Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

aa yok esracıgım cınsıyetı bu ay sonu bellı olacak ıns....ıkılı tarama testımız var ense olcumu yapılacak canım....

bnım cok ıcım sıkılıor bugun tedavım ıcımı daraltıor
bıtsede kurtulsam dıe dusunceler basladı

benimde içim çok sıkılıyor bugün hatta şuan ağlıyorum . Sıkıldım bunaldım artık beklemekten. Bu yükü artık taşıyamıyorum yaaaaa. Günler aylar yıllar biran önce geçsin istiyorum ((((((((

ay benım yazdıklarımı yazp cıkmıssın ....... ne oluor kuzum bugun bıze ya
havaların soguması yaramadı heralde
abımın dugunu var subatta
o zamna kadar bıtecekmı tedavım onu dusunuyorum
of yhaaaaaaaaaaaa

evet canım yazıp çıktım yazacak başka bişeyim yok çünkü boş bir insanım ben.
Bıktım bu belirsizlikten. Bebeğim olacakmı yoksa hiç anne olmayacakmıyım. olacaksa ne zaman olacak offfffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaa

Kizlar umutsuzluga kapilmayin biz basardiysak sizde basaracaksiniz.
Demek ki vakti zamani gelmemis.

günaydın şekerler ve minnoşlaaaar...

godescim yazdıklarını okuyunca içim cız etti. senin gebeliğin süresince yaşadığın tüm olumsuzluklara rağmen çok güçlü durduğunu gördükçe diyordum ki, keşke biraz ağlasa, üzülse, paralasa kendini, böylece anı anında yaşamış olur, sonrasında çıkmaz acısı.. ne yazık ki olmadı, acın, sıkıntın sonradan katlanarak çıktı ortaya.. ben senin anne olacağına tüm kalbimle inanıyorum, bunu içten içe sen de biliyorsun eminim.. bir defa tatsız bir şekilde sonuçlanmış olsa da bunu başardın, bir dahakine devamını getireceksin Allah'ın izniyle.. lütfen işe yaramazım deme.. bu hayatta herkesin bir misyonu var biliyorsun. bir ot bile nedensiz yaratılmamıştır ki.. sen şu an olumlu düşünemiyorsun anlıyorum. kendini kitap okumaya ya da daha da güzeli yazmaya versen, içindeki acıyı akıtsan düzeleceksin biliyorum. biz her zaman burdayız, yanındayız, ne zaman sıkılsan, ihtiyacın olsa dinlemeye hazırız. ama lütfen işe yaramazım deme, ailen için, eşin için olmazsa olmazsın, böyle düşün lütfen ve elbette sen de anne olacaksın...

derincim özür dilerim, liste konusunda çok başarılı değilim sanırım, mutlaka bir eksiklik yapıyorum. seni de hemen ekleyeceğim :)

böyle deme lütfenn.belki bize, hayatın tek anlamı bebek miş gibi gelebilir şuan ama inan öyle hiç değil.dışarda ne hayatlar bizlere imrenen.sen böyle yazınca bu sayfada biçoğumuz üstümüze alınıyoruz.sizlerin yaşı kçük en azından ya ben ne yapayım?? yaş 34.yumurtlamam azalmış.doktor hemen tüp tekrarla diiyor.neyle nasıl hangi parayla kimin umrunda ???

Neyse olumlu düşünelim kızlar.pozitif düşün pozitifi yaşa???????? katılan var mı?

günaydin arkadaslar.
Bu sabah yine kan verdim insallah degerim katlanmistir.
Korkuyorum birsey oldu diye.

espiiiciiiim sonucunu ne zaman alacaksın canım. katlanmıştır tabi, 400 lere yakındır gör bak :)

Selam yıldız avcıları
Burayı listeye girmiş ama burayı gelişmeler konusunda ihmal etmişim geçmişim :)

Ben IVI deyim şükür yola çıktık.Adetin 2.günü 2 yumurta göründü.sonra menogon ve femarayla start verdik.Sonraki kontrolde yumurtalarda (yıldızlarım yani)gelişme olursa devam yoksa iptaldi.Dün konturolüm vardı sayı 4 e yükselmişti 3 tanesi 6 mm 1 tanesi 13 mm
...devam kararı tabiki iğnelere bu akşam birde 13 mm erken çatlamasın diye çatlama önleyici iğnede vurulucam.Diğer yıldızlarımda büyüyene kadar onu oyalayacağız
Şimdilik bu kadar, ee artık dualarınızı bekliyoruz

Hepimizin göbişine bir yıldız kondursun Rabbim!..

ekincim çok sevindim. umarım diğer yumoşlar da önden gidene yetişirler ve hepsi döllenir :) güzel haberlerini bekliyoruz.

kIzlar laboratuari aradim hastaneden henÜz haber gelmedi.
Ve sonucum 560'tan 2225 yükseldi. Bugün 18ci günüm.
Hastaligima ragmen bebislerim tutunmus. çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…