Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

öyle deme kuzum topic hepimizin, valla eğer yaparım dersen zevkle, seve seve sana teslim ederim.. uğurlusun sen ve İrem :)))

haklısın böyleyken konuşmak kolay da hamile kalınca işin rengi değişiyordur eminim :))

Günaydin arkadaslar hayirli cumalar.
Bugün güzel bir uyku uyuduk üçümüz
Saat 12'de uyandim fransa saati bu türkiye saati 13h oluyor arada sadece bir saat fark ediyor.
Annemin yüzÜnden uyandik annem merak etti ben uyanmayinca korkmus odaya geldi kapidan bakti bir çikti bakti uyanmiyorum ikinci kez girdi yanima geldi o zaman hissetim bakiyor nefes aliyor muyum korkmus allah korusun birsey olur diye bayilirim diye.
Annelerimiz boyle merak ederler anne yüregi allahin izniyle bizde yavrularimizi kucagimizi aldigimizda merak edicez yaslari kaç olursa olsun ben 29 yasindayim ama annemin gözünde hep çocuk gibiyim.

Arkadaslar sizde baya kaynatmissiniz sayfalar basini almis gidiyor.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Ben uzaktayim. Keske istanbul'da olsaydim bir gün hep beraber bulussaydik çok güzel olurdu.
Ama uzakta olsam bile hepiniz kalbimdesiniz. Siz benim can arkadaslarimsiniz.

hoşgeldin espiciiiim, bebişler siz de hoşgeldiniz..

ay kıyamam ben.. anne her yaşta çocuğunu bebek gibi görüyor işte ya canım.. Allah başımızdan eksik etmesin onları inşallah..

kaynattık şekerim bugün oooh iyi oldu.. sen uzakta olsan da bizim de kalbimiz seninle espiciiim. sen de bizim can dostumuzsun, bizi bizden iyi kim bilebilir, kim anlar..

Hoşgeldin kuşum o zaman sen şimdi kahvaltını yapıp kendine gelip netin başına geçtin ohhhhhhh ne ala vallahi bizim mesaimiz bitiyor nerdeyse :))) Tembel tavuklar sizi gidi
:)))))
Ah keşke istanbulda canım benim inşallah miniklerinle beraber buluşuruz nasılsa izinde istanbula yerleşme planlarınız varya :) Belki gerçek olur

gerçekten cicoş, nerdeyse bitiricez mesaiyi.. sayende bugün su gibi akıp geçti arkadaşım...

derincan nereye kayboldu bu arada :))

kızlarrr ben geldimm...yemekten sonra kötü oldum biraz...doktor odasında yatıp dinlendim...hatta uyumuşum bile....ama midem hala düzelmiş değil...
adacımm ve cicoşumm ne çok kaynatmışsınız böylee...aklıma o günler geldi...ayrıca ben de gelcem istanbula...banane ... :))

ay bir de uyudun mu sen çok iyi yapmışsın tatlım, yarasın.. miden düzelse bir an önce rahat edeceksin ama dayan tatlım az kaldı..

sen de gel, valla ben evimde yatırır bakarım sana ve bebişe, gelsene gelsene :))

kızlar nasılsınız...transferimin 7. günü ....2 gün sürekli şimdide sıksık kasık ağrım var...kanamam lekelenmem yok...başınıa hiç böyle bişi geldimi....çok korkuyorum

Ay canım benim geçmiş olsun...Uyumuşsunzu maşallah minnoşunla sana :)))Gelsin kuşum gel gel bekleriz her zaman....

gerçekten cicoş, nerdeyse bitiricez mesaiyi.. sayende bugün su gibi akıp geçti arkadaşım...

derincan nereye kayboldu bu arada :))

