Pazartesi gününün gecesine kadar herşey normaldi...Geceleri yatarken iremim tekmelerdi beni sabahları 7.de benden önce uyanırdı tekmelerdi..Ogünden sonra bu hareketliliği göremiyorum endişe etmek istemiyorum büyütmiyorum ama içim içimide yiyor bazen gün içerisnde bir kaç tekme atıyor ay attı acaba diyorum omuydu acaba diyorum psıkolojim cidden etkileniyor...Dün aksam uzandım odada saatlerce yattım kızım dan hareket gelmedi sabah 7.de uyandım hala hareket yok...Böyle duurmların olabileceğini duymuştum 1 hafta hareket etmedende durabiliyorlarmış ama şu kordon dolanmasıda aklıma geliyor allah korusun yok öyle birşey olmaz olamaz diyorum...Sabrediyorum ne kadr zormuş kızlar ya eşim beni sakinleştiriyor çocuk uyuyor orda sen rahat bıraksana diyor çok stres yapma diyor İnşallah herşey yolundadır..Kızım kapalı kutuda şimdilik....Allahım cümlemizin bebeklerine saglık verisn..
Pazartesi gününün gecesine kadar herşey normaldi...Geceleri yatarken iremim tekmelerdi beni sabahları 7.de benden önce uyanırdı tekmelerdi..Ogünden sonra bu hareketliliği göremiyorum endişe etmek istemiyorum büyütmiyorum ama içim içimide yiyor bazen gün içerisnde bir kaç tekme atıyor ay attı acaba diyorum omuydu acaba diyorum psıkolojim cidden etkileniyor...Dün aksam uzandım odada saatlerce yattım kızım dan hareket gelmedi sabah 7.de uyandım hala hareket yok...Böyle duurmların olabileceğini duymuştum 1 hafta hareket etmedende durabiliyorlarmış ama şu kordon dolanmasıda aklıma geliyor allah korusun yok öyle birşey olmaz olamaz diyorum...Sabrediyorum ne kadr zormuş kızlar ya eşim beni sakinleştiriyor çocuk uyuyor orda sen rahat bıraksana diyor çok stres yapma diyor İnşallah herşey yolundadır..Kızım kapalı kutuda şimdilik....Allahım cümlemizin bebeklerine saglık verisn..
günaydın cicoşuuuum hoşgeldiniz İrem kızımla güzel annesi...
aynen dediğin gibi tatlım tamamen kasılmaktan.. ben kimseyi üzmemek için çok içime attım, hatta kendimden bile sakladım, kendim bile farkına varmadım ama elbette çok üzüldüm, gerildim.. hepsinin acısı sonradan çıkar ya öyle oluyor sanırım. olsun buna da çok şükür..
tatlım, sen de üzme kendini, İrem alacağını alıyordur senden, herkesin farklı bünyesi var.. mesela ben 4,5 kardeşim 5,200 gibi kilolarla doğmuşuz. kuzenim 2,5 kg. sonra o 1,78 boya geldi, ben 1,61 de kaldım, bir de o 100 kg ya kadar geldi (bayan) ama şimdi bir rejimle 1,5 senede 65 kg oldu, ilkokula giden oğlu var. yani takma şekerim.. kilosu az doğsa bile sonradan toparlaaar :)
canım benim sakın aklına kötü şeyler getirme.. yeri de daralıyor annesi çok hareket edemiyordur o yüzden. düşünsene büyüyor küçücük yerde durmaya çalışıyor, dönmeye yeri azaldıkça hareketini de az hissediyorsundur cicoşum. inşallah şubattaki kontrolünüzde için çok rahatlayacak :)
cicoşum endişe etme tatlım yaa...iremcikk gayet iyidir...ama şu bir gerçekki (çünkü ben de sürekli bebeğim orada mı bişey mi oldu durumlarındayım) bebişlerimiz doğana kadar biz bu stresi hep duyacağız...ben ultrasona girince onu görünce rahatlıyorum...üstelik 7 haftada 4 kere gördüğüm halde yine de içim rahat olmuyor...elimde olsa eve ultrason aleti alacağım...salı gününe bişey kalmadı cicoşumm...boşuna iremi de kendini de üzme....
