Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

yaa benden hala hiç bir test istemediler cumartesi gittiğimde unutmadan söyleyeceğim...ayrıca folik asiti sordum hamile kalındığında başlatıyoruz biz dedi doktor..ama ben gene de içiyorum...

canım tahliller değil de folik asit çok aklıma takıldı. hamilelik oluşmadan 3 ay öncesinde başlanması en sağlıklısıymış. düşün ben kaç aydır içiyorum ama son 1,5 haftadır salladım, tekrar başlıcam. bence onu ihmal etme.

bak bunu bilmiyordum egerki bidaha olursa onu denerim simdilik iyim sükürler olsun...

yaaa sorun orda işte sabah erkenden kalkıp işe giden benim...6 da uyanıyorum..eşimin kendi işyeri ..işe geç gidiyor zaten ..bi de geceleri yatmaz o sahura kadar o yüzden problem oluyo...

hmmm anladim canim ya ben hamilelimden buyana calismadim icin rahatim o yüzden kalka bilyior daha ama tabiki belki yeri gelcek bende kalkmiycam...

yok adacım onlar damezse demesin folik asit içiyorum ben...ama yine de bi test te yapsalar iyi olurdu...cumartesi kesin söyleyeceğim ..

adacım inşallah 2010 yılı bitmeden hep beraber hamiş kalırız ve bu yolculuğumuzuda beraber yaşarız..senin kitabın içinde yaşanmış hayat hikayyeleri olur..

kızlarrrrrr anammmmm ben gıdıyorum ıgneye.....dr um aradııı cok ıyısın dedı...gonal f e baslıyoruz 3 gun 200 dozzz...sukur ya rabbım

adacım inşallah 2010 yılı bitmeden hep beraber hamiş kalırız ve bu yolculuğumuzuda beraber yaşarız..senin kitabın içinde yaşanmış hayat hikayyeleri olur..

Ayy canım hayalini bile kurmak güzel.... İnşallah bu dileğin gerçekleşir... Bazen düşünüyorum da 4 kere denedim olmadı ( bir doğal yoldan olanı sayarsak 5) 5. de de olmayabilir belki de benim nasibimde yok çok da zorlamamak lazım bu 5. yi deneyeyim olmazsa ondan sonra havlu atacağım ben....

Bu arada Adacığımın kitabına da hikayelerimiz ilham olacak ne güzel.... :lepi:

ben cıkıyorum kızlar....muayenehane gıdıyorum ordan alısverıse ordan eve aksam gorusuruz ve ya yarın sabah optum sızı kocamannnnn

kızlarrrrrr anammmmm ben gıdıyorum ıgneye.....dr um aradııı cok ıyısın dedı...gonal f e baslıyoruz 3 gun 200 dozzz...sukur ya rabbım

ben cıkıyorum kızlar....muayenehane gıdıyorum ordan alısverıse ordan eve aksam gorusuruz ve ya yarın sabah optum sızı kocamannnnn

özcüm kutlarım seni ohhhhhhh sefan olsun artık tedavıdesin bak ne güzel herşey yolunda..bencede git alışverişini yap gez toz yemek yap aksama kocişine yarın görüşürüz..kendşne iyi bak...

çılgın beti öyle deme Allahın gücüne gider.....
Elbette senin bebişin olucak olmayacak diye düşünme....
16 yıllık evli komşum ne tedaviler geçirmiş olmamış her zaman derki yaşadıklarımı gittiğim hastaneleri parasızlıkları yediğim lafları yazsam roman olur...Şimdi normal yoldan 1 kızı var 1 yaşındada oglu...ama çekmediğide kalmamış bence bu bebekle rona mükafat..kaybettiği bebekleri var..hatta bu 3 yaşındaki kızının ikizini 10 aylıkken kaybetti..

herkes kendi çektiğini bilir.Herşeye halen daha dikkat ederler.Hazır çorba hazır yiyecekler asla kullanmazlar..Herşeyin organiğini yada köyden gelen haliyle kullanırlar...Hatta bu ogluna hamile kalınca korkmuş acabamı demiş adeti gecikince kızı 2 yaşında çünkü Allah biliyor ya istemedim diyor..O kadar çalışma yapıyordum hamile kalamıyordumdiyor..tüp bebek denemeside var aşılamada var tedavılerde var dile kolay 16 yıl..Sonra demişki kendi kendine yıllardır evlat hasreti çekiyorum hep tek çizğiyi görüyorum ben şuanda test yapıp çift çizğiyi görürüm diye korkuyorum vay be bugünleride mi görecektim demiş..

inşallah cicoşum inşallah.. öyle bir kitap olsun ki, kapağı kabarık mutluluklardan dolayı kapanamasın :)

işte budur özcüm, umarım artık birazcık sakinleşirsin, bak çok şükür herşey yolunda, Ramazan ın ilk günü başlıyorsun tedavine, inşallah herşey çok hayırlı olacak :)

doktorum bir kadının hikayesini anlattı bana betiş. doktoruma gittiğinde kadının 17. denemesiymiş ve tek yumurtası oluşmuş. o yumurta döllenmiş, orta kalite çok da umut verici olmayan bir embriyo olmuş. o kadın benim orada olduğum gün hüngür hüngür ağlayıp sonra katıla katıla gülüyordu.. neden mi 4. kan testinde de hamile olduğu teyid edildi diye. o kadın senin gibi havlu atsaydı bu mutluluğu yaşayamayacaktı. inşallah bu kadar çok denemeye gerek kalmasın hiçbirimiz için ama kısmetimizde ne yazıldıysa onu yaşayacağız. Rabbim güzel yazılar yazmış olsun inşallah herbirimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…