Canım benim zevkle ama ben beceremem birde topic sahibi sensin ve liste sana ait başkaısnın takip etmesi yakışık olmaz...Oda olacak varya sen bile inanamıycaksın...He he hep öle deniyor ah hamşle olsam şunu yapmam bunu yapmam vallahi hamile oluncada öle olmuyormuş.....
Günaydin arkadaslar hayirli cumalar.
Bugün güzel bir uyku uyuduk üçümüz
Saat 12'de uyandim fransa saati bu türkiye saati 13h oluyor arada sadece bir saat fark ediyor.
Annemin yüzÜnden uyandik annem merak etti ben uyanmayinca korkmus odaya geldi kapidan bakti bir çikti bakti uyanmiyorum ikinci kez girdi yanima geldi o zaman hissetim bakiyor nefes aliyor muyumkorkmus allah korusun birsey olur diye bayilirim diye.
Annelerimiz boyle merak ederler anne yüregi allahin izniyle bizde yavrularimizi kucagimizi aldigimizda merak edicez yaslari kaç olursa olsun ben 29 yasindayim ama annemin gözünde hep çocuk gibiyim.
Arkadaslar sizde baya kaynatmissiniz sayfalar basini almis gidiyor.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Ben uzaktayim. Keske istanbul'da olsaydim bir gün hep beraber bulussaydik çok güzel olurdu.
Ama uzakta olsam bile hepiniz kalbimdesiniz. Siz benim can arkadaslarimsiniz.
valla inanmayan taş olur cicoşum taşş..
kıyamam ben ona demek korkuyormuş benim minik papatyam.. cicoşum sen kuşuna biraz şarkı falan söylesen, söylüyor musun yoksa :))
bak sana bir yazı göndereceğim canım.. bu blogun yazarı benim çok sevgili bir arkadaşımın arkadaşı. ben arada bakıyorum çok güzel şeyler oluyor, eğitici bilgiler var.. özellikle bu yazı tam senlik olmuş :))
Vallahi geçenlerde öyle kızımı denedim ben karnımda dahi olsa bizi duyuyor ve hissediyor ...
Söylemezmiyim minik kuşuma şarkı söylüyorum onunla sohbet ediyorum dertleşiyoruz bile :)))
Yazıyı okudum canım çok teşekkür ederim gerçekten dogru ama...Ben sinirleneyim mesela geçen lavabodan su akıyordu delirdim mesela kızım çok etkilendi hareketleirni azalttı..
valla inanmayan taş olur cicoşum taşş..
kıyamam ben ona demek korkuyormuş benim minik papatyam.. cicoşum sen kuşuna biraz şarkı falan söylesen, söylüyor musun yoksa :))
bak sana bir yazı göndereceğim canım.. bu blogun yazarı benim çok sevgili bir arkadaşımın arkadaşı. ben arada bakıyorum çok güzel şeyler oluyor, eğitici bilgiler var.. özellikle bu yazı tam senlik olmuş :))
Vallahi geçenlerde öyle kızımı denedim ben karnımda dahi olsa bizi duyuyor ve hissediyor ...
Söylemezmiyim minik kuşuma şarkı söylüyorum onunla sohbet ediyorum dertleşiyoruz bile :)))
Yazıyı okudum canım çok teşekkür ederim gerçekten dogru ama...Ben sinirleneyim mesela geçen lavabodan su akıyordu delirdim mesela kızım çok etkilendi hareketleirni azalttı..
ya evet çok doğru tatlım.. herşeyi hissettiklerine ben de inanıyorum.. gelecekteki hayatlarını bile etkiliyormuş anne karnında geçirdikleri sürede olanlar.. çok ilginç, mucizevi ya..
Günaydin arkadaslar hayirli cumalar.
Bugün güzel bir uyku uyuduk üçümüz
Saat 12'de uyandim fransa saati bu türkiye saati 13h oluyor arada sadece bir saat fark ediyor.
Annemin yüzÜnden uyandik annem merak etti ben uyanmayinca korkmus odaya geldi kapidan bakti bir çikti bakti uyanmiyorum ikinci kez girdi yanima geldi o zaman hissetim bakiyor nefes aliyor muyumkorkmus allah korusun birsey olur diye bayilirim diye.
Annelerimiz boyle merak ederler anne yüregi allahin izniyle bizde yavrularimizi kucagimizi aldigimizda merak edicez yaslari kaç olursa olsun ben 29 yasindayim ama annemin gözünde hep çocuk gibiyim.
