Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

o zaman ikiniz de çok güzel haberlerle gelin inşallah.. ne tatlı heyecanlar bunlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Güzel olmazlarmı canım allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...Senin doktor kontroller,ne gittiğin günleri göreceğiz.
Dün akşam eşimle konuşurken dediki,yolda yürürken hamile görsen ben ne zaman böyle olacagım deridn hep bak şimdi sen hamilesin göbeğin kocaman dedi..Evet dedim reglim 1 gün gecikse gebelik hesaplayıcılarına bakardım ne zamana dogumun geliyor ne kadarlık hamileyim diye hepsi fostu dedim eşime belli etmedim ama sabrettim dile kolay 4 yıl ben her hamile görsem her gebe haberi alsam neden ben değilim derdim...Ama içimden kimse bilmezdi..
bugünlerimize binlerce kez şükürler olsun...

inşallah cicoşum amiiin..

bana da oluyor be cicoşum.. ben çok umutluydum 2. denememizden. bakmayın böyle durduğuma çok kolum kanadım kırıldı.. önümdeki yol daha da çetrefilli artık... yumurtam oldu mu, kaç tane oldu, olanlar döllendi mi diye beklerken bir de kaçı pgt ya da CGH ye gidebilecek, gidenlerden sağlıklı olan var mı diye düşüneceğim. sonra eğer sağlıklı olanlar varsa transfer olacak, bekleyeceğim.. yani düşününce cicoşum işim çok ama çok zor.. kanda pozitif çıksa ikinci kan testi de ikiye katlasa rahat edemeyeceğim ki, ya üçüncü katlamazsa diye, keseyi görsem içi boş mu, dolu mu diyeceğim.. bunları belki size hiç hissettirmeyeceğim ama içimden geçmeyecek desem inanabilir misiniz.. yaşadığım her olumsuz deneyim aklıma, ruhuma öyle bir kazndı ki.. bebeğimi kucağıma almadan ben anne olduğuma inanamam ki artık... Tek istediğim Rabbimden eğer kaderimde varsa sağlıkla gelsin yavrum, gelmeyecekse dayanma gücüm olsun..

inşallah cicoşum...12.haftanın sonunda jel ve hapı keseceğim inşallah onları kesince bişey olmaz ...hep sanki jeli kesince çok kanamam olacakmış gibi geliyor...

aaa benimde 01 şubatta randevum sabah 10 da....
İnşallah cinsiyeti söyler doktorun benimki 16.haftadan önce söylemedi :)))))
Gerçi kızımda pek göstermedi...Hala öle yüzünü felan saklıyor elleriyle...

ne güzel aynı gün görcez bebişleri...doktorum çok tatlı bir adam kesinlikle bişeyler söyleyeceğine eminim...kesin erkek ya da kesin kız demeyecek belki ama merakımızı giderecektir.senin kızın nazlıymış valla... inşallah benimki saklamaz....

o zaman ikiniz de çok güzel haberlerle gelin inşallah.. ne tatlı heyecanlar bunlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

inşallah canımm...güzel haberler almayı vermeyi hepimize nasip etsin allah...en yakın zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah...

bilmiyorum cicoşumm...beni ne rahatsız ediyor bilmiyorum...bildiğim tek şey akşam olsun istemediğim :))

adacımm yaaa...hiç öyle şeyler düşünüp moralini bozma...herşey çok güzel olacak..buna inan...

devinim umutsuz değilim ama eskisi kadar çok umutlu da değilim. Rabbim sabrını veriyor bir şekilde.. zamanında ben onu istememiştim, şimdi de o gelmiyor..

dün ali'ye dedim ki, hamilelik 2 kişinin kararı sanıyoruz ama yanılıyoruz, 3.'nün fikrini almıyoruz.. en önemlisi onun gelip gelmek isteyip istememesi.. şimdi de bizimki istemiyor, napalım, herşey karşılıklı demişler..

Adacanım diyorum ya belli etmedende olsa içinde neler kopuyor...Anlayabiliyorum ama yapma böyle üzerinde durma lütfen...Bak hamileyim çok şükür ama kendi üzerime kendim dahi düşmüyorum korkuyorum çünkü bazen detaylıcana düşünmüyorum bişey alırken korkuyorum....Ne demek istediğimi anladın mı canım...Seni çok seviyorum canım oluruna bırak o günlerde gelecek

Hatta tansiyonum düşük,ciddi bel agrım var,tüp bebekle gebe kalabildim,ilk aylarda düşük tehlikem vardı vsssssss ama herşey normal miş gibi yaşıyorum herkeste bana öle davranıyor özle ilgi alaka yok yani anladın...

cicoşşş sen kaç kilo aldın şimdiye kadar...ve ne zaman almaya başladın???

