Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

valla güzelim gayet doğru olur.. hiçkimse ben başarısız oldum onlar niye hamile dememli. dememeli. diyen varsa da burda aramızda olmamalı.. ben her zaman diyorum ki, Rabbim bu yaşadıklarımı düşmanıma yaşatmasın.. bu kadar uğraştıktan sonra, bir de tutup, sonra alınmasına göz yummak zorunda bırakmasın.. bak devine benden 1 hafta önceydi tam.. neredeyse 3. ayında.. ama ben en azından onunki devam ettiği için çok mutluyum.. en azından birimiz kurtardı kendini, bu çok harika birşey...

sakın üstüne alınma dediklerimi, ben sadece yeri gelmişken düşüncelerimi paylaşmak istedim..

sen de gebeliğinin ilk anından beri yanımdasın benim.. ben bundan sonra her anını da paylaşmaktan çok büyük keyif alırım. daha İrem'e aldığın cicileri paylaşacaksın bizimle.. sen doğuma gittiğinde ben seni ziyarete geleceğim inşallah, hem de belki de karnımda bebeğimle.. bu yola beraberce çıktık, hep beraber olacağız inşallah..

sağolsun canım.. annelerin dualarına çok güveniyorum.. Allah onlardan razı olsun..

ben de dün eve gider gitmez ayakkabılarla daldım içeri, netbook u açtım senden haber var mı diye bakıyorum :)) ne güzel böyle olmamız :13: hep böyle birlikte mutlulukları paylaşalım inşallah
..

inşallah canım (yaza) ada,sen istanbuldasınzı nasılsa.. siz gebe olursunuz bende iremle vıyık vıyık aranıza katılırım.Ha ha ha o zaman size dogum tecrübemden bilgiler veririm he he he

amiiiiiin inşallah cicoşum ne kadar güzel olur canım arkadaşımm :))

ahh canım ben unutmadım vallahi.. nasıl endişelenmiştik acaba ohss mi oldun diye. bel ağrın da vardı daha o zamandan.. bakma sen güzel geçirdin gibi görünüyor ama baya çileli oldu, sen çok dillendirmedin..

Canım benim senin böyle düşündüğünü yüregini biliyorum zaten aksini düşünmen isyan etmek anlamına gelir...Allah korusun..Sen kalbini her zaman ferah tutuyorsun allaha sıgınıyorsun biliyorum..Allah razı olsun canım benim inşallah karnında minik bebeğin olur o zaman bitanem...Ben kendi kızıma kavuşmamı ayrı bir sevinçle mutlulukla kutlarım emin ol canım arkadaşım....Bu topicte aşamalarımızı paylaştık şimdi bu sürecide doya doya burda paylaşmak gerek ama insan çekiniyor kimseyi kırmak incitmek istemiyor..Allahım isteyen herkese nasip etsin..Mübarek bu cuma günün huyu sürmetine inşallah...Kimsenin kucağı boş kalmasın...

İrem hanım çok tembel pek hareket etmiyor...Hareketleri bile sert değil bazen anlayamıyorum çok nadir sert vuruyor yüzüm gülüyor hemencikk :)))
Kimi bebek anasının karnında belli edermiş ya kendini bizimknide anlamış oluyoruz.Uslu olacak benim kızım..:
nazar:

canım benim güzel dualarına yürekten amin diyorum, Allah senden razı olsun..

zaten burada çekirdek aileyiz biz cicoşum. hepimiz birbirimizi biliyoruz. tabi ki burada çekinmeden paylaş hem de tüm coşkunla. senin ve diğer hamişlerimizin başarısı bizlere ancak umut olur, şevk olur :))

seni çok seviyorum kıymetlim benim :)

O zaman hamileyim allahım nasıl şişim nasıl belim agrıyor nefes almakta zorlanıyorum hamile olduguma inanamıyordum bu belirtileri yaşarken....Adaya derdimki ben ultrasonda görmeden kan tahlillerine inanamıycam çünkü ciddi derecede beni rahatsız eden bir dururm yaşıyordum geceleri saga sola dönemezdim karnım gerilirdi...Megersem kistim varmış...Opudan sonra oluşmuş..Dr bir dahaki aya kaybolur dedi ölede oldu o şişkinlik kaldı bünyemde gitmiyor mesela....Derincik senin için anlatıyorum heeeeeee

kibar kızım benim aferin annesinin canını acıtmıyor. ama İrem'cikten ricam bugün şöyle kuvvetlice tekmelesin anneciğini de sevindirsin, yüzünü güldürsün :))

maşalah hepimize nazar degmesin emi...Canım fi tarihinden kalma bir listemzi vardı ne oldu....Güncelle istersen ugramayanlarıda görmüş oluruz...Darısı başınıza olacak inşallah...