Devincik maşallah kuşum yarın itibariyle 13 haftandan gün alıyorsun oh oh zorlu zamanları geride bıraktın bundan sonraki 3 ay süper kıymetini bil
:..Hafta Hafta Gebeliinizi En Doru ekilde Takip Edin..e-gebelik.net..:
Devincik birde ben geçen ay detaylı ultrasona girdim her yeri incelendi kuzumun birde renkli resmini verdiler çerçeve yaptık masanın üzerinde eşim eve gelesiye ona koşuyor :)))
evet cicoşum yaaa...sabırsızlıkla beklediğim rahatlayacağım dediğim haftaya nihayet geldim...umarım bundan sonrası güzel geçer...
oyyy sevsinler onu...bende transfer gününden bu yana günlük gibi bişey tutuyorum hergün yazmıyorum ama onunla ilgili bişeyler olduğunda ya da doktora gittikçe yazıyorum...her ultrason resmini de yanına ekliyorum...ileride büyüdüğünde onun okuması için...
Derincim günaydın hoşgeldin kuşum oh bebeğinle berabersin artık allahım hiç ayırmasın sizi inşallah..Ay 5 şubata ne varki şurda o gün herşey güzel olucak inşallah bu haftayı dikkat ederek geçir canım şöl eyap böle yap demiyceğim sende biliyorsun canım cım..Allaha emanet olun ikinizde..İremle san ahep dua edeceğiz...Göbüş tokuştururuz inşallah
Günaydııın cicoşşummmvalla bişi yapıom bi yemeğe kalktım bugün dün ona da kalkmadım wc bi de o kadar dikkat edelimde biz gerisi nasip yerim iremimimiiii bennnnnnnnnnnnnn işallahhhh göbüşş dolsun koşucam sen doğurdan tokuşturmayaaaa
ben bile saklıyorum kızlar yaa :)
embriyo halindeki fotoğrafını, idrar testlerimi, kan testi sonuçlarımı, kesenin usg resmini :)) nerdeler bilmiyorum ama eşim kaldırmıştı en son ama atmadığına eminim.. kimbilir nerelerde..
oyyy canım benimm yaaaakıyamam sana kaygılanma güel aannişimm kolay mı büyümeek uyusunda büyüsüün iremimmmmm Allah sağlık versin hep dualaarımızz seninlee iremleee hiçç takmaa hayatımmmm
Aaa tabikide saklayacaksın kuşum bebeğine kavuştuğun zaman o evraklar anı hatıra olarak kalacak sana bebegin kucagındayken o evraklara için acımadan bakacaksın.....N eolursa olsun sakla güzelim...Onlarda senin bir parçan sonuçta :)) Çok duygusallaştım ben hormonlarım tavan yapıyor bu aralar:44:
sorma cicoşum ben de pek duygusalım bu ara :)) şu an hiç bakamasam da bir gün karnımı okşayarak bak sen gittin ama kardeşin geldi demek kısmet olur inşallah..
[Q
O günlerde gelecek canım biraz daha sabır....Güzle günler bekliyor seni canım pes etmek yok...Kader kısmet ama elinden geleni sonuna kadar yapacaksın...Benim kanımca biraz ara verseniz çok iyi olur şu 1 yıldır gündeminde hep tedavi ve süreçleri var....Allah yardımcın olsun..
inşallah canım..
biliyorsun zaten dondurulmuş tedavim bile 6 ay sonra oldu ki, çoğu doktor bunu hemen ertesi ay bile yapabiliyor. aslına bakarsan cicoşum biz araları baya uzun bile tutuyoruz.. yaşım daha da ilerlemeden yol alabilmek istiyorum ama kısmet, belli mi olur. tahlillere bakıcaz, durup dururken tiroidime bakın dedim adama biliyorsun, kendim kaşındım.. belki bekleyelim der, belki nisan da yapalım der. artık o nasıl uygun görürse canım.. yoksa ben de yoruldum ama keyfi bir şekilde durursam, vakit benimle beraber durmayacak ki.. hayırlısını diliyorum Rabbimden..
derincaaaaan bugün kaç artı kaç oldun bakıyım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?