Vallahi canım ben cevizi pek sevmem bu aya kadarda yemedim diyorumya yedikleirme öle pek dikkat etmem sütten en başlarda tiksinmiştim yeni yeni içiyorum ama yogurdu tüketiyorum....Artık yediklerime dikkat ediyorum bebeğimin ciddi olarak kilo aldığı aylara geldim vicdanen rahat olmam gerek...Ben annesi olarak elimden geleni yapayım gerisini allah bilir..Başka yememiz gereken şeyler varsa bilenle ryazsın lütfen başka topiclere gidipte bilgi toplamayalım....Tedavimi burda paylaştık gebeliğimizide burda paylaşalım...Gerçi ne kadar dogru olur bilemiyorum...Kimse kırılmasın kimse üzülmesin lütfen...Rabbim isteyen herkese nasip etsin....Neden bu cümleyi yazdım burda tedaviden olumsuz sonuç alıpta derdini yazan arkadaşlar varken aynı gün hamileliğimizle ilgili bişeyler yazıpta yaraısnı deşmek istemiyor insan...
He adacan hemen üzerine alınma sen burd akaçsanda msnde yakalıyorum seni he he
Derincik sende öle yakalanıyorsun bana...
ayyy hemde neee tuhaffişallahh adacımm ya alırız iremi dee hehehe :)anneminde çook selamı var canımm sanaaa:)tüm kızlarıma dua ediorum ben diyor alıştılarr opudan çıkıom açın laptopuuu kızlara haber vermem gerek transfere gidiom aynıı
inşallah canım (yaza) ada,sen istanbuldasınzı nasılsa.. siz gebe olursunuz bende iremle vıyık vıyık aranıza katılırım.Ha ha ha o zaman size dogum tecrübemden bilgiler veririm he he he
Evet canım tek derdim büroda tek başına olmam patron dışarıda normal zamanda böle olmak süper..Şu günlerde ve dogumdan sonra işe gelip başlamak vss sıkıcı hayırlısı olsun napalım...Vallahi geçti gitti benden başkada o günleri anımsayan yok...Her dkk valdem yanımdaydı ama unuttu o sonuca bakıyor :))) O günleri ben yaşadım nasıl unuturum...
valla güzelim gayet doğru olur.. hiçkimse ben başarısız oldum onlar niye hamile dememli. dememeli. diyen varsa da burda aramızda olmamalı.. ben her zaman diyorum ki, Rabbim bu yaşadıklarımı düşmanıma yaşatmasın.. bu kadar uğraştıktan sonra, bir de tutup, sonra alınmasına göz yummak zorunda bırakmasın.. bak devine benden 1 hafta önceydi tam.. neredeyse 3. ayında.. ama ben en azından onunki devam ettiği içinçok mutluyum.. en azından birimiz kurtardı kendini, bu çok harika birşey...
sakın üstüne alınma dediklerimi, ben sadece yeri gelmişken düşüncelerimi paylaşmak istedim..
sen de gebeliğinin ilk anından beri yanımdasın benim.. ben bundan sonra her anını da paylaşmaktan çok büyük keyif alırım. daha İrem'e aldığın cicileri paylaşacaksın bizimle.. sen doğuma gittiğinde ben seni ziyarete geleceğim inşallah, hem de belki de karnımda bebeğimle.. bu yola beraberce çıktık, hep beraber olacağız inşallah..
Canım benim senin böyle düşündüğünü yüregini biliyorum zaten aksini düşünmen isyan etmek anlamına gelir...Allah korusun..Sen kalbini her zaman ferah tutuyorsun allaha sıgınıyorsun biliyorum..Allah razı olsun canım benim inşallah karnında minik bebeğin olur o zaman bitanem...Ben kendi kızıma kavuşmamı ayrı bir sevinçle mutlulukla kutlarım emin ol canım arkadaşım....Bu topicte aşamalarımızı paylaştık şimdi bu sürecide doya doya burda paylaşmak gerek ama insan çekiniyor kimseyi kırmak incitmek istemiyor..Allahım isteyen herkese nasip etsin..Mübarek bu cuma günün huyu sürmetine inşallah...Kimsenin kucağı boş kalmasın...
amiiiiiin inşallah cicoşum ne kadar güzel olur canım arkadaşımm :))
ahh canım ben unutmadım vallahi.. nasıl endişelenmiştik acaba ohss mi oldun diye. bel ağrın da vardı daha o zamandan.. bakma sen güzel geçirdin gibi görünüyor ama baya çileli oldu, sen çok dillendirmedin..
