Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

sağol canım bugün daha iyiyim şükür 5 günlük yatak istiratinden sonra işbaşı yaptım ama halsizlik var. Yarın doktr kontrolüm var ,seninde bugünlerdeydi galiba kontrolün. inşallah iyidir bebişlermiz

ay maşallah canım yaaaaa yerim ben onu , merak etme tatlım tahlil sonuçlarıda çok güzel çıkacak allahın izniyle

Aşkolsuun adacannben kasımda aşılama aralıkda tüp için beklemedeyimhani nerdeyim

ESPOİİRRRRRR bebişlerimm diyorsunnn bakkk ikiz bunlar ikiz Allah söylettiiiiiii

Cicoş maşallaahhh hayatımmmm inşallah sonuçlarında tertemiz çıkar Rabbim sağlık versiinnnn

Adacım işallahh tahlilerinde süper çıkar:)en güsel mod bu çokdaaa odaklanmaycan öğrendim ama geç oldu:13:

hulaaaaaaaa ne durumda diğer kese tatlım:)

Eliff özlemm nirdesiniz yaaa

kızlar slm iyi dilekleriniz için tşk ederim.bugün kontrolüm var merkezdeyim yine iğnelerimin 5.günü hepinizi çok özledim.dualrınızı eksik etmeyin nolur....hepinizi kocaman öpüyorum.görüşürüz yine fırsat bulunca yazarım hoşçakalın

selam kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkes cok ıyıdır....kusum gozun aydın melegınıgormussun n guzel....ıns sonuclarından da ıyı cıkar...
benım yarın dr gunum ıkılı test ıcın kan verecegız ıns hayırlarla donerız.....

cicos maşşşşş melegın buyumus maş ona bınlerce kezzz :)
valla heyecan dedılde kafamda karısıklık var doktor bana uzun protokol dedi
ama adetın2. gunu gel dedi
anlam veremedım
daha once adetın 2. gunu bakmıstı zaten sorun yoktu..
adacıgım ınş benımde sonucum cıcos gıbı olur....

Staruzi canım hayırlı ugurlu olsun..İnşallah herşey yolunda gider..Rabbim gönlünüze göre verir inşallah....görüşürüz.

Özüm canım nerelerdesin sen bakim annen geldi bizi unuttunmu bakim :)))Canım sağol allah razı olsun...İnşallah dediğin gibi güzel çıkar sonuçlarımız...Hadi yarın senden güzel haber bekliyoruz..Benim bel agrım acayip yürümemi bile etkiliyor tatlım..Özellikle sag tarafımda kalçama sanki bıçak saplanıyor evde sokakta ise yürüyemiyorum o kadar yani...Bu gece uykudan uyandım mesela bel agrımdam...

Derincim bidanem oh oh kasımda aşılama maşallah yetişiyorsun bize anacım...tam gaz devam tatlım..Herşey güzel olucak hepimiz için....Allahtan umut kesilmez....Güzel haberlerini bekliyoruz..

inşallah canım inşallah..Heyecan yapma tatlım.....Doktorum o zaman gel dediyse vardır bir bildiği elbette sen bunları düşünme kendini onlara emanet et...Allaha sıgın tatlım...İnşallah bebeişini göbüşüne koyarsın sende tatlım...Allahım kimsemin kucagını boş bırakmasın amin.

kusum n o bel agrın oyle yaaa benım hıc olmuyo sukur ama bacaklarım kece gıbı olmus yanlarını hıc hıssetmıyorum.....annem geldı valla n ıyı oldu karnım doyuyo artık.......

Canım tedaviye başlamışsın inşallah sonunda güzel haberler verirsin....

Canım ne güzel bir mutluluk bu değil mi? İnşallah vakti gelince kucağına da alırsın... Ne güzel kilo da almamışsın

Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin...
anam betusum canım nasılsın ozlettın kendını cokkkkk....kotusun sen!!!!!!!!!!!

Canım geldim bayram tatilini değerlendirdik Adıyamana gittik bu tatil iyi geldi bana kendimi daha mutlu hissediyorum ...... Biliyorum topiği çok ihmal ettim ama vakit bulamyorum akşamları da kimse olmuyor ki!!!!!!!

Oy oy beticanım gelmiş ögretmenim gelmiş ya oh oh iyi olmana sevindim tatlım...Görüşemiyoruz ama iyi haberleirniz alıyoruz ya bunada şükür...Vallahi teyzesi benim minnoş böle işte cinsiyetini ögrenmemize izin vermiyor he he he saglıgı yerinde olsunda benim için farketmez....Amin inşallah kucagıma aldıgım günüde hayırlısı ile görürüm..
Darısı tez zamanda senin başına olsun inşallah emi................

kusum n o bel agrın oyle yaaa benım hıc olmuyo sukur ama bacaklarım kece gıbı olmus yanlarını hıc hıssetmıyorum.....annem geldı valla n ıyı oldu karnım doyuyo artık.......

Kuşum mide bulantısı çekiyorum....Ögürtüm hala geçmesi...Öglen sadviç yemeye çalıştım geri çıktı vallahi...Bel agrım müthiş öncedende vardı bende hamile kalında şiddetlendi herşey yapmam engelli heleki yere oturduysam birisi kaldırmadan asla kalkamıyorum yatakda yavaş yavaş kalkmam gerek aniden bacagımada saplanıyor yoksa...biraz duruyorum öyle yürüyorum....Ne olucak bende bilemiyorum...Daha bu aylarda bu kadarsa ilerleyen aylarda ne olur bilemiyorum...

Devincim tatlım hoşgeldin iğnelere başlamışsın maşallah...Hayırlı olsun...Nasipse transferin ne zaman..Bayramda bebişin seninle olur inşallah.........Kalbine göre versin Allahım...

Ben de akşamları okuyarak sizin haberlerinizi alıyorum tatlım.... Bebek size sürpriz yapacak doğumda öğrenirsiniz artık cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…