Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Selam kızlar hepinize hayırlı ramazanlar.....

Bugün bir hoşum gece 5 ti yattığımda..... Hala uykum var...
Bu arada bütün kızlar kaçmış bir Adacanım kamış.... N'aber Adacığım?

Özlemcim de inşallah güzel haberlerle döner... Ne kadar çok stres yapıyor bu kız.... Dr muayeneye çağırıyor birşey mi var acaba diye telaş ediyor.... Allah sonunu hayır etsin... İnşallah herşey güzel olur Özcüm için.....

Yazı çok güzeldi... Elif Şafak'ın yazılarını seviyorum zaten... Pembe bulutları kucağımızda bebeğimizle görebiliriz sanırım....

hoşgeldin betişiiim nasılsın? baya geç yatmışsın, oruçlu musun, Allah kabul etsin.

öz'ü anlıyorum ben aslında. yaşadığı kayıplardan sonra herşey için çok titizleniyor haklı olarak ama işte bana da hep söylerlerdi, bu işte strese yer yok, hep pozitif olmak lazım diye. ben her an pozitif olamadım ama bu defa olmaya çalışacağım, öz de, hepimiz de biraz daha sakin olmalıyız.

Yazı çok güzeldi... Elif Şafak'ın yazılarını seviyorum zaten... Pembe bulutları kucağımızda bebeğimizle görebiliriz sanırım....

inşallah betişim. bebişler göbüşümüzde ya da kucağımızda olduktan sonra, sadece gelinciklerin arasından bakınca değil, nereden bakarsak bakalım o bulutlar daima ayaklarımzın altında ve toz pembe olacaklar bence :))

hoşbulduk canım evet oruçluyum Allah kabul etsin....

Evet ben de Özü çok iyi anlıyorum çünkü ben de zamanında aynı şeyi çok yaptım ama çok zararını gördüm benim yaptığım hatayı onun yapmasını istemiyorum ben de bu kez rahat olacağım diyorum ne kadar başarılı olurum bilmiyorum bu stresi yenmenn kolay bir yolu yok mu ki!

yahu daha anne olmadan başladı bizim emeklerimiz, stresimiz... napalım kısmetimiz buymuş diyelim ama elimizden geldiğince birbirimize destek olup yenicez bu stres canavarını :))

Ama burası gerçekten iyi geliyor insana birbirimize verdiğimiz moral ve destek.... ben 1 hafta öncesine kadar evden dışarı çıkmak istemiyordum kendimi eve kapatmıştım eşimin her dışarı çıkma isteğini reddediyordum.. Ama şimdi iyiyim en azından bu şekilde bir sonuca varamayacağımı farkettim... Tedaviye kadar enerji depolamam lazım...

merhaba kızlar... evet malesef stresin yenmenin bir yolu yok gibi ama inanırmısınız sizleri bulduktan sonra çok fazla giripyazmasamda sizler bana iyi geldiniz daha moralli oldum daha iyi düşünceler içindeyim iyi varsınız ve birbirimize destek veriyoruz..... inanın bizi bizden daha iyia nlayan yok, en yakınımız bile olsa....

evet ada lütfen bir kitap çıkarıver kalemin o kadar akıcı ki insanın alıp gidiyor duygularını çok güzel ifade ediyorsun......(ve bizimkileride)

ya kizlar ayip olcak ama birsey sorcam sizlere,ben dünden belli isalim ve arada bi cikariyorum doktorum izinde birazdan merkezi ariycam sizce kötü birsey ola bilirmi???
Bebeklerimi sürekli his ediyorum yani tekmeler devam...

ya kizlar ayip olcak ama birsey sorcam sizlere,ben dünden belli isalim ve arada bi cikariyorum doktorum izinde birazdan merkezi ariycam sizce kötü birsey ola bilirmi???
Bebeklerimi sürekli his ediyorum yani tekmeler devam...

Canım valla hiç bilemiyorum bu durumu ama inşallah kötü bir şey değildir.. ihmal etmemek lazım bence hemen ara önemli birşey değilse bile için rahat etsin....

Canım valla hiç bilemiyorum bu durumu ama inşallah kötü bir şey değildir.. ihmal etmemek lazım bence hemen ara önemli birşey değilse bile için rahat etsin

aradim canim simdi üsütmüs ola bilirsin dediler bebekleri his etdin sürece birsey olmaz dedi sagolsun beni rahatlatdi zaten öglenden sonra doktora gitcem,ozamanda bakar bi...

Aman dikkat et kendine 3 can taşıyorsun sen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…