Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Evet canım allah beterinden korusun....Sende sakin ol canım büyütme lütfen...Eşinin sana ihtiyacı var unutma...

yok be cicoşum. ben zaten asla kavga edebilen bir insan değilimdir. susar köşemde otururum. büyütmem de yani.. sükut altındır derler ya o misal.. onun bana ihtiyacı var, benim ona.. bize birbirimizden başkası ne yapsın.. ama kalp de hassas herhalde bu aralar iyice, kırılıveriyor hemen. neler geçti, bu da geçer..

kızlar sabah usg m vardı.5 olan yumurta sayım 3 e düşmüş.moralim dipte.heyecan falan kalmadı.bu psikolojiyle daha mı kötüye giderim.çok üzülüyorum.ne yapma lazım yaa.

kızlar sabah usg m vardı.5 olan yumurta sayım 3 e düşmüş.moralim dipte.heyecan falan kalmadı.bu psikolojiyle daha mı kötüye giderim.çok üzülüyorum.ne yapma lazım yaa.

semracım üzüldüm ama lütfen moralini bu kadar bozma canım. en azından 3 tanesi seninle, buna da şükür. zaten lazım olan sadece 1 tane kaliteli olan değil mi..

bu arada nasıl 3'e düştü anlamadım, yok olmadı ya bunlar??

Kendi kendine büzülüyo anladığım kadarıyla.geçen seferde 6 ya kadar gelişen yumurta vardı.şimdi.3 bilemedin 4 çıkar gbi.bekliceğiz dedi.önümüzdeki hafta içi işlem tamam artık.

Kendi kendine büzülüyo anladığım kadarıyla.geçen seferde 6 ya kadar gelişen yumurta vardı.şimdi.3 bilemedin 4 çıkar gbi.bekliceğiz dedi.önümüzdeki hafta içi işlem tamam artık.

bak tatlım, tamam çok can sıkıcı bir durum ama kendini sıkarsan, stresten daha kötü etkilenip eldekilerden de olmak var Allah korusun. dereotu ve adaçayında bol östrojen olduğunu biliyorum. ama bunlar da yumurtalarının erken çatlamasına neden olmasın fazla kullanırsan diye düşünüyorum. şu an kaç mm yumurtalar. eğer 12-13 civarıysa korkma daha çatlamazlar. adaçayı iç, dereotu ye bakalım biraz..

3 NÜN gelişimi güzel dedi.6 gün bugün.en küçük 9 gibi dedi.diğerleri 11-12 arası.derdim 5 tane temiz çıksaydı.olasılığım artardı.bide ben o masaya yatınca acayip çişim geliyo psikolojik sanrım.ondan görmekte çok zorlandı doktor.bastıra bastıra bi hal oldum.
benden önce ki muayene olan hastanın ekranı açık kalmıştı.8-10 dan fazla vardı.nasıl heves ettim bir bilseniz.allahım ya ne zor bir sınamadan geçiyoruz.

anladım canım. o zaman bence adaçayına başla, günde 1-2 bardak iç bakalım.. çiş gelmesi de heyecandandır, bazen bana da oluyor, bu da yumurtalıkları görmeyi zorlaştırıyor tabi..

hevesini anlıyorum semracım ama kısmet oldu mu 1 taneyle de olur, olmadı mı 20 tane olsa ne yazar di mi ama. haydi bakalım toparlan, olumlu düşünmeye başla artık..

derinciiiiiiiiiiiiiim dualarımız seninle tatlım, herşey yolunda gidiyordur umarım. oğluşunu al gel haydi :)

Son düzenleme:

godesiiimmmm canımcım ya hoşgeldinnnnsaoll canım benimmmmm güsel dileklerin için işallah bi güzel haber vermek devincimden sonra bana da nasip olurrrrözle mesajı boşaltayım yaff dimii

adacaaannnnn gitmedim daha hayatım ama kahvaltı falan yaptım geniş genişşbi de benim kedimee kardeşim anlatmış kardeş gelceniiionu sakinleştirdim anca geldimmmçılgın bi kedim var napıcam bilmiorum elinde kaldımmmheyecan yok gibii adacım yaa hatta yok hee o kadar yaniiiefendi efendi oturuom evdesaat 13.00 de gorda oacağımm şu idrara sıkışıklıkk azcık soru işareti bide önce rahmi mi temizliolarmış ne yaa zaten doluyusss bi de kurcalamasalar yaaaa:2:hahahahaha:)))oğluşu kapıp geliom teyzesiii bakalım bakalımmm nolcass yaaaa
gunaydın herkese
derıncan hayırlısıyla ınsallah melegını alır kucagına
adacım nasılsın canım
saol canım benimmmmminşallahh cümlemiiizzzz alırıızzzz minişlerrii kucaklarımızaaaa

oyy cicoooşumm benimmmmmmbebeğimmm valla heyecan yok böleee normal herşeyyy:26:anestezi almıycam cicoşum geçen aşılama yaptırdım ya aynısı dedi doktorum yok sana anestezi dedii doktorummzaten istemiorumda benim bünye hassas ya bebeğim cmt akşam anestezi alerji gibi bişi yaptı çıkardım ama önce büyük bi yanma vücutta ki kardeim eşim kuzenim başımda ben soyundum vallaaa yandıı tüm vücudummondan mümkün oldukça istemiorum anestezi

derının yarın deılmı transfer gnu ben öle bılıorum bana cuma demıstı

esoşşş bugün tatlım transfer 13.00 de orda olcemm bakalım nolcekkk dualarınızıı bekliorumm canlarımmmmm

