Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

valla cicoşum, ilk başladığımızda çok umutlu ve mutluydum vücudum mu kabul etmedi bebek mi beni istemedi ama geldiği gibi gitti olmadı. ikinci denememde daha da umutluydum, bu defa olacak diyordum, herkes enerjime hayran kalıyordu, yine aynı şey, hem de bu defa kendi de gidemedi aldılar benden.. ben vücuduma ne kadar olumlu tepki gönderirsem göndereyim bir şekilde olmadı.. galiba artık bu pozitif düşünme ve hazır olma olayına da çok inanasım gelmiyor.

tahlillerimde bir engel ve sorun çıkmazsa, doktorum ne zamanı uygun görürse ona tamam diyeceğim kuşum. artık ben nasıl istersem diye birşey yok. neler neler istedim ama yaşadıklarım ortada. kaderimde ne varsa o.. dediğin gibi 30-35 belki de hiç.. Rabbim ne derse o biliyorum tatlım..

ya kızlar bide komik bi durum var.siz bilirsiniz mutlaka:26:şimdi ilk denemede opudan sonra aşırı ağrılar nerdeyse 1 hafta oldu bende.transferden sonrada devam etti ikinci hafta normaldi daha.şimdi ilk 3 gün gaz sancısı oldu o da ara ara yani.ama wc de hiç sızlama vs. yojtu.geçenkinde çoktu tabide.şimdi transferden beri karın ağrım var hafif tabi birde wc de idrarda bile karın bölgemde sızlama oluo.ama idrar yollarım normal sıkıntı yok yani.geçenki full ağrı ve sızılıydı ya şimdi ilaçtan desemm cmtden beri ilaç alıorum.dün başladı.varmı transferle bi ilbntisi bi açıklaması canlarım

ya derincim sana cevap yazdım ama site yine çıldırdığı için silindi..

üşütmüş olma diyorum.. idrar yollarımda sorun yok diyorsun ama belki azıcık bir mikrobik ya da üşütme kaynaklı bişiler vardır.. en güzel ilacı da su su su. bol bol iç ki temizlensin ne varsa...

bir iki gün bekle bakalım azalma olacak mı

Adacım ben de vakit meselesine inanıyorum.vakti geldiğinde sen ne halde olursan ol gelri bence.tabi ki hazır olmak önemli olma bi sürü istemeden hamile kalan insan var istemedikleri için gidiyormu çocukları?tabi tedavi vs. ama ne yazıldıysa o.ben şu inançtayım şimdi biz güsel evliliklerimizi bir bebekle taçlandırmak istiyoruz.bunun önünde bi takım sorunlar var ama imkansız şeyler diil.tıpta gelişti.ki onu da neticede Rabbim bize nasip etti ki oldu neden yararlanmayalım?yararlanıyoruz bedeni maddi gücümüz neye elveriyorsa o kadar mücadeleyle deniyoruz deniyoruz...Ki dinimizde de açıktır der ki;sebebplere yapışmak.istediğin her neyse sen tüm elinden geleni yapar gerisi Sende Rabbim dersin.Ve zamanı gelince o sana gelir.tabi bizim durumumuzda önce bizim çabalamamız mesela tedavimizi olmamız gerekir sebeplere yapışmak için.Yani ben şu an lafta diil kalben de çoook rahat çoookkk pozitifim.gebe kalacağımmmm bebeiğiim olacak pozitifliği diiil.buraya kadar getirdim bu çabamıda sevinci var.Rabbim verecekse sebebini hazırladım ben.ama olmayada bilir.tabi üzücü ama yapacak bişey yok.tevekkülden sabırdan başka şansımızda yok.biraz ordan burdan oldu ama ben meseleye böyle bakıyorum

adacım bende yazz yazzz yazamadım çılgın siteeilginç günde 3-4 litre içiorum canım sızlayan yer böle karnım çok tuhaf.bi de yoktu karnımda sabit bi ağrı ama şimdi var hafifde olsa ondan dedim oluyomu herkeste diyesanki koydular minikimide o bi işler çevirio ordaaa

aynen katılıyorum derincan.. vesileler arıyoruz, bulunca da onlara yapışıyoruz.. belki tüp bebek tedavisi vesile olacak bebeğimize kavuşmamıza, belki kendiliğinden gelecek, belki biraz bekletip gelecek, belki hiç gelmeyecek.. yani ben elimden geleni yapıp, inançlı olduğum sürece, içim rahat senin dediğin gibi..

