Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Oh canım benim annenin yanında emin ellerdesin..Miniklerin için herşeye katlanacaksın yapacak bişey yok..Ama evini araman çok dogal.....
İnşallah bişey olmacak canım allahın izniyle rabbim kızımla beni koruyor sne rahat ol...Şart koydum kendime akşamları eve gidesiye 2 saat yatacagım...Bugün zorla 1 lt suyu anca içebildim...3 kere wc gittim
[/QUOTE]

Evet canim mutlaka dinlenmemn lazim uzanip rahat etmen gerekiyor.
Ben su içmedende gidiyorum wc'ye. Hamilelikte normal malum.
Birde seninki dahada normal 6ay oldun prenses bastiriyordur.
Canim tabii katlanicaz. Benim huyum böyle çabuk özlerim çabukta SIKILIRIM.

hoşgeldin espicim, ben iyiyim sen nasılsın, bebişler nasıl tatlım..

Canim biz iyiz rahatiz keyfimiz yerinde :)))) Aman sende iyi ol canim adacim burda iyi oldugunuz sürece bizde iyiz.
Sende sabah esinle tartistimisin.
Pazartesi aksamida bende arabada esimle tartistim doktor dönÜsünde.
Bu erkekler hepsi ayni arabada kendilerini kaybediyorlar.
Bende bagirdim sinirlendim.Sonrada geçti güldük baska seylerle.

:)) siz iyi olduğunuz sürece biz de iyiyiz şekercim..

evet tartıştık, daha doğrusu gerildik.. neyse geçti gitti de gerçekten araba kullanırlarken bir haller oluyor bunlara ya :))

Gitti gitmesinede ne fark edecekki üst kat aben çıktım kapı çaldı indim kimse yoktu wc ye gittim geldim çıktım yine üst kata tam uzandım 5 dkk sonra kapı çaldı indim iş mrkzdn birisi 2 şey sordu gitti böyle olmayacak dedim üst kata in cık cık zaten su almak için çıkıyorum vss wc içinde inip çıkıyorum...Akşam iş güç yapmam evimde yatarım gündüzleir yatmak yok malesef...Olmuyor işyerinde...

Evet canim mutlaka dinlenmemn lazim uzanip rahat etmen gerekiyor.
Ben su içmedende gidiyorum wc'ye. Hamilelikte normal malum.
Birde seninki dahada normal 6ay oldun prenses bastiriyordur.
Canim tabii katlanicaz. Benim huyum böyle çabuk özlerim çabukta SIKILIRIM.
[/QUOTE]

Bizi düşündüğün için sagol bitanem allah razı olsun....Sende dikkat et tatlım iki minank taşıyorsun...
Vallahi su içmedende wc geliyor su içince 2 katı geliyor alt kata in çık utanıyorum yahu :)))
Vallahi ayım ilerledi göbek çıktı geceleir yatakta zor oluyor dönüşler...

:)) geldim geldim burdayım ben cicoşum..

böyle vücudumda bir ağırlık ve midemde bulantı var azcık.. sanki grip olursun ateşlenecek gibi olursun ya durumum o.. boğaz ağrım, öksürük falan yok ama.. hayırlısı.. hasta olmam inşallah..

Hoşgeldin kuşum allah korusun hasta olma dikkat et kendine bogazına betantenin pastılını al canımcım.
Ihlamur iç bol limonlu :))))

Hoşgeldin kuşum allah korusun hasta olma dikkat et kendine bogazına betantenin pastılını al canımcım.
Ihlamur iç bol limonlu :))))

hoşbuldum tatlım.. ya diyorum ya boğazımda falan hiçbişi yok.. ben sadece öyle kırık hissediyorum kendimi, başımda biraz ağrı da var. havalar yamulttu belki de :))

aman sen de dikkat et cicoşuuum.

hoşbuldum tatlım.. ya diyorum ya boğazımda falan hiçbişi yok.. ben sadece öyle kırık hissediyorum kendimi, başımda biraz ağrı da var. havalar yamulttu belki de :))

aman sen de dikkat et cicoşuuum.

Havalar sersem etti kar yagacakmı belli değil...Bu zamana kadar yagardı genelde yagsada mikroplar temizlense keşke....Sert bir hava var istanbulda...Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum güzelim..Olacağı varsa olur artık napalım....Olmuşla Ölmüşe çare yok....

Adacanım endişeler korkular hiç peşimizden ayrılmıyor görüyormusun tatlım...Dogumdan sonra bile bu endişeler devam edecek galiba ben öyle hissediyorum..Eşim diyorki sen gece gündüz uyku uyumazsın uyandımı uyuyormu nefes alıyormu aman agzı kapanmasın vssssss çok panik atak olursun diyor bende farkındayım hayatım diyorum...İnşallah o günleri görünce aşarız...
Bu arada sezeryanla kızıma kavuşacagım ben....
Son 3.ayımıza girdik ufaktan...

Son düzenleme:

e tabi cicoşum. bir defa içine düştü mü yavrun hayatından endişe hiç eksik olmuyor derler, çok da doğru.. ama bence çok iyi bir anne olacaksın sen. panik değilsin, takıntılı değilsin, huzurla, sakinlikle büyütürsün İrem kuşu.. inşallah o günler gelsin, eşin yanıldığını görecek :)

sezeryan çok mantıklı. ben de bir gün anne olursam sezeryanla olmak isterim..

yazdıklarım hepsi silidi yaaaaaaa...Sezeryan mecburi canım benim tercihim değildi..

ay benim de tüm yazdıklarım gitti cicoşum. bişi değil, bir de giremedim bir daha bir türlü..

hepinize merhaba kızlar...internetimiz yoktu yeni geldi...ne çok sayfa geçmiş dünden beri...derincimmin transferi olmuştur sanırım...inşallah sımsıkı tutunur bebiş annesine...umarım hepiniz iyisinizdir kızlar...cicoşummm tüp bebek olunca sezeryan mecburi tatlım...ama öyle olmasa bile ben normal doğuramam sanırım...normal doğum çok ürkütüyo beni...adacanım sen nasılsın???

hoşgeldin deviniiiiim.

ben de yazdım kaç defa ama silindi. derincan yakalamıştır yıldızını koyuvermiştir göbeğine.. inşallah ömür boyu beraber olurlar :)

hoşgeldin deviniiiiim.

ben de yazdım kaç defa ama silindi. derincan yakalamıştır yıldızını koyuvermiştir göbeğine.. inşallah ömür boyu beraber olurlar :)

Amin inşşallah canım.Derinin göbüşünde artık meleği allahım ayırmasın inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…