Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

selam kızlar ben geldım...dr gıttım muayene ettı problem yokmus kan verdım sonucunu beklıyorum duruma gore ılaca baslayacagım 13:00 gıbı arayacaklar...uf cokkk streslıyım beeeeennnn

selam kızlar ben geldım...dr gıttım muayene ettı problem yokmus kan verdım sonucunu beklıyorum duruma gore ılaca baslayacagım 13:00 gıbı arayacaklar...uf cokkk streslıyım beeeeennnn

zemuszemushoşgeldin özcüm oh çok sevindim biliyordum güzel haberlerle geleceğine...Stres yok artık...Güzel güzel ilaçlarına başla bitanem..bak bu sefer güzel olucak..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

Aaaa kızacağım ama şimdi sana.... klava: Herşey yolunda işte daha neye stres yapıyorsun yok stres artık.. Güzel güzel iğnelerine başla inşallah herşey çoook güzel olacak

Aaaa kızacağım ama şimdi sana.... klava: Herşey yolunda işte daha neye stres yapıyorsun yok stres artık.. Güzel güzel iğnelerine başla inşallah herşey çoook güzel olacak

cok sagolun kızlar sımdıde kan sonuclarımı merak edıyorum...normalsa bugun baslıyoruz dedı erken degıl mı ben persembe yada cuma dıyordum....

sagol canım ama elımde degıl bu ara boyleyım hıc cekılmıyorum....aslında cok rahat bı ınsanım ama bu sefer boyle oldum nedense...

cok sagolun kızlar sımdıde kan sonuclarımı merak edıyorum...normalsa bugun baslıyoruz dedı erken degıl mı ben persembe yada cuma dıyordum....

sagol canım ama elımde degıl bu ara boyleyım hıc cekılmıyorum....aslında cok rahat bı ınsanım ama bu sefer boyle oldum nedense...

seni ne rahatlatır?? onu yapmayı denesen...

Cicoşum hoşgeldin yoktun bugün nerelerdeydin bakayım zemuszemus

ben buralardayım tatlım sabahtan beri bir ara işlerim arttı kayboldum oruçluymuşsun Allah kabul etsin tatlım..Vallahi ben kendimi suçlu hissediyorum Allah affetsin...Şimdi fısfısımı sıktım...Ay sabah 7.de sık öglen 1.de sık akşam 7 de sık gece 12.de sık..sahura kalktım eşim için bir baktım adamcagız kalmış hazırlıyor kendisine banada yat diyor..kıyamadım ama yattım napim..birazda sersem gibiyim yat kalk derken ahanda işe geldik işte..guclubacismile

özlem483 bak canim bugün start verioyrsan egerki üstündeki bütün stressi at,ben stressimi atmak icin bi ormana gidip bagirip cagirmisdim,belki sende faydasini görürsün ama srtesssss yokkk uzak dursun senden...

özcum böyle oldukça kendine zararın sakin ol tatlım...erkendi geçti düşünme lütfen ya...her doktorun uygulaması farklı bak hepimiz farklı şeyler kullanıyoruz..
Siz mesela lucrin kullanıyorsunuz Ben burun spreyi..Şimdi birde gonalf kullanıyorum iüğne..Benım doktorum benı 5 gün sonra kontrole cagırdı mesela..Kımısı sık sık gıdıyor..Vesvese yapma canım..kendini yıpratıyorsun...

hoşgeldin canım, çok merak ediyordum seni.
inşaallah en yakın zamanda birbirimize müjde veririz canım

[
devin79]asucum dikka et kendine...inşallah çabucak düzelirsin

insallah canim biraz dinlenirsem gecer insallah...

saricivciv yazik gii benimde esim gece kalkmami istemedi ama ben ondan yarim saat erken kalkip hazirladim adama birseyler nasiil sevindi garibim,yalnizda sahur yapilmaz ki diyor canim benim....

özlem483 bak canim bugün start verioyrsan egerki üstündeki bütün stressi at,ben stressimi atmak icin bi ormana gidip bagirip cagirmisdim,belki sende faydasini görürsün ama srtesssss yokkk uzak dursun senden...

oo tecrübe konuşuyor...özcüm bak dikkate almalısın bence tecrübe sabittir.denenmiş..
Bu arada asucum geçmiş olsun..yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin dikkat tatlım..hayırlısı ile bebişlerine kavuşman dileğiyle...

alıs verıssss....

O zaman hemen alışveriş yap kafan dagılsın..Nasılsa patron sensin aga da sensin :))))

kızlar meraba. nasılsınız
hepinize hayırlı ramazanlar olsun..

Hoşgeldin tşkler iyiyim..Cümlemiz için hayırlı ramazanla rolsun..Rabbim kolay nasip eylesin.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…