İrem hanım çok tembel pek hareket etmiyor...Hareketleri bile sert değil bazen anlayamıyorum çok nadir sert vuruyor yüzüm gülüyor hemencikk :)))
Kimi bebek anasının karnında belli edermiş ya kendini bizimknide anlamış oluyoruz.Uslu olacak benim kızım..:nazar:
canım benim güzel dualarına yürekten amin diyorum, Allah senden razı olsun..
zaten burada çekirdek aileyiz biz cicoşum. hepimiz birbirimizi biliyoruz. tabi ki burada çekinmeden paylaş hem de tüm coşkunla. senin ve diğer hamişlerimizin başarısı bizlere ancak umut olur, şevk olur :))
seni çok seviyorum kıymetlim benim :)
O zaman hamileyim allahım nasıl şişim nasıl belim agrıyor nefes almakta zorlanıyorum hamile olduguma inanamıyordum bu belirtileri yaşarken....Adaya derdimki ben ultrasonda görmeden kan tahlillerine inanamıycam çünkü ciddi derecede beni rahatsız eden bir dururm yaşıyordum geceleri saga sola dönemezdim karnım gerilirdi...Megersem kistim varmış...Opudan sonra oluşmuş..Dr bir dahaki aya kaybolur dedi ölede oldu o şişkinlik kaldı bünyemde gitmiyor mesela....Derincik senin için anlatıyorum heeeeeee
maşalah hepimize nazar degmesin emi...Canım fi tarihinden kalma bir listemzi vardı ne oldu....Güncelle istersen ugramayanlarıda görmüş oluruz...Darısı başınıza olacak inşallah...
Bizde teyzoş seni seviyorum İrem ve Annesi
kibar kızım benim aferin annesinin canını acıtmıyor. ama İrem'cikten ricam bugün şöyle kuvvetlice tekmelesin anneciğini de sevindirsin, yüzünü güldürsün :))
ben de korkuyorum acaba ohss mi oldu benim arkadaşım diye, birşey de diyemiyorum doktoruna sor diyorum. orada burada ohss belirtisi okuyup çaktırmadan soruyorum cicoşa sende böyle bişi var mı, böyle oluyor mu diye :)))))
ay cicoş ne günlerdi be..
Adacım Özün de kızçesinin ismi Aslı olacak nasipse...
ayy hemencecik ekliyorum cicoşum :))
Ellerine saglık canım arkadaşım...maşallah listemiz bu yıl bol bol bereketlenir inşallah..
Acayip Uyku bastırdı bana
inşallah cicoşuuum inşallah..
bundan sonra listeyi sana emanet etsem diyorum elin uğurlu gelsin İrem'cikle beraber. belki beni de hamileler kısmına kaydırırsın :))))
benim de uykum geldi zaten çok severim uyumayı bir de hamile olsam tüm gün uyurum herhalde :97:
inşallah canım 4 gözle bekliyorum duyar sesimizi inşallah...
Çok ilginç geçenlerde ben yatıyorum yatak odasında eşim salonda,iremde tekmeliyor beni..Eşime seslendim aa irem durdu 5 dkk sonra yeniden başladı bu sefer ben yin eeşime seslendim irem yine durdu yüksek sesden kokruyor kızım dedim bunuda ögrenmiş oldum..Çok ilginç geliyor bazen anne karnında bir can var dışarıdan sesi duyuyor ve tepki veriyor..Allahım ne kadar büyük...İnanmayan taş olsur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?