selam kızlar ben geldım...dr gıttım muayene ettı problem yokmus kan verdım sonucunu beklıyorum duruma gore ılaca baslayacagım 13:00 gıbı arayacaklar...uf cokkk streslıyım beeeeennnn
selam kızlar ben geldım...dr gıttım muayene ettı problem yokmus kan verdım sonucunu beklıyorum duruma gore ılaca baslayacagım 13:00 gıbı arayacaklar...uf cokkk streslıyım beeeeennnn
zemuszemushoşgeldin özcüm oh çok sevindim biliyordum güzel haberlerle geleceğine...Stres yok artık...Güzel güzel ilaçlarına başla bitanem..bak bu sefer güzel olucak..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..
Aaaa kızacağım ama şimdi sana....klava: Herşey yolunda işte daha neye stres yapıyorsun yok stres artık.. Güzel güzel iğnelerine başla inşallah herşey çoook güzel olacak
yerim ben o iki cani ya galiba üsütdüm canimondan oldum böyle...
cok sagolun kızlar sımdıde kan sonuclarımı merak edıyorum...normalsa bugun baslıyoruz dedı erken degıl mı ben persembe yada cuma dıyordum....
cok sagolun kızlar sımdıde kan sonuclarımı merak edıyorum...normalsa bugun baslıyoruz dedı erken degıl mı ben persembe yada cuma dıyordum....
sagol canım ama elımde degıl bu ara boyleyım hıc cekılmıyorum....aslında cok rahat bı ınsanım ama bu sefer boyle oldum nedense...
Cicoşum hoşgeldin yoktun bugün nerelerdeydin bakayım zemuszemus
seni ne rahatlatır?? Onu yapmayı denesen...
sagol canım ama elımde degıl bu ara boyleyım hıc cekılmıyorum....aslında cok rahat bı ınsanım ama bu sefer boyle oldum nedense...
nanelim canım yaklaşık bir yıldır bu siteyi açmadım msni açmadım...başka şeylerle oyalandım...kafamı rahatlattım....Hergün bu konuyu konuşmak olumsuz cvplar almak kolay degil....Hazır oldun geri geldim siteye :)))
özlem483 bak canim bugün start verioyrsan egerki üstündeki bütün stressi at,ben stressimi atmak icin bi ormana gidip bagirip cagirmisdim,belki sende faydasini görürsün ama srtesssss yokkk uzak dursun senden...
alıs verıssss....
kızlar meraba. nasılsınız
hepinize hayırlı ramazanlar olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?