Derincik aniden uçtu :)))
Vallahi az kaldı 17:30 olsa evime gitsem yatsam bende benim işyeirmde yatma sansım yok kötü bile olsam oturur vaziyette son haddeye kadar idare ediyorum of of kalabalık yerde çalışmak gibisi yok kıymetini bilin kızlar :)))

kızlar nasılsınız...transferimin 7. günü ....2 gün sürekli şimdide sıksık kasık ağrım var...kanamam lekelenmem yok...başınıa hiç böyle bişi geldimi....çok korkuyorum

Edutcum öncelikletedavin hayırlı olsun tatlım....
Korkma panik yapma ne güzel kanama yok şükür..
Kasık agrıları her zaman iyiye yorumlanır bilgine tatlım..
sonuçtan bizleride haberdar et lütfen.

edutcuuuum hayırlı uğurlu olsun canım...

transferden sonra en çok sevdiğim şeydir kasık ağrısı :)) hayra yor tatlım.. güzel haberlerini bekliyoruz...

ay ay yuppii bugün cumaaaaaaaaaa
kızlar canım yogurtlu sarımsaklı kızartma çekti vallahi bu akşam yiyeceğim oo ne çok ekmek yenir he he he arkadaşımı aradım söledim sen gel ben yaparım dedi :))))
Hafta sonları kaçamakları oluyor malesef yarında irem hanıma dolap bakmaya gidicez yine kaçamak yaparım ben :))):76:

sağol canımmm ...valla çok istiyorum gelmeyi...bi de transferden bu yana hep evdeydim...düşük riski kanama mide bulantısı falan derken hep tedirgindim ....bi normale döneyimm istanbula gelmeyi çok istiyorum valla...

edut hayırlı olsun tedavin... kasık ağrısını dert etme iyi bişey o ...inşallah 4-5 gün sonra güzel haberlerle gelirsin....

sağol cicoşumm...uyumuşum valla...patronum yurtdışında...yapılacak acil işim de yoktu...gittim yattım...1,5 saat falan uyumuşum ben de şaştım :))valla şirketimi seviyorum...olanakları çok iyi...şimdiden patronun aklına girmeye çalışıyorum bir kreş lazım buraya diye :)) o da olsa keşke...

ayyy aşerdiriyor annesini İrem sıpası :) ye kuzum afiyet bal şeker olsun.. esmer ekmek yersin yanında sen de bişicik olmaz :))))

ay dolaplara da bakılmaya başlanmış süper süper süpppper :)

Edutcum öncelikletedavin hayırlı olsun tatlım....
Korkma panik yapma ne güzel kanama yok şükür..
Kasık agrıları her zaman iyiye yorumlanır bilgine tatlım..
sonuçtan bizleride haberdar et lütfen.

ne bileyim o kadar adet sancısı gibi ki korkuyorum...allah inşallah ağzındam duyar

edutcuuuum hayırlı uğurlu olsun canım...

transferden sonra en çok sevdiğim şeydir kasık ağrısı :)) hayra yor tatlım.. güzel haberlerini bekliyoruz...

ay adacım...sen bilmesende ben hep seni takip okuyan biriyim....yazdıklarını ilk okduğum gün deli gibi ağlayıp tedaviyi hızlandırmaya karar vermiştim....zaman ne çabuk geçti ama beklene gün geçmiyor...inşallah hamileyimdirde hepinize adak tesbihi yollarım...sözüm söz

varya kızlariçime su serptiniz sağolunnn

ayyy aşerdiriyor annesini İrem sıpası :) ye kuzum afiyet bal şeker olsun.. esmer ekmek yersin yanında sen de bişicik olmaz :))))

ay dolaplara da bakılmaya başlanmış süper süper süpppper :)

Canikom vallahi,canım öyle pek bişeyler aşermedi hiç :)) Keşke aşerseymiş diyorum.. he he he he
Bu tarz yemeklerde pek faydalı değil ya hep insanın aklına geliyor...Evet canım kepek ekmeği yiyorum ben zaten..Beyaz ekmek yemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…