Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

oy maşallah ne çabuk buldun...Allahım güle güle oturmayı nasip etsin..sırada bebiş var o zaman :)))
inşallah öyle olur yeni ev uğur getirir bize de bebeğimize/bebeklerimize kavuşuruz. :ecrin_bebek:
şahane :) gerçekten çok sevindim. tebdili mekanda ferahlık var derler şekercim, inşallah yeni eve yeni hayat, bir bebiş gelir :)

inşallah bitanem ya inşallah dua edin nolur...

işim yoğun olunca ancak fırsat bulabildim cevap yazmak için kusura bakma canım mafoldumben

canım bizim sonuçlarımız iki hafta önce çıktı. hala olayın şokundayız. ne yapmalı nasıl olur diye araştırmalar içindeyiz. eşimin hormon değerleri çok yüksek çıkıyor canım. Bu değerlerin yüksek olması da sprem hız ve sayısının düşük olmasına sebebiyet veriyor diyor doktorlar. Ramazan ayından sonra tekrar tahlilleri yenileyeceğiz ve eğer sonuçlarda bi değişiklik yoksa önce bi aşılama deneyeceğiz. sonrasında tüp bebek girişimlerine başlarız. ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum. eşim zaten olayın şokunu hala atlamadı. kendini çok kötü hissediyor. mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ah nanecim bu sonuca da alışılıyor inan... en traji-komiği de ilk şoku atlattıktan sonra bunca sene boşuna korunduğuna yanıyorsun, güler misin ağlar mısın.. geçecek hepsi üzülme.. vardır bunda da bir hayır..

çok sağol tüm güzel dileklerin için :))) madem ekimi uygun görmüş bizim mecimeklerin emre amcaları onda da vardır bi hayır bana da haziran için aynı böyle yapmıştı emre bey sakın ısrar etmeyin temmuzda başlamak en iyisi sizin için demişti; kulakları çınlasın doktorumuzun :))) Allahın izniyle canım mercimeğin gelicekse Rabbim en uygun zamana yönlendirir doktorumuzu.inşallah sen de kavuşursun bebeğine de hem bizim yavrular aynı labratuardan; lab kardeşi sayılırlar di mi ama ?
gezdiririz, kardeşleriyle tanıştırırız inşallah :)))
doktor amcamızı ziyarete gideriz ; ay canım ne güzel o günler de gelicek inşallah hayırlısıyla sen böyle güzel bi kalbe sahip olduktan sonra Rabbim hayırlısıyla kavuşturur evladına inşallah adacım :))))opuyorumnanaktan

Kıyamam ben sana...........Allahım o güzel gönlüne göre versin..Buda geçer canım alışırsın....Sabretmeyi,beklemeyi bu yolda çok iyi ögreniyoruz hatta master bile yapıyoruz..Madem hazır değilsin..şimdilik düşünme bu konuları yorma kafanı....Herkes iyimi canım......Annen nasıl :)))))

catdogg canım herşey istediğin gibi olur inşallah:)
Allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip etsin...Darısı bizlerin başına...
Yarın bebişinin göreceksin süper bir duygu bu inşallah bizlerde o heyecanı o duyguyu tadarız..
Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın......

canım benim Allah razı olsun senden amin... inan o güzel kalp olayı karşılıklı, burada herkesin kalbi güzel, ya da güzel kalpli insanların hepsi beni buldu :))) ya böyle gözlerim dolu dolu oldu okurken, inşallah dediğin gibi olur o günleri yaşamak da nasip olur. senin çok güzel bir duan vardı Rabbim emre bey vesilesiyle göndersin yavrularımızı gibi birşeydi, onu unuttum ben bir daha yazar mısın çok hoşuma gitmişti benim :)

canım benim beni de hüzünlendirdin bak (
Rabbim evlat sahibi olmamızı emre amcalarına vesile etsin bizi yavrularımıza kavuştursun diyodum canım sanırım buydu?
transferden sonra emre bey odamıza ziyarete geldiğinde de kendisine ynı şeyi söylemiştik eşimle kendisine; çok mutlu olmuştu o da, ne iyi niyetli bi doktor sağolsun.Rabbim ondan razı olsun :)))
sana da ,tüm hastalarına da vesile olsun hayırlısıyla inşallah canım...

amin çok sağol sarıcivciv sen de inşalah civcivli güzel bi çizelge yaparsın tez zamanda kendine inşallah :))))

canım ben daha eğitime yeni başladım, mastera çok var aklinialirimsmile
annem iyi, beni üzüyor bol bol, eşimi üzüyor.
bizim bu yolda en kötü etkilendiğimiz konu bu zaten ailelerimizin desteği yok ne maddi ne manevi daha çok moralimizi bozuyorlar mafoldumben

canım catcim çok sağol dua için ben de hep çyle dua edeceğim bundan sonra. ben acil çıkıyorum dişçi randevum var, geç kaldım bile. sen de yarın güzel mutlu haberlerle gel canım benim.

kızlar hepinizi çok öptüm, sağlıcaklaaaa :)

canım ya biz hiç korunmadık, 2 yıllık evliyiz. bir yılın dolmasını bekledik. bu arada ben rahatsızlandığım için doktora gittim. myom, kist bi sürü teşhis koydular. rahimde yara, iltihap çıktı. tedavi gördüm. biz acele etmediğimiz halde , zamana bırakmak istesekte doktor klomen tedavisi uyguladı 3 kez klomen kullandım, sonrasında çeşitli çatlatma iğneleri. ama her ay sonuç hüsran.
hiç bir şekilde doktor eşimden test istemedi. böyle bir yılımız geçti. sonra ara verdik tedaviye. en sonunda artık eşimde tamam gidelim doktora bende test yaptırayım deyince doktora gittik. eşim iki ayrı hastanede tahlil yaptırdı. ben doktorumu değiştirdim. çıktık bir yola bakalım sonuç ne olacak.
AOT ne demek canım ((

aminnnnnnnnnnnn aminnn inşşaaalllah.
bende sizi okurken gözlerim bugulandı.catcannn hayırlısıyla kucagına al büyüt bebegini inşallah...

yol arkadaşımmmm
hiç ugrayamıyorum bile ...morlimde kötü.test bana gülmedi yol kankim
her defasında bir bozguna ugramak..bile bile bu kadar ümitlenmek.
ne garip bir duygu bu...
çok negatifim çook ..bu acı ile bir ömür yaşanır mı acaba?ya hiçç olmazsa???
off neyse nasılsa eylül de tatil bitecek bol bol yazarım.affedin artık..

Özlemcan şafak kaç????

başka başka gelişmeler varmı geçmişi okuyamadım...epeyce birikmiş:))

Hadi bu seferde sizler yoksunuz ama,Özcan,Kotyo,Ada,devin,fesli - Beti öglen geliyor..Suzişko ugramıyor bu aralar ne oldu acaba merak ettim...tatilde ya bizleri unuttuı...

canımsın civcivcan tatil modundayım..
buarada hayırlı ramazanlar..
unutmayın beniiiii
eylülden itibaren forumdayım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…