Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bıde bana yazı ımzalattılar hastaneden bulasıcı hastalıkların sonucunu cuma alacagım daha onu gormedıklerı ıcın tedavı yarım kalabılır verılen para ıade edılmez dıee ama ben basındayım daha ve henuz hastaneye odeme yapmadım

saricivciv yazik gii benimde esim gece kalkmami istemedi ama ben ondan yarim saat erken kalkip hazirladim adama birseyler nasiil sevindi garibim,yalnizda sahur yapilmaz ki diyor canim benim....

vallahi iyi olmuş asucum..ama yat kalk ben bitiyorum..gece sıcaklardan 1 buçukta anca yatıyoruz.Gece 3 bucukta geri kalıp yatıcam sonra 7.de ilacım için kalkıcam 8.de işe gelmek için kalkıcam...bütün gün işyerinde asabi bir çalışan olurum... benim stresten uzak durmam gerek...gamyoncuiremsu

hoşgeldin kotyocum. ne güzel böyle şeyler duymak ve aynıları hissediyor olmak. iyiki bulduk birbirimizi, her şerde bir hayır vardır derler ya. tamam bebeklerimiz için çok zor süreçlerden geçiyoruz ama sıkı dostluklar kazanıyoruz :)

valla kitap konusunda çok istekliyim, inşallah bebişim bir gelsin de o zaman başlayacağım sanırım :)))) sizlerden de bahsetmek isterim tabi izniniz olursa :)

ya kizlar ayip olcak ama birsey sorcam sizlere,ben dünden belli isalim ve arada bi cikariyorum doktorum izinde birazdan merkezi ariycam sizce kötü birsey ola bilirmi???
Bebeklerimi sürekli his ediyorum yani tekmeler devam...

aman canım içim rahatladı ya korkmuştum baya. ama aynı durumu yaşayan bir hamile okumuştum geçen aylarda, gerçi o arkadaş baya önce kucağına almış bebeğini ama 7.-8. ayında falan ishal sorunu yaşamış uzunca süre. neyse ki bir sorun olmamış bebek için. inşallah sende de hiçbir sorun yoktur canım Allah'ın izniyle bence sadece üşüttün hem doktora da gideceksin içimiz iyice rahat eder.

selam kızlar ben geldım...dr gıttım muayene ettı problem yokmus kan verdım sonucunu beklıyorum duruma gore ılaca baslayacagım 13:00 gıbı arayacaklar...uf cokkk streslıyım beeeeennnn

sagol canım ama elımde degıl bu ara boyleyım hıc cekılmıyorum....aslında cok rahat bı ınsanım ama bu sefer boyle oldum nedense...

canım hoşgeldin. aşkolsun çekilmemek ne demek.. ben de senin gibiydim başlarda herşeyi takıyordum ama yapmamak lazım, kendine zehir etmekten başka işe yaramıyor inan, hem rahat olmadıkça şansımızı azaltıyoruz. ben acı bir tecrübeyle öğrendim, sana da böyle olmasın istiyorum. lütfen rahat, bak kısmetse tahminimizden daha erken başlıyorsun büyülüğü yolculuğuna :)

özlem483 bak canim bugün start verioyrsan egerki üstündeki bütün stressi at,ben stressimi atmak icin bi ormana gidip bagirip cagirmisdim,belki sende faydasini görürsün ama srtesssss yokkk uzak dursun senden...

harika bir yöntemmiş canım ya süper, çok güldüm okuyunca :)))))

kızlar meraba. nasılsınız
hepinize hayırlı ramazanlar olsun..

hoşgeldin nanecim, sana da hayırlı ramazanlar :)

saricivciv yazik gii benimde esim gece kalkmami istemedi ama ben ondan yarim saat erken kalkip hazirladim adama birseyler nasiil sevindi garibim,yalnizda sahur yapilmaz ki diyor canim benim....

zaten gece gece bişey yenmiyor bi de yalnız olunca daha kötü ama ben de kalkamadım gece yalnız hazırlayıp yemiş ....içim acıdı valla...

kusumpatron benım de ...ben adamı batırıp gelırım....pahalı ucuz dusunmem guzelse hosuma gıttıyse alırım bazen coktuzlu oluyoooo zaten bugun kocam ızın verdı nıstıyosan yap dıeee dr dan cıktım vapura bıdım su ustunden gecmek ıyıdır derler ya alsancakdayım sımdıııı kordondayım

Adacim merak etme canim üsütdüm galiba dedim gibi isal uzun süre oldu zaman teylikeli ola bilirmis ama benimki getci bile esim gece sahurda kreker ve cola icirdi bana :) onunda faydasi oldu tabiki...

zaten gece gece bişey yenmiyor bi de yalnız olunca daha kötü ama ben de kalkamadım gece yalnız hazırlayıp yemiş ....içim acıdı valla...

yazik giii ayy canim benim ben o yatakdan kalkti an zaten uyaniyorumda,kiyamadim adama ya bide sabah erkenden kalkip ise gidiyor canim o yüzdende kalktim herhalde...

yaa benden hala hiç bir test istemediler cumartesi gittiğimde unutmadan söyleyeceğim...ayrıca folik asiti sordum hamile kalındığında başlatıyoruz biz dedi doktor..ama ben gene de içiyorum...

Ohh ne güzel sefan olsun gez dolaş şu stresini at canım

Adacim merak etme canim üsütdüm galiba dedim gibi isal uzun süre oldu zaman teylikeli ola bilirmis ama benimki getci bile esim gece sahurda kreker ve cola icirdi bana :) onunda faydasi oldu tabiki...

aman canım aman dikkat et ne olur. bir de Allah korusun tekrarlarsa bir tatlı kaşığı türkkahvesinin üzerine bir iki damla limon sıkıp yut. tadı iğrenç tabi ama hemen kesiyor inan. acaba değişen hormonlar kabız yapabildiği gibi ishal de yapıyor olabilir mi? en kesin sonucu doktor söyleyecek, inşallah herşey yolundadır kuzucuklar :)

yaa benden hala hiç bir test istemediler cumartesi gittiğimde unutmadan söyleyeceğim...ayrıca folik asiti sordum hamile kalındığında başlatıyoruz biz dedi doktor..ama ben gene de içiyorum...

canim bende hic bir test yapmadan basladim tedaviye sonrada kan sonuclarima göre hareket etdi doktorum,merak etme bence...

hazır eşin izin vermişken kaçırma fırsatı, alışveriş yapmasan da vitrinlere bakarken bile kafan dağılır zemuszemus

Ama bu çok ilginç.... Bana tedaviden 1 ay önce başlattılar ayrıca coraspin veya bebe aspirini de içmemi istediler...

yazik giii ayy canim benim ben o yatakdan kalkti an zaten uyaniyorumda,kiyamadim adama ya bide sabah erkenden kalkip ise gidiyor canim o yüzdende kalktim herhalde...

yaaa sorun orda işte sabah erkenden kalkıp işe giden benim...6 da uyanıyorum..eşimin kendi işyeri ..işe geç gidiyor zaten ..bi de geceleri yatmaz o sahura kadar o yüzden problem oluyo...

gün senin günün tatlım..canın nasıl istiyorsa öyle yap..ama stresden uzak dur...bebeğin için bunu yapmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…