en güzelini yapmışsın canım aferin :)))Bu zor günelrinizde birbirinizi kırmak yada uzatmak olmazdı zaten...Cnaım patron yok cıkıp uzanayım azıcık görüşürüz.
hoşgeldin espicim, ben iyiyim sen nasılsın, bebişler nasıl tatlım..
Canim biz iyiz rahatiz keyfimiz yerinde :)))) Aman sende iyi ol canim adacim burda iyi oldugunuz sürece bizde iyiz.
Sende sabah esinle tartistimisin.
Pazartesi aksamida bende arabada esimle tartistim doktor dönÜsünde.
Bu erkekler hepsi ayni arabada kendilerini kaybediyorlar.
Bende bagirdim sinirlendim.Sonrada geçti güldük baska seylerle.
Oh canım benim annenin yanında emin ellerdesin..Miniklerin için herşeye katlanacaksın yapacak bişey yok..Ama evini araman çok dogal.....
İnşallah bişey olmacak canım allahın izniyle rabbim kızımla beni koruyor sne rahat ol...Şart koydum kendime akşamları eve gidesiye 2 saat yatacagım...Bugün zorla 1 lt suyu anca içebildim...3 kere wc gittim
oooh be gitti sonunda. bol bol dinlen kuzum.. kocaman öptüm İremcikle seni :)
:)) geldim geldim burdayım ben cicoşum..
böyle vücudumda bir ağırlık ve midemde bulantı var azcık.. sanki grip olursun ateşlenecek gibi olursun ya durumum o.. boğaz ağrım, öksürük falan yok ama.. hayırlısı.. hasta olmam inşallah..
Hoşgeldin kuşum allah korusun hasta olma dikkat et kendine bogazına betantenin pastılını al canımcım.
Ihlamur iç bol limonlu :))))
hoşbuldum tatlım.. ya diyorum ya boğazımda falan hiçbişi yok.. ben sadece öyle kırık hissediyorum kendimi, başımda biraz ağrı da var. havalar yamulttu belki de :))
aman sen de dikkat et cicoşuuum.
hoşbuldum tatlım.. ya diyorum ya boğazımda falan hiçbişi yok.. ben sadece öyle kırık hissediyorum kendimi, başımda biraz ağrı da var. havalar yamulttu belki de :))
aman sen de dikkat et cicoşuuum.
Adacanım endişeler korkular hiç peşimizden ayrılmıyor görüyormusun tatlım...Dogumdan sonra bile bu endişeler devam edek galib aben öyle hissediyorum..Eşim diyorki sen gece gündüz uyku uyumazsın uyandımı uyuyormu nefes alıyormu aman agzı kapanmasın vssssss çok panik atak olursun diyor bende farkındayım hayatım diyorum...İnşallah o günleri görünce aşarız...
Sezeryanla kızıma kavuşacagım ben....
e tabi cicoşum. bir defa içine düştü mü yavrun hayatından endişe hiç eksik olmuyor derler, çok da doğru.. ama bence çok iyi bir anne olacaksın sen. panik değilsin, takıntılı değilsin, huzurla, sakinlikle büyütürsün İrem kuşu.. inşallah o günler gelsin, eşin yanıldığını görecek :)
sezeryan çok mantıklı. ben de bir gün anne olursam sezeryanla olmak isterim..
hoşgeldin deviniiiiim.
ben de yazdım kaç defa ama silindi. derincan yakalamıştır yıldızını koyuvermiştir göbeğine.. inşallah ömür boyu beraber olurlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?