Arkadaslar sizde baya kaynatmissiniz sayfalar basini almis gidiyor.
Insallah hepiniz iyisiniz.
Ben uzaktayim. Keske istanbul'da olsaydim bir gün hep beraber bulussaydik çok güzel olurdu.
Ama uzakta olsam bile hepiniz kalbimdesiniz. Siz benim can arkadaslarimsiniz.
kızlarrr ben geldimm...yemekten sonra kötü oldum biraz...doktor odasında yatıp dinlendim...hatta uyumuşum bile....ama midem hala düzelmiş değil...
adacımm ve cicoşumm ne çok kaynatmışsınız böylee...aklıma o günler geldi...ayrıca ben de gelcem istanbula...banane ... :))
kızlarrr ben geldimm...yemekten sonra kötü oldum biraz...doktor odasında yatıp dinlendim...hatta uyumuşum bile....ama midem hala düzelmiş değil...
adacımm ve cicoşumm ne çok kaynatmışsınız böylee...aklıma o günler geldi...ayrıca ben de gelcem istanbula...banane ... :))
gerçekten cicoş, nerdeyse bitiricez mesaiyi.. sayende bugün su gibi akıp geçti arkadaşım...
derincan nereye kayboldu bu arada :))
kızlar nasılsınız...transferimin 7. günü ....2 gün sürekli şimdide sıksık kasık ağrım var...kanamam lekelenmem yok...başınıa hiç böyle bişi geldimi....çok korkuyorum
kızlar nasılsınız...transferimin 7. günü ....2 gün sürekli şimdide sıksık kasık ağrım var...kanamam lekelenmem yok...başınıa hiç böyle bişi geldimi....çok korkuyorum
ay bir de uyudun mu sen çok iyi yapmışsın tatlım, yarasın.. miden düzelse bir an önce rahat edeceksin ama dayan tatlım az kaldı..
sen de gel, valla ben evimde yatırır bakarım sana ve bebişe, gelsene gelsene :))
Ay canım benim geçmiş olsun...Uyumuşsunzu maşallah minnoşunla sana :)))Gelsin kuşum gel gel bekleriz her zaman....
Derincik aniden uçtu :)))
Vallahi az kaldı 17:30 olsa evime gitsem yatsam bende benim işyeirmde yatma sansım yok kötü bile olsam oturur vaziyette son haddeye kadar idare ediyorum of of kalabalık yerde çalışmak gibisi yok kıymetini bilin kızlar :)))
ay ay yuppii bugün cumaaaaaaaaaa
kızlar canım yogurtlu sarımsaklı kızartma çekti vallahi bu akşam yiyeceğim oo ne çok ekmek yenir he he he arkadaşımı aradım söledim sen gel ben yaparım dedi :))))Hafta sonları kaçamakları oluyor malesef yarında irem hanıma dolap bakmaya gidicez yine kaçamak yaparım ben :))):76:
Edutcum öncelikletedavin hayırlı olsun tatlım....
Korkma panik yapma ne güzel kanama yok şükür..
Kasık agrıları her zaman iyiye yorumlanır bilgine tatlım..
sonuçtan bizleride haberdar et lütfen.
edutcuuuum hayırlı uğurlu olsun canım...
transferden sonra en çok sevdiğim şeydir kasık ağrısı :)) hayra yor tatlım.. güzel haberlerini bekliyoruz...
sağol canımmm ...valla çok istiyorum gelmeyi...bi de transferden bu yana hep evdeydim...düşük riski kanama mide bulantısı falan derken hep tedirgindim ....bi normale döneyimm istanbula gelmeyi çok istiyorum valla...
edut hayırlı olsun tedavin... kasık ağrısını dert etme iyi bişey o ...inşallah 4-5 gün sonra güzel haberlerle gelirsin....
sağol cicoşumm...uyumuşum valla...patronum yurtdışında...yapılacak acil işim de yoktu...gittim yattım...1,5 saat falan uyumuşum ben de şaştım :))valla şirketimi seviyorum...olanakları çok iyi...şimdiden patronun aklına girmeye çalışıyorum bir kreş lazım buraya diye :)) o da olsa keşke...
ayyy aşerdiriyor annesini İrem sıpası :) ye kuzum afiyet bal şeker olsun.. esmer ekmek yersin yanında sen de bişicik olmaz :))))
ay dolaplara da bakılmaya başlanmış süper süper süpppper :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?