln 5 kiloyu tedaviye saydı sanırım...
İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.
POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
devincan
schatcan
ekincan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
kotyocan
adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri
imocan
betüş
godescim
semracan
tüpcan
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
Esracık
Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri
catcim (metropolitan florence nightingale)
Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
bugucan (metropolitan florence nightingale)
cicoş (amerikan hastanesi)(bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi)
Eylül Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
hulacan
elfcan
Ekim Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
espoircan
Topicimizin Parlayan Yıldızları :)
asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-
kızlar slm iyi dilekleriniz için tşk ederim.bugün kontrolüm var merkezdeyim yine iğnelerimin 5.günü hepinizi çok özledim.dualrınızı eksik etmeyin nolur....hepinizi kocaman öpüyorum.görüşürüz yine fırsat bulunca yazarım hoşçakalın
selam kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkes cok ıyıdır....kusum gozun aydın melegınıgormussun n guzel....ıns sonuclarından da ıyı cıkar...
benım yarın dr gunum ıkılı test ıcın kan verecegız ıns hayırlarla donerız.....
ESPOİİRRRRRR bebişlerimm diyorsunnn bakkk ikiz bunlar ikiz Allah söylettiiiiiii
Cicoşmaşallaahhh hayatımmmm inşallah sonuçlarında tertemiz çıkar Rabbim sağlık versiinnnn
Adacım işallahh tahlilerinde süper çıkar:)en güsel mod bu çokdaaa odaklanmaycan öğrendim ama geç oldu:13:
hulaaaaaaaa ne durumda diğer kese tatlım:)
Eliff özlemm nirdesiniz yaaa
cicos maşşşşş melegın buyumus maş ona bınlerce kezzz :)
valla heyecan dedılde kafamda karısıklık var doktor bana uzun protokol dedi
ama adetın2. gunu gel dedi
anlam veremedım
daha once adetın 2. gunu bakmıstı zaten sorun yoktu..
adacıgım ınş benımde sonucum cıcos gıbı olur....
ay maşallah canım yaaaaa yerim ben onu , merak etme tatlım tahlil sonuçlarıda çok güzel çıkacak allahın izniyle
kızlar slm iyi dilekleriniz için tşk ederim.bugün kontrolüm var merkezdeyim yine iğnelerimin 5.günü hepinizi çok özledim.dualrınızı eksik etmeyin nolur....hepinizi kocaman öpüyorum.görüşürüz yine fırsat bulunca yazarım hoşçakalın
Şekerler ben bugün giyindim süslendim minnoşumu görmeye gittim kanımı verdim sonucu hafta sonu alıcakmışız doktorum arayacakmış..Ense kalınlıgı ölçüldü sorun yok..Şükürler olsun...Detaylı ultrasonda bakıldı bugun bana vajinal son ultrasonumdu çünkü..Minnoşumum kolları elleri kafası gözü kaburları herşeyini gördük..Parmaklarını saydık...O kadar yani...Biran önce onu kucagımda görebilmeyi çok istedim o anda...Dua edin lütfen canlarım bu hafta sonu tahlil sonuçlarımız iyi çıksın..Konuşurken Amiyosentezi sana asla yakıştıramam dedi doktorum inşallah sonuç güzel gelicek dedi..Bu haftalarda pembemsi kanama olabilir merak etme dedi...Anlattı ama heyecandan unuttum...Rahim agzı genişleyecekmi bişey dedi vallahi...Korkulacak bişey yok dedi...Kiloma gelince gayet iyi dedi şok oldum...3 kilo almışsın dedi şaşırdım...ee geriye kadaln 5 kiloyu tedaviye saydı sanırım...
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir
anam betusum canım nasılsın ozlettın kendını cokkkkk....kotusun sen!!!!!!!!!!!
kusum n o bel agrın oyle yaaa benım hıc olmuyo sukur ama bacaklarım kece gıbı olmus yanlarını hıc hıssetmıyorum.....annem geldı valla n ıyı oldu karnım doyuyo artık.......
Oy oy beticanım gelmiş ögretmenim gelmiş ya oh oh iyi olmana sevindim tatlım...Görüşemiyoruz ama iyi haberleirniz alıyoruz ya bunada şükür...Vallahi teyzesi benim minnoş böle işte cinsiyetini ögrenmemize izin vermiyor he he he saglıgı yerinde olsunda benim için farketmez....Amin inşallah kucagıma aldıgım günüde hayırlısı ile görürüm..
Darısı tez zamanda senin başına olsun inşallah emi................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?