Evet canım allah beterinden korusun....Sende sakin ol canım büyütme lütfen...Eşinin sana ihtiyacı var unutma...
kızlar sabah usg m vardı.5 olan yumurta sayım 3 e düşmüş.moralim dipte.heyecan falan kalmadı.bu psikolojiyle daha mı kötüye giderim.çok üzülüyorum.ne yapma lazım yaa.
Kendi kendine büzülüyo anladığım kadarıyla.geçen seferde 6 ya kadar gelişen yumurta vardı.şimdi.3 bilemedin 4 çıkar gbi.bekliceğiz dedi.önümüzdeki hafta içi işlem tamam artık.
bak tatlım, tamam çok can sıkıcı bir durum ama kendini sıkarsan, stresten daha kötü etkilenip eldekilerden de olmak var Allah korusun. dereotu ve adaçayında bol östrojen olduğunu biliyorum. ama bunlar da yumurtalarının erken çatlamasına neden olmasın fazla kullanırsan diye düşünüyorum. şu an kaç mm yumurtalar. eğer 12-13 civarıysa korkma daha çatlamazlar. adaçayı iç, dereotu ye bakalım biraz..
3 NÜN gelişimi güzel dedi.6 gün bugün.en küçük 9 gibi dedi.diğerleri 11-12 arası.derdim 5 tane temiz çıksaydı.olasılığım artardı.bide ben o masaya yatınca acayip çişim geliyo psikolojik sanrım.ondan görmekte çok zorlandı doktor.bastıra bastıra bi hal oldum.
benden önce ki muayene olan hastanın ekranı açık kalmıştı.8-10 dan fazla vardı.nasıl heves ettim bir bilseniz.allahım ya ne zor bir sınamadan geçiyoruz.
Dericim Canim
Yarin transfer gununmus sana bol bol sans diliyorum tatlim. Insallah bebisin bu sefer sikica tutunacak annecigine ve hic birakmayacak. 12 gun sonra bayram var yani allahin izniyle (belki 8-9 gun sonrada olabilir kimbilir :))
Seni cok cok opuyorum tatlim.
Hadi bebisini alda gel :)))
(bu arada ozel mesaj kutun dolu biraz bosaltta bizim mesajlarimizada yer acilsin dime ama tatlim)
günaydın şekerlerim, günümüz aydın olsun, güzel olsun..
bugün derincanın büyük günü, oğluşuylakavuşacağı gün. inşallah herşey çok yolunda gider ve 2011'in ilk anne adayı derinkuş oluuuuuur. dualarımız seninle tatlı, pozitif arkadaşım..
saol canım benimmmmmgunaydın herkese
derıncan hayırlısıyla ınsallah melegını alır kucagına
adacım nasılsın canım
Günaydınlar canlarım,iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...
Derincim büyük gün bugün canım arkadaşım hadi bakalım bebeğini göbüşüne alda gel....Hakkında hayırlısı ne ise o olsun pozitifim.....
Adacanım bugün erkencisin maşallah :)))
Benim gözler kararıyor of ekranın yarısını göremiyorum büyük 9 küçük 4 hayır olsun...
derının yarın deılmı transfer gnu ben öle bılıorum bana cuma demıstı
Kendi kendine büzülüyo anladığım kadarıyla.geçen seferde 6 ya kadar gelişen yumurta vardı.şimdi.3 bilemedin 4 çıkar gbi.bekliceğiz dedi.önümüzdeki hafta içi işlem tamam artık.
kızlar sabah usg m vardı.5 olan yumurta sayım 3 e düşmüş.moralim dipte.heyecan falan kalmadı.bu psikolojiyle daha mı kötüye giderim.çok üzülüyorum.ne yapma lazım yaa.
DERİNCİM güzel güzel haberlerinle gel...
yok be cicoşum. ben zaten asla kavga edebilen bir insan değilimdir. susar köşemde otururum. büyütmem de yani.. sükut altındır derler ya o misal.. onun bana ihtiyacı var, benim ona.. bize birbirimizden başkası ne yapsın.. ama kalp de hassas herhalde bu aralar iyice, kırılıveriyor hemen. neler geçti, bu da geçer..
Hassas bir dönemdsin bitanem...Allahım bugünleri aşabilecek gücü nasip eylesin yeni sayfanıza güçlü başlayabilesiniz.Konuştunmu eşinle ?
Günaydin canlar. Nasilsiniz. Sabah sabah kaynatmissiniz.
Ben tembelestim sabah 8'de kalktim wc'ye kalkinca bir daha uyuyamiyorum.
Birde yerimi ariyorum esimle uyumaya alistimesimde dayan diyor bebeklerimiz için annenlerde kalman lazim. Insan özlüyor evini esini herseyini.
Annemlerde rahatim annele laflaya laflaya günümüz geçiyor.
Derincim bugün senin günün insallah sende güzel haber alicaz 12 gün sonra.
Içini rahat tut ferah tut pozitif ol söylememe gerek yok zaten sen öylesin
Cicim canim ben kendine hiç bakmiyorsun ne sana ne Irem Su'ya.
Tuzlu ayran iç. Bol su iç. Ben isyerindeyken gunde 1,5 litre su sisesi bitirirdim. Halende içiyorum.
Kuzum ben korkuyorum senin için allah göstermesin bayilip gidersin diye allah korusun sizi.
Oh canım benim annenin yanında emin ellerdesin..Miniklerin için herşeye katlanacaksın yapacak bişey yok..Ama evini araman çok dogal.....
İnşallah bişey olmacak canım allahın izniyle rabbim kızımla beni koruyor sne rahat ol...Şart koydum kendime akşamları eve gidesiye 2 saat yatacagım...Bugün zorla 1 lt suyu anca içebildim...3 kere wc gittim
amiiiin cicoşum amiiiin. konuştuk canım, merak etme.. sanki hiçbirşey yok gibi konuştuk, açmadık bile konuyu, geçti gitti. ne yapıcaz ki başka.. anlık patlamalar olabiliyor işte, uzatmamakta fayda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?