Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

şişiriyor canım merak etme, normalde regl zamanı şişeceğin gibi şişiyorsun ama daha fazlası olursa doktoruna danış olur mu

hoşgeldin catcim, inşallah yarın tanışırsın meleğinle, ne kadar heyecanlı ya darısı başımıza :). herşey yolundadır umarım, nasıl farklılıklar var mı bakalım?

sağol adacım ; çok şükür herşey yolunda ve darısı tez zamanda hayırlısıyla başına inşallah
hep dua ediyorum sizle için canlarım :))))

canımfarlılık pek yok gibi; sadece sık açlık hissettiğim için 2 satte bir ağzıma bişeyler atıyorum meyva, süt, yemiş gibi.ama iştahım pek yok zorla yiyorum.belki de sıcaklardandır.onun dışında göğüsterimin ucu acıyo sadece.bi de çok çabuk yoruluyorum yemek yerken bile:))))akannehir
şimdilik böyle umarım herşey yolunda gider canım.bugün değişik bi kasık ağrım var biraz korktum ama artık Rabbim hayırlısını versin kısmetten öteye yol yok :)))
inşallah bebişimin büyüme ağrısıdır:Saruboceq:
yarını iple çekiyorum :))))

ne kadar tatlı bir heyecan.... İnşallah miniğini görürsün yarın pıt pıt atan kalbini de....

canım senin yumurtaların hangi kalitedeydi

canım cihan bey (embriyoloğumuz) transfer sabahı 5.günde iyi kalitede 1 tane olduğunu söyledi ve o transfer edildi.ama 5aa, ya da 5bb falan demedi.
ama dondurma için kalanları 3-4 tane daha vardı yaşayan; onları 6.güne bekletti ve 1 tane iyi kalitede embriyom donduruldu canım.meleğimin kardeşi :))))

amin catcim Allah razı olsun, inşallah bizler de o günleri görebilelim. iştahsızlık havadan da olabilir, hormonsal değişikliklerden de ama önemli olduğunu sanmıyorum. değişik kasık ağrına gelince, bir arkadaşım hamileyken ilk aylarında hep şöyle dediğini hatırlıyorum göbeğime kadar vuran kramp gibi ağrılarım var ve bu ağrılar rahmin büyüme çalışmalarından oluyormuş. kanamasız ağrılar seni hiç korkutmasın canım herşey çok güzel olacak inşallah :)

benimki kramp gibi değil ama umarım kullandığım progesteron jelinden falandır.zaten aklım hep çamaşırımda wc ye gittikçe hep aynı heyecan insan korkuyor işte; Allah korusun...

pozitif düşün catciğim lütfen. inşallah herşeyin yolunda olduğunu yarın meleğinle tanışınca anlayacaksın zaten :)

pozitif düşün catciğim lütfen. inşallah herşeyin yolunda olduğunu yarın meleğinle tanışınca anlayacaksın zaten :)

inşallah adacım ya hep destek oldun zaten kanamam geldiğinde bile içime iyi doğuyo bişey yoktur git test yaptır diyodun.sağol canım:)))
bu güzel yüreğinle meleğine (mecimeğine) eylülde kavuş inşallah:))))

tatlım benim seninle nedense kardeş gibi bir ilişki kuruverdim ben, sonuçta aynı doktor, aynı embiryolog, aynı labratuarın bebişleri olunca insanda değişik duygular oluyor bilirsin. ve geçrekten en başından beri senin hamile olacağın içime doğuyordu, Rabbime çok şükür oldu da. tüm kalbimle tamamına erdirmeni sağlıkla kucağına almanı diliyorum.

benim iş sanırım ekime kalacak, yani eylül adetimle başlayıp ekimde transfer. emre bey böyle daha uygun olacağını söyledi. zaten bu ayki adetim bile henüz gelmedi, gecikebileceğini biliyordum zaten. herneyse eylül ü bekleyen ekim i de bekler değil mi. güzel yüreğin ve duaların için Allah razı olsun canım, amin.

amanın shatcan pazardan dönmüş, kısım nerelerdesin sen kayınvalideyi mi paraladın diye merak ettik valla :)

ev bulduk gibi :))
sahibi bugün akşama doğru gelecekmiş en kısa zamanda eşyaları alıp çıkıcaz inşallah.işte buydu haberim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…