Bizde teyzoş seni seviyorum İrem ve Annesi

ben de korkuyorum acaba ohss mi oldu benim arkadaşım diye, birşey de diyemiyorum doktoruna sor diyorum. orada burada ohss belirtisi okuyup çaktırmadan soruyorum cicoşa sende böyle bişi var mı, böyle oluyor mu diye :)))))

ay cicoş ne günlerdi be..

aa doğru listemiz vardı bizim di mi cicoşum :)) tabi hemencik güncelliyorum şimdi

Bu İrem kızıma ve annesineee

kibar kızım benim aferin annesinin canını acıtmıyor. ama İrem'cikten ricam bugün şöyle kuvvetlice tekmelesin anneciğini de sevindirsin, yüzünü güldürsün :))

inşallah canım 4 gözle bekliyorum duyar sesimizi inşallah...
Çok ilginç geçenlerde ben yatıyorum yatak odasında eşim salonda,iremde tekmeliyor beni..Eşime seslendim aa irem durdu 5 dkk sonra yeniden başladı bu sefer ben yin eeşime seslendim irem yine durdu yüksek sesden kokruyor kızım dedim bunuda ögrenmiş oldum..Çok ilginç geliyor bazen anne karnında bir can var dışarıdan sesi duyuyor ve tepki veriyor..Allahım ne kadar büyük...İnanmayan taş olsur...

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ocak Ayında Yıldız Avına Çıkanlar Arkadaşlarımız

derincan
semracan

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Arkadaşlarımız

adacan
imocan
betüş
godescim
suzişko
ekincan
duygucan
nanelişekercik
melocan

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Arkadaşlarımız

cicoş (amerikan hastanesi) İrem’imiz geliyor
özcan (izmir şifa hastanesi) Aslı geliyor Aslı

Eylül Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Arkadaşlarımız

hulacan
elfcan

Ekim Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Arkadaşlarımız

espoircan iki yıldızlı annecik :13:

Aralık Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Arkadaşlarımız
deviniiim

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Arkadaşlarımız
catcim (metropolitan florence nightingale)

Topicimizin Parlayan Yıldızları :)

asucanın yıldızları Dilan ve Derman -28 Eylül 2010-

Son düzenleme:

Ya canım benim sonucumda kızçem geldi işte.....
Herkes unutabiliyor ama yaşayan unutamıyor...
Gerçi benim çevremde kimse bilmiyor..

Bilenler Valdem,Benim Annem ve Eşim
Bilmeyenler arkadaşlar yakın akrabalar vss tedavi ile hamile kaldığımı söylemedik gizleidk iyide oldu....

Herkes diyorki aaa ne güzel 4 yıl korundun şimdi kendiliğinden hamile kaldın şanslısın diyorlar :)))
Kimisinide umut oluyor...

Ellerine saglık canım arkadaşım...maşallah listemiz bu yıl bol bol bereketlenir inşallah..

Acayip Uyku bastırdı bana

inşallah cicoşuuum inşallah..

bundan sonra listeyi sana emanet etsem diyorum elin uğurlu gelsin İrem'cikle beraber. belki beni de hamileler kısmına kaydırırsın :))))

benim de uykum geldi zaten çok severim uyumayı bir de hamile olsam tüm gün uyurum herhalde :97:

Canım benim zevkle ama ben beceremem birde topic sahibi sensin ve liste sana ait başkaısnın takip etmesi yakışık olmaz...Oda olacak varya sen bile inanamıycaksın...He he hep öle deniyor ah hamşle olsam şunu yapmam bunu yapmam vallahi hamile oluncada öle olmuyormuş.....

valla inanmayan taş olur cicoşum taşş..

kıyamam ben ona demek korkuyormuş benim minik papatyam.. cicoşum sen kuşuna biraz şarkı falan söylesen, söylüyor musun yoksa :))

bak sana bir yazı göndereceğim canım.. bu blogun yazarı benim çok sevgili bir arkadaşımın arkadaşı. ben arada bakıyorum çok güzel şeyler oluyor, eğitici bilgiler var.. özellikle bu yazı tam senlik olmuş :))

http://www.slingomom.com/hamilelik-dogum/dogmamis-cocugun-gizli-yasami/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…