Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derin bu nasıl bişey tamam içindeki herşeyi dökmüşsün canım arkadaşım ama bende yerlerdeyim ya agzına yüregine saglık çok güzel anlatmışsın

canım benimmm

Derincim harika bir anlatim.. Eminim benim gibi bir cok arkadasim da kendini bu guzel yazinin icinde bulmustur.. Ellerine yuregine saglik canim..

İmojecimmm nasılsın hayatımmmmmAkıyor bazen yüreğimden ama paylaşmaya ancak cesaret edebildimçok öpüyorum seni

canım benimmm

İmojecimmm nasılsın hayatımmmmmAkıyor bazen yüreğimden ama paylaşmaya ancak cesaret edebildimçok öpüyorum seni

iyiyim tatlim.. evet yazini cok begendim.. ama bu topigimize ne oldu cok gerilere gitmeye basladi.. kislarr ozlem ve ciciskom nasil haberiniz var mi? Insallah hersey yolundadir.. Adacim umarim sende iyisindir canim...

selam kizlar uzun zamadir sizlere yazamadim ama hep aklimdasiniz....
insallah hepiniz iyisinizdir..
biz cok iyiz sükürler olsun 4 gün sonra tam 6 aylik olcaz ve oglumun 2 tane disi bile cikti,sükürler olsun hic birsey hisetmeden atlatdik...
hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakin...

iyiyim tatlim.. evet yazini cok begendim.. ama bu topigimize ne oldu cok gerilere gitmeye basladi.. kislarr ozlem ve ciciskom nasil haberiniz var mi? Insallah hersey yolundadir.. Adacim umarim sende iyisindir canim...

Canım cicoşa mesajlar attım msnide kapalı tele de bakmamışonu çok merak ediyorumÖzleminde ben bakıyorum ama göremiyorum bi türlüüben iyi olucam işallahh

maşaaallllaahhh:)Rabbimmm sağlıkla hayırlısıylaaa nice günlerini göstersiinnnnnn inşallahhhh

asumancım maşallah bebişlerine...sonrası da böyle kolay geçer inşallah...zaman ne çabuk geçiyor yaaa kocaman olmuşlar...

elamm güsel topiğimisin güsel bayanlarrııı:)nicemiz burda buluştukdaaa hayatı paylaştık şimdilerde bazen bi demlik çayı paylaşıyoruz bi araya gelip bazende kederimizi bölüştürüp azaltıyoruz.sevinçlerimizzzz çöllerdeki kumalr misaliiyken hüzünler unufak olup daha bi çabuk geçiyor.kırıldık döküldük azala azala geldik bugüne dek fakat geldik.

duydum kii özelmcim doğum yapmış.Rabbim çektiği sıkıntıların mükafatını verdii canım benim hep dualarıdasın.Kızına hayırlı uuzn ömürler diliyorum.sanadaa hiçç ama hiçççç sıkıntı yüzü görme emii bidahaa diyorum sabırlı arkadaşım benim:70

sanırım sarıcivciv namıdeğer cicoşumuzda doğum yapmış olmalı.sanıyorum çünkü ulaşamıyoruz kendisine.aklımızdasın cicoş çok merak ettik seni ve güsel kızını inşallah sağlıklı haberlerinizide alırız tez elden

Elifciğimm seninle çok az karşılaışıyorus belki okursun burayıı iyi haberlerini duymak isteriz bebeğim

Hulaahooppppummmmm artık güsel haberimisi nasipse vermeye az kaldıı

devinimmmm sağğlıklaa devam işallahhhhh hayatım benimmm

craftyyiim delim benimmmmmmmm

godesiim bebeğimmmm işallah sabrımızın sonu selamett olcekkk bacımmm

Adaamm Rabbim gönlümüsden haberdarr Rabbim biiz unutmuş değil

espoiriim benimmm kısa zamanda alacaz güsel haberlerinii işallahhh

melocumm öperim candan işallah herşey yolundadırrr

zinalim vuslat yakındırr beee dimi canımmm

imojecimmm nanellimm bebişasumann ve saymadığım nice yol arkadaşlarım.hepinize canı gönülden sevgilerrrrRabbim hepimize gönlüne göre versin

inşallah canım inşallah

sevgili adaege hikayeni yeni okudum,çok üzüldüm gözlerim doldu...benimde çok sarsıcı bi hikayem var ama yazacak gücüm bile yok...içimden bi çok yıldız kaydı 4 tane kayıp yaşadım bikerede tüp bebek ama transferim iptal edildi vs.........herkezin çocuğu olurda benim olmaz gibi geliyor artık....Allahtan umut kesilmez diyorum...sevgiler

Hepinize selamlar canlarım , kızım allahıma bin şükür kucagımda herşey yolunda sizlere haber vermek istedim hep akılımdasınız ama gecem gündüzüm karıştı nasıl günler geçiyor anlayamıyorum....Malum evde kalabalık gelen giden vss bugünkızımla başbaşa kaldık herkes az önce gitti yarın geri gelirler bende fırsat bu fırsat dedim size yazdım...Birazdan uyanır kızım..Şimdilik hoşçakalın..

