alıs verıssss....
saricivciv yazik gii benimde esim gece kalkmami istemedi ama ben ondan yarim saat erken kalkip hazirladim adama birseyler nasiil sevindi garibim,yalnizda sahur yapilmaz ki diyor canim benim....
oo tecrübe konuşuyor...özcüm bak dikkate almalısın bence tecrübe sabittir.denenmiş..
Bu arada asucum geçmiş olsun..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin dikkat tatlım..hayırlısı ile bebişlerine kavuşman dileğiyle...
evet canim ya öyle oldu aslinda ama son zamanda bi souk bi sicak bende arada kaynadim...
Ben gercekten öyle yaptim bana cok ama cok iyi geldi türkiyeye gelmeden bi gün önce arkadasla gitdik ormana ben bagira bildim kadra bagirdim ve rahatlayip eve geldim....
Ama özlem stressi kesin atmasi gerekiyor yoksa sonuna kadar bu sekilde gider....
merhaba kızlar... evet malesef stresin yenmenin bir yolu yok gibi ama inanırmısınız sizleri bulduktan sonra çok fazla giripyazmasamda sizler bana iyi geldiniz daha moralli oldum daha iyi düşünceler içindeyim iyi varsınız ve birbirimize destek veriyoruz..... inanın bizi bizden daha iyia nlayan yok, en yakınımız bile olsa....
evet ada lütfen bir kitap çıkarıver kalemin o kadar akıcı ki insanın alıp gidiyor duygularını çok güzel ifade ediyorsun......(ve bizimkileride)
ya kizlar ayip olcak ama birsey sorcam sizlere,ben dünden belli isalim ve arada bi cikariyorum doktorum izinde birazdan merkezi ariycam sizce kötü birsey ola bilirmi???
Bebeklerimi sürekli his ediyorum yani tekmeler devam...
Canım valla hiç bilemiyorum bu durumu ama inşallah kötü bir şey değildir.. ihmal etmemek lazım bence hemen ara önemli birşey değilse bile için rahat etsin
aradim canim simdi üsütmüs ola bilirsin dediler bebekleri his etdin sürece birsey olmaz dedi sagolsun beni rahatlatdi zaten öglenden sonra doktora gitcem,ozamanda bakar bi...
selam kızlar ben geldım...dr gıttım muayene ettı problem yokmus kan verdım sonucunu beklıyorum duruma gore ılaca baslayacagım 13:00 gıbı arayacaklar...uf cokkk streslıyım beeeeennnn
sagol canım ama elımde degıl bu ara boyleyım hıc cekılmıyorum....aslında cok rahat bı ınsanım ama bu sefer boyle oldum nedense...
özlem483 bak canim bugün start verioyrsan egerki üstündeki bütün stressi at,ben stressimi atmak icin bi ormana gidip bagirip cagirmisdim,belki sende faydasini görürsün ama srtesssss yokkk uzak dursun senden...
kızlar meraba. nasılsınız
hepinize hayırlı ramazanlar olsun..
saricivciv yazik gii benimde esim gece kalkmami istemedi ama ben ondan yarim saat erken kalkip hazirladim adama birseyler nasiil sevindi garibim,yalnizda sahur yapilmaz ki diyor canim benim....
hoşgeldin canım, çok merak ediyordum seni.
inşaallah en yakın zamanda birbirimize müjde veririz canım
Hoşgeldin tşkler iyiyim..Cümlemiz için hayırlı ramazanla rolsun..Rabbim kolay nasip eylesin.:Saruboceq:
zaten gece gece bişey yenmiyor bi de yalnız olunca daha kötü ama ben de kalkamadım gece yalnız hazırlayıp yemiş ....içim acıdı valla...
bıde bana yazı ımzalattılar hastaneden bulasıcı hastalıkların sonucunu cuma alacagım daha onu gormedıklerı ıcın tedavı yarım kalabılır verılen para ıade edılmez dıee ama ben basındayım daha ve henuz hastaneye odeme yapmadım
kusumpatron benım de ...ben adamı batırıp gelırım....pahalı ucuz dusunmem guzelse hosuma gıttıyse alırım bazen coktuzlu oluyoooo zaten bugun kocam ızın verdı nıstıyosan yap dıeee dr dan cıktım vapura bıdım su ustunden gecmek ıyıdır derler ya alsancakdayım sımdıııı kordondayım
hoşgeldin nanecim, sana da hayırlı ramazanlar :)
Adacim merak etme canim üsütdüm galiba dedim gibi isal uzun süre oldu zaman teylikeli ola bilirmis ama benimki getci bile esim gece sahurda kreker ve cola icirdi bana :) onunda faydasi oldu tabiki...
yaa benden hala hiç bir test istemediler cumartesi gittiğimde unutmadan söyleyeceğim...ayrıca folik asiti sordum hamile kalındığında başlatıyoruz biz dedi doktor..ama ben gene de içiyorum...
kusumpatron benım de ...ben adamı batırıp gelırım....pahalı ucuz dusunmem guzelse hosuma gıttıyse alırım bazen coktuzlu oluyoooo zaten bugun kocam ızın verdı nıstıyosan yap dıeee dr dan cıktım vapura bıdım su ustunden gecmek ıyıdır derler ya alsancakdayım sımdıııı kordondayım
yaa benden hala hiç bir test istemediler cumartesi gittiğimde unutmadan söyleyeceğim...ayrıca folik asiti sordum hamile kalındığında başlatıyoruz biz dedi doktor..ama ben gene de içiyorum...
yazik giii ayy canim benim ben o yatakdan kalkti an zaten uyaniyorumda,kiyamadim adama ya bide sabah erkenden kalkip ise gidiyor canim o yüzdende kalktim herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?