DERİNCİM güzel güzel haberlerinle gel...

semoşuummmmmmmmsaol bebeğim işallah güsell haberlerlee dönmek nasip olur bu kezbebeğim yaaa nolur tedavinin daha başı inan 15 20 toplanıp döllenmeyen arkadaş var diğer topicde:26:ben eminim topaçç gibi emriyo olacak hepsiii bol bol dua edicezz hepimizin duası seninle bebeğimmm bak gör arka arkaya ne güsel haberlerle şenlendircess burayyıııı yaaa

anaaaaam derincan gelmiş diyordum ki, daha hiç gitmemişsin kıs :))

benim aklımda 11.30 diye kalmış bebeeem ya, niye öyle kalmış bakıyım :)) heyecanlı olmaman harika birşey derinim, sakin sakin, yavaş yavaş oldurucaksın inşallah..

sıkışıklık inan ki zorlamıyor, öyle olcak sanıyorsun ama bişicik yok zaten sadece 5 dk temizleme, transfer hepsi içinde sakın korkma. haydi kap oğluşu gel kuzuuuuuuuuu

Hassas bir dönemdsin bitanem...Allahım bugünleri aşabilecek gücü nasip eylesin yeni sayfanıza güçlü başlayabilesiniz.Konuştunmu eşinle ?

Derincim haklısın be kuşum senin bir tanede kediciğin vardı onunla işin zor...Hamile kalda görsün kediciğin neler yapacak bakalım...Canım hiç korkma rahat ol sen ne kadar rahat ve soruruz olursan o kadar iyi..bunu yaşadım ben..Ne yapıyorsunuz nasıl olucak diye asla sormadım iyide etmişim :)
transfer anını yaşaman iyi olucak bebeğinin sana dogru kaymasını izleyeceksin süper sonra göbüşüne koyup yanımıza geleceksin..Hadi bekletme bebeişini bitanem hazırlanda çık :)))

Günaydin canlar. Nasilsiniz. Sabah sabah kaynatmissiniz.
Ben tembelestim sabah 8'de kalktim wc'ye kalkinca bir daha uyuyamiyorum.
Birde yerimi ariyorum esimle uyumaya alistim esimde dayan diyor bebeklerimiz için annenlerde kalman lazim. Insan özlüyor evini esini herseyini.
Annemlerde rahatim annele laflaya laflaya günümüz geçiyor.

Derincim bugün senin günün insallah sende güzel haber alicaz 12 gün sonra.
Içini rahat tut ferah tut pozitif ol söylememe gerek yok zaten sen öylesin

Cicim canim ben kendine hiç bakmiyorsun ne sana ne Irem Su'ya.
Tuzlu ayran iç. Bol su iç. Ben isyerindeyken gunde 1,5 litre su sisesi bitirirdim. Halende içiyorum.
Kuzum ben korkuyorum senin için allah göstermesin bayilip gidersin diye allah korusun sizi.

Adacim sen nasilsin bugÜn keyifler yerinde mi ?

Esracim umarim sende iyisin.

Semramus insallah sende kavusacaksin bebegine. Insallah 3 yumurtan döllenir hep deriz sayi degilde kalite önemli sendede öyle olur.

Devincim sen halen gelmedin. Yoksa tostlari mi götürüyorsun ? Affiyet olsun.

Hassas bir dönemdsin bitanem...Allahım bugünleri aşabilecek gücü nasip eylesin yeni sayfanıza güçlü başlayabilesiniz.Konuştunmu eşinle ?

amiiiin cicoşum amiiiin. konuştuk canım, merak etme.. sanki hiçbirşey yok gibi konuştuk, açmadık bile konuyu, geçti gitti. ne yapıcaz ki başka.. anlık patlamalar olabiliyor işte, uzatmamakta fayda var..

Semracım sıkma canını lütfen...Benim transferimin olacagı gün bir tane bayanla tanıştım 1 tanecik yumurtası sadece döllenmişti zaten 2 tanecik toplanabilmişti..Sonuç almaya ben giderken hemen beni aradı hamileyim dedi 1 tane yumurta ile hamileyim diye haykırıyordu...Seninle paylaşmak istedim.Rabbim ol dedikten sonra olacaktır canım bizler yanlızca bahaneler arıyoruz...Kendinimiz bu mazeretlerle üzüyoruz ne geregi var olacagı neyse o olsun yeterki sonucu güzel olsun...Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

amiiiin cicoşum amiiiin. konuştuk canım, merak etme.. sanki hiçbirşey yok gibi konuştuk, açmadık bile konuyu, geçti gitti. ne yapıcaz ki başka.. anlık patlamalar olabiliyor işte, uzatmamakta fayda var..

en güzelini yapmışsın canım aferin :)))Bu zor günelrinizde birbirinizi kırmak yada uzatmak olmazdı zaten...Cnaım patron yok cıkıp uzanayım azıcık görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…