Allahım isteyen herkese nasip etsin çok başka bir duygu lohusa bunalımım devam ediyor aglıyor sık sık...

Hepiniz kalbimdesinzive dualarımdasınzı canlarım..Öpüyorum....

Allaha emanet olun................

slm kızlar...
topik gözüme çarpti şöyle bi bakayım dedim
ve bu yola başladığım arkadaşlarımın çoğunu burada gördüm...nasılsınız kızlar...
biz zorlu yolumuzun meyvesini bekliyoruz....
bekleyen her arkadaşım içinde her gece dualar ediyorum
Allahım bana bunu yaşattı herkeselere yaşatsın diye...
ümidinizi hiç kaybetmeyin kızlar...
bugn adetini bekelyen bi arkadaştan hamile hbri aldık diğer topikte hemde öyle zorlu yollardan geçmişti haketti sabretti hiç bi zaman neden ben demedi tevekkül etti her daim ve şuan sonucuna o bile inanamıyo...
sizlerde sabredin lebet gelecek meleğiniz konacak göbüşünüze ve kucağınıza...

Cicoşşşşşşşşş nerdesin kızzz sennnnnnnama önceliklee gözün aydın hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş pensess sefalar getirmişşşşşyanlız sana çok kırgınım cioşum.çok merak ettim ve diğer arkadaşlarda çok merak etti.telin yoktu bende olan arkadaşlarda ulaşamadılar.bir anda yok oldun anlamadık hiçbişi.aklımız kaldıı ne yaptın ne oldu Allah korusun bin tane düşünce geliyor insanaama iyi olduğunu öğrendiğime kızına kavuşmuş olmana inanılmaz sevindimRabbim hayırlı uzun ömür versin evladınaa birlikte uzun yıllar nice nice güzellikler yaşayın inşallah.tekrardan hayırlı olsunAma dur sitemimide edeyim o kadar merak ettim bizi unutmana da aşkolsuunnn

cicoşşş hayırlı olsun...ama derinin de dediği gibi bizi çok meraklandırdın...bişey oldu sandıkk...neyseki almışsın kızını kucağına...Allah uzun ömür versin....

ada egecim bende seni merak ettim naaaptın 3. tedaviye başladınmı genetık testler noldu gelmıosun artık topiğin öksüz kaldı...

gözün aydin saricivcivim. Sag saglim prensesi aldin kucagina. Saglikli, hayirli ve uzun ömürlü olur insallah.
Senden son gelismeleri bekledik kizlarin dedigi gibi merak ettik birden yok oldun korktuk.

Cicosumm gozun aydin bitanemmm.. Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

kislar ozlemden haberi olan var mi onu da merak ediyorum?

espiorcum senin bebislerin cinsiyetleri belli olmustur ben bilmiyorum nedir? Allah tamamina erdirsin..

Cicosumm gozun aydin bitanemmm.. Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

kislar ozlemden haberi olan var mi onu da merak ediyorum?

espiorcum senin bebislerin cinsiyetleri belli olmustur ben bilmiyorum nedir? Allah tamamina erdirsin..

merhaba imoje. Evet canim benim bebislerin cinsiyetti belli kizimiz ve oglumuz olucak allahin iznitle.

saricivciv canim benim ya inan cok ama cok sevindim seni sürekli soruyordum rabbim evladini sana ve esine bagislasin hayirli bi evlat olur insallah ALLAHIM nazarlardan saklasin kiz özelden sana ulasa bileceyim bi nr verde arayim seni...
kücük melegmizi öp benim icin...

merhaba imoje. Evet canim benim bebislerin cinsiyetti belli kizimiz ve oglumuz olucak allahin iznitle.

canim rabbim hayirlisini versin ebnimde ikzlerim var bi oglum bi kizim :)) gercektren cok güzel ve yorucu günler seni bekliyor ama cok güzel bir sey anlatamam sana ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…