Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

aslında tatlım sen dozunu söylediğinde ben tahmin etmiştim yumurta sayın çok diye aman maşallah böyle güzel gitsin hep. ben her gidişimde doktor sayıp asistanına söylüyordu orada duyuyordum zaten, ayrıca benim pimpirikliliğimi bildiği için bu kadar var çok güzel bilmem ne motive ediyordu beni. ahh ahh doktorumu özleyeceğim aklıma gelmezdi :)

Az kaldı canım eylülün başlarında, ben tedaviye başladığımda sen bize müjdeyi vereceksin ben de o moralle başlayacağım tedaviye

ee tatile gidiyor kanal tedavine başlayacak ilaç koyup bekletecekmi seni gelene kadar:kedi:yarım kalacak işin...sen bilinnguclubacismile

sadece haftasonu için gidecekti geldiğinde devam eder herhalde ne bileyim hiç kanal tedavisi yaptırmadım. yoksa çekilecek olan dişi mi çekmek niyeti, amanın çektiremem bugün :)

sadece haftasonu için gidecekti geldiğinde devam eder herhalde ne bileyim hiç kanal tedavisi yaptırmadım. yoksa çekilecek olan dişi mi çekmek niyeti, amanın çektiremem bugün :)

selam kızlar nasılsınız bugün kontrolüm vardı rahim zarı güzek şekilde kalınlaşıyomuş cumartesi gine gitcem haftaya cumartesi transfer olur diyo hayırlısı inş ada ege canım senin yumurtaların birincimi ikinci kalitemi

ay kızlar okuyorumda önemli olan yumurta sayısı değilmiş ki önemli olan kaliteli yumurtanın olmasıymış 1 sperm nasıl yetiyorsa 1 kaliteli yumurtada yetişiyormuş..İnşallah o kaliteliler gelip bizi bulurlar...Artık yoruldum bende anne olmak istiyorum hüsranla geçen ayları yaşamak istemiyorum...
Ben şimdiye kadar maddiyattan dolayı tedavi olamadım hep erteledik....ben işten çıktım çok borçlandık derken bu yıl çalışıyorum madem dedim tedavıye baslıycaz diye start verdik...

hoşgeldin bugücüüüm. çok güzel bir haber bu, haydi bakalım ilk transfer senden geliyor anlaşılan, hayırlısı olsun inşallah. benim embriyolardan biri daha iyi olmasına rağmen ikisine de 1. kalite dediler ama transfer edilen de çok çok iyi kalite demişlerdi de ne oldu, bıraktı gitti beni, kaliteye çok takılmamak lazım bugüücüüm.

listemize şöyle bir göz atalım, hayi şekerlikler pozitif düşünelim testte pozitifi görelim

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale)
cicoş (amerikan hastanesi)
özcan (izmir şifa hastanesi)
devincan (anatolia tüp bebek merkezi)

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko (metropolitan florence nightingale)
ben (Ekim?) (metropolitan florence nightingale)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
tubican (memorial hastanesi)

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

schatcan
fesliş

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale)
:CüvCüv:

kızlar ya benim işlerim avr biraz (
bugücüm tebrik ederim seni..peş peşe güzel haberler alıcaz desene çok sevindim..

benim donmuşlar 2. kalite 4 tane 5.gün 2tanede 6.gün embriyosu var bakalım birz morelim bozuldu ne bilim

o zaman tamam canımcım ilaç koyar o şekilde bekletir birkaç günden birşey olmaz...

Hoşgeldin güzel haberlerle geldin ilk transferimiz sen olacaksın hadi hayırlısı bakalım

Az kaldı canım eylülün başlarında, ben tedaviye başladığımda sen bize müjdeyi vereceksin ben de o moralle başlayacağım tedaviye

çılğın beticim inşallah güzel haberler vereceğim hepinize peş peşe göbiş yapıcaz :))) Allahım güzel gönlüne göre versin canım benim.bayanssulusmile

bugull tatlım nasılsın bugün hastanedeymişsin canım.
maşallah herşey yolundaymış:)))
haftaya cumartesi inşallah hayırlısıyla meleğine kavuşursun canım.
canım senin embriyoların hepsini mi çözücekler yoksa bir kısmını mı?çünkü senin sayın yüksekti canım maşallah:))) bir kısmı sonraya kalabilse tedbir olur ama tabi en iyisini doktorlar bilir :)))

canım benim de yarın 1:30 a kaldı kontrolüm.erkendi ama çok transfer varmış yine öğleden sonraya kaldık:)))
sağlık olsun herşey yolunda olsun inşallah; benim meleğim kendini göstersin annesine inşallah da geç olsun hiç sorun değil :)))çok merak ediyorum kızlar ...

benim donmuşlar 2. kalite 4 tane 5.gün 2tanede 6.gün embriyosu var bakalım birz morelim bozuldu ne bilim

hiç bozma canını güzelim baksana tam 6 embriyon dondurulmuş, bende sadece 2 tane var. hem biraz önce dediğim gibi kaliteye takılma, olacağı varsa en düşük kalitedeki bile tutuyor. ben sana ne dedim, embiryolog bey harika embriyolarınız oldu dedi de ne oldu, tuttu mu tuttu ama hemen bırakıverdi

hoşgeldin catcim, inşallah yarın tanışırsın meleğinle, ne kadar heyecanlı ya darısı başımıza :). herşey yolundadır umarım, nasıl farklılıklar var mı bakalım?

canım senin yumurtaların hangi kalitedeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…