yaa benden hala hiç bir test istemediler cumartesi gittiğimde unutmadan söyleyeceğim...ayrıca folik asiti sordum hamile kalındığında başlatıyoruz biz dedi doktor..ama ben gene de içiyorum...
aman canım aman dikkat et ne olur. bir de Allah korusun tekrarlarsa bir tatlı kaşığı türkkahvesinin üzerine bir iki damla limon sıkıp yut. tadı iğrenç tabi ama hemen kesiyor inan. acaba değişen hormonlar kabız yapabildiği gibi ishal de yapıyor olabilir mi? en kesin sonucu doktor söyleyecek, inşallah herşey yolundadır kuzucuklar :)
yaaa sorun orda işte sabah erkenden kalkıp işe giden benim...6 da uyanıyorum..eşimin kendi işyeri ..işe geç gidiyor zaten ..bi de geceleri yatmaz o sahura kadar o yüzden problem oluyo...
sayfalar uçuyor yetişemiyorum :)))))))))))))))))))
kizlar ben kacar hepiniz öüldünüz sonra grs belki byeee
ewet ya bu ne hız böyle aklinialirimsmile
adacım inşallah 2010 yılı bitmeden hep beraber hamiş kalırız ve bu yolculuğumuzuda beraber yaşarız..senin kitabın içinde yaşanmış hayat hikayyeleri olur..
kızlarrrrrr anammmmm ben gıdıyorum ıgneye.....dr um aradııı cok ıyısın dedı...gonal f e baslıyoruz 3 gun 200 dozzz...sukur ya rabbım
çok iyi bir haber bugün tedaviye resmen başlamış oluyorsun hayırlı olsun
kızlarrrrrr anammmmm ben gıdıyorum ıgneye.....dr um aradııı cok ıyısın dedı...gonal f e baslıyoruz 3 gun 200 dozzz...sukur ya rabbım
ben cıkıyorum kızlar....muayenehane gıdıyorum ordan alısverıse ordan eve aksam gorusuruz ve ya yarın sabah optum sızı kocamannnnn
Ayy canım hayalini bile kurmak güzel.... İnşallah bu dileğin gerçekleşir... Bazen düşünüyorum da 4 kere denedim olmadı ( bir doğal yoldan olanı sayarsak 5) 5. de de olmayabilir belki de benim nasibimde yok çok da zorlamamak lazım bu 5. yi deneyeyim olmazsa ondan sonra havlu atacağım ben....
Bu arada Adacığımın kitabına da hikayelerimiz ilham olacak ne güzel.... :lepi:
adacım inşallah 2010 yılı bitmeden hep beraber hamiş kalırız ve bu yolculuğumuzuda beraber yaşarız..senin kitabın içinde yaşanmış hayat hikayyeleri olur..
Ayy canım hayalini bile kurmak güzel.... İnşallah bu dileğin gerçekleşir... Bazen düşünüyorum da 4 kere denedim olmadı ( bir doğal yoldan olanı sayarsak 5) 5. de de olmayabilir belki de benim nasibimde yok çok da zorlamamak lazım bu 5. yi deneyeyim olmazsa ondan sonra havlu atacağım ben....
Bu arada Adacığımın kitabına da hikayelerimiz ilham olacak ne güzel.... :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?