Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Canım aynen öyle bizimkile rmecburi sezeryan oluacak :))))
Ben cesaretliyim yapardım normal dogum cıyak cıyak :)))
Derincimin transferi yapılmıştır canım artık meleği göbüşündedir..

ay ne zaman gelir acaba kızlar :)) ne güzel, ne heyecanlıdır şimdi.. aslında tedavinin en güzel ve aynı zamanda en heyecanlı yeri geldi çattı.. 12 gün.. çabucak geçiverir ve güzel haberi hemencik alıveririz inşallah..

Devincim hosgeldin. Nasilsin canim.

Cicim kafam takildi bu sezeryan isine. Ben normal dogum istiyorum. nasil olucak bu is.

espicim sezeryan elbette mecburi değil (tıbbi nedenlerle mecbur kalmadığın sürece) ama bizimkiler tıpta "kıymetli gebelik" olarak adlandırılan zor elde edilen gebelikler olduğu için, doktorlar doğumda risk almamak için sezeryanla istedikleri ve uygun gördükleri günde bebeği almak istiyorlar. bana göre hava hoş, ben kendimi bildim bileli sezeryan istemişimdir zaten :))

sen normal istiyorsan, çok yakın bir arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı ve normal doğurdu.. maalesef onun talihsizlikleri oldu ve yırtığı baya sorun çıkardı ama şu an çok iyiler maşallah

hoşgeldin deviniiiiim.

ben de yazdım kaç defa ama silindi. derincan yakalamıştır yıldızını koyuvermiştir göbeğine.. inşallah ömür boyu beraber olurlar :)

hoşbulduk canımmm...inşallah yakalamıştır yıldızını...ve yine inşallah en kısa zamanda da sen yakalarsın yıldızını....

Amin inşşallah canım.Derinin göbüşünde artık meleği allahım ayırmasın inşallah.....

aminnn cicoşum....

Devincim hosgeldin. Nasilsin canim.

Cicim kafam takildi bu sezeryan isine. Ben normal dogum istiyorum. nasil olucak bu is.

iyiyim espicimm ...uyumakla uyumamak arası gidip geliyorum...ben normal doğumu hiççççç düşünmedim ama tüp bebekleri genelde sezeryanla aldıklarını biliyorum...heleki seninkiler ikiz normal doğuma ne der doktorun bilemem canım...ama valla iyi cesaret var cicoşta da sende de :))) adacan benim aynım zaten...bazen şüpheleniyorum o ben miyim diye :)))

hoşgeldin canım.. evet maalesef trafikte canavar kesiliyorlar. ben de utanıyorum, yaşlı başlı adama yapıyor bir de.. sabah sabah beddua aldık iyi mi oldu yani..
aman kaba hepsı ne yapalım bızım gıbı narın ve zarıf olamıolr :)
kızlar sabah usg m vardı.5 olan yumurta sayım 3 e düşmüş.moralim dipte.heyecan falan kalmadı.bu psikolojiyle daha mı kötüye giderim.çok üzülüyorum.ne yapma lazım yaa.
canını sıkma onemlı olan 1 tanesı hıc olmasa ne yapacktın halıne sukret

kap gel bebegını kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Canlarım merhabalar

Espi
kuşum sezeryan ile ilgili adacan ve devincik anlatmış sanırım tabiki orası fransa en dogru kararı doktorunla sne vereceksin tatlım.Türkiyede normal yolla ikizlere gebe kalsan bile sezeryan mesela:))

Adacanım vallahi derini merak ediyorum maaile hep beraberlerdi sabahtan hepsi mutlu mesut 12 günü geçirecekler inşallah sonuda çok güzel olur...Yeni yılın ilk güzel haberi olur ve tüm sene böyle güzel geçer...Basiretsizlikler uzak olur bu yıl inşallah...

Devincik 12 haftandasın maşallah bulantılar ne alemde artık tost yiyebiliyormuşsun

iyiyim espicimm ...uyumakla uyumamak arası gidip geliyorum...ben normal doğumu hiççççç düşünmedim ama tüp bebekleri genelde sezeryanla aldıklarını biliyorum...heleki seninkiler ikiz normal doğuma ne der doktorun bilemem canım...ama valla iyi cesaret var cicoşta da sende de :))) adacan benim aynım zaten...bazen şüpheleniyorum o ben miyim diye :)))[/QUOTE]

Devincikk hayırlısı olsun...İnan ki her insanın içinde bir dışa çıkmamış cesaret mevcuttur..Bak derine ilk transferinde bayıltılmıştı şimdi bayılmak istemedi mesela medeni cesaret :)
Oyüzden minnamı önce ben görebileyim diye normal dogumu çok isterdim nasip kısmet...

