derin bu nasıl bişey tamam içindeki herşeyi dökmüşsün canım arkadaşım ama bende yerlerdeyim ya agzına yüregine saglık çok güzel anlatmışsın
Derincim harika bir anlatim.. Eminim benim gibi bir cok arkadasim da kendini bu guzel yazinin icinde bulmustur.. Ellerine yuregine saglik canim..
canım benimmm
İmojecimmm nasılsın hayatımmmmmAkıyor bazen yüreğimden ama paylaşmaya ancak cesaret edebildim çok öpüyorum seni
iyiyim tatlim.. evet yazini cok begendim.. ama bu topigimize ne oldu cok gerilere gitmeye basladi.. kislarr ozlem ve ciciskom nasil haberiniz var mi? Insallah hersey yolundadir.. Adacim umarim sende iyisindir canim...
selam kizlar uzun zamadir sizlere yazamadim ama hep aklimdasiniz....
insallah hepiniz iyisinizdir..
biz cok iyiz sükürler olsun 4 gün sonra tam 6 aylik olcaz ve oglumun 2 tane disi bile cikti,sükürler olsun hic birsey hisetmeden atlatdik...
hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakin...
selam kizlar uzun zamadir sizlere yazamadim ama hep aklimdasiniz....
insallah hepiniz iyisinizdir..
biz cok iyiz sükürler olsun 4 gün sonra tam 6 aylik olcaz ve oglumun 2 tane disi bile cikti,sükürler olsun hic birsey hisetmeden atlatdik...
hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakin...
günaydın şekerler...
face grubu kurulunca burası çok ıssız kaldı gerçekten ama içim elvermiyor, ne zaman aklıma düşse gelip birşeyler yazıyorum. inşallah bir gün bu yazılarımın altında pregnancy ticker'ımı da görmek kısmet olur :) diyerek günün ilk dileğini yapmış olayım...
hepinizi çok çok öperim..
Hepinize selamlar canlarım , kızım allahıma bin şükür kucagımda herşey yolunda sizlere haber vermek istedim hep akılımdasınız ama gecem gündüzüm karıştı nasıl günler geçiyor anlayamıyorum....Malum evde kalabalık gelen giden vss bugünkızımla başbaşa kaldık herkes az önce gitti yarın geri gelirler bende fırsat bu fırsat dedim size yazdım...Birazdan uyanır kızım..Şimdilik hoşçakalın..
Allahım isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duygu lohusa bunalımım devam ediyor aglıyor sık sık...
Hepiniz kalbimdesinzive dualarımdasınzı canlarım..Öpüyorum....
Allaha emanet olun................
Hepinize selamlar canlarım , kızım allahıma bin şükür kucagımda herşey yolunda sizlere haber vermek istedim hep akılımdasınız ama gecem gündüzüm karıştı nasıl günler geçiyor anlayamıyorum....Malum evde kalabalık gelen giden vss bugünkızımla başbaşa kaldık herkes az önce gitti yarın geri gelirler bende fırsat bu fırsat dedim size yazdım...Birazdan uyanır kızım..Şimdilik hoşçakalın..
Allahım isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duygu lohusa bunalımım devam ediyor aglıyor sık sık...
Hepiniz kalbimdesinzive dualarımdasınzı canlarım..Öpüyorum....
Allaha emanet olun................
Cicosumm gozun aydin bitanemmm.. Allah anali babali buyutmek nasip etsin.
kislar ozlemden haberi olan var mi onu da merak ediyorum?
espiorcum senin bebislerin cinsiyetleri belli olmustur ben bilmiyorum nedir? Allah tamamina erdirsin..
merhaba imoje. Evet canim benim bebislerin cinsiyetti belli kizimiz ve oglumuz olucak allahin iznitle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?