hayatımıza bir de evlat katmak istediğimiz andan beri bu konu hayatımın tam orta yerinde. cicoşun dediği gibi sadece 1 senedir de değil, 17 aydır oldu mu olmadı mı, geldi mi gelmedi mi.. geçen nisandan beri de tüp bebek tedavisi içerisindeyiz.. yorgun musun deseniz evet hem de çok ama bir yanım da ne olursa olsun bırakma, mücadele et, çabala diyor.. hırs değil ama anlatamayacağım birşey.. öyle bir özlem ki, yanında başka hiçbir duyguya yer bırakmıyor bazen..

Rabbim sağlık ve sabır versin, gerisi gelecektir zaten..

bu arada belki bebiş erken erken tutunuyordur. cicoşa dr u öyle demişti yanlış hatırlamıyorsam. hemen ertesi gün tutunmuş. inşallah senin de öyle olur canım..

ne güsel dedin adacım aynenn:)o ne hırs ne bişi bırakma beni diye paçamıza yapışmış azcık buruk tadı olan garip bişi.Rabbim başka dert keder vermesin.varsın dediğin gibi hiç gelmesin.vgelmeyen evladın mücadeleci annesi oluruz bizdeRabbim gönlümüzde ki ni hayırlı kılsın bi ol demesine kalıyor ol desin cümlemiz için cumalar yüzü suyu hörmetine sağlıklaa hayırlısylaa:))cicoşşş gibi olsun işallahhhhh:)iereme benzesinnn tos tosummm:)bak senin yüzünden burda annemler bile tos tos diyoo :)yazdığını okudum şok oldular.annem kalbi temiz o kızcağızımın seni tos tos diyor karnımahep duacınız Rabbim kalbine göre verecek.sana bizeee hepimizeeeeee

:)))) evet tatlım benim inşallah tostosun cicoşun İrem'i gibi hemencik tutunmuş olsun, tam 8 ay da bırakmasın annesiniiii (1 ayı gitti bile ne tuhaf di mi)..

anneciğini de kocaman öp benim için, ellerinden de öp, hürmetlerimi ilet.. önce sana gelsin bebiş, sonra da semuş'a.. sonra bakalım sırada kim olacak tedavide :)))))

Canım arkadaşım hakkında hayırlısı ne ise o olsun bitanecim...Rabbim emeklerinizi boşa çıakrmasın inşallah.

Canım benim dikkat et ama karın agrısını bende çok çektim ay tedavide bir başladı hamileliğimin ilk 3 ayı hep karnım agrıdı şimdi bile ara ara beni buluyor o yüzden karın agrısı güzel...Ama idarar yaparkenki sızın hakkında yorum yapamıycam can canım...

amiiiin canım cicoşum amiiin.

ne yediniz bakıyım güzelce besledin mi İremciği :)

irem hanım için bu sabah 7.de uyandım....Yumurta haşladım...Babasıyla beraber kahvaltı ettik....Normalinde işyerine gelince ufak sandviç yiyordum baktım böyle olmayacak erken yatıp erken kalkıcam kahvaltı edicem...yoksa vicdanım rahat etmeyecek...
Ögleden önce ceviz yedik....Hiç sevmem ama önemliymiş bu aralar dikkat edeceğim...
Öglende ıspanak yedik...
Sonrasında nescafe içtik...

he he zoraki 1 lt su içtik...

