Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kIzlar laboratuari aradim hastaneden henÜz haber gelmedi.
Ve sonucum 560'tan 2225 yükseldi. Bugün 18ci günüm.
Hastaligima ragmen bebislerim tutunmus. çok mutluyum

aayyyy espiciiim bu mükemmel bir haber. çok ama çok sevindim darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma olsun inşallah amiiiin.

Kizlar herkese selam.bi suredir cok fazla giremiyorum buraya ama hwpiniz dualarimdasiniz.gecn carsambadan bu yana suren lekelenmem var doktorum yat dedi rapor aldim bide.on gun anneme geldim.yatiyorum simdi...bazen artiyo bazen azaliyo ama tamamn kesilmiyo.persembeye de iki gunum kaldi..dualarinizi bkliyorum.Allahim bebisini karnina koyan hepimize saglikla onlara kavusmayi koymamis olanlarada tez vakit aramiza katilmalarini nasip etsin insallh

rahat ol elifçim sennde böyle geçeceğe benziyo bi süre.iğne falan verdi mi doktorun peki.maya da sanırım senin olmuştu işlemler.sonrası nasıl iyi takip edilyomusun?

canikom çok çok geçmiş olsun. lekelenmeler canını sıkmıştır haklı olarak ama en güzelini yapmışsın rapor alarak. daha önce de demiştim, bu lekelenmelerin en güzel tedavisi yatmak dinlenmek.. inşallah perşembe günü de herşey çok yolunda gidecek ve bukbukları duyacaksın :) güzel dualarına da amin diyorum.

progesteron jel veya progynex iğne önermedi mi doktorun ??? o lekelenmeler genelde progesteron eksikliğinden kaynaklanıyor tüp bebek tedavisi sonucu olan hamileliklerde..bir de proluton depot iğneler var,haftada 1 yapılıyor...

bir de progestan haplar var..100 lük veya 200 lük olanları da var...

Son düzenleme:
rahat ol elifçim sennde böyle geçeceğe benziyo bi süre.iğne falan verdi mi doktorun peki.maya da sanırım senin olmuştu işlemler.sonrası nasıl iyi takip edilyomusun?

Semracim aslina bakarsan takip edildigimi soylesem yalan olur.dr umu arsdim gelmene gerek yok dedi hatta yat bile demedi bana.prolutani yap dedi sadece simdi persembe gidiyim cok ilgilenmezse yine devamini baska yerde devm ediyim diyorum cnm birz kfmda krsk

Amin arkadasim.
geçmis olsun insallah en kisa zamanda geçer.
Bebegin san simsiki tutunur ve birakmaz.

canım hoşgeldin. çok güzel şeyler önermişsin ağzına sağlık. bu arada sen nasılsın, kızla oğlan nasıllar :)

Saol adacim..evet dogru lekler cok moral bozuyo..insallah bisorun olmaz.zaten siz demeseniz etrafimdakiler demese yatacagim yoktu.ins iyi gelir bu yatmalar.insan birebir ilgi bekliyo ama nerde oyle dr.doymus hepsi valla

Progestani gunde alti tane iciyorum cnm bide proluton oluyorum ona ragmn geliyo anlamadim. Yat bile demedi asil tup bebekci dr umda benim bi eskuden gittigim dr vardi onu arayip sordum o dedi yat diye.bole dumduz yatcaz mi yoksa saga soka donsek olurmu ruzkrn cok blm agrio

tatlım zaten ilk ayını bir atlat, kendine başka doktor da bakabilirsin. bazı tüp bebek doktorları hamile hastalara bakmıyorlar zaten.. sen de eski doktorunla devam edersin belki olmaz mı?

kIzlar laboratuari aradim hastaneden henÜz haber gelmedi.
Ve sonucum 560'tan 2225 yükseldi. Bugün 18ci günüm.
Hastaligima ragmen bebislerim tutunmus. çok mutluyum

maş sen sımdı ıkızleremı hamılesın yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar bugün cicoş ve hula uğramadılar di mi.. merak ettim..

hulanın bebiş ne durumda, kese kendiliğinden gitti mi? bizi habersiz bırakmayııııın.

derincim, godescim, betüş, imocan, ööööz, devinciiiim kızlar çok boşladık topic'iiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…