He he he he biliyorsun ilk aylarda benimde bulantılarım vardı ve bebeğim için diye hep yedim bulantılara ragmen zorda olsa....En son gittiğimde 6 kilo almıştım bakalım.....Ben en baştan beri alıyorum tedavi sürecinde bile aldım kilo ama dr onu saymıyor gebe kaldıktan sonrası önemli idyor..oda 6 kilocukkk şimdi ne kadra olduk bakalım..
Şuanda kilo almıyorum biliyormusun göbegim çıkıyor eşim diyorki ilk 3 ayd ane olduysa sana oldu şimdi aynısın...çevremde öle diyor

Son düzenleme:

adacımmm ben de hep senin gibi düşündüm...eskiden ben onu istemiyordum şimdi o beni istemiyor dedim hep...ama herşeyin vakti zamanı varmış...bebişin geldi de sen onu kapıdan çevirmedinki...sen sadece onu evine davet etmedin...şimdi ona bir davetiye gönderdin..onu ne kadar çok istediğini ve sevdiğini söyledin...senin o sevgi dolu davetiyen bebişine ulaştığı anda hemen gelecek...çünkü ne kadar istendiğini ve özlendiğini o da biliyor artık...

Bak bu 3.aydan sonraki 2.trimester güzel tadını çıkart devincim ben 3.trimestera giridm genişledim göbek vss dahada genişliycem bu aylarda bebeğim kilo alıyor çünkü daha zor günler bekliyor..Bu aylar da kordonlarıyla çok oynarlarmış bebekler çok dikkat etmek gerek...

6 kilo çok iyi cicoşumm..doğuma kadar 6 daha alsan doğumda 10 u gider kalır sana 2...inşallah ben de çok kilo almam...şuan hala verdiğim kiloları alamadım. ama az önce burdan bi arkadaş belin kalınlaşmaya başlamış dedi aynaya baktım harbiden dümdüz olmuşum bel çukuru kalmamış...benim bünyem kilo almaya çok müsait..hatta yakın arkadaşlarım (benle dalga geçebilenler) iddaya bile giriyolardı 25 kilo mu alırım 30 kilomu diye?? şuan hayal kırıklığı yaşıyolar :))

desteğinize minnettarım devinim, cicoşum Allah razı olsun.. ya bir an geliyor hüzünleniyorum sonra atıveriyorum üstümden.

tek bir cümle, gerisi çok boş Rabbim isterse verir, ben de ömür boyu şükrederim, vermezse sabrını verir, buna da hamdolsun derim ne diyim ...

canım benimmm işte buu....

ben çıkıyorum şekerparelerim.

eve gider gitmez açarım tekrar inşallah.. derini çok merak ediyorum.. gelsin şöyle bir heyyyt be aldım yavruyu geldim desin ortalık şenlensin :)))))))

Vallahi canım benim kilo önemli değil....İsterse 25-30 olsun ben razıyım kuzum saglıklı olsunda sonrasında verilir hele eşim hiç dert etmiyor kızımız için alıyorsun diyor...
Bakalım bu önümüzdeki aylar midem çok genişliyormuş ne kadar alacagım....

ben çıkıyorum şekerparelerim.

eve gider gitmez açarım tekrar inşallah.. derini çok merak ediyorum.. gelsin şöyle bir heyyyt be aldım yavruyu geldim desin ortalık şenlensin :)))))))

iyi akşamlar kuşum ben bugün biraz daha burdayım eşimle buluşacagım..

Sendende Allah razı olsun adacanım benim....Şimdi bunları düşünme bende bir gün anne olacagım de yeter geriis teferruat gelir....Yeterki rabbim ol desin...

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrraldım geldimm minnoşumuuuuuuuuuuuuuuayıktım pişman ettim onlarıııı ayık olduğuma bııır bırrr çenee düşük satennnnhepinizeee çok teşekkürrr ederiimmmyanımda sankiii odadaydınız herbiriniz çok güçlü hissettimm kendimiii5 subat test günüüümm

harikasın işte buuuuuuuuuu. yakaladın yıldızını Allah sizi ayırmasın tatlım benim. 5 şubat bayram günümüz olsun inşalllaaaah canım benim.

anlat bakalım transfer nasıl geçti deriniiiiim:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…