Son düzenleme:

oooh yarasın benim minik kuşuma ve annesine..

tansiyonun bugün sanki daha mı iyi cicoşum düne göre??

cicooşşş ağrısın ağrısıınn kalsındaaaa aferim annesi ceviz yeee özellikle hayatımm çok faydalı yarasın bebeğimeeee

ayyy hemde neee tuhaffişallahh adacımm ya alırız iremi deehehehe :)anneminde çook selamı var canımm sanaaa:)tüm kızlarıma dua ediorum ben diyoralıştılarr opudan çıkıom açın laptopuuu kızlara haber vermem gerek transfere gidiom aynıı

oooh yarasın benim minik kuşuma ve annesine..

tansiyonun bugün sanki daha mı iyi cicoşum düne göre??

Düşünceli arkadaşım benim evet bugün iyiyim çok şükür o yüzden tansiyonumu ölçmedim...Bagımlılık yapmak istemedim....Zaten düştüğünde hemencik belli ediyor bilgisayarın ekranı kararıyor yazıalrı zorla görüyorum gözlerim ufalıyor direk gözlerime vuruyor...

Bu arada hatırlamısın canım ilk aylarda bence ne çok karın agrısı ve bel agrısı çekmiştim üstüne nefes almakta zorlanıyordum dr muayeneme daha vardı diyordum yok bende bişey var..Doktora ilk muayeneme gittim bebeğimi gördüm ve dr dediki şikayetlerinde haklıymışsın kistin var....Üstünede pembe lekelerim vardı...

cicooşşş ağrısın ağrısıınn kalsındaaaa aferim annesi ceviz yeee özellikle hayatımm çok faydalı yarasın bebeğimeeee

Vallahi canım ben cevizi pek sevmem bu aya kadarda yemedim diyorumya yedikleirme öle pek dikkat etmem sütten en başlarda tiksinmiştim yeni yeni içiyorum ama yogurdu tüketiyorum....Artık yediklerime dikkat ediyorum bebeğimin ciddi olarak kilo aldığı aylara geldim vicdanen rahat olmam gerek...Ben annesi olarak elimden geleni yapayım gerisini allah bilir..Başka yememiz gereken şeyler varsa bilenle ryazsın lütfen başka topiclere gidipte bilgi toplamayalım....Tedavimi burda paylaştık gebeliğimizide burda paylaşalım...Gerçi ne kadar dogru olur bilemiyorum...Kimse kırılmasın kimse üzülmesin lütfen...Rabbim isteyen herkese nasip etsin....Neden bu cümleyi yazdım burda tedaviden olumsuz sonuç alıpta derdini yazan arkadaşlar varken aynı gün hamileliğimizle ilgili bişeyler yazıpta yaraısnı deşmek istemiyor insan...

He adacan hemen üzerine alınma sen burd akaçsanda msnde yakalıyorum seni he he
Derincik sende öle yakalanıyorsun bana...

canım benim nasıl düşünmem, her an aklımdasın.. bir an forumu kapasan acaba kötü mü oldu ki diyorum ama sonra işi vardır kötü düşünme diyorum.. bir de yalnızsın ya, insanın daha çok aklı kalıyor aman mazallah.. bugün iyi olduğunu tahmin ettim, gözlerim kararıyor diyordun ya dün, bugün bişi demeyince rahatladım ben de canım...

hatırlamaz mıyım, boşuna değilmiş o ağrılar demiştik.. kalan yumurtalardan olmuştu kistin. çok şükür geçti gitti cicoşum :))

inşallah canım (yaza) ada,sen istanbuldasınzı nasılsa.. siz gebe olursunuz bende iremle vıyık vıyık aranıza katılırım.Ha ha ha o zaman size dogum tecrübemden bilgiler veririm he he he

Evet canım tek derdim büroda tek başına olmam patron dışarıda normal zamanda böle olmak süper..Şu günlerde ve dogumdan sonra işe gelip başlamak vss sıkıcı hayırlısı olsun napalım...Vallahi geçti gitti benden başkada o günleri anımsayan yok...Her dkk valdem yanımdaydı ama unuttu o sonuca bakıyor :))) O günleri ben yaşadım nasıl unuturum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…