- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
inşallah öyle olur yeni ev uğur getirir bize de bebeğimize/bebeklerimize kavuşuruz.oy maşallah ne çabuk buldun...Allahım güle güle oturmayı nasip etsin..sırada bebiş var o zaman :)))
şahane :) gerçekten çok sevindim. tebdili mekanda ferahlık var derler şekercim, inşallah yeni eve yeni hayat, bir bebiş gelir :)
kızlar çıkmak zorundayım kaynım geldi bilgisayar onun odasında da....
semacım anlatsana tatlım eşinde çıkan sorunalrdan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Doktora gittinzimi? Sen 1,5 senelik evlisin...Bişeyler yapmalısın bence..Erken değil sizin için..Sen uzun zamandır uğraşıyorsunda..
tatlım benim seninle nedense kardeş gibi bir ilişki kuruverdim ben, sonuçta aynı doktor, aynı embiryolog, aynı labratuarın bebişleri olunca insanda değişik duygular oluyor bilirsin. ve geçrekten en başından beri senin hamile olacağın içime doğuyordu, Rabbime çok şükür oldu da. tüm kalbimle tamamına erdirmeni sağlıkla kucağına almanı diliyorum.
benim iş sanırım ekime kalacak, yani eylül adetimle başlayıp ekimde transfer. emre bey böyle daha uygun olacağını söyledi. zaten bu ayki adetim bile henüz gelmedi, gecikebileceğini biliyordum zaten. herneyse eylül ü bekleyen ekim i de bekler değil mi. güzel yüreğin ve duaların için Allah razı olsun canım, amin.
işim yoğun olunca ancak fırsat bulabildim cevap yazmak için kusura bakma canım mafoldumben
canım bizim sonuçlarımız iki hafta önce çıktı. hala olayın şokundayız. ne yapmalı nasıl olur diye araştırmalar içindeyiz. eşimin hormon değerleri çok yüksek çıkıyor canım. Bu değerlerin yüksek olması da sprem hız ve sayısının düşük olmasına sebebiyet veriyor diyor doktorlar. Ramazan ayından sonra tekrar tahlilleri yenileyeceğiz ve eğer sonuçlarda bi değişiklik yoksa önce bi aşılama deneyeceğiz. sonrasında tüp bebek girişimlerine başlarız. ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum. eşim zaten olayın şokunu hala atlamadı. kendini çok kötü hissediyor. mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok sağol tüm güzel dileklerin için :))) madem ekimi uygun görmüş bizim mecimeklerin emre amcaları onda da vardır bi hayır bana da haziran için aynı böyle yapmıştı emre bey sakın ısrar etmeyin temmuzda başlamak en iyisi sizin için demişti; kulakları çınlasın doktorumuzun :))) Allahın izniyle canım mercimeğin gelicekse Rabbim en uygun zamana yönlendirir doktorumuzu.inşallah sen de kavuşursun bebeğine de hem bizim yavrular aynı labratuardan; lab kardeşi sayılırlar di mi ama ?
gezdiririz, kardeşleriyle tanıştırırız inşallah :)))
doktor amcamızı ziyarete gideriz ; ay canım ne güzel o günler de gelicek inşallah hayırlısıyla sen böyle güzel bi kalbe sahip olduktan sonra Rabbim hayırlısıyla kavuşturur evladına inşallah adacım :))))opuyorumnanaktan
catdogg canım herşey istediğin gibi olur inşallah:)
Allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip etsin...Darısı bizlerin başına...
Yarın bebişinin göreceksin süper bir duygu bu inşallah bizlerde o heyecanı o duyguyu tadarız..
Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın......
canım ben daha eğitime yeni başladım, mastera çok var aklinialirimsmileKıyamam ben sana...........Allahım o güzel gönlüne göre versin..Buda geçer canım alışırsın....Sabretmeyi,beklemeyi bu yolda çok iyi ögreniyoruz hatta master bile yapıyoruz..Madem hazır değilsin..şimdilik düşünme bu konuları yorma kafanı....Herkes iyimi canım......Annen nasıl :)))))
ah nanecim bu sonuca da alışılıyor inan... en traji-komiği de ilk şoku atlattıktan sonra bunca sene boşuna korunduğuna yanıyorsun, güler misin ağlar mısın.. geçecek hepsi üzülme.. vardır bunda da bir hayır..
canım catcim çok sağol dua için ben de hep çyle dua edeceğim bundan sonra. ben acil çıkıyorum dişçi randevum var, geç kaldım bile. sen de yarın güzel mutlu haberlerle gel canım benim.
kızlar hepinizi çok öptüm, sağlıcaklaaaa :)
canım benim beni de hüzünlendirdin bak(
Rabbim evlat sahibi olmamızı emre amcalarına vesile etsin bizi yavrularımıza kavuştursun diyodum canım sanırım buydu?
transferden sonra emre bey odamıza ziyarete geldiğinde de kendisine ynı şeyi söylemiştik eşimle kendisine; çok mutlu olmuştu o da, ne iyi niyetli bi doktor sağolsun.Rabbim ondan razı olsun :)))
sana da ,tüm hastalarına da vesile olsun hayırlısıyla inşallah canım...
canım catcim çok sağol dua için ben de hep çyle dua edeceğim bundan sonra. ben acil çıkıyorum dişçi randevum var, geç kaldım bile. sen de yarın güzel mutlu haberlerle gel canım benim.
kızlar hepinizi çok öptüm, sağlıcaklaaaa :)
Hadi bu seferde sizler yoksunuz ama,Özcan,Kotyo,Ada,devin,fesli - Beti öglen geliyor..Suzişko ugramıyor bu aralar ne oldu acaba merak ettim...tatilde ya bizleri unuttuı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?