o zaman ikiniz de çok güzel haberlerle gelin inşallah.. ne tatlı heyecanlar bunlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Devincim o kanama biraz daha devam edebilir korkma kırmızı olmadığı sürece benimde 3.ayllıken pembemsi kanamalarım vardı dr rahim agzı genişliyor olabilir kokrma demişti..Sonrasında herşey düzelicek allahın izniyle.
aaa benimde 01 şubatta randevum sabah 10 da....
İnşallah cinsiyeti söyler doktorun benimki 16.haftadan önce söylemedi :)))))
Gerçi kızımda pek göstermedi...Hala öle yüzünü felan saklıyor elleriyle...
o zaman ikiniz de çok güzel haberlerle gelin inşallah.. ne tatlı heyecanlar bunlar.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
İlahi devincik...Vallahi susam mideyi yakar ki,sen yinede dikkat et....
O zaman öglen yediğin bişeyler yapıyor mideni böle aksama yansıyor şekerim...Sana bişey dokunuyor ama sen bilmiyorsun :)))Ohhh minnoşunla uyuyun bakalım.
Bende ilk zamanlarda fazla uyurdum sonraları azaldı hatta eşim dertli...C.te ve pazar sabah 7 de uyanıyorum ben aıcktım diyerek adamcagız 8.de uyanıyor beraber kahvaltı ediyoruz...
Geçen annemlerde kaldık ben 8.de uyandım babam anneme diyormuşki kalk bizim kız uyandı..Annemde diyorki kızım bugünleri çok ararsın bari hafta sonu yatıp uyusana anne belim agrıyor uyku uyuyamıyorumki diyorum..
inşallah cicoşum amiiin..
bana da oluyor be cicoşum.. ben çok umutluydum 2. denememizden. bakmayın böyle durduğuma çok kolum kanadım kırıldı.. önümdeki yol daha da çetrefilli artık... yumurtam oldu mu, kaç tane oldu, olanlar döllendi mi diye beklerken bir de kaçı pgt ya da CGH ye gidebilecek, gidenlerden sağlıklı olan var mı diye düşüneceğim. sonra eğer sağlıklı olanlar varsa transfer olacak, bekleyeceğim.. yani düşününce cicoşum işim çok ama çok zor.. kanda pozitif çıksa ikinci kan testi de ikiye katlasa rahat edemeyeceğim ki, ya üçüncü katlamazsa diye, keseyi görsem içi boş mu, dolu mu diyeceğim.. bunları belki size hiç hissettirmeyeceğim ama içimden geçmeyecek desem inanabilir misiniz.. yaşadığım her olumsuz deneyim aklıma, ruhuma öyle bir kazndı ki.. bebeğimi kucağıma almadan ben anne olduğuma inanamam ki artık... Tek istediğim Rabbimden eğer kaderimde varsa sağlıkla gelsin yavrum, gelmeyecekse dayanma gücüm olsun..
cicoşşş sen kaç kilo aldın şimdiye kadar...ve ne zaman almaya başladın???
devinim umutsuz değilim ama eskisi kadar çok umutlu da değilim. Rabbim sabrını veriyor bir şekilde.. zamanında ben onu istememiştim, şimdi de o gelmiyor..
dün ali'ye dedim ki, hamilelik 2 kişinin kararı sanıyoruz ama yanılıyoruz, 3.'nün fikrini almıyoruz.. en önemlisi onun gelip gelmek isteyip istememesi.. şimdi de bizimki istemiyor, napalım, herşey karşılıklı demişler..
He he he he biliyorsun ilk aylarda benimde bulantılarım vardı ve bebeğim için diye hep yedim bulantılara ragmen zorda olsa....En son gittiğimde 6 kilo almıştım bakalım.....Ben en baştan beri alıyorum tedavi sürecinde bile aldım kilo ama dr onu saymıyor gebe kaldıktan sonrası önemli idyor..oda 6 kilocukkk şimdi ne kadra olduk bakalım.. Şuanda kilo almıyorum biliyormusun göbegim çıkıyor eşim diyorki ilk 3 ayd ane olduysa sana oldu şimdi aynısın...çevremde öle diyor
desteğinize minnettarım devinim, cicoşum Allah razı olsun.. ya bir an geliyor hüzünleniyorum sonra atıveriyorum üstümden.
tek bir cümle, gerisi çok boş Rabbim isterse verir, ben de ömür boyu şükrederim, vermezse sabrını verir, buna da hamdolsun derim ne diyim ...
ben çıkıyorum şekerparelerim.
eve gider gitmez açarım tekrar inşallah.. derini çok merak ediyorum.. gelsin şöyle bir heyyyt be aldım yavruyu geldim desin ortalık şenlensin :)))))))
6 kilo çok iyi cicoşumm..doğuma kadar 6 daha alsan doğumda 10 u gider kalır sana 2...inşallah ben de çok kilo almam...şuan hala verdiğim kiloları alamadım. ama az önce burdan bi arkadaş belin kalınlaşmaya başlamış dedi aynaya baktım harbiden dümdüz olmuşum bel çukuru kalmamış...benim bünyem kilo almaya çok müsait..hatta yakın arkadaşlarım (benle dalga geçebilenler) iddaya bile giriyolardı 25 kilo mu alırım 30 kilomu diye?? şuan hayal kırıklığı yaşıyolar :))
ben çıkıyorum şekerparelerim.
eve gider gitmez açarım tekrar inşallah.. derini çok merak ediyorum.. gelsin şöyle bir heyyyt be aldım yavruyu geldim desin ortalık şenlensin :)))))))
desteğinize minnettarım devinim, cicoşum Allah razı olsun.. ya bir an geliyor hüzünleniyorum sonra atıveriyorum üstümden.
tek bir cümle, gerisi çok boş Rabbim isterse verir, ben de ömür boyu şükrederim, vermezse sabrını verir, buna da hamdolsun derim ne diyim ...
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrraldım geldimm minnoşumuuuuuuuuuuuuuu ayıktım pişman ettim onlarıııı ayık olduğuma bııır bırrr çenee düşük satennnn hepinizeee çok teşekkürrr ederiimmm yanımda sankiii odadaydınız herbiriniz çok güçlü hissettimm kendimiii 5 subat test günüüümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?