kIzlar laboratuari aradim hastaneden henÜz haber gelmedi.
Ve sonucum 560'tan 2225 yükseldi. Bugün 18ci günüm.
Hastaligima ragmen bebislerim tutunmus. çok mutluyum
aayyyy espiciiim bu mükemmel bir haber. çok ama çok sevindim darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma olsun inşallah amiiiin.
aayyyy espiciiim bu mükemmel bir haber. çok ama çok sevindim darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma olsun inşallah amiiiin.
Amin arkadasim. Darisi sana
Ben çok korkmustum hastaligimdan dolayi allah korumus.
Insallah devam eder.
Kizlar herkese selam.bi suredir cok fazla giremiyorum buraya ama hwpiniz dualarimdasiniz.gecn carsambadan bu yana suren lekelenmem var doktorum yat dedi rapor aldim bide.on gun anneme geldim.yatiyorum simdi...bazen artiyo bazen azaliyo ama tamamn kesilmiyo.persembeye de iki gunum kaldi..dualarinizi bkliyorum.Allahim bebisini karnina koyan hepimize saglikla onlara kavusmayi koymamis olanlarada tez vakit aramiza katilmalarini nasip etsin insallh
Kizlar herkese selam.bi suredir cok fazla giremiyorum buraya ama hwpiniz dualarimdasiniz.gecn carsambadan bu yana suren lekelenmem var doktorum yat dedi rapor aldim bide.on gun anneme geldim.yatiyorum simdi...bazen artiyo bazen azaliyo ama tamamn kesilmiyo.persembeye de iki gunum kaldi..dualarinizi bkliyorum.Allahim bebisini karnina koyan hepimize saglikla onlara kavusmayi koymamis olanlarada tez vakit aramiza katilmalarini nasip etsin insallh
rahat ol elifçim sennde böyle geçeceğe benziyo bi süre.iğne falan verdi mi doktorun peki.maya da sanırım senin olmuştu işlemler.sonrası nasıl iyi takip edilyomusun?
gözün aydın arkadaşım,, allah nazarlardan saklasınn..
progesteron jel veya progynex iğne önermedi mi doktorun ??? o lekelenmeler genelde progesteron eksikliğinden kaynaklanıyor tüp bebek tedavisi sonucu olan hamileliklerde..bir de proluton depot iğneler var,haftada 1 yapılıyor...
bir de progestan haplar var..100 lük veya 200 lük olanları da var...
canikom çok çok geçmiş olsun. lekelenmeler canını sıkmıştır haklı olarak ama en güzelini yapmışsın rapor alarak. daha önce de demiştim, bu lekelenmelerin en güzel tedavisi yatmak dinlenmek.. inşallah perşembe günü de herşey çok yolunda gidecek ve bukbukları duyacaksın :) güzel dualarına da amin diyorum.
progesteron jel veya progynex iğne önermedi mi doktorun ??? o lekelenmeler genelde progesteron eksikliğinden kaynaklanıyor tüp bebek tedavisi sonucu olan hamileliklerde..bir de proluton depot iğneler var,haftada 1 yapılıyor...
bir de progestan haplar var..100 lük veya 200 lük olanları da var...
kIzlar laboratuari aradim hastaneden henÜz haber gelmedi.
maş sen sımdı ıkızleremı hamılesın yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Sagol arkadasim darisi basina.
Ikizlere hamile olup olmadigim bellisiz.
22 kasim ultrason'a gidicem.
günaydın şekerler ve minnoşlaaaar...
godescim yazdıklarını okuyunca içim cız etti. senin gebeliğin süresince yaşadığın tüm olumsuzluklara rağmen çok güçlü durduğunu gördükçe diyordum ki, keşke biraz ağlasa, üzülse, paralasa kendini, böylece anı anında yaşamış olur, sonrasında çıkmaz acısı.. ne yazık ki olmadı, acın, sıkıntın sonradan katlanarak çıktı ortaya.. ben senin anne olacağına tüm kalbimle inanıyorum, bunu içten içe sen de biliyorsun eminim.. bir defa tatsız bir şekilde sonuçlanmış olsa da bunu başardın, bir dahakine devamını getireceksin Allah'ın izniyle.. lütfen işe yaramazım deme.. bu hayatta herkesin bir misyonu var biliyorsun. bir ot bile nedensiz yaratılmamıştır ki.. sen şu an olumlu düşünemiyorsun anlıyorum. kendini kitap okumaya ya da daha da güzeli yazmaya versen, içindeki acıyı akıtsan düzeleceksin biliyorum. biz her zaman burdayız, yanındayız, ne zaman sıkılsan, ihtiyacın olsa dinlemeye hazırız. ama lütfen işe yaramazım deme, ailen için, eşin için olmazsa olmazsın, böyle düşün lütfen ve elbette sen de anne olacaksın...
Canım nedense bazen o tür olumsuz duygulara kapılıyorum ama sonra geçiyor. Gerçekten o kötü günleri yaşarken çok içme atmışım şimdi galiba dışarı vuruyor. Ama herşey çok güzel olacak. buünde hafiften kırmızılar gelmeye başladı çok mutluyum beni çok bekletmedi ve kürtajdan 4,5 hafta sonra regli oluyorum o yüzden çok mutluyum. Cumada doktoruma gitmeye başlayacağım yumurta takibi için. yeni bir ay yeni bir umut.
Çok doğru söylüyorsun canım. ne bilim ogün çok bunalımdım. Seninde dediğin gibi sanki hayatın tek anlamı bebekmiş gibi davranıyorum bazen ama sonra toparlıyorum kendimi. Canım bende çok küçük sayılmam yani yaşım 31 olacak 1 ay sonra. herşey kısmet işi inşallah biran önce kavuşuruz bebişlerimize...böyle deme lütfenn.belki bize, hayatın tek anlamı bebek miş gibi gelebilir şuan ama inan öyle hiç değil.dışarda ne hayatlar bizlere imrenen.sen böyle yazınca bu sayfada biçoğumuz üstümüze alınıyoruz.sizlerin yaşı kçük en azından ya ben ne yapayım?? yaş 34.yumurtlamam azalmış.doktor hemen tüp tekrarla diiyor.neyle nasıl hangi parayla kimin umrunda ???
tek kelimeyle maşalahhhh canımmm. Allah nazarlardan korusun inşallahhhhkIzlar laboratuari aradim hastaneden henÜz haber gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?