Son düzenleme:

evet evet ben diyorum zaten sen benim ankara şubemsin, ben de senin istanbul şubenim devinim.. yollarımız burada kesişiverdi.. insan kendinin bu kadar aynısını görünce şaşırıyor önce sonra sıkı sıkı tutunuyor kaybetmemek için. canım benim, iyi ki buldun beniiiiiii :)

ay ne güzel demişsin cicoşum. bu yıl basiretsizlikler bizden uzak olsuuuuun. herkes mutlu olsun, herkes mesut olsun, buralar bebişlerle dolsun inşallaaaaaah

valla cicoşumm kahvaltıyı evde yapamıyorum...şirkete geldikten sonra 9 gibi tost yada simit yiyorum...öğlenleri sorun yok sayılır...ama akşam olunca çok kötü oluyorum...akşam yemeğini zar zor yiyorum ve mide yanmam hat safhaya ulaşıyor...yanmayı daha çok hissetmemek için de en geç 10 gibi uyumuş oluyorum...hala hafif kanamam var tek endişem bu

canımmm...valla iyi ki buldum seni :)))

Canım simit yanma yapabiliyor haberin olsun..Ben simiti kestim midem iyi..Tabi yanmam var ama o kadarcık olur idare edeceğiz artık..Oh maşallah erkenden uyuyorsunuz ne güzel....Biz geç yatıyoruz kuzucumla oda zorla yani...

Devincim o kanama biraz daha devam edebilir korkma kırmızı olmadığı sürece benimde 3.ayllıken pembemsi kanamalarım vardı dr rahim agzı genişliyor olabilir kokrma demişti..Sonrasında herşey düzelicek allahın izniyle.

Canım simit yanma yapabiliyor haberin olsun..Ben simiti kestim midem iyi..Tabi yanmam var ama o kadarcık olur idare edeceğiz artık..Oh maşallah erkenden uyuyorsunuz ne güzel....Biz geç yatıyoruz kuzucumla oda zorla yani...

valla cicoşum bende bir cinslik var ama ne olduğunu henüz çözemedim...simit hiçç bişey yapmıyor...hatta öğlen yediğim yemekler de bişey yapmıyor...ama akşam olduğunda ekmek bile yesem midem yanıyor...zaten akşamları hiçç iştahım yok...zorla bişeyler yemeye çalışıyorum...o da beni kötü yapıyor...uykuya gelince ilk zamanlar daha çok uyuyordum şimdi azaldı ama gene nerden baksak günlük 9-10 saat uyumuş oluyorum...bu da bir yetişkine fazla bile :))

1 şubat salı canımm...4,5 gün kaldı....

aaa benimde 01 şubatta randevum sabah 10 da....
İnşallah cinsiyeti söyler doktorun benimki 16.haftadan önce söylemedi :)))))
Gerçi kızımda pek göstermedi...Hala öle yüzünü felan saklıyor elleriyle...

o zaman ikiniz de çok güzel haberlerle gelin inşallah.. ne tatlı heyecanlar bunlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

İlahi devincik...Vallahi susam mideyi yakar ki,sen yinede dikkat et....
O zaman öglen yediğin bişeyler yapıyor mideni böle aksama yansıyor şekerim...Sana bişey dokunuyor ama sen bilmiyorsun :)))Ohhh minnoşunla uyuyun bakalım.
Bende ilk zamanlarda fazla uyurdum sonraları azaldı hatta eşim dertli...C.te ve pazar sabah 7 de uyanıyorum ben aıcktım diyerek adamcagız 8.de uyanıyor beraber kahvaltı ediyoruz...
Geçen annemlerde kaldık ben 8.de uyandım babam anneme diyormuşki kalk bizim kız uyandı..Annemde diyorki kızım bugünleri çok ararsın bari hafta sonu yatıp uyusana anne belim agrıyor uyku uyuyamıyorumki diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…